soon to be strypmördad

oj då, nu har det visst gått en stund igen... men vad kan man göra när det är fullt upp everywhere =)

introdagen är gjord och genomförd, mycket lyckad. både introdagspuben och introduction pub va kassakor, så innan vi ens har börjat för säsongen så ser läget bra jäkla stabilt ut hahah =)

imorron är det the spark, ser fram emot det så mycket att jag får gåshud, jävlar vad det kommer va bra!!

helgen då? tjorah, jag är sömnmissbrukare och mest sover hela hela tiden. skitkul sällskap, jag vet. igår hade pålen inflyttningsfest, vi va inte där utan gick på inglourios basterds istället, jävla bra film =) bredvid mej satt dock ett sånt därnt prima exemplar... varför hamnar jag alltid bredvid dom?

det började med att han satte på sej ett par skinnhandskar. det är kanske inte så konstigt, om man inte tänker på några saker. 1. han satt inne på bion, med popcorn i knät. vad skulle han med handskarna till? känns inte det sjukt osmidigt? 2. det är fortfarande sommar, vem går runt med ett par skinnhandskar bara så där?

som tur är har jag koll på läget och vet precis varför han kan ha haft handskarna med sej och varför han sedemera tog på sej dom under reklamfilmen.
1. han tyckte att det va kallt, eftersom han lider av dålig blodcirkulation och för lite underhudsfett.
2. han lider av bacillskräck och vill inte under några omständigheter riksera att smittas av t.ex svininfluensan i ett bacillparadis som biosalongen.
3. han är spontan strypmördare.

när jag konstaterat detta flyttar jag mej lite smidigt mot min käre knäppgök till sambo, som bara tror att jag vill vara mysig och inte alls fattar att jag sitter bredvid efterlysts nästa gärningsman. precis innan filmen ska börja upptäcker även wern handskarna, men han har juh inte vett att bara va tyst och gilla läget. viskande frågar han mej varför killen har dom på sej. jag säger att jag inte vet och ber om en bön om att den bacillrädde, lite frusne spontanstrypmördaren inte ska ha superhörsel. wern säger att om handskmannen fryser kan han få låna werners tröja. sen börjar filmen.

under hela filmen är det ett jäkla hålligång på den virusfruktande, kallblodige spontanstryparen. han far än dit och än hit i stolen, och vid ett tillfälle lutar han sej så snabbt framåt mot raden framför att jag trodde det va dags för strypmordet. jag höll werners arm i ett stadigt grepp under hela filmen och aktade mej noga för att använda den andra halvan av min stol som spontanmördaren utan min vetskap tydligen tjingat som sin.

som tur var var det ingen kvar i salongen när filmen va slut, och stypmördaren försvann utan konstigheter. men som sagt... jag kommer ihåg hur hans bruna skinnhandskar såg ut, och bion började nio och höll på till 23:39 ungefär... bara utifall att hasse aro har träffat på nått misstänkt som involverar strypmördande, halvfrusna och bacillrädda män på sistone...

i dont speak drunk well

gissa vem som va megasöt igår och ringde och frågade om han fick komma hem, hahah =) jäpp jäpp, my manly man.
några timmar senare trillade han in, dyng som få och lite upphakad på samtalsämnen. men jag va glad iaf, en stund. tills han somnade mitt i sängen, snarkade så det tjöt och vägrade vakna. efter en stund gav jag upp, strax efter att jag armbågade honom det hårdaste jag kunde utan att han reagerade nämnvärt. jag tog mitt täcke och en kudde som hans majestät kunde avvara och la mej i soffan istället.

men nu är jag ganska väldigt glad över att han är hemma, det va jag egentligen inatt också... bara på ett annorlunda sätt =P

och nu ligger han nog kvar där jag lämnade honom i morse, utslagen i sängen smått illamående och väldigt bakfull (or soon to be). söt är han, fy bubblan. och om han inte åker tillbaka så kanske jag kan se fram emot en mysdag på lördag, en efterlängtad sådan. om inte annat får väll den också skjutas upp en vecka framåt, för du är det (som jeanbanan brukar säga) full patte i minst en vecka framåt.

nää, time to go go. lunchmöte is the shit när man är hungrig men för lat för att gå till ica

SJUKT störig grej

förresten...

om jag måste se den där jävla danoninoreklamen igen kommer jag kräkas.

danonino innehåller inte det här och det här och så jäääävla nyttigt och bra bla bla bla.

förklara då en sak för mej.

om nu det rosa färgämnet kommer från rödbetor... smakar yoghurtjäveln verkligen rödbetor då? jag misstänker nog att den ska smaka hallon eller jordgubb... och då vore det väl förträffligt dumt att använda, låt säga..tex hallon eller jordgubb även som färgämne. för sist jag kollade, så va faktiskt de flesta hallonen och jordgubbarna också röda. men jag kan juh ha fel.

naturligt... ja. ungefär som linda rosing eller michael jackson då. stupid jävla yoghurt.

några frågor om betydelsefulla saker

varför i hela fridens namn envisas jag med att kolla på Linas kvällsbok även fast jag sitter och skäms ihjäl?

varför varför varför är det så svårt att inte köpa skor?

varför får man inte kasta äckliga saker så som mögliga matlådor och istället köpa nya?

varför har jag inte alltid vin hemma för kvällar som uppenbart skiter sej så fort man kommer innanför dörren?

varför är mamma för långt borta ibland när man bara vill gömma sej en liten stund?

varför är werner för långt borta ibland när man bara vill ha en puss, eller en sån där blick?

varför köper jag saker som luktar, om jag själv inte känner doften?

varför känns det som att jag borde ha panik över tusen saker när jag nog har allting under kontroll egentligen?

varför kan inte jag reagera på stress som vanliga människor utan envisas istället med att göra saker om möjligt ännu mer sakta och ibland till och med eftertänksamt (är det ett ord, eller hittade jag på det?)

varför fortsätter jag att va vaken just nu även om jag är så trött att jag helst bara vill lägga mej i sängen och sova tills tiden tar slut.

romantisk middag

idag har jag fått pengar, och idag är pengarna slut =) som det brukar. närrå, det finns kvar, men det går undan. and i like it.

jag har hämtat ut kläder idag, jag är så jäkla duktig på att shoppa måste jag säga. och mer blir det när jag och ewa ska iväg och storhandla sen. en fin liten tradition jag och cheewie började med för några månader sen. vi kom juh på ganska snabbt att knepet var att äta först, sen handla. annars blir man hungrig och kommer hem med konstiga saker. fast om man är fööör mätt kommer man juh bara hem med rengöringsmedel så förhoppningsvis kommer vi till en lagom mättnad idag och slipper leva på såpa i slutet av månaden efetrsom det har inköpts för en hel livsstid istället för mat =)

åå, det är så jäkla gött att ligga och snooza om mornarna igen =) igår snoozade jag i 40 minuter, och idag en hel timme. så jävla underbart. och somna med TV:n på och gardinerna uppdragna haha =) duschdraperiet hänger på rätt sida, alla skåpluckor, lådor och dörrar är stängda och spisen är ren. men jag tycker ändå att den här veckan kan skynda på sej lite så att jag snart kan få pussas och kramas lite med den dära söta sambon igen. jag saknar nog honom mer än vad jag vill låtsas om, om man nu ska hålla sej till sanningen...

