80 år...

...så gammal påstår aftonbladets test att jag ska bli, det baserat på att jag inte har två döttrar. får jag två döttrar och skaffar den där hunden jag drömt om sen jag va liten och därmed måste motionera varje dag samt äter lagom mycket grönsaker, frukt och fibrer varje dag blir jag 93.

80 - 93 år!! va tusan ska jag göra under den tiden? det är 60-72 år till. jag börjar bli uttråkad nu, va fasiken ska jag hitta på 72 år?!? fast, om jag då har en hund och två döttrar under den här tiden så kanske jag håller mej sysselsatt.

Pålen kommer att bli 66 år gammal utan döttrar och husdjur (han motionerar juh varje dag i jobbet, men kommer aldrig i hela sitt liv äta en balanserad kost eftersom hamburgerdressing sällan igår i sådan). Om vi får två döttrar och han får stå ut med hunden jag kommer att skaffa (han kan få sin jäklans katt också....) blir han istället 75 år.
 
Jäkla mes! Sjukt onödigt av honom att hålla på och dö före mej så där. när han är 66, är jag 62 och då är det fortfarande 14 år innan jag ska trilla av pinnen. när han är 75 är jag 71 och då är det TJUGUTVÅ ÅR kvar innan jag checkar in. aldrig i livet! jag har inte ens levt 22 år nu, men tycker att det är alldeles för lång tid utan Pålen! Jag ska fan i mej ha MINST två döttrar och ett par tre stycken hundar om jag ska roa mej själv i 22 år.
 jävla mespropp. får se till att han börjar äta lite nyttigare antar jag... undrar om jag kan lura honom till att börja meditera också? (-"sätt dej här på kudden ett tag och lyssna på den här plingplongmusiken och gör absolut ingenting ett tag så kommer jag snart tillbaka..." kan nog funka...)
om jag ska bli minst 80 år gammal har jag gott om tid på mej att städa. det betyder att jag inte behöver göra det just nu, vilket i sin tur betyder att jag kan lägga mej ner för att ta en söndagslur. gud vad underbart att använda det som argument! tack aftonbladet och David Demkos. (Ni kommer snart få ett argt brev av min mamma som kommer få krupp på att jag vägrar plocka undan mina skor just nu, jag har gått om tid på mej att göra det de närmsta 60 åren....)

RSS 2.0