tre

idag är det en dag kvar tills allt ska va färdigt till förspelet.

det är två dagar kvar till själva förspelet.

det är tre dagar kvar till KLIMAX.

jag har tre viktiga saker kvar att göra idag.

jag skulle behöva tre par nya skor.

om tre timmar är det alldeles för sent att börja plugga men det är nog så planen ser ut ändå.

idag fick jag tre sms som gjorde mej glad. inte glad, mer jätteglad helt ärligt. så där så man ler jättefånigt och bara sprutar ut rosa hela tiden.

"idag är det exakt en månad kvar tills vi bor ihop =)"

"uppsagd =)"

"=)du är söt"

så nu har werner sagt upp lägenheten, den 26 flyttar han från khm hit.. och jag är nästan lika söt som han. men han är knäppare, for sure. så det är ganska jämt ändå =)

nee, nu borde jag fortsätta läsa, men tankarna liksom vandrar iväg och helt plötsligt sitter jag bara där helt lost. stupid skola, jag är så trött på den. fy fasiken va skönt det ska bli att vara skolfri i ett år (säger jag som ska bli lärare...)
men det är juh så töligt att bara plugga och plugga hela tiden. jag är så skoltrött att jag knappt vet vad jag heter. så nu får det va nog ett tag =) snart är det bara samboliv och kårliv för hela slanten. gött jäkla moooos =)

nu ska jag plugga, om en stund. och flina dumt för mej själv när jag tänker på den söta knäppa sambon

meh!

måste han vara så söt?

datum är bestämt för flytten iaf, helgen efter midsommar leker vi flyttleken. midsommar bestämde werner nästan själv att vi är i västerås och hälsar på mina föräldrar, bland annat. men jag känner mej trygg med att ak och jeanette kanske hittar på nått äventyr att följa med på? =) pretty pleeeeease? =)

hihihihiiii. aa, jag tycker om honom, han är så knäpp. på ett väldigt bra sätt, men likväl väldigt knäpp =)
söt är den fan också. damn it.

vatten över huvet, ute på djupt vatten eller hal/tunn is... det finns många såna där varningsgrejer som har med vatten att göra. typ så skulle det här kunna vara. det är inte helt genomtänk (inte alls faktiskt) att flytta ihop med nån man har träffat i några veckor (även om man så klart har känt varandra i nåra år). men vatten är juh livsnödvändigt... och för mej känns det ganska livnödvändigt att testa såna här saker.bananskalsglidgrejer. alla borde testa att bli spontansambos hahaa =) vad är det värsta som kan hända liksom?

nää, nu vill jag kramas med honom. eller så ska jag sova. snart kan jag göra både och. men inte ikväll.

puss god natt

quasiwiener

vilken knäpp helg, helt underbar för det mesta =)

några ord om efter-fum då:
störd bil. galet litet bagageutrymme. karlshamn. fortkörning. growlande ida. vanlig fruktsallad. sjukt varm båt. sjukt tråkig båt. söt pojke PUSSAS. lägenhet. öl. sardinburkssamkväm. mysmysmys. visby sightseeing = bolaget. möte börjar. möte slutar. ensam laägenhet. trött pojke. TOFFLA?!! frukost, för tidigt. möte. bakismänniskor. mer möte. uppror. fulaste dockan i världen. bankett. köttiga fingrar. öl. öl. öl. sofie blir quasiwiener. magont av skratt. stängd kår, larmad stängd kår. promenad på ca tusen mil. sovsal. öl.öl.öl. tillbaka till lägenhet, stupid gotland. frimärkssovning. vakna tidigt. sova mer, snälla? nej, packa. damn it! taxi. gäsp gäsp. frulle. möte. färdigt möte. kubb, jag är sämst utan linn. glass mums mums mums. segtrött. båten igen. mat, POTATIS FTW! barnprat. 21 stycken tändstift, nej tack. 1? 3? i mars. nä. ännu trångare bil. mer bagage. tetrispojkar bra att ha. brumbrumbrum. p3 verklighet, konstigt skit. jag ser nått grönt. vilse i karlshamn, stupid väg. hemma, äntligen! men ensam, kom hiiiiiiit.

för er som missade sofie göra quasiwiener (en jätteläskig parodi på werner), be henne göra den för er nästa gång ni ser henne. jag har fan aldrig garvat så mycket i hela mitt liv, typ. werner, jag, lillebror och ida hade träningsvärk i magen dan efter, fy faaan =) det går inte att beskriva, det blir liksom inte ens hälften så roligt. hon är så störd den dära sofie =)

massa skoj va det iaf hela helgen, och massa mys och massa pussar. tror att vi bestämde nån gång att werner flyttar hit midsommarhelgen, vilket gör att jag är i skåne då alltså. vad hittar vi på då? jag vill leka midsommarleken med er allihopa, kan vi fixa det tror ni, mitt älskade favvopack around?

nu ska jag kolla på den värsta skiten som sänds på tv för tillfället, momma's boy. det är så jävla sjukt, sitter med uppspärrade ögon hela tiden och undrar om det ens kan vara sant? galet ärkedåligt. men ganska bra att spiken i kistan för tesen "amerikaner är dumma i huvet" är så nerspikad som nått kan vara.

kom hit och mys nu damn it. stupid streckgubbe!