men igårkväll... OJ vad han ska va glad att han va i blekinge då. kommer hem och är fullständigt slut efter 11 timmar på kåren varav nio var möte. sätter mej ner och ska betala alla räkningar i godan ro, och vad händer? det går inte. för att NÅN har tagit bort explorer från datorn och fire fox är inte godkänd av handelsbanken. om tankar kunde göra ont hade han nog väldigt ont igår. en timme senare kan jag återigen försöka, med lyckat resultat. dags att hoppa in i duschen, trött och förstörd på alla sätt och vis. så klart hänger draperiet kvar på det sätt han lämnade det och jag får ägna fem minuter åt att trassla ut allting. jag ber om ursökt till alla grannar om mina förbannelser hördes genom ledningarna... men han förtjänade dom just då =P men nu är jag glad och snäll igen, så nu kan han komma hem. men inte förrän efter min date med cheewa (chewbacca-ewa)


bekännelse

hej

mitt namn är erica linda maria andersson, dotter till lena andersson och staffan paulsson, syster till anders tjernobyl paulsson och...
...jag är så jävla kär i min sambo. kan ni förstå det?

buhääää

han har lämnat mej =( nu är jag alldeles ensam! snyft snyft snyft

okej det gäller kanske bara en vecka, men iaf. det är fortfarande inge roligt. vem ska jag nu bråka med? eller pussas med?
stupid nollning... stupid jobb. jag vill också va full i en vecka.

nu ska jag göra allt det vi inte gjorde igår eftersom jag mest sov hela dagen... städa tusen, diska en miljard och sen försöka lägga in all tvätt i garderoben. wiiiiee. och inte en endaste puss i sikte. fy farao.

mums mums mums

jää, nu sitter jag och mina kårkockar och har möte. nya menyer på gång, smaskens =) nu ska ni få äta massa mums, kära studenter. och det underbara dryckessortimentet kommer inte heller gå av för hackor.

jäklar vad jag längtar till nästa vecka, när allting börjar och det kommer tusen studenter och vandrar genom huset varje dag. när discona och pubarna öppnar, insparken och alla andra sociala aktiviteter. FY fan va roligt =)

snart kommer min pussman och hälsar på =)

nu äre fredaaagsmyyyys

det värsta som finns på morgonen är faktiskt när han vaknar till, tittar upp och ler. man vill bara dö, slänga sej i sängen igen och aldrig aldrig lämna honom. så är han så där varm och mysig så det enda vettiga vore egentligen att krama ihjäl männskan. tur att jag är så pass förståndig att jag inte gör det så ofta =)

idag är det fredagskyckling som gäller igen, mums mums mums. och sen vette tusan vad som händer. man kanske ska fråga dena dära nywertzo om en spelkväll? eller fredagsmys med film och popcorn? eller nått annat.

jag saknar mr bird lite grann, pratade en snabbis med honom igår under vinkvällen. det är helt löjligt hur länge sen det va jag träffade honom nu. not funny. not at all.

och mamma, jag drömde om henne inatt =) om mamma och julafton, två bästa saker på en gång.

i övrigt, passa er för den där sofie. hon kan det där med snuskiga blickar och gaytouchar lite föööör bra nu =P stupid sofie.

time för kaffe och metropaus innan jag ska upp till agneta och hämta massa pryls. snart är det introdag =) och sen är det kört =)

vuxen

ibland känner jag mej så vuxen =) som nu, när jag inte har satt upp arga lappar (min favvo annars) utan lugnt och stillsamt formulerat ett pedagogiskt brev som säger att man inte får supa ner nollorna. sen har jag susanne och johan pratat om nycklar och städning, med massa sånna vuxna joo, jaa, jo det är ju sant och ne, så kan det ju inte vara och lite suckande och himlande med ögonen om såna självklarheter som inte fungerar. det lär juh vara tusen vuxenpoäng på det. dessutom sitter jag bakom ett skrivbord och äter frukt istället för godis.

jävlar, jag börjar bli vuxen! inte okej. bara för det måste jag gå hem och äta typ... makaroner med ketchup direkt ur kastrullen med en slev. eller... dynga ner mej och komma försent till jobbet imorron med en sko och trasig jobbtelefon för ja ba vet inte vad som hände liksom. men nä, det är ju faktiskt inte skoj. men för att undvika den där vuxenheten tänker jag nog fortsätta att inte kolla på vädret eller aktiespara ett bra tag till. och jag ska nog gå hem och slänga alla bekväma skor, bara ha kvar fräsiga nästan-sköna skor.

fråjnds

jää. ibland är dom dära pojksen ganska bra att ha. hade bara med mej frukt till lunch idag, och när den va uppäten va det dags att återvända till det tråkiga pappersarbetet.

helt plötsligt trillar wille och pålen in. skaru käka lunch? nää, jag hade ju redan ätit. inte ens om du får kyckling? pålen lät mäkta förvånad, men nä jag hade bestämt mej.

jag skriver vidare och suckar. jag hör nått som låter och tittar upp. då ser jag pålen i dörröppningen med ett kycklinglår i näven. chiii-ckän? hihi, så klart =) tack tack tack. och gott va det, hoppas bara att han inte hade slickat på det först... =)

nu ska jag ringa till kommunen och fråga varför vi bara får tvätta händerna i hälften av handfaten, och sen ska jag slå sönder 6Ms dator eftersom den fuckar med alla lösenord.

jag känner mej lite mör...

igår va en av dom längsta dagarna ever, jag lovar. mötet tog tusen år, och lite oordning är det på torpet... men det är inte så lätt att vara jag alla gånger.

hann hem precis för att se maten innan det va dags att jobba hemifrån, tusen samtal. sen klump i magen som turligt nog är ordnad nu och det är frid och fröjd.

sen kom wille och vi tittade på 300, mycket bta film och mycket skönt att se honom back in the game. oavsett vad tror jag att det här va precis vad båda behövde. nu kan både sofie och wilson få vara sofie och wilson ett tag, och jag är glad så länge dom mår bra båda två. =)

märker att alla vännerna tar igen poäng och är alldeles förtvivlat duktiga. vet att jag också borde göra det, men jag är alldeles förtvivlat omotiverad till det. jag vet att jag skulle hinna, det är inga problem... men att sitta hemma och försöka plugga religion känns lite grann som att... jag vet inte, bada i blod och sen hoppa ner bland massa hajar.

nu ska jag försöka vakna till och börja jobba. näst sista onsdagen utan disco eller pub som avslutning. gött mos.

en timme kvar

och jag är alldeles rastlös.

hungrig är jag också, och förtvivlat pussnödig. och nu sa lasse att jag måste komma till källsorteringsrummet. hoppas att jag inte kräks. eller att han planerar att döda mej. uuuuuurk

ska vi leka med mina bollar?

jag har nog den sötaste sambon ever everest. bara så att alla vet det.

