ropa inte hej förrän...

du har ramlat ner för hela trappen va det ja...

tänkte innan idag att det skulle bli så skönt att hinna vila tre timmar innan jag började jobba pub, då kanske jag inte skulle va så jäklans trött utifall nånting roligt skulle va på gång efter stängning. men icke. nu sitter jag iaf här nere, va tvungen att släppa in kings styrelse eftersom dom inte har fått sina kort än. damn it. och hemma är sängen obäddad och disken odiskad. jäkla oflyt hela tiden. hoppas det kommer komma folk ikväll annars tänker jag däcka bakom baren. nykter alltså.

men imorron ska det bli sketansskoj iaf =) först föröl med evil ewe, sen avtackning och kick- off med chrisp and then its party party hemma hos jennie =D hoppas det dyker upp folk, det borde det göra? vem vill inte festa med mej och jennie liksom, allas dröm =P jennie påminn mej om att jag ska ner till bolaget imorron eftersom jag inte bara vill dricka vin imorron. tack =)

nee, nu ska väl jag... rulla tummarna och dagdrömma då.. sjukt skoj.

mohahaha

om nån undrar så slutade min granne att spela ganska omgående efter att inlägget publicerades. tack big guy in the sky, du och jag är ett schysst team ibland.

nu har jag nog inget mer på hjärtat. blä blä, imorgon äre fredag =) jobbe med tommy och jenniepennie hela kvällen. jag ska spänka er på rumminkub igen =P

oljud

ärade idiotjävel som bor nånstans i hus 30 och har ägnat den senaste timmen åt att spela den sjukt kassaste musiken i världeshistorien så högt att min säng vibrerar samtidigt som du sysselsätter dej med att studsa mot samtliga väggar i din lägenhet, var god och sluta innan jag letar rätt på var du bor, hugger dej med en gaffel och eltejpar fast dej på insidan av värmeskåpet i tvättstugan med thomas dileva på repeat. jag skulle kunna, lovar.

just me and my bed

toodels.

jobbade på kauren igår, det va skojskoj =) börjar få ett ett helt fullt lag. ganska många är nya, men vi har börjat jobba på rutinerna så det ska nog gå som smort snart. lag 23 for the win. =D bästa slavarna i stan om inte annat haha =)

igår va förresten FÖRSTA kvällen sen jag började här som den jävla GREASEremixen INTE SPELADES =D det gjorde hela min dag, hela min natt. nästan. det och att per och hasse fixade fyrverkerier till mej för att jag sa att det va mysigare sist jag jobbade =) vi fick se fyrverkerier då eftersom det va framtidsdagen. sweet sweet sweet.

jag lärde mej en sak igår också, att jag aldrig aldrig ska ha dom skorna på mej igen. ett par svarta låga skor, tänkte att det skulle juh inte vara några problem alls. jo tjena. hade så jäkla ont i fötterna när jag kom hem att jag inte ens kunde sova på flera timmar (typ en kanske). jag ville bara gråta. det ville jag imorse också när jag gick upp, så nu har jag bestämt mej för att jag baske mej tänker leka med min säng hela dagen, läsa mina nya böcker och absolut inte använda mina fötter mer än nödvändigt. min stackars trasiga fot gör pissont och knakar hela tiden, börjar bli duktigt trött på den jäveln nu. för helvete liksom, skärp dej. det har gått två veckor, isfläcken har dött (smällt), what more do you want you bastard!?

tänker på min söta lillebror idag också, han har precis gjort slut med sin tös och båda är jätteledsna. kärleken suger även när man är 17. den suger kanske till och med mer då, om jag minns rätt. puss på dej sötfländersen, tänker på dej min lille bäbis =)

när jag va 17 hade jag och min säng känt varandra i 2 år. Vi va fortfarande nykära, hade haft underbart många studer tillsammans. Vi bråkade aldrig. Vi har det juh fortfarande bra än idag, men jag tror som sagt att vi ska spendera dagen tillsammans och hitta tillbaka till den där gnistan. =)


hjärnslö

en helt vanlig måndag, som dock började helt åt fanders. vaknade före mobilen av knäppisdrömmar, låg och njöt i värmen ett tag och sen gick upp och... DISKADE! på en måndagsmorgon, har nog aldrig känt mej så huslig nånsin. kändes jätteudda.

men det va inte det som va knäppt. det va först senare när jag kom till skolan. började spana efter jonas och gustav, men dom syntes inte till nånstans. now what? thomas sörensen dundrade fram och jag insåg snabbt att det nog bara va halvklass idag. typiskt. det är nog ungefär här förvirringen börjar. för då säger thomas: "välkommen till delmoment fyra."

fyra tänker jag? det är väl för fan bara två? tittar runt lite i klassen, men alla andra ser så oberörda ut att jag drar slutsatsen att det bara var ett sanslöst tråkigt skämt. men då fortsätter thomas prata om delmoment fyra hit och dit, och alla andra bara nickar och ser glada ut. jag fattar ingenting, absolut ingenting. han börjar prata om schemat, att det bara är sex schemalagda träffar under maj, men vi kan juh lägga till fler nu, så att vi hinner med allt. VA I HELVETE? det är juh för tusan bara februari? eller? en liten gnista panik far genom ryggraden. åh herre gud, jag har legat i koma i två månader. handsvett. eller, nej, det har jag juh inte, jag vaknade juh hemma.andas ut. puuuh! uppspärrade ögon AB! oh shit! har jag minnesförlust? knackar lätt på pannan. är det straffet?  jag har fått total minnesförslust? skakar lite lätt på huvet för att se om nått ramlar ner. vad är det ens för jävla år på det här stället?! det är två skräckfyllda minuter i klassrummet innan jag fattar. haha, det är juh snö på marken här ute. det här är nog bara en introduktion för en övergripande kurs. precis när jag tänkt det säger thomas det. tack. efter ca tio minuter kunde jag andas ganska normalt igen och kände mej sjukt värdelös. sen kom jag på att det bara är måndag. en helt vanlig flummig måndag när hjärnan iaf aldrig är med. tur att jag inte är doktor....

ibland så...

... önskar jag att mitt minne inte va så jävla cepe. lyckades glömma sofie idag, och har skämts som en hund hela dagen. vi har haft den här diskussionen förr, så jag vet precis precis varför hon är arg på mej. med all rätt. och jag kan inte annat än hoppas på att hon inte kommer hata mej jättelänge. men däremot kan jag lova att det inte kommer hända igen (nu står det på internet alltså är det sant). det är typ som när man gjorde saker man inte fick när man va liten, och sen så höll man på att dö när man blev påkommen. exakt så har jag känt hela dagen, så läxan är mer än väl inlärd, the hard way. så återigen sofie, förlåt förlåt förlåt. jag är sämst alla kategorier, for real.



min säng som tidigare luktade mysigt är nu nerfjärtad av linn och pålen. självklart kan juh inte jag känna nån skillnad så, eftersom jag inte har nått luktsinne, men inbillningen gör mycket. igår va sängen söt och mysig. idag är den besudlad av två fjärtande bakistöntar. jävla oflyt. igår hade jag ingen disk stående, och va jättepigg typ hela dagen. idag står nästan alla mina glas i diskhon och väntar, och jag är mest trött och emmlig. och det enda som finns kvar från vår sociala sammankomst igår är en halv flaska snuskjeltzin med smak av hallon och en pissljummen lapin kulta. båda två smakar rumpa enligt mej. inte för att jag har smakat rumpa, men jag har livlig fantasi.


pratade med kitel idag igen, ångrar som tusan att han och dom andra nötterna inte fick komma hit igår. det hade vart superbäst. saknar den lätt begåvningshämmade idioten som tusan, han är inte vettig nånstans det lilla livet. min lilla tuffs. han är inte min och inte liten, och inte så tuffsig längre men vafan. det är så jag säger det bara =)

nee, dags att diska och sen ha kvalitetstid med sängen. eventuellt försöka få bort fjärtlukten. bastards.

topp fem fiender

jag har inga direkta ovänner... inte som jag brukar slåss med iaf på daglig basis för att rädda jorden eller nått sånt. men jag har fiender, va så säker.

# 5. Gipsväggar.
när jag bodde hemma såg mina väggar ut precis som dom gör i min nuvarande lägenhet, enkla vita gipsväggar. dock va väggarna hemma täckta med allsköns foton och spritreklam och annat vackert. jag försöker hålla tillbaka med det nu =) det som är mycket spännande med gipsväggar är att dom är helt otroligt värdelösa. man kan inte sätta fast ett skit på dom. jag struntar i va ni andra säger, som är så mycket mer begåvade på detta område, men jag VET att det inte går. jag har nämligen försökt i... (hur gammal är jag nu? 22. minus... åtta år?)... 14 år. det kanske håller ett tag, kanske till och med ganska länge. men hur tryggt är det att sätta upp saker som man vet att man kan ta dän bara genom att rycka till lite. aldrig i livet. om jag fick bestämma skulle alla väggar va av trä. men nu får inte jag bestämma, så ryck nu inte i alla hyllor och tavlor och skit för vips står du där med grejerna i handen.