familjen

ett snabbt samtal med min sötsöta mamma resluterade i följande information

- min lillebror har lärt sej mer av mej än vad man först kunnat ana, hahaha
han har skaffat en ny tjej, och inte riktigt vetat hur han skulle säga till mamma och pappa att hon skulle spendera helgen hemma hos dom nu. vi har msn:at lite om det, men jag har bara sagt att han skulle säga som det va (för det gjorde juh alltid jag, hahAHAHA)
vad gör då mitt söta tjernobylbarn? jo, han går till mamma nu nån gång i veckan och säger: -"du kommer väl ihåg vad jag har sagt om helgen?"
-"näe, varrå?", säger min intet ont anade mamma
-"jag har juh sagt att sara kommer", säger min alltid lika glada och muntra lillebror med irriterad stämma och vresig blick.
mamma säger att det har han visst inte, och sen tjabblar dom om det ett tag, 20 frågor är en vanlig sport i vår familj, fastän man väldigt sällan får tillfredställande svar.
mamma sa att han va knäpp, fast med ett annat ord som jag för säkerhets skull inte upprepar. men det är lugnt flandersen, hon säger det om mej också =P inte skulle mamma gå på den lätta, att du redan hade pratat med henne om det och hon har godkänt det. men du får en 10a för tappert försök, jag blir så stolt över dej =) det låter lätt som nånting jag hade kunnat gjort (och med all säkerhet har...)

- kattfan (mammas egna ordval om grannarnas husdjur, det finns antal katter att välja på) har jagat fåglar medans dom va och handla. detta projekt har resulterat i att mammas vardagsrumsfönster har en fågelbajs stor som en fotboll på en fönsterrutan, och en blodfläck med lite fjädrar i på andra (mohahahaha, rätt åt dej dumjävel!! fågeln alltså, inte mamma) när jag fnissar lite åt min ömma moders vältaliga svordomar över detta hörs ett tjong och mamma säger lite grann upprört: "nee, nu jävlar flög det in en jävel i köksfönstret också! va fan är det som händer?"
samtalet avslutas genom att mamma måste lägga på, för hon ska säga åt pappa att tvätta fönstrena. hahaha.

jag saknar er, era sabla knäppisar =) jag tycker om att ni får mej att känna mej ganska normal i jämförelse =P


ett familjefoto från massa jular sen. men jag gillart, vi ser så knäppa
och glada ut på nå vis =) plus att det ser ut som anders har en lös peruk,
fan-tast-ic! tur att vi inte är såna som skickar ut bilder till släkten varje jul...

nu är det dags att omvanlda den ryska sommarbålen till dopad fruksallad och fruktsmaksatt vodka.
sen är det gotland för hela slanten =) puss puss puss familjen!

mamma fixar

jäpp, mattias fyller trettio på lördag, och eftersom jag är på gotland då hinner jag inte blogga om det då.
och eftersom jag inte hade några bilder så fixade mamma snabbt några stycken, så jag väljer väl två av dom också =)

grattis mattias på 30årsdagen, i förskott =) kramkramkram

jag har ingen aning om varifrån bilderna kommer eller hur gammal gossen är, men jag antar att mamma har valt dom med omsorg, så alla frågor hänvisas till min mutti á lá prutti

men bra söt bäbis va han iaf, 70talets bäbiskläder rules the world =)


det ser ut som han är på båten helsingborg - helsingör
.... och att 80talet gjort éntre i garderoben =)

grattis igen, till både hanna och mattias.


födelsedagar och sånt

idag fyller förresten min kusin hannapanna år. grattis grattis grattis. hon är med på två av mina favoritbilder i hela världen, som jag ska rama in fint när jag får en riktigt bostad med normal bostadsyta. så länge får jag väll lägga ut det här =) nästan lika bra.


det här är kalle och hanna när dom är pluttsmå. det är dom inte längre. det är nog mormor som har tagit den, hon va inte jättebra på det där med kameror, men fotona har sin charm och jag är helt kär i den här bilden. jag vet inte riktigt varför, jag bara är det. =)


sen är det juh denna bilden. jag tycker inte att det finns nån bild i hela världen
som är så mysig som denna. det är mormor, hanna och kalle. och den är så fin.
allt från mormors klänning till ljuset till hannas rutiga hängselbraller. så fint så fint.
tror att det är min kära mamma som tagit den faktiskt, men jag är inte säker.

på lördag iaf fyller min andra kusin mattias år, tror till och med han blir en sån dära 30taggare, men jag är inte helt säker. grattis grattis iaf =D bara för det hade jag självklart inga bilder på mattias på datorn, men det finns massa finfina i mitt album hemma hos mamma.

nu ska jag klä på mej igen och hämta tvätten. tomten, i julklapp vill jag ha en betjänt, inget annat.

rubriklöst

håhåjaja

igår va en knäpp dag. började tidigt, slutade sent som attan. blev klippt, och frisören sa att jag va söt i mittbena. nej tack sa jag. men nu är det långa rövardotterhåret borta iaf. inga större förändringar i övrigt, ser ut på samma sätt som jag gjort sen lekis =) ett vinnande koncept man inte ändrar på i första taget hahah

idag, om ganska många timmar ska jag få pussas och kramas, det gör mej glad =)

innan dess ska jag försöka komma ihåg att
- hämta luftwaffen hos pålen (så kallar vi madrassen som vi sov på i örebro)
- hämta KAs kalender som snart är min på kåren
- köpa frukt till fruktsalladen, misstänker att jag är den som har mest tid över, säkert flera minuter =)
- packa, och komma ihåg att ta med mej allt jag behöver
- komma på hur i hela fridens namn jag ska få bort luggen ur ögonen på ett bra sätt
- plugga lite (nä, jag ljuger, det kommer jag inte ens försöka göra)
- hämta tvätten ur tvättstugan som jag fick gå upp astidigt för att lägga där

jag vill pussas nu. stupid. och jag behöver nya skor, for real. alla min skor är fula eller dumma eller vinterskor. jag vill inte ha dom. ge mej nya, tusen stycken helst!