efter att han slutade skratta åt blåvalarna och ståhlmajken bestämde han sej för att han skulle hålla på med poi. poi är enkelt förklarat bollar som hänger på ett snöre, och sen ska man snurra dom runt huvet utan att slå sej. när man har lärt sej att inte slå sej får man tända eld på bollarna och sen hoppas man på att man inte ska brinna upp.

istället för att köpa dyra bollar tänkte herr söt att han, sann hemmafixare som han är, att han skulle bygga det själv. sofie släpade med honom till stan och där köpte han hundleksaker, flagglina och lite annat grejs och nu har han två bollar på varsitt snöre som han med glädje svingar över hela världen (men inte i lägenheten för då dör han).

sen igårkväll när bollarna blev färdiga har hans huvud blivit lite knöligt av bulor, magen lite blå av runda små märken av bollar... och dom andra bollarna och fått veta att dom lever kan man väl säga. jag tycker det är ganska roligt att titta på, liksom resten av gården. idag leker han bollleken med pålen, vilkte antagligen betyder att flertalet bollar på plats kommer gå sönder på ett eller annat sätt.

han är INTE redo för eld än, det kommer märkas när han är det efetsom jag då misstänker att han kommer se lite sotig och svedd ut =P

i övrigt tror jag att han vill hälsa universum att han gjorde världens godaste tomatsoppa igår, och ingen får smaka. jag har av förklarliga skäl inte själv smakat soppan (eftersom jag är allergisk mot tomater) men jag litar på hans objektiva och ödmjuka omdöme.

i eftermiddag är det dags för 6Ms första styrelsemöte för denna termin, nu är det dags att få lite flyt på det här företaget. allting är fixat och ordnat efter bästa pedagogiska förmåga, och jag ser fram emot det som tusan. gött att få lite rullians på kontoret igen =)

till alla mina söta vänner och alla andra vill jag bara säga tack, sätt på ljudet på datorn och flina en stund =)

tack älskling

när sötsöt läste det tidigare inlägget sa han att han skulle skicka mej hit.
sen skrattade han, men om det va mest åt ståhlmajken eller åt mej vet jag inte.

men tack ändå söta du...

nu är det allvar

på riktigt. nu får det vara nog med att folk bara skrattar åt det här, det är dags att inse allvaret people!! efter helgen så vet jag att min uppenbarelse inte tas på allvar, inte ens av folk som inte vet att jag är lite knäpp i vanliga fall. =)

men för det första, liten bakgrund om detta som komma skall. en uppenbarelse gott folk innebär enligt ne.ses enkla förklaring
att gudar eller andra högre makter tar kontakt med människor och ofta ger dem ett budskap. Människor kan uppfatta uppenbarelsen som till exempel en dröm, något i naturen, en rit, ett heligt föremål eller en helig plats. Min uppenbarelse kom genom en dröm. jag minns inte drömmen, men jag minns hur det kändes när jag vaknade. ilande, förlamande skräckslagenhet.

då så. nu vet alla vad en uppenbarelse är, nu är det serious talk som gäller. för alla er som har lätt för att bli lite skrämda; det är läge att hitta en hålla-handen-kompis nu. sanningen är sann men hemsk, verkligheten känns ibland som en pungspark eller mensvärk från helvetet. men jag lovar er, mina ord skrivs endast för ert eget beskydd och min omtanke för er. förbered er nu, och beakta att allt detta kom som en uppenbarelse och såna leker man inte med.

Dagens allvarliga ämne: VARFÖR SKA MAN VARA RÄDD FÖR BLÅVALAR?

lite kort och enkelt kan man svara på denna fråga som så här att.... har du nånsin sett en blåval? vet du hur GIGANTISKT stor skiten är? bara det är skäl nog.

men kort och enkelt är juh inte min grej, därför kommer nu min mer eller mindre bevisade tes kring detta avgrundsdjur som endera dagen kommer förändra den värld vi lever i på ett mycket drastiskt och lite obehagligt sätt. men först en beskrivning.

här visas en död blåval bredvid en båt. en död ej fullvuxen val. mot en båt.
på den här bilden är valjäveln lika stor som mitt ringfinger. båten är hälften så stor.
båtar är sjukt mycket större än mitt ringfinger i verkligheten. förstår ni då hur stor valen är?

till att börja med kan vi starta med storleken, den är vi juh ändå inne på. det är för mej hopplöst onaturligt att inte vara rädd för något som är så gigantiskt stort.enligt både ne och wiki kan det bli cirka 30 meter långt och väga över 150 TON. bara dom siffrorna ger mej lite magknip faktist. Vidare kan man på ne läsa att En unge är redan när den föds 7 meter lång och väger 2 000 kilo. Tack vare den feta mjölken växer den sedan nästan 100 kilo om dagen. Andnöd, jag får ta mej tusan andnöd.

storleken har juh som i förstår betydelse för munnen. det är inte så att en megabjässe som blåvalen har en pytteliten söt pussmun, nänä. munnen är liksom enhetligt gigantisk som allt annat på djuret. vi pratar alltså om nånting som torde vara stort som en.. tja..normalstor tågtunnel? kanske större. jag inbillar mej att den är ännu större.

hur som helst, all fakta menar att blåvalen bara äter krill och annat smått som finns i havet. jag menar att det är det utan tvekan DUMMASTE jag hört. ursäkta mej, men tänk er följande scenario. du är en blåval, din mun är gigantisk och du är hungrig. det enda du behöver göra för att få i dej lite krubb är att öppna munnen. bryr du dej då om vad som hamnar där i? nä, knappast. istället för tänder har valjäveln bardar, vilket är typ som en sil. det minskar juh chanserna betydligt för att den bara skulle äta krill. jag VET att valen äter vad som än hamnar i munnen, punkt. jag finner det ytterst otroligt att valen skulle spotta ut en simpel människa om vi råkade simma omkring i närheten av valens frukostbord. typ lika troligt som att vi bryr oss om kvalsterna i sängen...

en annan sak är det är med vart blåvalarna egentligen håller till. man har försökt att lura i mej att de bara skulle finnas vid ishaven, för att lugna ner mej. det mina vänner är lögn och förbaskad osanning. alla källor säger att blåvalarna finns i alla värlsdhav. blåvalar har till och med strandat på sveriges västkust. sveriges västkust ligger bara några mil härifrån. jag vill dö. visserligen var det cirka 150 år sen sist, men det bevisar ingenting, förutom att dom har blivit bättre på det där med grunda sund.

så, nu är alla skrämmande fakta på bordet. ni vet typ lika mycket som jag. jag vet mer, men det är för att jag helt enkelt vet vad jag pratar om. ni är, än så länge, kanske bara förvirrade och lite lite oroade, lagom så det klumpar sej i magen eller förkortar in- och utandning. nu är det dags för slutfasen av detta skräckinlägg.