# 4. Strumpor
Strumpor har en fantastisk förmåga att irritera skiten ur mej. På tusen olika sätt. Det vanligaste är att den ena strumpan drar iväg så fort man slängt av sej dom för att inte återfinnas förrän man ska flytta. Detta trots att båda strumporna slängts i tvättkorgen. Är man hundra procent säker på att båda strumporna har lagts in i tvättmaskinen kan va lika säker på att endast en av dom återvänder från torktumlaren. Detta är ett vanligt fenomen dock, jag vet att strumpornas frihetsrörelse pågår i de flesta hemmen. Men jag kan störa mej sjukt mycket på strumpor i andra sammanhang, t.ex. när dom dyker upp där dom absolut inte ska vara. Som t.ex. i ett par sandaler, eller andra öppna skor. Vita strumpor i finskor på killar (och tjejer för den delen men vid dessa tillfällen har de flesta av oss valt att bråka med strumpbyxor istället). Strumpor på badstranden. Strumpor på en i övrigt naken man (förlåt mamma at jag skrev så, men du håller säkert med). Dom är överallt. Bastards.

# 3. Tekniska saker med försvagad funktionsduglighet
Alla som hade nöjet att se mej banka skiten ur min gamla dator med en träslev vet jag pratar om. Hur svårt är det att fungera som det är menat att saken ska fungera?! Är det en dator så ska den fungera som en dator, inte som en fläkt. Är det en video (jäpp, jag har haft en sån för inte så länge sen) ska den inte försöka att koppla upp sej mot ett modem istället för att visa VHS:en. Är det en DVDkontroll ska man kunna trycka på vilka knappar man vill utan att den kallar en för invalid. Är det en fast telefon ska den sluta ringa efter att man har svarat (dedikerad till mitt kära hem där en av telefonerna fortsätter att ringa fyra signaler efter att man har svarat i en annan lur....). Är det en TV ska jag själv få bestämma om jag vill att filmen ska visas helt i rosa eller vanlig färg. En eltandborste ska sluta fungera efter att man tagit bort batterierna och slagit sönder den till molekylära delar, det är inte okej att fortsätta vibrera då. En elvisp ska vispa utan att börja brinna. En micro ska värma mat och inte störa ut alla former av radiosignaler inklusive mobiltelefoner. Hur svårt kan det va?

# 2 Dammsugaren, den jävla skitgrejen
Denna hemska... sak är typ det värsta jag, nästvärsta jag vet iaf. den hånar mej, vägrar alltid att suga som jag vill, har alltid tusen problem och är bara så jävla.... BLÄ! den låter illa, beter sej illa och får mej alltid att vilja kasta ut den genom fönstret så fort jag måste använda den. jag hatar den. den hatar mej. jag behöver en man som kan dammsuga. fy fan, nu blev jag irriterad. jävla skitmojjäng.

# 1 Saker med hjul som inte kan rulla
Om en sak ahr hjul, tycker jag att det är logiskt att anta att den jävla saken ska kunna rulla. Dammsugare t.ex. eller skrivbordstolar, vagnar, resväskor whatever. Problemet är att dom väldigt sällan gör det på önskat sätt. Oftast får man liksom släprulla dom, eller helt enkelt dra dom, vilket är sjukt störande. Min absoluta fiende här i världen är alltså en kombination av # 3 och # 2, vilket naturlich blir nummer ett. Förbannelse över konstruktionsfel som ICKE gynnar funktionen. Jag tänker inte ta upp hur många raseriutbrott saker med hjul som inte rulllar har framkallat hos mej, men det är inte en speciellt vacker syn. Somliga har till och med blivit lite lätt skrämda. Andra ha gråtit av skratt. Dom har jag slagit efter att jag va klar med den förbannade tingesten som är källan till allt ont. Saker med hjul som inte kan rulla, ett av djävulens påfund.

snel hest igen

hrm... jag behöver alltså inte ens va bakfull för att vara tjurig på torsdagar. good to know =)

idag är jag glad igen, vaknade innan väckarklockan så jag va beredd på att studsa upp när min fina boondocksaints- låt började plinga. fakkin låvly. snart ska jag tvätta, och väcka fröken nywertz. hon kommer somna om, så jag väcker henne igen när jag är färdig med tvätten och är på väg ner till kontoret. efter det ska jag ringa till vicke och säga "snääääääälla, om du ändå åker bil kan väll du komma och hämta mej så åker vi in till stan och köper skor och alkohol?" (skorna är till viktor denna gången, tror jag...) förhoppningsvis säger viktor, som den särdeles goda kamrat han är "självklart, gud vilken bra idé, att inte jag tänkte på det!". sen pluggar jag, och pluggar lite till. och lite till. och sen tänker jag "fan vad jag kommer köra på den här tentan, tur att jag redan skrivit upp omtentan i kalendern!" och sen ringer jag vicke igen och drar ner honom till tentaslaskpuben. och sen sitter vi väl där tills det blir dags att gå hem och ångestfylleplugga, vilket kommer göra att jag somnar på soffan och får bokjäveln i huvet, blir irriterad, glömmer ställa väckarklockan och försover mej till tentan. så ser min dag ut, själv då?

sen åste jag berätta om mitt livs värsta mardröm som jag haft inatt. det är den hemskaste ever! jag drömde att det va sommar, och att vi (allmänt pack bestående av de flesta jag känner) skulle åka till stranden och ha mysmys. väl på stranden är det ju självklart bikinidags, och då upptäcker jag att jag har HÅR över hela magen, typ MANSHÅR, fast det va mitt eget. och jag reagerar inget speciellt, och ingen annan heller. alldeles alldeles luden var den, som en päls. visst, sånt är ganska mysigt på manskroppar, men helst inte på min egen. så när jag väl vaknade med ett ryck lite senare kastade jag av mej täcket och glodde på min mage i flera minuter för att verkligen se så det inte va sant. det var det inte, tack och lov. för säkerhets skull ägnade jag några minuter i duschen åt att känna på min rygg också, bara för att vara på den säkra sidan. inga abnormaliteter där heller. tack gud.

nu ska jag smida planer för hur jag på bästa sätt ska få ut min fiende dammsugaren från pålens lägenhet utan att 1) väcka pålen och 2) resten av hans hus. det ska bli lite spännande.

näemenvafaan

vart är mitt glada humör? jag tappade det på vägen tror jag. eller så är jag mest bara skettrött, det är inte så jäkla spännande att gå upp halv fem på morronen och sen inte göra ett vettigt skit på hela dagen.

jag hatar såna här ovärda dagar. visst det är skönt att slappa, men bara om man vill slappa. jag vill inte slappa, jag vill att det ska hända tusen saker men nu står allt helt still och stampar.

neee, nu kryper jag ner i sängen och tycker synd om mej själv i min ensamhet, ibland är det bara så pissigt.
och dessutom glömde jag dammsugaren hos pålen, jävla piss! och du din jävel som spelar gitarr här i huset, lär dej spela ordentligt eller dö!

dagens bästa

erica - simple as that says:
du ka...om en timme sitter du i styrelsemöte... om en timme öppnar jag en iskall öl

K.A. saknar värre än fan!! says:
Må världens samtliga olyckor drabba dig!

erica - simple as that says:
tänkte du ville veta bara... (A) (6) (<-- msn ängel och djävul)


dricka öhlleken =D

idag ska jag leka med en av mina gamla bästisar, och vi ska leka en av våra favvolekar, dricka- öhl-leken. vi va världsbäst på den när vi va fjorton år och ashäftiga. då vann jag nog, men nu tror jag att nicklas har ett övertag. damn it.

när vi va 14isar va typ alla bruttor avundsjuka på mej för att jag va kompis med lille nicklas. jag fattade aldrig riktigt varför, men roligt hade vi. inte jag så mycket när jag fick springa efter nicklas var och varannan dag för att berätta vilka av mina polare som va kära i honom, men men. vi hade juh nått att prata om iaf =) vi brukade sitta nere på mitt rum varje söndagkväll och gå igenom va som hade hänt i veckan, och hade hur mycket hemlisar som helst, så hemliga at jag nog inte minns en enda av dom nu faktiskt haha =)

sen kom gymnasiet så klart, och då gled vi i sär, som de flesta gör. sen lekte vi några sommarkvällar tills jag flyttade till skåne. och nu ska vi dricka öl igen. skoj skoj skoj =D jag vet dock redan nu vad han kommer nämna minst en gång under kvällen. nicklas är nämligen den enda människa som har sett mej köra upp huvet i en takfläkt... och det är ju inte alls så att han mobar mej för det så där jätteofta.. nej nej. hans fel alltihop, jäkla kuddkrig med väldigt lågt tak, kunde hänt vem som helst!

imorgon är det ak- dagen. jag ska leka med ak, och klämma på en ganska nykläckt bäbis och säga grattis till diana i efterskott. det ska också bli himla roligt =) allt med ak är himla roligt. hela ak är himla rolig faktiskt <3

idag är en superglad dag förresten, dels för att så mycket roligt är inbokat de kommande veckorna, och dels för att jag fick nya skor idag (2 par!!!!), igen =) tacktack världens bästa mamma. så fick jag en parfym också, så nu hoppas jag att jag luktar gott också. 