krocket

åå vilken bra dag =) hela dan va faktiskt bra.

fick juh hur mycket som helst gjort innan som sagt, till och med lyckats fått telefonen att funka igen tror jag... men den är fortfarande dum i huvet och skickar ett meddelande som inte finns. men jag skiter i det nu

vi tror att vi lyckades få rätt bromsklossar, men vi vet iaf att han som vi köpte dom av har monterat en IKEAskohylla upp och ner. han berättade det för oss för att vi inte skulle känna oss så dumma, det gjorde vi ändå. han höll med när han hörde tälthistorien (den från chappen när vi satte upp tältet fel tre gånger....) men vi bjöd på den.

sen åt vi på donken, jag fick så klart ont i magen men konstaterade att jag nog borde fått det med tanke på att det va dagens första mat, och det va inte så värst gott ens en gång. så sen åkte vi och handlade, proviva nya smaker, rädisor och äpplen. MUMS MUMS MUMS. det plus att werner har köpt citoner till mej, värsta grejen, mat för hela veckan =)

efter det va det dags för krocket. ett jävla skit spel. jag kom tvåa två gånger iaf, tjooohoo. jag är typ bäst. linn vann hela tiden, men det är nog för att hon är förskolelärare. såna har förtur på sånt därnt. det roligaste är att vi alla tre är så skadeglada och dåliga förlorare, så stackarn som satt på balkongen fick nog höra fler svordomar än önskat. men skoj va det.

och nu är det hemma sängkväll, ska skriva protokoll och eventuellt somna tidigt om jag har tur. för sen blire inte så mycket sömn på ett par dar har jag en känsla av. såna där partiträffar brukar inte direkt va kända för det.

sä där, nu fick jag ett sms av sofie som hon skickade klockan två. heja telefonen, far åt helvete. vart är min träslev?!?!
det är massa sand från åhus i batteriet, det lär juh va nyttigt... "jag har större pille än va du har, så det så"  fint KA, tack för den vackra välkomsttexten.. va väl bara ett halvår sen du skrev dit den... borde nog stänga av mobilen oftare kanske.. vill den funka nu kanske. nä, kuktelefonen ska fortfarande skicka ett jävla sms. ÅÅÅÅ MAJJ FAKKIN GAAAD. jag skiter i't, jag är väl inte anträffbar då. hortelefon.

bromsklossar

jäklar i det va duktig jag har var idag =) jag har gjort allt, typ. till och med läst en bok sänd från helvetet att tråka ihjäl mej, men jag vann. 2 timmar tog det. fy bubblan.

saker att va irriterad på just nu:
- KAs jävla dator som laggar som en fakkin gammal get och som jag antagligen kommer slå sönder på två röda när den bli min. det är meningen att det ska bli bokstäver på skärmen när man trycker ner tangenterna, inte brus i högtalarna. jättetrevligt dessutom om alla bokstäver man tryckt på finns represneterade på skärmen. CEPEDATOR DÖÖÖÖÖ!!

- min telefon som har bestämt sej för att inte längre fungera. den sänder meddelanden som inte finns. och den tar inte emot några samtal, eller sms. det känns juh okej. kul telefon, jag kan juh använda den som hålfotsinlägg eller nått och hoppas på det bästa.

nää, det va nog det som stör mitt solsken idag. jäklans bra dag.

snart ska jag köpa bromsklossar med linn. vi vet inte hur såna ser ut. hoppas dom finns med blingbling. annars är det tråkigt.

puss för höge farao

nötknäpparen

hahahha

nu är jag glad som ett solsken igen. det enda som behövdes va lite skadeglädje big time. efter många försök hittade vickepicle äntligen klipp från youtube som fick hela mej att må bra igen.

massa idioter som åker skatboard och får gratis kastrering när dom misslyckas brutalt. JÄTTEskoj och precis vad man vill se när man är arg på hela världen. då finns det hopp, det kanske inte föds så många idioter till.

tack vicke för att du vågar klappa igelkottar =) du är mitt favvocepe ganska ofta =)

alltid. blir. det. så.

nån gång ska jag lära mej att inte se fram emot saker. för det är fan att det alltid skiter sej då. så nu ger jag upp. och struntar i allt. och bryr mej inte om nånting igen. för då behöver man aldrig undra över massa skit.

men snart är det torsdag. och då kanske jag får pussas. men nu ska jag juh inte vara så säker på det heller, för då sjunker väl båtjäveln eller så blire fetedissen allan. jag slår vad. på allt jag äger.

och eftersom jag brukar vara ett sånt jäkla solsken hela tiden tycker jag att jag har rätt av va MEGASUR ibland om jag vill. imorron är jag säkert glad igen, kanske. om jag känner fört. räkna inte med det, jävla piss.

inte ens den jävla gurkan jag tänkte skulle bli min föda idag blev som jag ville. för SKITEN VA FRYST!!!! jävla helevets pissdag. så istället fick jag äta tortelini, vilket är asäckligt. och nu mår jag illa, igen. lätt inte värt det. jag åt inte ens upp. jag ska sluta äta och bara leva på knäckebröd och citroner. och kaffe. det måste va nyttigt.

nu ska jag lägga mej i sängen och bli snäll igen. far åt helvete.