EVOLUTIONEN OCH BLÅVALARNA
en gång i tiden levde sälarna bara i vattnet. sen en dag sa sebbe säl till sitt gäng "öhj,grabbar! vi ska inte liksom kolla vad som händer där uppe vid ytan?" väl där insåg sebbe och gänget det finfina med att sola på stranden och bestämde sej för att gå upp. dom är fortfarande uppe på land. deras kroppar har gjort om sej för att kunna vara på land. sebbes barmbarn blev antagligen världens första hund, för det är från sälarna dom härstammar (det fick jag lära mej i skolan iaf).

det som min uppenbarelse gick ut på var egentligen den här frågan.
vad händer när blåvalen bestämmer sej för att göra som sälarna?
många har skrattat åt mej, många har tyckt att jag är alldeles knäpp... men för helvete. inse att detta är en väldigt, VÄLDIGT skrämmande fråga. för seriöst, om vi har problem idag med typ älgar och vildsvin som springer över vägen lite som dom vill... vad i hela fridens namn tycker vi att vi har när en blåval på 30 meter och 150 ton tassar över vägen? "det är lugnt, dom äter bara krill ändå?" far ända in i baljan med er, dumma naiva människor.

nu måste jag sluta skriva om det här... jag har lite panikångest och mycket ont i magen. fy fan. det är ett hårt liv att vara upplyst av en uppenbarelse, men some one has to do the job som man brukar säga. det enda jag kan hoppas på är att ni snart inser allvaret i det här. fy vad jag är rädd. jag måste kramas lite nu, kanske dricka varm choklad och läsa sagor så att jag inte drömmer om alla hemskheter som kan hända.

i go nutts

ahaa... läget och så? jooo...

torsdag: work the work, duktig erica. hem till söt långhårig pojke, söt sofie dyker in en sväng och helt plötsligt har den söta pojken inget hår längre. bara en tuppkam. poff. det liger nått form av djur på badrumsgolvet, ser ut som horrorhår. time to escape, hem till ewa och spela spel. ewa bjussar på polsk vodka och sofie fuskar när ingen ser (förutom jag så jag fick också fuska sa sofie). good shit.

fredag: behindos bakfullos.släpiga steg till kåren. trött erica, det blev nog lite sent igår? städa puben är lagom ansträngande, och välbehövligt. hittade konstiga saker och mögliga kylskåp. så där najs. tidig hemgång. pussa söt pojke och laga FREDAGSKYCKLING. äntligen. kyckling for life, speciellt när man slipper färdiggrillad. packa packning och rusa ner til bussen. från bussen till stan, till bolaget, till centralen till tåget. till tåget? ajustdet, vi skulle till malmö ocoh hälsa på werners hustomte. leka födelsedagsfest och dricka vin, bra skit. supersmaskig tårta och påsvin. hell yeah.

lördag: efter en natt på världens mest oljudlösa madrass är det nästintill frulle på sängen som gäller, schysst ställe det här måste jag säga. ner på malmöfestivalen efter frukost och lite tv-spelande. inte en skymt av tiffany person, men det va skoj ändå. äta bakismat, hitta asgo soffa på bolagret, gå vilse på bolagret, hitta tasty house och köpte tusen nötter och torkad frukt. NAM NAM NAM. medan dom andra hyrde trampbåt tittade jag werner och olle på en asball fotbollsmatch och lyssnade på kebabklämman. fine bajs.släpade hem oss till hustomten igen, åt kebab och werner olle och sprängis ville lära sej snurra med bollar (poia [påja] hette det nog) och så ut som vilka dagcentermedlemmar som helst.dom andra ville ner på stan, det ville inte jag och min lika folksamlingshatlige man så vi packade in oss på tåget och åkte hem. väl hemma hittade vi en supernajsig present från mr. bamse som gör att jag nu kan titta på sheldon cooper varje morgon och vaje kväll =)

söndag: ett stycke ytterst sega 22-23åringar vaknar och sen dess har det nog inte hänt ett skit. planen är städa, tvätta och baka bröd. men det betyder att man faktiskt måste göra nått och det är inte helt okej. faktiskt. men mysigt är det, en heldag i sängen med en söt pojke och tusen nötter, lite vatten och lite böcker. buoenos shitos.

förlamad

det känns som att jag håller på att bli det, paw rick-titt. iaf i armarna. det blir alltid så när jag är trött (trött som i osömnig men bara allmänt slut ändå, inte i huvet men i kroppen), det känns som att armarna domnar från armbåden  och neråt. så hänger dom bara och beter sej lite som dom vill. inte riktigt, men jag slår vad om att dom skulle göra det om dom fick chansen.

dessutom luktar det blod i min näsa (luktar och luktar, det känns som blod då). slår vad om att det är från inatt när min kära söta smackade armbågen rätt i huvet och sen rätt i nyllet på mej två gånger. inte tusan vaknade han heller, men jag kan säga att jag gjorde det. och jag va inte speciellt glad. låg och planerade mord i en halvtimme innan jag kunde somna om. och det kom jag minsann ihåg imorse, så jag snoozade i en halvtimme på rent jävelskap. mohaha. inte jätteelakt kanske, men det kommer mera. när rätt tillfälle ges...

time to work the work.

bantning nästa

vi QKar, förutom Sofie, har pratat en hel del om vad som är nyttigt att trycka i sej och så. vad som är okej, och vad som inte är det. vi är hur som helst överens om att vi inte vill gå upp dom där åtta kilona som vi har hört tillkommer med arvodering (med tusen undantag säkert, men man kan aldrig gå säker).

som av en händelse såg jag då att en kompis från gymnasiet hade postat ett tips på fejjan, och jag måste säga att jag gillart. skulle kunna vara nånting för oss tre att syssla med några dagar i veckan för att hålla oss i trim.

Knattedieten

Folk är alltid ute efter nya bantningskurer. Problemet med de flesta bantningskurer är att du inte får äta tillräckligt (svältbantning), det blir inte tillräcklig variation (fasta) eller du blir pank (köttbantning). Följaktligen fuskar man eller slutar efter 3 dagar.
Men nu finns den mirakulösa knattedieten.

Genom åren har du säkert märkt att tvååringar alltid tycks vara i trim. Nu har hemligheten bakom succén avslöjats i denna bantningskur. Möjligen bör du rådgöra med läkare innan du börjar med denna diet, annars behöver du säkert träffa honom efteråt. Lycka till!

Första dagen

Frukost: Äggröra på ett ägg, en rostad brödskiva med plommonmarmelad. Ät två tuggor ägg, använd fingrarna, kasta resten på golvet. Ta en tugga bröd. Smeta sen ut marmeladen över ansikte och kläder.

Lunch: Fyra kritor (valfri färg), en näve chips, ett glas mjölk (3 klunkar, häll ut resten).

Middag: En pinne, två femtioöringar och en krona, 4 klunkar Pepsi.

Kvällsmål: Kasta en rostad brödskiva på köksgolvet.

Andra dagen

Frukost: Plocka upp kall rostad brödskiva från köksgolvet och ät den. Drick en halv flaska vaniljessens eller hårläggningsvätska.

Lunch: Ett halvt läppstift "Skrikrosa" och en näve torrfoder för hund (valfri smak) En isbit om så önskas.

Mellanmål: Slicka en klubba tills den blir kladdig. Ta den utomhus, släpp den på marken. Slicka tills den är ren igen. Ta sen in den och släpp den på ryamattan.