jag drömde sockerdrömmar inatt =) då blir man på bra humör. 

off with their heads!

jag sa juh innan att jag skulle berättade om när jag rastade mitt monster idag... eller om det är monstret som rastar mej? skit samma.

dagen började med att jag skulle plugga, det ville jag inte alls. redan där blev jag irriterad, för det va verkligen sjukt tråkigt att plugga själv. it sucks. så jag satt och larva mej istället, och väntade på att mamma skulle komma hem. jag kunde juh inte plugga ordentligt eftersom vi skulle till biblioteket och låna några av böckerna jag har tenta på. att jag kunde läsa någon av de tre orörda böckerna jag hade hemma lät som en dålig plan. fotjäveln gjorde ont och nätet va segt. humöret sjönk.

stackars mamma kom hem, fick äta lite och sen in till stan. foten gjorde pissont i kylan, den andra foten va iskall, converseskorna var för stora och för kalla för att användas utan raggisar. mamma gick fort och jag blev omgådd av en pensionär. blänger surt (detta gäller både mej och pensionären). in på stadsbiblioteket, upp för en jävla trappa (det tog fan en evighet), leta efter alla böcker bara för att upptäcka att dom är utlånade. helvetes. nu buttrade jag till ordentligt.

humöret va inte helt borttappat så jag och mamma bestämde att vi visst skulle åka och handla mat för kvällen. vi hade pratat om det innan, jag skulle göra fisk- och skaldjurspasta till min pappa och bror, och mamma skulle göra egen pasta eftersom hon är allergisk och kräsen. vi hade redan tagit fram tigerräkor och en liten stackars laxbit som låg ensam kvar i frysen. vi skulle alltså köpa musslor och mer lax, va planen. mamma skulle ha mer crap, men det brydde inte jag mej om.

väl inne på affären, coop extra vid pilgatan/röda torget för er som undrar, sjunker mitt humör lavinartat. jag vet fortfarande inte varför.misstänker att det är affären i sej, den hånar mej. foten är ivägen och gör ont, den andra foten halkar omkring i för stora skor. dom har inte musslor, och trots att jag står där fem minuter innan mamma kommer ska hon självklart påpeka det. hon ska även stå där fem minuter till för att se om vi kan ta nått annat. jag kan inte annat än anta att hon trodde att jag stod där bara för att det är så sjukt roligt att glo på kräftstjärtar. jag påpekar att vi kanske ska ta sån färdigskuren lax, så har vi det iaf. det räcker juh med lax och räkor. mamma säger att vi ska vänta till frysdisken, det kanske finns nått kap. okej då.

sen går vi runt runt, och jag är helt omotiverad till att röra mej alls. jag är på dåligt humör och vill åka hem, lägga mej med foten i vädret och bara muttra. då ringer telefonen. det är pålen. han hör ganska snart att jag är "lite upprörd" och försöker få mej på bättre humör. det misslyckas. jag blir bitter, inte på honom utan på andra idioter vi pratar om, sjukt tröttsamt. helt plötsligt ropar mamma och frågar om vi verkligen ska ha mer lax. "räcker det inte?"

måttet är rågat. jag är uttråkad, irriterad och mamma har just blivit en idiot. nu jävlar. ut från min ljuva mun hör både pålen, mamma och alla stans samlade pensionärer hur jag med hög, måttligt irriterad och ganska vass ton frågar min ärade moder när i helvete vi bestämde att vi skulle servera auschwitzportioner hemma. 125 gram lax är lite väl snålt på tre personer plus en matlåda. ska vi få ett helt hörn att äta? hur mycket pasta serveras till det, tre gnocchi? min älskade moder är van vid sånt här, hon sa att jag va knäpp och gick därifrån. hon brukar göra det. pålen va tacksam över att han befann sej 57 mil bort och skrattade gott åt mitt utbrott. pensionären hulda skyndade förbi med en förfärad min, vilket jag högaktningsfullt sket totalt i. sen fräste jag lite mer åt pålen som mest fnissade. till sist sa jag nästan förlåt til pålen för att jag va så otrevlig. han sa att det va okej, det va ju inte värre än när jag fick honom att möblera om hela lägenheten så att jag slapp sova med huvudet åt det håll där det en gång befunnit sej en äcklig, väldigt dödad fluga. (att det va därför han fick möblera om kom fram först dan efter, han va inte helt lycklig.... men jag va).

när vi kom hem frågade mamma om jag va tvungen att ta upp auschwitz på offentliga butiker i framtiden. om ni slutar beräkna en potatis per person när ni gör klyftpotatis svarade jag med ögonbryna över pannan. okej, sa mamma, suckade och tänkte antagligen "lynnigare unge får man leta efter, jävla idiot"(jag har ärvt min ömma moders humör, därför vet jag att hon tänker jävla idiot oftare än jag). maten vart okej till slut, alla vart nöjda utom jag, jag har fått bråkat alldeles för lite på sistone. det är svårt att va glad hela tiden om man aldrig få bråka av sej.

men nu ska jag sova, och inte drömma om vare sej pojkar, mössen i askungen eller graviditeter . det gjorde förra nattens drömmar, en salig röra där musjäklarna irriterade mej som tusan så jag misstänker att det är därför jag vart lite butter idag.. bara sockerdrömmar inatt tack (det betyder alltså drömmar man ler av, inget annat) puss hej

jag och mitt monster

jag har kommit fram till en sak idag när jag och mamma lekte. visst att jag generellt sett är mycket, mycket gladare nu än innan, men det betyder inte at jag kan vara superglad hela tiden. jag är inte som madde på ica (tack gode för det, hade nog fått nippran på mej själv efter max en timme). men jag vet också varför jag inte kan var superglad hela tiden. det är för att inuti mej bor det ett litet monster. det bor flera faktiskt, typ alla dom som jag och ewa gjorde till kärleksveckan bor också inuti mej men dom uppfattas ju oftast som positiva av dom som blir utsatta för dom. mitt favvomonster är dock inget av dom monstrena, utan mitt alldeles egna arga monster. ericamonstret, eller arga monstret om han får presentera sej själv (klart det är en han!)


arga monstret på språng, passa er

Arga monstret är min bästa vän och mitt livselixir. utan Arga monstret hade jag nog varit bara en lort, en tyst liten mus. Det är arga monstret som fixar att blodet pumpar i ådrorna på mej när folk är dumma i huvet, det är arga monstret som har fruktansvärt dåligt tålamod (inte jag, nejnej), det är arga monstret som ser till att jag slår sönder träslevar mot min dator den försöker brinna upp hela tiden. Jag och Arga Monstret är de bästaste av vänner. Jag älskar Arga Monstret nästan lika mycket som jag älskar... min familj? Jag älskar definivt Arga Monstret mer än Gladmonstret som för tillfället har tagit mej i besinning.

Arga Monstret och jag fungerar som så att när jag borde bli lite stressad, eller bara behöver få upp lite puls och tempo så får inte jag det normalt, eftersom jag egentligen är en alldeles lugn och stillsam person. Jag kan va hur lat som helst, och skulle nog va det jämt om det inte vore för Arga Monstret. Han fixar nämligen så att jag blir sjukt irriterad över nått istället, så irriterad att det allt som oftast börja glöda lite inuti (monstret tycker nämligen att det är roligt, och därför skrattar han, och då alstras det... värmeenergi kanske, jag vet inte, både jag och monstret sov på fysiklektionerna). När det börjar glöda iaf syns det ganska ofta i ögonen på mej, gärna i hela nyllet om det blir en liten eldsvåda på en gång där inne. Monstret ser dock till att jag inte klappar till folk, det är oartigt, och oftast ser han till så att inte saker och ting flyger i backen. Det senaste är ingen garanti, så om jag vore du isfläcken skulle inte jag ligga där på marken och se nöjd ut, snart kommer jag och monstret tillbaka och då ligger du jävlit risigt till.
Iaf, när glöden är igång, så måste juh energin få utlopp på nått sätt, och det är då jag jobbar som bäst, tänker som bäst, funkar som bäst. Den ilskna glöden får mej lite mer fokuserad än vad jag hade vart annars, eller nått sånt.

Grejen är att jag trivs med Arga Monstret, han gör livet lite roligare. De flesta tycker att det är lite småroligt när jag och monstret tar upp kampen mot all idioti, och oftast är det inget att vara rädd för (det gäller inte dej isfläcken). Det är okej att fnissa, precis som mitt lag gjorde när jag fick spader på jävla framtidsdagen, eller som pålen när jag slog sönder min träslev mot pissdatorn för att den inte funkade som jag ville. Jag fnissar jag med, inombords, för det känns så jäkla gött i hela kroppen när jag och monstret är igång.