bah! åååh. nä helt enkelt

måndag. som peter en gång sa: livets egen pungspark. sant min vän, sant.

lektionen började med att tomas gick igenom murphys lag. allt som kan gå åt helvete kommer gå åte helvete. jajjemen, sannare än så blir det nog inte. och detta säger han på en måndag, det är en pik som hette duga. fy farao. och sen gick det väll lite åt helvete också, inte ens den jävla kaffemaskinen ville göra som jag. mums mums, lera i botten, precis vad jag behöver. och inget bankomatkort för det har pålen. dagens intag av föda: lerkaffe (en liten kopp som inte riktigt ville åka ner i magen) och snus (som jag så klart inte svalde, men jag räknar det som föda ändå för det behövdes). det måste vara nyttigt.

sen förspelslunch. som gick... ja, hyfsat kanske. ibland undrar jag om folk verkligen vill ha tråkigt, om det bara är en viss del av studenterna här som förstår det roliga i att faktiskt ha roligt. man blir lessen. nej det blir man inte, jag skiter väl i tråkiga människor, men synd är det om dom.

sen lektion igen. denna gång diskussion om det limbiska systemet. det är en finurlig grej i lillhjärnan som sköter det här med aggressionen. min sköts alldeles utmärkt konstaterade jag, och tillhör nog den gruppen som är lite större än vanligt. hurra! det är inte bara jag som slagit duschmunstycket genom duschkabinen för att varmvattnet tog slut för femte gången. det borde skapas en facebookgrupp för oss med aktivt och stort limbiskt system.

och nu sitter jag här på kåren igen, hungrig, arg och alldeles stressad. jag vill ha sönder nått. dessutom måste jag dammsuga när jag kommer hem. och det suger fakkin getpung. nån kommer få en smäll idag, det är jag helt hundra på.

det enda bra idag var när jag pratade med min älskade tjernobyl imorse, han är så vis och go den dära lillebrodern. ganska bra att ha ibland. saknar dej flandersen, ganska mycke faktiskt, som en kall öl på sommaren.

nä, nu jävlar. fan ta er, allihopa. förutom några stycken av er. typ alla. men iaf. jag ska hang around med mitt lila monster tills jag blir snäll igen.

elsmariiiiiiie!

jag drömde om min fina elsmarie inatt, min cykel som dom jävla hemlösa idioterna stal i vintras!

jag drömde att den sittande kårstyrelsen va ute på äventyr och körde runt i danmark (vilket är MYCKET roligare än att paddla nån sabla kanot och sova i vindskydd, pik pik). helt plötsligt ser vi en fet jäkla dansk unge som cyklar omkring på min käraste elsmarie! OMG!

KA, som kör (inte ens i mina egna drömmar är det jag som får köra, helt otroligt...fan) upp efter fetungen, och jag vevar ner rutan och greppar tag i elsmaries pakethållare.
ungen får panik, och vänder sej.
-SLÄPP MIN JÄVLA CYKEL DANSKUNGE, vrålar jag trevligt men bestämt.
ungen börjar gråta och jag och KA börjar asgarva.

sen släpper jag cykeln, smäller upp dörren och hoppar ut på elsmaries pakethållare som värsta actionhjälten. unge trampar på ett tag men sen kastar han sej av cykeln och elmarie är åter i mina ägor.

jubel från kårstyrelsen, vilken lycka och spänning på samma gång. då stannar en bil med en farbror i och frågar vad i hela fridens namn vi håller på med. vi förklarar läget, att den feta ungen hade min stulna cykel och farbrorn ler glatt och säger att det är som en saga.

aa, tyckte jag med och va alldeles lycklig när jag vaknade för jag trodde att jag skulle få leka med elsmarie igen. näääärruh. sabla dröm. helt lessen. jaja, hoppas hon och hedda 1 och 2 har det trevligt där dom är. jag saknar mina stjälade cyklar damn it! ge tillbaka, jävla tjuvar!

happ, nää. dags att göra sej i ordning för skolan, ringa och säga nått till sofie som jag inte kommer ihåg riktigt vad det va, gå till skolan och sen blire väll kåren för hela slanten som vanligt.

undrar om jag får en sambo idag? =) man kan alltid hoppas.

rutmönster

jag överlevde faktiskt kvällen ganska bra. det sved i både ögon och öron efter en stund, men det funkade. härligt att kalle och emeile va lika bittra som jag imellanåt =) "det här är juh europas musikelit" eller va det va han sa, den dära kalle. haha. och emelie som ska ställa upp nästa år och bara stå och gapa, bra bra skit =)

mitt och jennies poängsystem funkade ganska bra iaf, vi hade juh röstat fram norge som etta.. mest för att han va så toksöt, och hade söta kläder, och kunde spela fiol, vicken kille liksom! och låten va väl helt okej bra den med =)

och så kunde jag inte sova när jag kom hem, fy för tusan. astrött va jag, ögonen gick i kors typ, men inte hjälpte det. det saknades nått, nått som va för långt bort för en kram. blä. och sen vaknade jag fakkin kvart i fem på morgonen och kunde inte somna om! helt hopplöst. efter lite sms:ande med min blivande sambo (hahha, fortfarande tveksamt om det händer men sjukt skoj vore det) rullade jag in mot väggen och somnade till slut.

när jag vaknar på morgonen av sms- signalen upptäcker jag nått väldans dumt. nämligen att jag i sömnen har lutat min panna mot väggen, inte en liten del utan hela pannan. min vägg har gipsväv på sej. av det får man rutmönster i skinnet om man lutar sej för länge mot det. jag såg ut som en kassler i hela pannan. så jävla vackert. va trots allt lite tacksam för att jag sov själv så att ingen fick se detta underbara stolta ögonblick i mitt liv.