Middag: En liten sten eller okokt ärta, som trycks in i vänster näsborre. Häll druvjuice över potatismos, ät med sked.

Tredje dagen

Frukost: Två pannkakor med mycket sirap. Ät en med fingrarna, gnugga in i håret. Ett glas mjölk, drick halva, proppa ner andra pannkakan i glaset. Efter frukost, plocka upp gårdagen klubba från ryamattan, slicka av luddet, lägg i finfåtöljen.

Lunch: Tre tändstickor, jordnötssmör- och syltsmörgås. Spotta bitarna på golvet. Häll ett glas mjölk på bordet och sörpla upp det.

Middag: En tallrik glass, en näve chips, hallondricka. Försök skratta ut drickan genom näsan.

Sista dagen

Frukost: En kvarts tub tandkräm (valfri smak), en bit tvål, en oliv. Häll ett glas mjölk över en skål med cornflakes, tillsätt en halv kaffekopp socker. När flingorna blivit geggiga, drick mjölken och ge flingorna till hunden.

Lunch: Ät brödsmulor från köksgolvet och matrumsmattan. Leta rätt på klubban och ät upp den.

Middag: Ett glas spaghetti och oboy. Lämna köttbullarna på tallriken. En slick mascara till efterrätt




Det måste väl funka eller?

sniglar

jag har funderat över en sak.
varje dag när jag går till kåren på morronen svänger jag av åt vänster och går förbi korridorerna. på cykelvägen innan kröken är det alltid fullt av sniglar. dom bruna sniglarna. usch och blä, men man unvdiker att trampa på dom och det brukar funka ganska bra.

igår när vi skulle gå och handla bestämde dock sötsöt att vi skulle ta åt höger och gå vägen förbi gamla kåren och dom andra fula gamla husen. där va också fullt med sniglar, men det va nästan bara svart sniglar. och några bruna, men dom va till största delen döda eller såg ut att vara tillfångatagna.

har dom krig? är det två snigelgäng som har barrikerat cykelvägen utanför olastorspvägen? och vart går den magiska gränsen? är det nånting vi människor ska lägga oss i, eller ska vi bara roa oss med att cykla över dom i vanlig ordning, oavsett färg?

framförallt; hur länge ska detta pågå? när ska nån ingripa och ska FN eller USA lägge sej i det? det brukar dom juh göra, i såna här etniska krig.

vad händer med sniglarna på vintern förresten? dom lär juh bara frysa ihop till nån sort geggklump och se ut som vilken frusen hundbajs som helst, men jag vet inte. då kan dom juh inte komma tillbaka till nästa år, och det vet jag att dom gör.

nää, jag blir inte klok på det här med sniglar. tur att jag är en alldeles vanlig människa.

jag smäller av

så, , jävla söt är han vissa mornar så att jag funderar på att slicka på en gatsten för att få i mej lite baciller och bli sjuk för att få va hemma och pussas ihjäl mej med honom. nu är inte jag riktigt så desperat eller äcklig, men i made my point. man behöver inte ha fjärilar i magen när man har en sån söt pojke i sin säng på morgonen.

läste jeanbanans blogg nyss och blev länkad till det här underbara. jag blev lite hemsjuk, inte på grund av cannabisen så klart, men att kommunen tycker att det är mysigt med annan sorts trafikljuskonst och att dom på riktigt tror att cannabisplantorna har hamnat utanför stadshuset av misstag. ååå, söta naiva stad. fina underbara stad. nu vill jag åka hemhem =)

jag är nog alldeles för kramig idag. stupid söta pojkvän. stupid söta stad. jag måste nog gå och titta på överkörda fåglar eller nått så jag blir lite häftig igen istället för att sitta här på mitt rosa fluff och flina.

men tittaråh så söt han är =) man vill juh pussa sej till döds, minst!

solsken

jäpp jäpp, humöret infann sej igen =) med lite kaffe på morgonkvisten så ordnar sej det mesta.

somnade på soffan igår framför tv:n och vaknade vid halv två. det va ganska gött faktiskt, och om det inte vore för lampan på sängbordet lyste hade jag nog legat kvar, den soffan är jäkla bekväm faktiskt.

idag får jag en klänning =) och sötsöt får sin väska, en bag som är likadan som hans resväska. han är väldigt förväntansfull och har tjatat om den sen han såg den. hjälpes =)

usch, nu börjar det bli så där lagom klibbigt här inne. stupid väder, det är allt jag har att säga. jag måste nog be till högre makter att det inte är sånt här väder till insparksveckan, då kommer dom små liven svettas ihjäl juh. fast iofs... då dricker dom mer vatten, och då blir jag nöjd =)

snart kommer linn, tjohoo =D

kan inte annat än sucka. djupt.

jahaa.. joo. det här va väl roligt och mysigt. eller inte så mycket alls faktiskt.

jag vet faktiskt inte om jag är på dåligt humör för att jag har ont i magen eller om jag ont i magen för att jag är på dåligt humör, så jag ska nog inte säga så mycket om nånting för att vara på den säkra sidan

men mungiporna går neråt, ett som är säkert.

aaa, precis på så här bra humör är jag. jag hoppas på att det är väck tills imorron, men jag får väl se. har väll inga större förväntningar... fy tusan vad jag är purken.

urk

kolade lite på tv och kom förbi den där jävla tyra banks show. jag tycker mest att den är skit och jag gillar inte tyra banks speciellt mycket. men detta va fan värt att titta på, tills jag började må illa iaf.

det sitter en bautabrutta och är gäts hos tyra, och förklarar att hn nog vill väga ännu mer än vad hon redan gör. hon vill gå upp till 450 kilo, hon vägde 270 kilo nu. hon tjänar pengar via internet, där fetmaälskare lägger in önskemål om saker hon ska göra och sen får dom betala för att se klippen. typ att hon skulle dricka 11 LITER chokladmjölk, ur en tratt. eller sätta på sej ett hundhalsband och possera. när dom visade henne i underkläder blundande jag tills det va över kan jag säga.

hon kunde inte ens gå 12 METER innan hon blev för anfådd och va tvungen att sätta sej.

hon vill bli den fetaste kvinnan på jorden.

jag vill mest bara kräkas och aldrig mer äta nått i mitt liv. FY FARAO. vart är världen på väg? seriöst. nu ska jag gå och kräkas och försöka glömma att jag nånsin har sett det här.

hemmafru för dagen

dagens planer

den desperata hemmafrun ska städa, diska, handla, tvätta, laga soppa och baka bröd innan den innan den hårt arbetande politikerherrn kommer hem från sitt viktiga toppmöte. strax efter klockan fem förväntas herrn ställa portföljen i hallen, kyssa frun på kinden och sätta sig till bords i matsalen.

typ så. fast hemma hos oss är det mer så att jag förvisso ska göra allt det där innan min söta hemmaman kommer hem. strax efter fem kommer han indundrandes och slänger av sej kånken nånstans och sen blir det filmhångel i hallen. mat framför tv:n och sen mysmys resten av kvällen.