Ibland blir jag arg på riktigt. Då har monstret försökt att hindra mej från det, och bitit mej med sina vassa tänder så jag blir ännu ilsknare. Då blir monstret lite skrajset och gömmer sej. Det syns också på utsidan, för då är finns det ingen glöd kvar alls, då är ögonen kolsvarta och munnen kanske till och med är tyst. Då är det lite farligt. Men det händer ganska sällan, så länge man inte är dum på riktigt =)

Snälla ring inte psyk, jag vet att jag förmodligen inte har ett monster inuti mej... men det är en bra tanke, för jag gillar verkligen mitt arga monster som livar upp vardagen lite då och då. senast idag skrämde jag och arga monstret tanter på coop extra, men det kan jag berätta om sen. mamma tyckte inte att det va roligt. ibland har hon ingen humor.

i'll shoot you good

HAHAHAHA.... jadu, jag ser också stjärnor men jag vet väl inte om dom ser mej så bra allltid. Vissa saker kanske stämmer, medan andra är så fel som det bara kan bli. det här hittade jag då om mitt underbara stjärntecken.. läs och njut.

"Livsinställning

Du tycker om öppna landskap, naturen, djuren. Din attityd till livet får andra att tycka om dig. Få av dem vet att du bakom den humoristiska fasaden kan dölja en stor smärta.

Även då du är sarkastisk och tror att du är rolig, kan du få andra att skratta - eftersom ditt sätt att vara är öppen och ärlig.

Du jobbar hårt men du festar väldigt mycket också. Du är dock framför allt en sökare. Du gillar gåtor och att hitta lösningen på mysterier.

Skyttens egenskaper
Du är via din natur ambitiös, trots att du inte gillar att göra det som du måste göra och vad andra tycker att du borde göra. Du är i stånd att jobba mycket för att erhålla det som du vill ha. Det som gör att du vinner i dina relationer till andra är din förmåga att sprida glädje runt omkring dig. Du tar seriösa ting i livet med lätthet och andra smittas av din entustiasm och din positivitet.

Du styrs av Jupiter - den största planeten i solsystemet. Du gör därför saker i "stor skala".

Du söker dig ständigt framåt, och vill expandera i flera inriktningar. Det bästa sättet att uppnå detta är att resa. Du vill så gärna se hela världen. Du reser dock även genom at läsa om filosofi, historia, vetenskap. Du vill veta allt.

Tvilligarna är nyfikna, varför de vill veta lite av allt. Din önskan att veta är dock annorlunda - du vill veta hur världen är strukturerad och hur den fungerar. Du söker ständigt svar på frågan: "Varför?". Du vill veta vad meningen med livet är och är därför mer filosofisk. Du känner dig mycket väl till mods i akademiska miljöer. Dessutom kan du riskera i spel samt börja investera inom riskabla områden.

  • Element: Eld
  • Planet: Jupiter
  • Kvalitet: Föränderlig
  • Polaritet: Positiv
  • Kristall: Topas
  • Turdag: Torsdag (typ INTE kanske?!) 
  • Tursiffror: 5 & 7
  • Färg: Lila
  • Metall: Tenn
  • Motto: "Jag ser""

  • Fram tills nu har det ändå varit okej. Ganska mycket stämmer väl. Men å andra sidan är juh det mesta så vagt att det kunde stämma in på vem som helst. Alltså bryr man sej inte så där.... Men sen kommer vi till det underbara horoskopet för 2009. Hjälpes...

    "Sjärnorna kan bli fientliga under 2009. Du kan under vissa perioder känna dig irriterad, något som kan påverka andra i din omgivning. Redan i början på året bör du börja leva ett balanserat liv. Du behöver lugn och ro och du bör äta nyttigt (jag måste va ensam i världen om det....). Resor skulle göra dig väl. I kärlekslivet bör du använda dig av din intuition för att erbjuda din partner allt som han eller hon behöver. Din partner är viktig för dig något som även han eller hon behöver veta och känna. Undvik även alla risker.

    Skytten dansar till en annan låt under 2009. Du kommer att överraskas av alla förändringar som du kommer att gå genom under året. Medan andra måste arbeta hårt för att åstadkomma någonting, kommer skytten att till synes få allting gratis. (jag gillar den delen)

    En del skyttar hade en gammal dröm om att se ett visst land som ligger långt borta. Ni kommer under 2009 kanske att upptäcka att ni har möjlighet att uppfylla den drömmen och ni kommer att stifta bekantskap med det främmande. Kanske innebär den här resan en ny utbildning för er. Något händer i samband med den här resan som väcker er törst efter kunskap.

    Skytten kommer under 2009 att visa sig ekonomiskt kompetenta och de kommer även att visa prov på självkontroll.

    Under januari, februari och mars kommer de viktiga händelserna i era liv att äga rum. Ni kommer att förstå innebörden i det som sker och ni kommer att ge det som sker i era liv ett personligt prägel. Ni att vända allt i den önskade riktningen, genom att tillämpa ett improviserat livsstrategi.

    Skytten kommer att skydda sin personliga integritet under 2009 på ett mycket effektivt sätt, tack vare dess vilja och beslutsamhet.

    För skytten betyder 2009 i stort sett starkare band till sina vänner, inte minst till hans eller hennes partner. Har ni ett fast förhållande kan ni under 2009 gifta er. (Nej, vi gjorde slut, men annars va det juh rätt...hahaha)
    Om du är singel, kommer du under 2009 att möta en speciell person som du kommer att utveckla en relation till - kanske en sådan relation som varar livet ut."

    Jadu.... va ska man säga. Hälften typ rätt, hälften helfel... man måste va lite knasig i bollen för att tro på sånt här. nu ska jag återgå till (läs annars: börja med) pluggandet. Sjukt roligt. Not!

     

    Min fot är bra nu förresten, har jag bestämt. Den må tycka annorlunda, men jag lyssnar inte.


    guld och gröna skogar

    vi satt och pratade om nånting nyss, och då slog det mej att det enda vettiga och kanske lite gulliga jag nånsin fått av en pojkvän var en klocka och en tandkräm av viktor. och då va vi inte ens tillsammans. jag hade haft en specialtandkräm jättelänge och såg verkligen fram emot att den skulle ta slut så jag fick börja ha vanlig tandkräm igen, så då köpte vicke en tub till mej när jag fyllde 19. gulligt, men va fan, känns knäppt att det ska vara topp 1 liksom. tandkräm. jess.
    nästa gång, om tusen år när jag skaffar en andra hälft ska det va nån som toppar tandkrämen med hästlängder. annars jävlar.


    ni vet den knäppa ungen från about a boy? han som sjunger killing me softly inte fullt så softly? han är på femman nu, vuxen, ganska söt och har typ sex. röker ner sej eller vad han pysslar med. wierdo. det är en riktigt skum serie vill jag lova, och det känns riktigt riktigt skumt att han är med. får den nästan att önska att man va fjortis igen, så skum är den hahaha

    nu ska jag nanna kudden, och kramas med min mjuka kuddpojke som jag har byggt. han heter rune. nattinatt

    naturlich

    precis när man sitter och jobbar och skriver mejl till alla i 6m så kommer pappa och säger att det står ett rådjur och äter frukost under fönstret. det är mysigt det. såg inte allt för gott ut kanske, men vad vet jag.. jag är inget rådjur.

    nya fotspår

    jag fick nya skor igår av morsorna =) lycka lycka, jättefina converse skor <3 pyttelite stora dock, men det betyder att jag faktiskt kan ha stora varma gosesockar i dom så jag blir varm om fötterna. plus att klumpfoten får plats i dom nu. den har blivit helt knäpp förresten (foten alltså). den gör fortfarande ont, men annorlunda. nu har det typ flyttat sej upp i smalbenet istället. nästan så som det antagligen känns när man har blivit sparkad av en fetekänga tillhörande en rosenrasande idiot. så sjukt trött är jag på den (foten alltså) att jag ska fundera över tre alternativ idag:

    1) Leka SAW och kapa av den nere i källaren. (det kommer troligtvis inte att bli det här alternativet)
    2) Börja krypa fram istället för att halta. (går snabbare och är mer bekvämt)
    3) Trotsa foten och gå som vanligt, så får den jäveln vad den förtjänar. (jag har inte tid att fjanta omkring, hallå eller!)