nää, nu ska jag ut i solen och bli megabruuuun. tror jag ska läsa till och med, va ett tag sen jag höll i en bok som inte va astråkig. vill nån följa med?

puss så länge

men snälla nej nej

hahaha, som min kära fröken nywertz påpekade finns det en till sak som hände i khm igår. förlåt olle och lellen, men här har ni vår bekännelse hahaha

efterfesten eller vad man ska säga va hemma hos lellen och olle. jag och jennie kom på samtidigt att vi va kissiga så vi gick så klart in tillsammans, inga konstigeheter. jag får gå först, även fast jennie är megakissig, men så är hon juh en så bra vän som ställer upp för sina kompisar =) det är bara det att när jag ska sätta mej kommer jag på nått sätt åt toalocket så att det stängs samtidigt som jag sätter mej.

jennie tror av nån anledning att jag inte ska märka detta, att jag sitter på toalocket och ropar snabbt: nej nej nej, vänta!
jag börjar skratta som tusan, knäppo som inte tror att jag ska märka nått. det är dock inte så smart att skratta när man är kissnödig, så det blir snabbt upp och försöka få väck toalocket.

vad händer då? jo, så klart åker hela jäkla sitsen av och ramlar ner på golvet. paniiiik! skrattar som en galning och kan kanppt stå på benen, jennie hoppar omkring och bönar och ber att hon ska sluta skratta, hon pallar inte längre säger hon.

jag försöker få fast sitsen, men skrattar, tappar balansen och dånar rakt in i duschkabinen. nu jäklar får det va nog, mitt i allt skrattande så kommer jag till sist upp på toan och kan göra det jag ska. då ser jag att jennie fortfarande asgarvar. why? jo, självklart ha en del av duschkabinen trillat dän och ligger och skräpar på golvet, som för att håna oss.

jennie är den som kläcker alla underbara "nej nej, snälla, nej nej" stönande, där hon står med benen i kors lite lätt framåtböjd och skrattar.

jag har glömt hälften av allt roligt som hände där inne, det är lite dimmigt kan vi säga, på grund av blåbärssyltsvodkan och fyllesamtalen. jennie får lägga till det som jag ine minns =)

nu ska jag göra mej i ordning för kvällen, tjohooo =) jag ser lite grann fram emot det, men det beror nog mest på jennie och att hon tycker det ska bli så skoj. =) sånt smittar har jag hört.

pärlor

nu är jag hemma från karlshamn igen, gött mos. det va juh askul igår, och vodkan smakade megabra =) även fast alla tyckte att jag blandade för starkt, men va faaan. blannvann är ju dyrt så här års =P

jag och danish hittade det roligaste namnet på hela veckan, von knorring. hurra! man kan ha asroligt åt det, om nån undrar. stackars kille, säkert asbra på alla sätt och vis, men ändå så chanslös hahaha.

så här tusen fyllesamtal senare... joo, ganska kär är jag nog. kanske, jag vet inte riktigt, just nu saknar jag honom mest. undrar om han har en susning om va han sa igår, haha. jaja, jag står fast vid mitt iaf, det jag kommer ihåg. och det vore väl för fint om det va sant som han sa =) knäppa människa.

jag fryser damn it, jag vill mysa ner mej i sängen med alla kuddar och filtar och gärna ett stycke werner också. men nu går juh inte det. och dessutom måste jag kolla på schlagerskiten ikväll, för det har jag lovat jennie. det är alltid roligt att leka med jennie, men det där med schlagern vettifasiken. men det va ganska roligt den gången för flera år sen när det va hon och jag och linn och vicke som glodde. misstänker dock att det va sällskapet som gjorde det =) tur att det kommer bra sånt i kväll också. annars jävlar, då dyngar jag ner mej nå fruktansvärt och simmar till gotland.

hur tusan kan man möblera om här? det blir en liten kluring att lösa känner jag, men fortfarande sjukt skoj. men vad ska mamma säga? =P

pusspusspuss

Det är kört

Ja, vad ska man säga? Åkej, jag är väl kär då. Typ jätte. Fan också. Nu ska jag fortsätta va bakis och sakna min sambo, som har bestämt sej för att flytta in redan 1 juni. Vi får väl se, haha.

bananskalssambos

hahahha, han är så knäpp i huvet den dära werner.

nu har han bestämt att vi ska bli sambos, han flyttar in hit om en måndad typ säger han, och så ska han bli min hemmaman, som lagar mat och sköter hushållskassan (som jag är ansvarig för finns). låter juh helt perfekt tycker jag, speciellt det där med att maten står på bordet när jag kommer hem på lunch eller efter jobbet. han ska dessutom se till att jag har tid att sova 20 minuter på lunchrasten haha, sweeet. middagslur is the shit.

två krav hade han; att han skulle få ta med sej hörnsoffan och sina stenklossar. fine by me, bär upp skiten själv bara haha =)

det roliga är att båda förväntar sej att den andre ska backa och nässla sej ur den här överenskommelsen. jag är juh övertygad om att det blir werner som får göra det, jag är alldeles för envis för att låta honom få rätt. dessutom är det här ett sånt typiskt bananskal som jag älskar att halka omkring på. det kan bli hur skoj som helst, eller så går det åt helvete, men är inte allt för svårt att ordna upp. hahaha. jag kommer garva som fan om han står här utanför med hörnsoffan om en månad. jaa, jag säger då det. lycka till att få upp den i hissen, ska bli mej att sant nöje att se på hahhaa.