usch, jag hatar hussysslor. så jävla tråkigt. blä blä blä. det går väl på ett kick, om man bara orkar börja nån gång. och den där gången är inte speciellt lockande vågar jag påstå.

kravlar

tårarna rinner fortfarande ner för mina kinder. sitter så nära fläkten att om det inte hade haft skydd skulle jag antagligen ha kapat mej tungan för en timme sen. känner mej som en hund som sticker ut huvet ur en åkande bil, bara blundar, flåsar och dregglar lite. jää, i'm hot and säxy.

gick till ica för cirka tre år sen för att införskaffa lite sån där föda, jag har hört att det ska påverka ens överlevnad positivt. ica har aldrig legat så långt bort. det tog verkligen två år att gå dit. jag gick och gick och gick, men det hände liksom ingenting. när jag till slut kom fram hade juh skorna slitits ut helt, och jag va väldigt trött och hungrig. då ser jag att nån jävel smällt upp ett telenortält, direkt bredvid ingången. hur ska man då kunna gömma sig? aspuckat. turen va dock på min sida och dom va upptagna både när jag skulle in och tio minuter senare när jag gick ut igen.

det tog minst ett år att gå hem, köpte juh mjölk bland annat och det är ganska tungt. stupid som jag är tänkte jag inte på att dricka upp den, så väl hemma hade den juh gått ut så klart. allt slit och släp i onödan.

om två timmar kommer fräulein ([fråjlajn] för er som inte grejar tyskan) nywertzo hem igen, hurray. då ska vi bara packa upp henne sen ska vi till karlshamn och spela brädspel och leka med lillebrors dyraste och finaste skål igen. måste juh säga att jag inte är jättesugen på att dricka just nu, men ryktet säger att man kan spela spel nykter. jag undrar jag, men eventuellt ger jag det en chans.

eventuellt ska jag sluta överdriva och ljuga för mej själv när jag är bakfull, men det är knappast troligt.

nää. nu ska jag vila middag. har juh trots allt promenerat i tre år, och det mina vänner, det sliter lite på krafterna.

kan jag få tillbaka min pojke nu? stupid klas herman. stupid SFS. stupid studentpolitik. komsikom min söta pojke, nu får du inte vara ute längre.

reparation

ååå hjälpes...

det är nått som har lossnat i mitt huve och skramlar omkring. och det gör ONT. hjärnan känns som stelnad geggamojja. and not the good kind.

jag funderar på om det här är ett tecken på att jag ska bli lite osams med min kära vodka. eller om det berodde på att det inte vart så värst mycket ätet igår, förutom lunchen då... jag hoppas på det senare, hur skulle livet te sej utan lite vodka på helgerna?

det är verkligen inte ett dugg roligt att vakna utan werner. ingen att prata med, ingen att pussas med, ingen att gosa med, ingen att bråka med. jättetrisst bara.

just nu sitter jag och gråter faktiskt. för jag saknar hono.... NÄ vet du vad, så fjantig är jag inte. men jag gråter faktiskt. för att fönstrena är stängda vilket gör att jag för att få tillgång till den där luften alla pratar så mycket om har fläkten igång, och den blåser rätt i nyllet på mej. och eftersom det tydligen inte finns så mycket vätska kvar i min kropp efter gårdagen så passar fläkten på att blåsa ut det lilla som finns genom ögona. schyrre liksom...

nää, om man skulle ta och leta upp lite sånt därnt lagligt knark så man kan resa sej upp utan att vilja hänga sej i gardinen?

planer

jäpp, det blev planer till slut. lillebror ville leka "bada och spela spel, fast inte samtidigt, i karlshamn"- leken och som av en händelse råkar juh det vara en av mina favoritlekar också! så nu ska jag bara tjata på ewa att hon alls behöver plugga i helgen så kan vi har skojskoj hela lördagen.

mongol-ida med tillhörande riktig lillebror funderar på grill och öl ikväll. det är juh också en av mina favoritlekar, den är ju lätt med på topp tre till och med.

är det nån som vill vara med och leka? leka är kul, speciellt om man är många. så sluta va tråkiga nu alla barn och va med och lek istället. eftersom det är helg får alla säkert vara ute lite längre för sina föräldrar och/eller respektive =P

dagverket färdigt, dags att gå hem och fira helg. tjohooo =D

(det kommer kännas lite skumt att sötknäppot inte är hemma... väldigt skumt. jag får bygga en reserv som jag kan prata med tills vidare och kramas med inatt. kan man lära kuddar att snarka och prata i sömnen?)

SFS hela helgen

aa, så är det. SFS på riktigt för werno och SamboFriSlapphelg för mej. han fick gå upp 04:20 imorse MOHAHAHAHAHA. det tyckte jag va roligt, första gången på länge jag kunde ligga kvar i sängen medans han gick upp. wern tyckte det va mindre roligt. gött mos so to speak.

det va inte lika roligt att försöka somna om sen, det tog sin lilla evighet eftersom jag va alldeles vaken. men sen roade jag mej med att snooza i en hel timme, bara för att jag kunde. och det mina vänner, det va förträffligt skönt.

idag är en segodag på kåren, alla är lagom förslappade som sej bör på fredagar. jag sitter mest och väntar på att per ska dyka upp, det är planen för dagen. allt annat är ju gjort.

nää. va ska man hitta på egentligen? gå igenom några pärmar? finns ganska spännande saker gömda i dom. en handlingsplan för bombhot till exempel. i katastrofpärmen. jag har en katastrofpärm, bara det är juh ascoolt.

-----------------------------

tittade i en av pärmarna nu, och fick upp en sida med en snorkråka på. nu ska jag gå och kräkas för att sen bränna upp pärmen. äckelpäckel.

snäll igen

nu är jag snäll igen.jag har fått kaffe, snus, mat och massa pussar.

vädret är åt helvete fortfarande men jag är nöjd ändå =)

jag längtar tills om två veckor, då börjar allvaret och man får lite mer att göra. iofs har jag en del att göra fram tills dess också, men jag tar det lite pö om pö så jag inte sitter här nästa vecka med absolut ingenting att göra... för det lär juh hända.

schemat för hösten är helt färdigt nu och jag kan lova att det händer en hel del massa roligt skoj så nu hoppas jag bara på att alla älskade studenter kommer hit och njuter av alla festligheter.

nää, nu vill jag att tiden ska snabba sej så det blir dags för introdag. för efter det, då blir det liv i luckan igen. tjohoooo =D

jaa, joo...jävla gnäll

idag tänker jag stanna på kontoret så länge som möjligt med förhoppningen om att den dära snälla söta saken är tillbaka när jag kommer hem och att den jävla griniga jätteirriterade varelsen har försvunnit.
är bytet inte gjort, tänker jag gå hem till nån annan och leka, så det så. jag tycker inte om att leka med bråkstakar.


kollade tentaschemat igår, det ser ut som en liten tuff period framöver med tre veckors intensivplugg. dock glömde jag helt bort att kolla mina kurskoder igår, stämningen hemma va väl lite... tryckt kan man säga. men men, det löser sej idag eller imorron. ingen brådska =P

är det nån som vet vad man gör åt flugor och skit som tycker om att bo i taket så fort man har haft fönstret öppet (vilket man måste ha om man inte vill dö av värmeslag)? alltså, hur får man ut dom? (jaa, jag fattar att man måste stänga fönstrena, men det spelar juh ingen roll för dom jävlarna som redan är inne.) det är krisläge,  för om jag måste se fram emot ytterligare en underbar kväll med tusen klagande över detta kommer jag trycka in en gaffel i örat. på allvar.

nu ska jag skriva vidare på allt annat. och kanske försöka hitta det där goda humöret som försvann cirka kvart i fem igår eftermiddag och tydligen gömmer sej nånstans där solen kanske skiner....


