tre tjejer leker


nu har jocke målat lillans första tavla; "tre tjejer leker" heter den och är uppsatt över sängen så att hon har något trivsamt att titta på utöver spjälorna och en bokhyllesida =)

projektbilder:



först testade jocke att måla med färg, det blev inge bra alls tyckte han och sprang ner i källaren



där hittade han sprayburkar, och vips var bakgrunden mycker jämnare. dessutom tyckte han att den gjorde sej bra mot mattan och hans fötter.



från internet hämtades insprirationen till tavlans huvudpersoner, och det gick ganska smidigt ändå att få över dom från jockes huvud till papper till tavlan.



titta =) av någon anledning har han tagit en bild upp-och-ner också, så det är nog bäst att visa den utifall att den skulle visa sej vara betydande av något slag =P

färgläggningen fick inte några egna projektbilder, men jennie fick efter lite tjat tillåtelse att hjälpa till med en fläck. missnöjd med resultatet beslutade pappa petersson att ingen annan fick arbeta med tavlan, speciellt om man inte kunde hålla sej innanför strecken.

efter att själv ha hållit sej någorlunda innanför strecken, och om inte annat dolt övertrampen förträffligt bra blev den alltså färdig idag.



så, nu är ALLT färdigt. kan hon komma ut nu då?

Kommentarer
Postat av: Hannah

Åh så fint! Den dära Werner sure kknows how to paint :) men snart vill jag se bebisbildeeeeer ;D

2010-04-26 @ 12:10:50
Postat av: Anna

Vilken fin tavla, kommer hon säker gilla :-)

2010-04-26 @ 14:38:23
URL: http://sjoeormen.blogspot.com
Postat av: Ewa

Den blev ju hur fin som helst!!!

2010-04-27 @ 14:37:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0