va roligt, då får jag möblera om också! det är juh jätteskoj! och kasta massa skit, som jag är så dålig på att göra! hurra =) jajja, iofs kan jag juh göra det när werner drar sej ur det här också, som för att fira en liten envisevinst till =)

nää, nu ska jag packa i orndning mej för grillningen i karlshamn ikväll, för oss som är för balla för AG. även fast jag är ganska feteavis på dom som är på den gudsförätna ön, men det här kommer bli roligare, hoppas hoppas hoppas =)

note to self: kom ihåg att köpa vodkan med smak av blåbärssylt, björnbär och winegum, den måste juh va god hahaha

fnissig

jag tycker inte om att vara så här fnissig, men tydligen är det okej säger linn och jennie. stupid.

å andra sidan gör jag saker hela tiden nu som jag inte gillar att göra alls, egentligen. men jag vill göra dom nu. blä fy för tusan så fjantigt. ska det behöva vara så här? jag som är så attans ball annars, tänk vad den dära speciella blicken kan göra. fan med.

men gud, jag vet inte ens vad jag ska skriva. sitter mest bara och ler för mej själv och känner mej fånig. jajaa, vi får väl se vart det här tar vägen.

det hade vart bättre om han inte va så söt. och knäpp. allt det här är linn och listans fel. faaaaaaan.

aa, men puss då, för fan.

trashlady

så här va det;

jag och pålen åker ner på stan för att käka och pålen skulle handla vin till kvällen. äta först bestämde vi oss för, och valde BK. vi åt på ovanvåning som vanligt och satt och garva en del åt livet i det stora hela. som vanligt med andra ord.

när jag hade ätit upp och pålen mådde illa gick vi till bolaget. han tog vin, jag stod och dregglade över absolut mangon ett tag innan jag beslöt att den faktiskt fick vänta, vi kan inte umgås hela tiden. (sen hittade jag en ny som jag måste testa, med smak av blåbärssylt och vingummi, hallå den måste va god hahaha)

när pålen skulle betala kom han på att han har en hundring på konto som han vill leka med ikväll. okej sa jag, vi går och hämtar ut den sen. det är då jag upptäcker det, min plånbok ligger inte och trängs i fickan! va faaaan, sa jag ganska högt. pålen kom på att den måste ligga kvar på kungen. piss tänkte jag, och kände den där lilla klumpen i magen som betyder att jag har gjort nått dumt utan att veta om det. snälla tänkte jag sen, låt det inte vara så.

jag springer iväg till kungen, frågar i kassan om dom hade fått in en vit tom plånbok. näpp. fan med. springer upp till bordet där en barnfamilj sitter. ingen lycka där heller. jag tittar argt bort mot sopinlämningen. faaaaaan. ett sista försök, men kioskpersonalen sa också nej. men hon kunde absolut tänka sej att hjälpa mej leta i soporna, men jag skulle få rota själv sa hon,

buttert traskar jag bort till sopstationen. tanten tar en bricka, och börjar faktiskt gräva åt mej så lite positivt finns i den här historien. hon gräver och gräver, och jag inser att det finns ganska liten chans att hitta en vit plånbok i en spotunna fyllt av vitt skräp. FAAAN jag kommer va tvungen att stoppa ner tassarna. men det är då jag ser den, dragkedjan! hurra tänker jag, och säger åt tanten att sluta gräva.

det är då hon gör det. inte nog med att det är förnedrande nog att stå där och gräva, hon tyckte tydligen att jag va värd lite extra för då jublar hon ut HUUUUURRA, JAAAAA så att verkligen hela resturangen ska uppmärksamma detta underbara ögonblick i mitt liv. tyvärr kunde jag inte sjunka genom jorden, för då hade jag rasat ner på dom på undervåningen så istället torkade jag av mängder av ketchup från plånboken, tackade för mej och flydde fältet.

pålen stod och grät och tackade mej för att jag va så dum i huvet. ingen orsak sa jag.

nästa gång jag tycker att brickan väger lite väl mycket för att bara ha tomma papper och två brödskivor på sej ska jag undersöka läget och inte tänka för mej själv att bröd nog är ganska tungt egentligen....

dags för semestersittning! tjohoooo =D

smilgrop

när jag va mindre hade jag två, men en försvann på vägen. jag har alltid undrat var den är nu? kommer den tillbaka, pölsa har sagt att om man älskar någon tillräckligt mycket så kommer den tillbaka till en. hoppas den förvarnar.

och nu hinner jag inte skriva mer för nu säger pålen att vi ska till bussen om tio minuter och här sitter jag i duschhandduken och slöar.

skulle bara säga att... att.. jag är sjukt sugen på att flytta och det stör min sinnesro att jag inte riktigt kan göra det även om det låter så bra på alla sätt. men det är ganska skoj att drömma också. nä jag ljög, jag vill inte drömma, jag vill göra på riktigt. det är mer min grej. en spontanflytt till köpenhamn, hur ball hade inte det vart. eller göteborg då, om vi nu skulle börja där... =P

runt runt runt, runt runt runt

jag har funderat lite över det här med att fundera ett tag nu, och kommit fram till en revolutionerande slutsats!