PISSPISSPISSPISSPISSjagglömdematlådaochjagharingensnusochingetkaffenuvilljagdödanånPISSPISSPISS

åskväder everywhere

det är åskvärme ute, igen. och åskväder i mitt huve, igen. BLÄBLÄ BLÄ BLÄÄÄÄÄ

nää, nu vill jag inge mer. fy fan va jag är purken.

fotbollskossor? arbetslös mjölk?

jag blir så nyfiken när nyhetsuppsläsare pratar om vad folk säger i inter-juver. jag undrar så vad det är för nått. inter är ju ett fotbollslag... och ett prefix som betyder blandannat mellanliggande.
och juver, det är ju där mjölken bor i vilt tillstånd innan vi har fångat in den till tetrapackens trygga fristad.
alltså kan det antingen vara folk som pratar inuti juver som tillhör kossor som hejar på inter, eller så är det folk som pratar medan de befinner sig mellan två juver (typ som att vara mellan två jobb kanske, om man är en mjölkprodukt?)

man kanske skulle ta och göra några intervjuer med dom där människorna för att få reda på vad det är...




(hallå språkpolis, jag vet... men det är roligt. och tillhör en liten del av mitt blivande jobb som lärare, så jag fååååår =P )

he likes me for me, del 2

för ett tag sen, typ den 22 mars faktiskt, hade jag och linn haft tråkigt och diskuterat all världens viktigheter. bland annat hur puckade pojkar är och hur svårt det är att få tag på en bra en. eftersom linn redan hade hittat magnus tänkte hon hjälpa mej på traven lite, och det är juh mycket enklare att leta efter något när man vet vad det är. sakt och gjort, vi gjorde en lista. och nu, några månader senare... tja, vad ska man säga.

här är listan, med utvärdering =P
- mörkhårig, typ irländskt mörkt njaa, mörkt not so much, men tjockt =)
- ögonfärg: ja helst ja helst
- längd: 1,80 och uppåt check
- kroppsform: nånstans mellan johannes mr röv och emil med den exaktheten kan det inte bli annat än check
- stora fötter check, mina skor kan campa i hans... nästan. gömma sej åtminstone.
- stora händer check
- hår: ja på huvet minst och lagom mycke annanstans aa, det har han.
- kläder: rockig stil. INGA polotröjor, inga fräsiga linnen, INTE strumpor i sandaler, många skjortor som används ofta bör finnas i garderoben, inga fula skor och helst fler än två par. Check check check tusen check
- piercing och/eller tatuering är fördelaktigt piercing dubbelcheck, och är det nån som har undgått tatueringen?
- inga barn nä, tack och lov. han har ebba och ett xbox, det är lagom just nu
- eget boende, åtminstone inte boende hos föräldrar han hade, men nu bor han juh med mej <3
- snäll som tusan
- social som tusan
- rolig som tusan
- ska kunna va trevlig vid behov mmhmm =)
- kunna bråka och diskutera mmhmmm =)
- ha lite temprament så där, typ som jag jorah, som tur är har vi inte haft det båda två samtidigt än.
- kramig jupp jupp =) helnöjd
- smart tack check som fan (mata egot, gör det bara =P )
 - pluggar eller har jobb typ får se =) han har juh välförtjänt semester för tusan
- spelar väldigt gärna inte WoW check halleluja
- mycket mer teknisk än jag check halleluja, men egentligen, vem har inte det?
- vill inte fisa mej i ansiktet hela tiden nee, inte alls faktiskt
- ärlig jupp jupp, vad jag vet iaf =)
- inte svartsjuk näpp näpp, tackar ödmjukast
- kan läsa, och läser mer än metro aa det gör han
- inte otrogen nope
- upplyser mej när jag går hemifrån utan kjol antagligen inte...
- linn önskar bra doft han doftar som nått jag vill vakna med jämt
- bra intimhygien tack check
- tål alkohol och fester check
- helst rökfri men snus går kalasbra (portion då) nom nom nom nom nom
- glad =D
- lite grann kaxig och uppkäftig =D
- ingen jäkla gnällis bara när det kommer till ljusheten på morgonen
- lyssnar på bra och varierad musik den duger =P
- hatar linda rosing och vill inte dejta henne misstänker det =)
- lite (eller mycket) knäpp på ett bra sätt av honom och mej är det lätt han som är knäppast
- har ingeting emot overaller nä, inte när dom är på =) eller av.. eller nått =)
- har en bra/fin dialekt den duger =P
- tycker om disneyfilmer och/eller häftiga filmer (sånt som jag tycker om =P ) vi kommer överens för det mesta =)
- äter inte amerikansk dressing, snor eller nått annat äckelpäckel A.D tyvärr,och banan på leverpastej... men inte snor åtminstone..
- ingen jäkla skrytmåns näpp
- ska kunna och vilja klia på ryggen och i håret aaa, det gör han och han gör det så bra =)
- kommer ihåg min födelsedag han vet när den är iaf =)
- tycker om merparten av mina vänner (jag vet att vissa är svårälskade, men man kan försöka iaf) jorah, innerst inne =P
- har en bred säng med många och bekväma kuddar, ett gosigt täcke och fräscha lakan aa, det har vi =)
- ganska impulsiv, spontan och initiativrik kommentarer är överflödiga
- skriver söta sms och mms:ar inte sina egna eller andras bajskorvar check
- äger självklart ingen fågel, orm eller val check
- tycker inte om micromat check
- klär i pilotbrillor omg jaa
- två ögonbryn check
- inte trög check, förutom på bakfyllan kanske =P
- ska kunna några trix (typ musikalisk eller sportig) han har juh en fiol =P och så kan han juh faktiskt massa andra trix
- kan laga god mat utan svamp och tomat nom nom nom nom nom nom nom, jag äter ihjäl mej =)
- bor nära (relativt åtminstone) skulle man kunna säga ja =)

det roliga är att linn sa när vi hade gjort listan att hon minsann kände en som va så här. VA?! vem då?, undrade jag. werner, sa linn. nähäruh, sa jag. johoo du, sa linn. sen pratade vi inte mer om det, nästan. tre månader senare fick jag väll bita ganska hårt i det där sura äpplet som heter linn har alltid rätt. men det är lätt värt det.
om inte annat kan man juh säga att det funkade, jävligt bra också.

rotera! rotera? roterar....