    Alternativ tre känns som det mest troliga... och alvedon är juh gott...inte.

    i övrigt bör sägas att det är satans kallt i västerås, - 10 ute med massa blåst vilket gör att vår lilla trä- och tegelkåk inte håller värmen så bra. och det gör att jag fryser som en isbit när jag sover oavsett hur många filtar jag har. och det suger. speciellt när man är den enda i huset som inte har nån att kramas med på natten. mamma har pappa och anders har mia. god damn it vad allt är orättvist ibland. jag ska bygga en kuddpojke idag som kan hålla mej sällskap sen. såna klagar inte för att man stjäl täcket iaf...men dom är inte så bra på att mysa å andra sidan. skulle kunna mysa med mina nya skor också iofs, även om dom är i det hårdaste laget för sånt.... lätt värt ett försök!

    nu ska jag leka med familjen, dom har fått vilat alldeles för länge! hörs sen


    varför tre morsor är bättre än en

    jag har en mamma och en pappa, och två morsor. och flera andra personer som tror att dom är mina föräldrar, men det är egentligen bara inbillning. okejdå, linn kan få vara mamma också, hon tjatar ändå alltid om att jag ska städa och äta och allt sånt =P

    men just såna här dagar är det jättejättebra att ha tre morsor till hands istället för bara en, för chansen att nån av dom vill leka vin- och spelleken är ganska stor. och om man säger att dom andra två vill, så kommer den tredje automatiskt. sjukt smart. så alldeles snart ska jag slänga iväg ett sms och hoppas på det bästa. =) =) =)


    jag och morsorna efter intropuben i höstas


    morsan jag och mamma där jag döptes för tusen år sen


    jag och mamma nyår 06/07... hon har etts ånt övertygande leende haha



    du sa fyra år!

    mamma och pappa är sötast i världen ibland. när jag berättade om kårhusgeneralgrejen igår vart dom förvisso stolta och så... men sen fick mamma samma ansiktsuttryck som jag när jag insåg att mina skor va kvar i skåne. jag frågade varför och då sa hon med en jätteledsen röst "Du sa att du bara skulle va borta fyra år. Och nu är jag trött på att du inte bor här." Sötast i hela världen. Så jag fick lova mamma att absolut inte va kvar i Skåne längre än nödvändigt. Vi dealde lite och även fast mamma menade att maxlängden redan va nådd kunde hon gå med på 1½ år till, absolut max två år. Jag fattar inte hur jag ska hinna allt, men det ska nog gå bra.
    Sen kom vi på att när jag väl flyttar tillbaka till Västerås ska vi köpa ett sommarhus utanför Helsingborg iaf, så jag ändå kan ha ett hemma kvar i Skåne.
    Synd bara att jag trivs så bra i Skåne... men familjen måste alltid komma före, så är det. Och jag misstänker att dom inte är så sugna på att flytta ner allihop... Definitivt inte morfar iaf, den diskussionen skrämmer nog till och med Hin håle.... =)

    Idag ska vi hem till min morbror och moster och fira deras födelsedagar. Sen är planen att jag ska gå ut med Ak, men min fot är fortfarande helt kaputt så fan vet. Har jag tur kanske ett mirakel händer hemma hos Svenpa, morfar kanske kliver på foten så den blir normal igen, och vips så kan jag åka och köpa nya skor och va ute hela natten. Gud, fixar du? Thänk juu.

    I övrigt hatar jag att det är alla hjärtans dag idag, för det betyder att verkligen ingen kommer känna sej så där supersugen att bara sitta stilla med mej och dynga ner sej. Fy för tusan. DUMMA DUMMA FOT DUMMA DUMMA ISFLÄCK DUMMA DUMMA DAG! Pusstrolighet = 0. DUMMA DUMMA DUMDUM!

    Tack mamma och pappa för fina presenter imorse, tack Anders för frukosten, det va gulligt även om jag hatar pannkakor över allt =) Now, it's alvedontime!

    framtiden är tryggad

    först: det är fredagen den 13 idag. kan säga att jag är liiiite nervös, jag brukar alltid dra på mej olyckor som det är redan. iofs kan man juh hoppas att allt som skulle hända hände igår, så kan jag ta det lugnt idag. =)

    först 2: glömde det absolut viktigaste som hände igår! "Vi har halva inne" sa Ewa. Va, tänkte jag och såg antagligen ut som jag tänkte det också för sen sa Ewa: "QKen är halva inne" Människan är inte frisk, tänkte jag, men sen fattade jag. Vi lyckades, superbrudarna har halva inne. Jag, Ewa, Ida och Sofie kom på för ett tag sen att vi ville ta över världen, och att vi nog skulle vara duktiga på att styra den tillsammans. Dock kom vi på att man alltid måste börja nånstans, att ta över världen lät som ett lite längre projekt. Vi bestämde oss iaf för att börja med Kåren. Vi skulle ta över Kåren, vi skulle vara presidiet året 09/10. Vi nominerade varandra, och några utvalda lakjer... och vi lyckades! Vi är valberedningens val. Hell to the yeah! Så vad är det här med QK för nått då? Jooo, man ska uttala det precis som det står; Q-K. Det står juh helt enkelt för Queens of Kristianstad. Och det är så klart vi är det! Nu ska bara rösterna falla som vi vill, och sen tar QKen över Kåren. So fakkin megabra =D QK for the winn!

    först idag: upp hur tidigt som helst, haltade omkring i lägenheten och packade. fick precis plats med allt i jennies väska, allt förutom skorna så klart. jaja, dom kan jag juh ha i en separat kasse tänkte jag. Självklart står den kassen kvar i min hall nu, tillsammans med min laddare till mobilen.
    Så när mamma skulle hämta mej vid tåget satte jag på mej de mest ynkliga ögonen och beklagade mej haltande över skoproblemet. Min mamma har sagt sen jag va 17 att hon aldrig mer nånsin ska köpa skor till mej, eftersom hon påstår att jag då ägde fler skor än vad hon gjort under hela sitt liv (jag tror hon ljuger). Men när jag haltar fram till bilen i mina sunkigaste gympadojor tittar mamma ner och säger: Jaaa, Anders (min bror) ska juh få en rakapparat imorron... så då kan nog du få skor ska du se. Bästa mamma ever!

    Nee, dags att äta min räkmacka som mutti köpte till frulle. Och sen ska jag fortsätta läsa Peter Pan och Wendy =)

    den iskalla ondskan

    för första gången i mitt liv hatar jag verkligen vintern. vi blev sjukt mycket ovänner igår. mest för att den försökte döda mej. rakt av. kunde vart i himlen nu. men tyvärr inte, istället är jag helt handikappad med en trasig fot som bara gör ontontont hela tiden. förbannelse över isen och allt den står för. word! den enda glädjen är att om nån dag när den har smällt, så vinner jag. in your face stupid ice!

    och sen då? jaaa, kan ju uppfattas som ett totalt psykfall värsta stalkern ever. men jag lovar LOVAR att jag inte hade ett skit med ett mycket skrämmande sms att göra. jag hade aldrig frågat så. skulle inte komma på tanken, hallå eller. sååå... antar att det var färdiglekt där. skitsynd. piss på dej din krulliga fan, om det nu är sabbat. vilket jag tror att det är, för jag hade nog ryckt örona åt mej. men man kan väll alltid hålla tummarna och bara hoppas.

    om sex timmar börjar jag åka hemhem =) ska bli underbart skönt. dock är juh alla festplaner ganska spolade eftersom att jag inte kan gå. misstänker att ak inte vill gå på krogen med mej om det tar tusen år att ta sej ner för trappen till konrad. jag vill inte gå heller, för det är inte värt att sitta i fängelse flera år för mord bara för att jag antagligen dödar den som trampar mej på klumpfoten. typiskt. jajaaa, får festa hemma med mamma och locka dit folk. supa på landet är juh också.... roligt? =P

    jag saknar att va glad idag... typiskt. jag saknar min högerfot. jättemycke. men tur att man kunde glädja alla andra som har mobbat mej hela dagen =P "varför gick du hem som quasimodo igår" frågade wilson. han är en så bra kompis =P

    jajanene... dags att packa och välta ut pålen från lägenheten, han har lite kvalitetstid med sin favvokudde för tillfället. misstänker att han kommer sno den medans jag är borta. då tar jag hans balkong.
    hejdå skåne, nu drar jag =D

    and theeeeeeeen?

    SJUKT SJUKT SJUKT seg dag. den här dagen va värren än igår. Polisen som pratade om narkotika måste ha hatat oss allihop, han försökte döda oss vääääääääldigt sakta och säkert. resten av dan va så där okej, men nu är det fan över. och va får man? ett diplom som man kan hönga på kontoret tills det dammar igen. yes, lätt värt det! NOT! men ja, säkert bra att ha och allt sånt. synd bara att det måste gå så fruktansvärt långsamt. vem, VEM, har tålamod till sånt? fort ska det gå, orka sitta två dagar? om jag ahde hållt i grejerna hade det vart över på max en dag. fy tusan

    men men, hit med mitt braiga humör igen =D onsdag, kåren, yeeeees! övertalade jenniepennie (oj va svårt det va) attt vi visst skulle gå, trots att vi ska upp tidigt. vi ska juh inte dricka så mycke =P helt ärligt har jag inte tid att va bakis imorron, så det blir inte mycke. hur mycket det nu är ;)

    imorron blir sista dagen av kärleksveckan för min del. men det gör juh den inte mindre hektisk.
    --> vakna åtta, va bakfull i tio minuter, gå upp.
    --> möte klockan 9-12 med NU, sjukt spännande. not
    --> skicka hejdå mess till carro klockan 11 eftersom hon överger kåren för Absolut. vilken lycka =)
    --> intervju med valberedningen klockan 12, va tusan ska jag säga?
    --> examination eller redovisning eller nått sånt crap klockan 13-15, palla!!!!
    --> möte inför årsmötet med chrisp kl 16. crap.
    -->årsmöte med chrisp 17:00 entresol, be there god damn it!
    --> movietajm på kåren med massa pusspussfilmer, får se hur länge jag står ut
    --> komma på att jag inte har någon väska (vafaaaan), panikringa till jennie eller pålen och låna en väska (tacktack)
    -->packa, inte glömma viktiga saker som flera par skor osv
    --> dö för att sen gå upp halv fem och åka hem till städernas stad och mina älsklingsälsklingar <3

    sjukt intressant stt läsa, men har jag en checklista iaf =) nu ska jag fortsätta stressa igenom den här dagen. vart fan är jennie? vart är festen? stupid! skål så länge

    joråsåatt...