DET ÄR VÄRDELÖST

alla bra beslut jag har tagit i mitt liv, och ganska många av dom dåliga också förvisso men långt från alla, har jag inte funderat över speciellt länge. och jag är ta mej tusan asnöjd!

exempel 1: söka skola. fundering: inget norr om västerås. sökte, hamnade i skåne tack och lov, och bara åkte. hej då trygga livet, nu ska jag ut på äventyr. inget tänkande.
exempel 2: välja vad man ska bli när man blir stor. fundering: ja vafaaan ska jag bli? lennart sa: du skulle nog göra dej bra som lärare, du hamnar juh alltid i centrum iaf. check, tack tack, den kör vi på. inget tänkande.
exempel 3: förhållanden. fundering: vill jag, vill han, va tusan är det frågan om? gå på magkänsla och inte prata om än det ena än det andra tills öronen ramlar av funkar i 9 fall av 10. att inte fundera på framtiden fungerar om möjligt bättre än nånting annat, då slipper man bry sej och kan bara glida med i tiden. det är juh roligast, no worries och väldigt väldigt få gräl. underbart. INGET jävla tänkande, är man två finns det tusen saker man kan göra som är roligare än att tjöta sönder varandra.

vart bill jag då komma med detta? jooo, att många funderar alldeles förtvivlat mycket över tusen saker, hela tiden. det funkar inte, man blir bara knäpp i huvet. det är tusen gånger bättre att bara vara, bara tänka snabbt gå på magkänsla och köra på. se upp i backen här kommer jag och mitt liv och här bromsas det inte alls. de' e' najs.

så nu är det precis vad jag tänker ägna resten av kvällen åt. inte fundera, inte grubbla, bara göra det jag skulle göra. utan att fakking fundera över hur det skulle kunna göras bättre nu på en gång, eller vilka aslöjliga konsekvenser det kan få i framtiden.

trött och lite grinig, menar inget illa om nån tänkte börja inbilla sej det, jag menar bara att det är fan så mycket bättre att bara vara än att vara kanske-kunde-vara-om-om-om.

stickan

mamma påminde mej om att stickan också fyller år idag, klart att han också ska uppmärksammas. om morsa #1 hade vart min riktiga mamma, hade stickan vart min gammelmorbror, men nu är juh vi bara en vanlig familj utan dna- överföring så han är liksom bara stickan, en helt egen roll. och ganska bäst på det är han också. han är från norrland, tycke rom trav och sockerdricka, och lite whiskey slinker ner också minsann.


stickan inne i hörnet när vi firar min 18årsdag för ett tag sen =)


sickan med min napp, vi firar nog min andra födelesedag tror jag

tyvärr har jag inga fler bilder på stickan på den här datorn, men det finns tusen och tusen i mitt huve, rolig farbro det här ska jag säga. helt knäpp, precis som alla andra i min familj <3 GRATTIS iaf, massor med mentala kramar!

babe

kom på en sak. idag är ingen vanlig dag, för det är freddans födelsedag hurra hurra hurra!

saknar livet av mej efter dej hjärtat, kom hem och jaga harar med mej så vi kan göra fetaste partytricken och suga läppen blå =P nä, åkej då stanna i syndey och gör livet gött för den sidan av jorden då så tar jag hand om resten =) tänker på dej iaf. puss och kram och puss igen, kom och hälsa på snart. jag ska snart bli rik och hälsa på dej. hälsa stefan =P

fredrick lundberg, ett jävla underbart pucko <3

ak och fredrick för tusen år sen <3

               
stencool jäää                          lite läskif i telefon...    weeeeeirdo!