min hjärna är på kalas idag. alldeles yr är den. nöjd, belåten, förvirrad och yr. tusen kilo pappersarbete gör tydligen så med den, men den blir så nöjd när allt är färdigt. jag mest bara hänger med i svängarna så att säga. och bråkar med sony. jävla typ det där. och inte hjälpte det med träslev heller, nu funkar det inte ens lite. damn it.

jag har FF idag. lawerne är och leker i lund och malmö. han är en förträfflig hemmaman så han får vara ute och leka sent på kvällen också. det betyder att jag kan leka själv hur mycket jag vill. jag kan välja på att leka diskleken, plockleken eller döleken. i vote döleken. men jag förlorar nog. jag har aldrig tur i spel...

jag funderar på om jag ska packa ihop min hjärna och leka spelkväll hemma hos elin och mange istället. tyvärr är juh hjärnan helt mos och vill nog inte tänka mer idag. men det är juh så attans roligt att spela spel. hoppas det blir fler gånger, jag känner mej verkligen för hjärndö för att umgås med nån form av intelligent livsform. soffan duger bra. och amerikanska dumma serier (typ allt förutom the big bang theory, sheldon cooper får inte se mej så här...).

 nä, nu spärrade hjärnan av allt förutom överlevnadsfunktionerna. herrå så länge.

people to kill

ett nytt namn har satts på min underbara hemliga lista.

den där jävla sony ericsson borde fan dödas, eller ännu värre; SKJUTAS!

telefonjäveln vägrar göra nånting som den har gjort tidigare. men inte idag, så klart. just idag, när jag faktiskt skule använda den till nått vettigt vill den inte alls föra över bilder till datorn. det vore juh dumt. det har den juh gjort förut, så nu är väl det för tråkigt. DÖ DÖ DÖ DÖ DÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!

passa dej sony, jag ska jaga dej med träslev tills benen ramlar av!

allvar?

alltså... kristianstad kommun. det har regnat hela dagen. HELA dagen. åtminstone sen halv tio i morse. kan ni då berätta för mej exakt vad meningen är med att skicka ut gubbar för att vattna blommorna? jag bara undrar, det är en fråga på riktigt. varför skickar ni ut er parkförvaltning i regnet för att vattna blommor?

är det så att ni bara anställer idioter som inte kan förstå hur jävla dumt det här är?
eller tvingar ni dom att göra det även fast det regnar för att dom trots allt ska göra skäl för lönen?
eller är det för att ni är rädda att nån ska stämma er för kontraktsbrott bara för att ni inte vattnar en gång i veckan som avtalat även om det regnar?

jag fattar inte. men så är jag juh inte helt dum i huvet heller.

mer piss

stupid IKEA
din köplats är nummer... 18... och du beräknas betjänas om... 20..1.. minuter

what the fudge!

och sen världens sämsta väntemusik, rätt in i örat. gud, kungen, tomten eller buddah..hjälp mej.

tack för att du väntar, du står i kö (tack för den upplysningen dumfan, det visste jag inte)... din köplats är nu nummer... 13

plingplingpling... saxofonsolo...fjantig gubbe sjunger omanligt i otakt...plingplingpling

vad gör man inte för sina studenter...

piss

vaknar, ganska okej. men vänta, kan inte somna om för jag är megakissnödig. PISS

tänker går upp när klockan ringer, men wern hinner före in på toa. PISS

går upp, inser att jag absolut inte behövde gå upp så här tidigt. PISS

lägger mej igen, kan inte somna om. PISS

går upp, gör mej i ordning, inser att jag har en bad hair day. PISS

klär på mej, hittar väskan, hittar ett par skor, går ut. det är dåligt väder. PISS

går långsamt till kåren och önskar att dan ska gå fort. väl framme inser jag att jag har glömt plånboken med kodkortet i hemma. PISS

plingar på dörren, väntar skamset som en herrelös hund. jakob kommer på cykel. hälsningsfras jävla måndag. word, jakob. PISS är ordet.

lasse öppnar dörren. PISS (neerrå, skojja bara så klart!! paw rick-titt)

går in på kontoret. suck, va vi tvugna att gömmma alla lösa grejer? tydligen. ska låsa upp hurtshelvetet. nyckeln ligger hemma. PISS

kaffe, måste ha kaffe. vi har gömt kaffet. PISS

får kaffe av bästa lasse. upptäcker ett skoskav. PISS

dricker kaffet, lånar cykelnyckel av ewa och beger mej hemåt på hurtsnyckeljakt. det börjar regna. PISS

hittar nycklar och plånbok, cyklar tillbaka. går in på kontoret. vart fan tog hurtsnyckeln vägen? HELVETES PISSHELVETE

om jag har tappat nyckeln på vägen ska jag döda någon.

går ut i regnet, hittar nyckeljäveln bredvid ewas cykel. tur för den. låser upp hurtsen och möts av kablar och prylar i ett enda virrvarv. PISS PISS PISS

susanne säger att det finns mer kaffe nu. jag blir lycklig och hoppas att susanne alltid kommer finnas till hands för att förgylla pissiga måndagar. susanne och lasse, riktiga supermänniskor som fixar kaffe.

måndagar: helvetet på jorden. men den är snart slut. dags för kaffe

helgens hundra ord

Fredag:
Helsingborg, hej mamma pappa janne och margareta! Tusen mat, så jäääääkla god. Kan margareta bo i mitt kök? Semesterprat, vi SKA till S:t Petersburg. Tåga hem, spelade svälta räv och VANN

Lördag:
Städdags. Hej mamma och pappa, nu är det dags att äta igen. max greenburger är faktiskt jäkla god. Matpaus på jysk, mörkläggningsgardininhadnling har wern bestämt. Åhus, glass, MUMS. Tusen mat på KP, ännu mer MUMS. Hesslebaren, ölprovning. Hejdå föräldrar. Smådricka hos maggan. God natt

Söndag:
Hälften fixa, hälften mysa, jag kommer gosa ihjäl honom en vacker dag om han ska hålla på och va så... tusen superlativ...jämt.

ett stycke söt handyman

han är en fixare, den där sambon.

gud sade: no more vatten i your handfat missy!
erica sade: damn you. men va fan, palla bry sej?
(ett halvår senare)
werner sade: man kan inte leva så här, ge mej plygripen!

gud - werner: 0 -1, erica: nöjd

gud sade: varde ljus, även på morgonen
erica sade: jajaa, man vänjer sej
(1 ½ år senare)
werner sade: i helvete heller! mörkläggningsgardiner älsklling, mörkläggningsgardiner!

gud - werner: 0 - 2, erica: oberörd

föräldrar sade: nu kommer vi och hälsar på
erica sade: fan med, nu måste vi städa
werner sade: (inte så mycket men han hjälpte till att städa och suckade över sin sambos underbara humör)

lägenhet städad, pojkvän och flickvän nöjda, föräldrar nöjda

så nu har jag en städad och fin lägenhet, en nöjd och gosig pojke som snart ska få avnjuta sitt efterlängtade mörker och hemfarande föräldrar som haft en trevlig helg i skåneland. ich bin nöjd. och kär. och nöjd.

RSS 2.0