    ååååååååh så in i bängen tråkigt jag har haft idag. alkoholutbildningen va så enormt tråkigt att jag redan har planerat fjorton veckor i förväg ungefär på en höft vad jag ska göra. seriöst. instängda i ett jäkla rum i tusen timmar, tiden stod still, gubbarna bara pratade och pratade och pratade och pratade... och imorgon samma visa igen. sjukt spännande, tack igen ka för att du alltid övertalar mej till att gå på sånt härnt roligt shit. nästa gång kan vi väll spana på ewas stensamling i nåra timmar, måste va snäppet mer spännande än det här.

    neee, nu bitchar jag bara, det va säkert matnyttigt. och jättebra att ha, och blablablabla... men det va fan inte kul.

    snabbt tillbaka till kauren, missade chrispmötet precis, men what the deuce! 6mmötet va jäklans värt, bara jag madde ch ka där så nu har vi bestämt hela aftreski- sittningen själva. In your face you bastards!

    skynda hem, tänkte äta men sket i det och ringde linn istället. vi glodde på tv och fnissade. hon undrade vem tusan som skulle ha koll på henne och jennie nu när jag också blivit fnittrig och tjejig. jag sa att den lite... "bryskare" delen kan vi kalla det, fortfarande finns kvar, redo att plockas fram vid behov. fråga ka, jag va inte det minsta söt, fnissig eller tjejig idag när jag buttrade till. jag kan fortfarande visa precis vart det där jäkla blå skåpet ska stå. där jag säger, god damn it!

    sen övertygade, nästan brutalt tvingade, linn mej att eniroa efter ett telefonnr så att jag eventuellt kan fylleringa imorgon vid behov. jag tänker undvika det, annars skäms jag nog troligtvis ihjäl på fläcken. man kan juh inte hålla på å ringa till folk om man inte har fått deras nummer. sen att jag är för puckad för att ge ut mitt nummer må va hänt, det finns juh för fan uppsatt över hela kåren. jag är inte alls så svår att få tag på faktiskt. om man nu vill få tag på mej vill säga.

    ja, jag är blyg innerst inne, so what? i'm still a.... erica, the best kind =)

    nu är det dags att bearbeta dagens to-do-list. i'll be back, antagligen.

    elaka viktor

    viktor är så jäklans knäpp i kolan han också. ha kan störa sej på de mest annorlunda sakerna, och när han väl har börjat störa sej på nånting vägrar den lille fan att släppa taget.
    just nu är han tillbaka i en evig strid med sin personliga darth vader (vicke va den som lärde mej att han hette så och inte "plåtskallen med astma" som jag kallade honom). och jag tycker det är underbart. sällan har två människor tyckt så absolut olika om allting som finns på denna jord att tycka nånting om. och det är underbart. för den andra parten fattar ju inte att han är den som faktiskt är dum.
    visst, vickepicke är kanske inte alltid den skarpaste kniven i lådan, men han är fullt funktionsduglig. den andra parten kan mer beskrivas som... ja, va ska man säga. en 100 % stockholmare? med allt vad den fördomen innebär. verkligen allt. till och med camel toe.

    jaja, nu är striden igång igen, och den är lika seg och utdragen som när peter griffin slås med kycklingen. och här ligger jag och fnissar. för vickepicke är verkligen upprörd. man skulle kunna tro at det handlar om ett brott mot mänskliga rättigheter, men icke. det handlar om att vicke inte fått den här människan och dennes umgängeskrets att förstå till fullo hur korkade viktor tycker att dom är.

    det här är varför viktor aldrig kommer bli insläppt på nobelmiddagen, för det enda han kommer sysselsätta sej med under de plågsamt många och långa timmarna den pågår är att berätta för samtliga inbjudna hur fruktansvärt dumma i huvet dom faktiskt är. han skulle inte bara kasta grädde på kungen, viktor skulle förmodligen försöka fjärta kungen i nyllet. inte just kungen kanske, han är juh en hygglig kille, men nån annan sån där tramsbralla skulle ligga jäklans risigt till. coh efter att viktor hade gjort det skulle han bli synerligen upprörd om en vakt försökte få ut honom ur lokalen innan han har ätit färdigt. efter det vill jag inte ens tänka på hur många alternativa avslut den kvällen hade kunnat få.

    nu ska jag försöka lugna gossebarnets nerver lite så att han kan gå och lägga sej i lugn och ro

    mmmm... silly goose

    helt ärlig. jag kommer inte ihåg att jag nånsin vart så här fjantig så här länge.
    och jag vet faktiskt inte vad det beror på, för det kan juh inte bara vara det där som linn och jennie tror när dom läser det här. för jag har juh vart gladare längre än så

    känns jätteelakt att ens tänka tanken, men tänk om jag faktiskt är så här glad bara för att det inte är jag och pålen längre?
    typ... att jag verkligen mår så här mycket bättre utan honom. vilket fruktansvärt slöseri det har varit med tid då... två år av lessamhet istället för att få vara så här glad jämt. skumt. jaja, hoppas han fattar vad jag menar om han läser det här. vi är juh fortfarande bästa bästa så =) vi är sjukt bra tillsammans på varsitt håll kanske. jag vet att han är glad för att jag är glad också, för när jag är glad är jag störd, och det tycker han är roligt. han mobbade mej hela dagen igår tex, och då va jag alldeles glad och nöjd hahaha

    men det är kul att vara glad och fånig, känns helt annorlunda. att bara få vara. och bara få vara glad. hoppas det håller i sej i evigheters evighet. åtminstone tills jag kommer hem så min mamma kan få se att jag faktiskt är jätteglad och inte bara säger det =) hon kommer också bli så glad hahaha

    jag måste tillägga att jag känner mej lite som en mentalpatientnär jag sitter här för mej själv och flinar.... tur att man bor högt upp så dom som går nedanför inte kan se hur knäpp i kolan man är.

    tills vidare

    lång dag, men fortfarande glad. och fnissig. utan afro, men med värk i benen fortfarande. att man ska behöva värma upp innan, för jävligt =) eftersom det nog kommer bli en tråkmåndag idag roar jag mej med att göra en töntlista... igen... så kan jag skriva mer sen om sånt som är viktigt (hahah, med det menas sånt som snurrar runt i mitt huvud hela tiden)


    1. Fullständigt namn? Erica Linda Maria Andersson
    2. Ålder? 22
    3.Vart bor du? Kristianstad
    4. Bor tillsammans med? Spöket i garderoben
    5. Färg på ditt hus? - Gult, fingult =)
    6. Hus eller lägenhet? - Lägenhet, en liten en =)
    7. När är du född?  17 december 1986
    8. Klass? Jaaa, det har jag nog ibland när jag vill
    9. Vilket år tar du studenten? Tog studenten 2005
    10. Något jobb? Pluggar... och kåren så klart <3
    11. När gick du upp i morse? Klockan nio... sjukt trött var jag dock
    12. När ska du sova? inatt kanske =)
    13. Duschat idag? jäpp, hade lite afro kvar som skulle bort. men nu är det tyglat
    14. Kramat någon idag? Jag tror det, men jag är inte helt säker
    15. Pussat någon idag? det är jag säker på att jag inte har, hoppas jag, inte med flit
    16. Vad har du ätit idag? inget än, men sen blire nog knäckrebröd, namnam
    17. Dagens klädsel? tröja och jeans, sjukt avancerat
    18. Dagens smink? mascara och kajal. thats it.
    19. Dagens sötnos? ewa och jennie är alltid söta <3
    20. Dagens roligaste? kåren =) man hör så mycket dumt där =)

    SOCIALT:
     22. Hur många har du kysst?
    tusen... är det meningen att man ska komma ihåg sånt på riktigt?
    23. Vem kramade du senast? Ewa tror jag, vi gosade i soffan iaf =) 
    24. Hur många har varit otrogen mot dig?
    Pålen och Gordon. Bastardos!
    25. Har du pojk-/flickvän? Näpp =D
    26. Vem pratade du med i telefon senast? Sofie som hade tappat bort ett telefonnr.
    27. Vem fick du senast sms ifrån? Jenniepennie som ska på intervju till sts

    SENASTE:
    28. Personen du tänkte på?
    jennie =)
    29. Personen du kysste? hihi =)
    30. Gången du spydde? lördags tror jag, men inte på riktigt, bara som jag brukar. sist jag kräktes va nog när jag va sjuk
    31. Gången du grät? förrförra onsdagen, på kåren. sista gången ever för den sakens skull =)
    32. Pizzan du åt? hmm... minns att den va äcklig iaf, men det är nog tre veckor sen sist.
    33. Gången du va i Göteborg? SFSFUM förra våren.
    34. Gången du var i Stockholm? fy fan. jag hatar den staden. va i januari när jag skulle åka hem till skåne igen.
    35. Gången du drack alkohol? i lördags, då blev det mängder =)

    ANTINGEN ELLER:
    36. Svart eller vitt?
    Svart
    37. Hund eller katt? vovve
    38. Ut och festa eller hemma och mysa? det beror ju helt på med vem, när och allt sånt.
    39. Tvspel eller datorspel? crap... beror på vilket spel juh... men oftast data? eller nä... fast jo... eller? fan
    40. Spindel eller orm? spindel, det är inte läskit alls.
    41. Natt eller dag? natti natt
    42. Lunarstorm, helgon eller Playahead? Nej tack
    43. Ragga eller bli uppraggad? bli uppraggad är roligare =) och enklare, man behöver inte gö så mycke då 
    44. Big Brother eller Paradise hotel? det är nog roligare att titta på paradise hotel
    45. Blont eller svart hår? mörkt hår är finfint =)
    46. Har du blåa ögon eller bruna? ibland, ibland grå och ibland gröna. vill du låna? oftast blåaktiga dock.
    47. Choklad eller lakris? lakrits, så salt och så ljuvligt!
    48. Göteborg eller Stockholm? Göteborg! jag hatar, HATAR stockholm. västerås är bäst iaf.
    49. Högerhänt eller vänsterhänt? Högerhänt
    50. Coca cola eller fanta? Coca cola
    51. Pizza eller kebab? kebabsallad
    52. Randigt eller prickigt? bredrandigt
    53. Älska eller älskas? Älska... men helst båda =)
    54. Leva eller dö? Leva!

    ANTAL:
    55. Personer du älskar?
    idag: typ alla. imorgon: vänta och se!
    56. Personer du hatar? fem stycken kanske...
    57. Gånger du varit full? tusen
    58. Personer du hånglat med inom en 24 timmars-period? för några timmar sen: en, nu: ingen =/
    59. Glassar du ätit på en dag? som mest, två eller tre isglassar på sommaren
    60. Festivaler du varit på/ska på detta året? inga
    61. Gånger du haft minnesluckor? men det minns jag juh inte, hallååååå
    62. Gånger du varit hög? två-tre gånger kanske, när jag va ung och sjukt dum
    63. Personer, djur du saknar just nu? Mamma <3 pappa, brorsan, morsorna, morfar, fastrarna, västerås
    64. Gånger ditt hjärta brustit? 2 gånger... 1½ kanske.

    VEM:
    65. Vill du kyssa nu?
    hihi
    66. Ska du träffa imorgon? ka först, sen resten
    67. Sjöng du senast för? gud, jag hoppas för ingen... men jag va juh full i lördags...
    68. Hade du senast en msn-konversation med? gordon tror jag, eller vicke
    69. Spelade du tvspel med senast? länge sen
    70. Vill du ta med på resa nu? alla =) 
    71. Vill du kasta en sten i huvudet på? ingen faktiskt, tror jag.
    72. Förtjänar att dö? ingen, det är juh för lätt.
    73. Är söt? hihi
    74. Vill du sova jämsides med i natt? hihi, han =)

    VAD:
    75. Gör dig glad?
    allt just nu, jag är bara glad =)
    76. Gör dig ledsen? sånt som svider i hjärtat och gör ont i magen
    77. Vill du helst göra nu? pussas
    78. Önskar du att du slapp göra? plugga och gå på kommunens alkoholutbildning imorgon 
    79. Vill du ha nu?
    pussar
    80. Önskar du dig i födelsedagspresent? snö. och kärlek
    81. Längtar du till? fredag när jag ska åka hem till västerås
    82. Tycker du om dina betyg? "du kan ju mer, vore juh bra om du visade det" ja, jag nöjer mej med det
    83. Ångrar du i ditt liv? alla lögner jag gått på.
    84. Är det bästa som hänt dig? mina vänner måste det vara
    85. Hur mycket är klockan? 18.22


    så, det va det det. nu:dags för knäckebröd och dagdrömmeri =)

    hihihi fniss fniss tihihi

    typ så känns det inuti, har gjort hela veckan. glad glad glad glad, varje varje dag =) nästa vecka ska bli minst lika bra har jag bestämt. dock kommer den att vara sjukt jobbig, men det får det vara värt. hem till mamma på fredag =) myyyyysigt.

    egentligen har jag inget speciellt att skriva om nu. jag mest förhalar tiden så att jag inte behöver ta itu med mitt hår just nu. efter diverse bravader kan vi kalla det ser mitt hår ut som ett afro. det finns saker inuti det, jag lovar. och innan jag lägger mej måste jag juh trassla ut det, och det kommer göra så ont. nästan så att jag funderar på att klippa av det. men det blir nog inte så fint.

    afro och amatörskadade ben... rester från gårdagen. lätt värt det =)

    neee, tvtajm och sen sleepysleep. eller ja,,, tvajm, anti-afrotajm och sen sleepysleep. sweet dreams <3

    ojojoj

    vilken kväll det va igår, strålande =D hade skitkul från första stund!
    först satt jag och fia hemma hos henne, åt lite tacos och pratade. jättenajs =) sen hade klockan sprungit iväg så vi snabbade oss hem till linda som hade födelsedagskalas. superduper skoj. sen ville jag åka till karlshamn och det fick jag inte för fia, istället blev det grand. som fortfarande inte är roligt alls, men jag fick ta en för laget helt enkelt =)

    OCH JAG HÖLL MIN SLUTA RÖKA KAMPANJ

    jag är bäst (se, nu står det på internet och är alltså sant. hell to the yeah)


    ångrar lite att jag och pålen shottade dock, känns som att det var där och då all vett och etikett gick hem för dagen. vet att jag kom till grand med fia, men jag tappade bort henne (eller snarare mej själv) nånstans och bytte ut henne mot tobbe. stackars fia. hoppas hon hade roligt coh fick hångla =) det va vårt gemensamma mål för kvällen. få mej att sluta röka och hångla. check!

    kitel ringde och mobbade mej innan, vilket mupphuve han är.  och den andra riksidioten mobbar mej på msn. man kan ju bli galen, usch vad jag saknar dom =) mina pojkar, som ingen annan vill ha hahahaha =) dom har totalt smittat ner mej med sin idioti känner jag nu. det kommer va livsfarligt att va singel och bete mej som dom.
    det kommer bli alldeles som förut ju! ljuva lycka =)

    det brukade jag kalla dom förresten, idioterna. mitt hjärtas fröjd och ljuva lycka.. det är inte sant dom är mitt hjärtas ångest och ljuva... nej, dom är inte så ljuva.

    nu är det icatajm med pålen, han är samst han också. jag ska snart kamma ner mitt nyfödda afro också.

    du är!

    baaaaaah! satt upp hela natten i 21an och glodde på film, the grudge 3, stepbrothers och the passengers (a.k.a. värdelösast ever, eller som bojan sa: the skummest). kom hem typ halv fem men kunde ju inte sova eftersom jag alltid blir så pigg av att gå i nattluft. så strax efter sex slumrade jag in och vaknade med ett ryck vid tio för att jag var så orolig att jag skulle försova mej till bolaget. så jag är trött, men cepetaggad och pigg ändå... typ =P

    mmm =) fest ikväll, ser fram emot det så satans mycket. jag vill bli dyngrauk och ha skitroligt. dessutom har jag eldprovet idag. bestämde mej för att sluta röka igår efter att återigen vaknat av kliande hals och lite näsblod (får det alltid efter att ha rökt kvällen innan). inga problem hittills så klart, men med alkohol inblandat ikväll kan det bli lite lite svårt. men jag har lösningen. allt som står på internet är ju sant (eller hur?!) så om jag skriver "Erica har slutat röka" så måste det ju vara sant. så... Erica har slutat röka! (gud, om du läser det här... fixa? tjänster och gentjänster, du vet..? thank you!)

    innan läste jag min ak's blogg, hon utmanade alla som läste att lägga upp såna dära frågor igen.. och eftersom att jag inte har nått bättre för mej, here we go =)

    ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV
    1. Är du singel? Jess jess =D
    2. Är du lycklig? Ja, på riktigt! It's wonderful!
    3. Är du uttråkad? Nja, lite... mest trött tror jag.
    4. Är du ledsen? Inte ens lite =)
    5. Är du italienare? Tack gode gud, nej!
    6. Är du cool? Häftigast i stan
    7. Är du från Irland? Nej, men skulle kunna tänka mej några såna där mörkhåriga saker =)
    8. Är dina föräldrar fortfarande gifta? Nej, det har dom aldrig varit. "I den här familjen gifter vi oss inte" =)

    ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV

    1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Ja, ser fram emot att det ska hända nån gång =)
    2. Har du någon gång blivit sårad? Jäpp jäpp, tyvärr.
    3. Har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt? Jaaaa =D sweet dreams
    4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom? hihi, jaaa =) ibland är till och med jag blyg serru.
    5. Har du kysst någon under de två senaste veckorna? jäpps, faktiskt =)
    6. Har du haft en hemlig beundrare? jag tror det, men vet ju inte vem det va haha
    7. Är du kär? bara i mej själv =)
    8. Vill du gifta dej när du blir stor? kanske, om jag hittar nått vettigt =)

    TVÅ ALTERNATIV

    1. Bilddagboken eller lunar? bilddagboken
    2. Hår eller ögon? Ögon, bästa som finns!
    3. Katter eller hundar? Hundar absolut, velat haft hund jämt!
    4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar?: Självklart några få bästa vänner, typ dom jag har =)
    5. Coca-Cola eller Pepsi? beror ju på om mna ska blanda eller inte... men cola rent och pepsi till grogg om man säger så då =)
    6. Utekväll eller romantisk hemmakväll?Utekväll for the winn!
    7. Pengar eller lycka? LYCKA! lycka är alltid bäst!
    8. Dag eller natt? natt, är nattmänniska helt klart =)
    9. Msn eller mobil? Mobilen, vad skulle jag göra utan min trogne vän?!

    TIO "HAR DU NÅNSIN..."

    1. Blivit påkommen när du försökte smita hemifrån? tss, rookie! jag klarade mej hela vägen till stockholm, hahah =)
    2. Brutit nåt? kanske nått löfte.... men inget annat.
    3. Gjort nåt du ångrar? Ja, men jag har nästan alltid lärt mej nått av det...
    4. Hoppat Bungee Jump? Nej, men vill jättegärna testa =)
    5. Ljugit för någon du tycker om? Japp, för dens eget bästa.
    6. Ätit en hel tårta? inte ens en liten en, fy tusan!
    7. Gjort bort dig offentligt? Skulle nog kunna ha min egen förnedringsTV ibland... =)
    8. Viljat bli tillsammans med ditt ex igen? Inte för alla pengar i världen
    9. Gråtit när ett husdjur dog? jag har bara haft dammråttor och husspindlar, så faktiskt inte.
    10. Velat försvinna? jäpp, men inte längre =)

    SENASTE

    1. Telefonsamtalet du gjorde: va tydligen när jag ringde till jeppe i tisdags och frågade om han kunde öppna dörren... jag borde ringa lite oftare till folk kanske... =) 
    2. Telefonsamtalet du fick: min kusin Gustav ringde för att fyllesnacka lite inatt, sweet dude =)
    3. Personen du var med: jennie och tobbe
    4. Roligaste grejen som hänt: den här veckan var det nog spelkvällen i 21an
    5. Du skrev till på myspace: my what? du kan va!
    6. Du kommenterade: nått på fejjan så klart, är inne i en beroende period ;)
    7. Du tillbringade natten med: jennie och tobbe.... och sen kudden =)
    8. Du kramade: tobbe

    nej nej, time fore... inte frukost för jag är inte hungrig, men frukost tv?
    bä bä

    back in the days

    pratar med mitt favvocepe mr shithead på msn. andra kallar honom kitel, jag kallar honom idiot. jag saknar han och stenis så jäklans mycket ibland. det va så roligt på gymnasiet. inte för att vi gick ens på samma skola utan för att vi festade typ hela tiden. så jäkla roligt. så sjukt dumma i huvet var dom. säkert jag med, men ändå inte. jag har alltid varit så snäll, speciellt om man frågar kitel hahaha =)

    dumma i huvet- barnen, det va länge sen. hoppas det händer nått skoj snart så vi kan ses allihop. hade vart grymt roligt.
    usch vad jag saknar dom nu, livet va så mycket enklare när man var galen och dum med dom. man behövde inte tänka på så mycket annat då, det var bara att dricka och doppa =) lovly days. men jag är ju snart tillbaka där, så det är jug lugnt =) haha

    love it! ljuva minnen och dimmiga stunder, det va livet på en pinne. hoppas bara att pinnen blir längre och större ju mer tiden går haha. annars får vi snart inte plats allihop =)

    sweet sweet idiots, saknar er tusen jäkla puckon

    nu ska jag leka nått annat ett tag, och tänka på alla roliga saker från förr och alla roliga saker som kommer hända i framtiden =)

    stupid! =)

    kollade på barnhemmet igår i 21an, läskig men så fin i slutet att man nästan vill gråta en skvätt.
    kom också på att jag nog ska ha ett peterpan maraton nån dag med alla filmer inblandade. dom är så bra =)

    jag lyckades ju då gå upp för tidigt idag, trodde att jag gick i skolan som vanligt 10:15-12, men nej nej. tydligen börjar jag inte förns 13:15, jäklans värt att gå upp då, speciellt eftersom sängen va så attans mjuk och skön och varm.
    varför är alltid sängen så när man inte kan spendera mer tid i den? när man kan ligga och gsa hela dagen är den aldrig så skön. jag ska prata lite med min säng och se om vi kan lösa det här problemet.

    me so glad =) duktigt sugen på att bli dyng, på ett glatt sätt så klart. jag vill festa =) men tyvärr ska vi ju jobba både tors-fre, så det får vänta. iofs är det finish-off med chrisp på lördag, och det ska bli skitkul. dock finns det inte så där jättemycke söta singelkillar där. det finns bara mattias och tommy, och dom är inte singlar. söta på ett annorlunda sätt kanske, men inte singlar haha =)

    min nya taktik för att överleva mars (månaden som enligt mej ska försvinna för den är så jäkla värdelös) är att bli lite småkär. antingen i mej själv eller nån annan =P

    nu ska jag nog beställa lite böcker. tjillevippen så länge

    braiga måndag

    omg... det är nog fösta gången sen jag va liten och inte insåg vilken pina måndagar är egentligen som jag faktiskt tycker att det av skönt med måndag på riktigt.

    gick i skolan, thomas sörensen is the shit på måndagar. önskar att man kunde ha honom med sej varje måndag =)
    sen gick jag ner till kåren och det flöt på bra =) fick faktiskt inga plötsliga jätteuppdrag som tog flera timmar. nej nej, jag va därifrån efter två timmar, helt otroligt =)

    sen kom jag hem, betalade massa räkningar som va mycket billigare än jag trodde, och dessutom: jag hade massor av pengar kvar! =) hell to the yeah!

    sen började jag tvätta, och det va inte lika mycket tvätt som jag trodde =) sen ringde valberedningen och sa att jag ahde blivit nominerad till kårhusgeneral. tjohooo =) ingen överaskning kanske, men det är ändå roligt att det blir superofficiellt liksom. 
    och sen sa jennie att det var movietajm i 21an, yesbox =) vilken bra måndag.

    nu ska man bara hålla tummarna på att allt annat man vill flyter på lika bra. sweet sweet sweet <3 livet alltså, inget annat. i like me coming back =)

    så lagom kul

    varför är det så jäklans tråkigt att städa? jag behöver inte ens stda mycket, jag måste bara få undan massa crap. men det är SÅ tråkigt...

    jag... jag... jag har inget att skriva om egentligen. jag bara flyr plockandet.
    funderar på vad jag ska äta ikväll. pasta och tonfisk kanske, mums mums. sen ska jag och pålen kolla rise of evil, grymt bra film. duktigt bra faktiskt, även om den handlar om helt hemska saker.

    jag är helt på spänd inför nästa vecka, jag hoppas verkligen att nästa vecka blir en bra vecka, en rolig vecka.
    om två veckor ska jag äntligen åka hem till min mamma =) lycka lycka lycka. då ska jag passa på at fira lilla ak också =) hon fyllde år igår, hade världens röj på konrad, sjukt avundsjuk är jag.
    jag saknar partylivet grymt mycket ibland, så som det var innan alltså. men först måste jag komma iform, sen kan jag börja parta igen =)

    the return of me

    jag städade lite i lägenheten igår (med risk för att låta supertråkig och så...) och gjorde den roligaste upptäckten på länge. jag hittade två gamla dagböcker! den ena va från sommaren 2004 fram tillsen tid efter att jag flyttade hit, typ årsskiftet 05/06 kan jag tänka mej. i den va det typ bara några dagar skrivna "på riktigt", resten va bara citat från filmer och serier, citat från mina kära puckovänner och massa, MASSA låttexter. sjukt fint var det att läsa iaf.
    den andra dagboken började försommaren 2006, precis när jag och pålen började hålla på. precis precis faktiskt. för då kunde jag inte prata med nån om det alls eftersom det va jättehemligt, och väldigt osäker på vad som skulle bli vad. jag slutade skriva i mitten på augusti, när det började hända saker på riktigt,
    det var när jag läste det som det slog mej, vilken karusell det har varit. typ tre år hattifnattande fram och tillbaka, och förhållandet som var dömt att misslyckas från dag 1 typ. det kändes knäppt att läsa att mina egna förutsägelser, och inse att ganska mycket att blvit precis så som jag befarat...
    det som var absolut läskigast var att inse att under dom här tre åren... så har jag nog tappat bort mej själv på vägen. hon som skrv mina dagböcker var nån annan känns det som, nån mycket bättre. någon roligare, mer självsäker, framförallt någon mycket lyckligare och gladare. och jag saknar mej. det gör jag verkligen.

    så nu är det bestämt, 2009 ska bli the return of me, jag ska hitta tillbaka till det totala katastrofpuckot som har skrivit i min dagbok, jag ska hitta tilbaka till mej själv både som person och rent fysiskt. jag ska inte må konstigt längre. det är dags att bli sej själv nu. pålens erica är död nu, det var roligt att vara ekåhrren ett tag, men erica är mycket mycket roligare så jag återinför henne igen.

    men first thing first, först städa färdigt lägenheten och tvätta MASSA, sen soulsearching. it's time now =D

    RSS 2.0