jäääpp, den röven har jag smiskat til många gånger =P

inget vettig alls

1. Hur gammal är du om fem år? 27, om jag nu mot all förmodan fortsätter att fylla år =)
2.Vem var den sista du träffade? Werner, när jag lämnade honom vid bussen.
3. Hur lång är du? 172 cm tror jag, men jag kan har krympt en cm också, känns lite så.
4. Vilken var den senaste film du sett? vi kollade på boondock saint igår kväll, den är superduper =)
5. Vem ringde du senast? tommy, jag ville veta vad han hade tänkt till semestersittningen som han och jag toastar imorron.
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? "Haha, klant, av två möjliga spår valde du så klart fel =P puss" till werner när han va nära på att missa tåget för att han väntade vid fel spår. haha klant =)
7. Vad är helgens planer? helg? jag har nästan inte slutat haft helg känns det som haha. nä, men det blir tenta och förspel antagligen. så ska vi nog fira norges nationaldag också, mest för att det är en så bra anledning att bete sej puckat och prata konstigt =)
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? det beror på. äre viktiga grejer så är juh prata bäst, men bara sms är underbart det också, så slipper man prata =P
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Nä, dom bara är. tillsammans och knäppa, snart i 20 år. hejja hejja <3
10. När såg du senast din mamma? För länge sen, buhääää. maaaaaamma! mami mami puss puss. i påskas va det? aa, nån månad sen. jag är en mammagris, och pappas flicka och borde egentligen nog få träffa dom varje dag =) 
11. Vilken ögonfärg har du? melerade,så det beror på lite grann vem var och när man tittar =) men just nu, om jag känner mej själv rätt, är dom nog bara alldeles vanligt blå eller lite gröna =)
12. När vaknade du idag? kvart över sex va det juh nån som skulle upp, fy bubblan. snooza är min sanna hobby och passion.
13. Har du någon gång hittat en katt? Jag har hittat många katter, men för den sakens skull plockar jag nödvändigtvis inte upp dom.
14. Vilken är din favoritplats? oj... det finns alldeles för många. fast åtminstone hälften av gångerna vinner nog min säng, oavsett vart den står nånstans.
15. Vilken plats föredrar du minst? jag är inte jätteglad i djuraffärer fyllda med ormar och fåglar faktiskt. eller offentliga toaletter.
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? iiiihh! då är jag juh gammal! majj gaad, jag hoppas att jag har kommit härifrån då iaf, och har jobb, nån att pussas med och kanske nån sån där liten människa också, och en hund damn it! 
17. Vad skrämde dig som barn? ormar. och känslan när jag visste att jag skulle göra nått dumt, och straffas för det haha =)
18. Vem fick dig att skratta senast? werner antagligen, har inte hunnit träffa så många andra idag =)
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? nä, jag har en faktiskt. kurt olssons julskiva. asball.
20. Har du stationär eller bärbar dator? Både och, men den stationära fungerar mest som platsupptagare i brist på annat. jag ska kasta ner den till helvetet snart där den hör hemma.
21. Sover du med eller utan kläder på dig? ibland.
22. Hur många kuddar har du i sängen? 5 eller 8 beroende på hur man räknar. fem som jag sover med på omkring och 3 som bara är mysmys.
23. Hur många landskap har du bott i? 2, västmanland (for ever!!) och skåne (som också är jäklans najs)
24. Har du någon gång spytt på någon? jag tror faktiskt inte det, inte sen jag va liten iaf. jag är duktig på det där =)
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? SKOR är mitt livselixir, men strumpor och barfota är juh gött också ibland
26. Är du social? iaf när jag vill umgås med folk, annars kan jag nog vara lite bitsk och folkilsk så att säga.
27. Vilken är din favoritglass? twister, isglass är det bästa på jorden.
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? ge till mamma och pappa, packa ner lite vänner i en väska och resa runt med dom =)
29. Tycker du om kinamat? beror på vem som gör den =) men oftast är det mumsmums.
30. Tycker du om kaffe? ja, livet vore väldigt segt utan kaffe faktiskt. iaf efter denna helgen =)
31. Vad dricker du till frukost? äter jag frulle så blir det kaffe, och mjölk! (inte kaffe med mjölk, svart kaffe och två glas mjölk tack)
32. Sover du på någon särskild sida? bredvid eller ensam =)
33. Kan du spela poker? jäpp jäpp, mormor och gun lärde mej när jag va fyra.
34. Tycker du om att mysa? aaaah =) men det passar inte min asballa image så säg det inte till nån.
35. Är du en beroendemänniska? det vet jag nog inte. jag tror det kanske, är lite beroende av snus och knäckebröd... och några andra saker. ja, för fan jag är nog beroende av allt och inget.
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? jää. eller känner. det gick en tjej i min klass på mellanstadiet som fyllde år då. jävla sätt att ta nån annans födelesedag så där.
37. Vill du ha barn? tusen stycken minst, men inte nu och inte imorron heller.
38. Kan du några andra språk än svenska? jupp jupp, engelska och tyska och lite spanska och italienska. och norska och danska så klart. och lite swahili, simba betyder lejon =)
39. Har du någonsin åkt ambulans? Jäpp, i helsingborg när linn hade fåt hjärnskakning. det va lite roligt faktiskt.
40. Föredrar du havet eller en pool? oftast pooler, finns inte så många valar där, men ibland är havet rätt najs =)
41. Vad spenderar du helst pengar på? skor och roliga saker tillsammans med andra
42. Äger du dyra smycken? dyra vet jag väl inte, men värdefulla för mej =)
43. Har du någon gång testat narkotika? jäpp, en del gånger när jag bodde i västerås.ganska osmart men gjort är gjort.
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? nu höll jag på att säga werner (som i att pussas alltså, inget annat snuskungar! =P ) men sen kom jag på att jag nyss åt knäckebröd mums mums mums.
45. Vem är den roligaste människan du känner? förtvivlat många, jag umgås bara med roliga människor, dom andra har en tendens att vara så jäkla tråkiga.
46. Välj ett ärr på din kropp? välj ett hårstrå på ditt huvud? men jaa, höger handled, ovansidan, 4 cm uppskuren av ett förkläde. A-S- ballt.så du vet.  
47. Vad har du för ringsignal? little less conversation när nästan alla ringer, och alla hade en vän med en bil när mamma eller familjen/släkten ringer.
48. Har du kvar något klädesplagg från när du var liten? Jajjemen, även om DUMMA MAMMA har kastat en del sist jag va hemma.
49. Flirtar du mycket? Inte med flit så ofta, det blir tydligen så ändå.
50. Vart togs din profilbild? I 21, dammiddagen 2007.
51. Kan du byta olja på bilen? kan jag säkert, mne jag vet inte om det blir rätt.
52. Har du fått fortkörningsböter? otroligt nog inte, det beror på att jag är så duktig på att köra bil fort.
53. Vilken var den senaste bok du läste? hjälp, det kommer inte jag ihåg. det va nån i påskas, senast jag hade tid att läsa. men bra va den nog =)
54. Läser du dagstidningen? när jag hittar en.
55. Prenumererar du på någon veckotidning?
56. Dansar du i bilen? om möjlighet ges så klart =)
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? öööh, radio. det va för länge sen för att jag ska veta.
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? svordomar antagligen, brukar vara så.
59. När var du i kyrkan senast? nått år sen. nej förresten, det va i julas. med arne och kårstyrelsen. mysmys.
60. Är du nöjd med din kropp? jag har juh aldrig haft nån annan så jag antar det. förutom felkopplingarna och dåligt dragna leder. och lite repor och bucklor på karossen. men radion funkar
61. Är du gift? Annars, tror du att du kommer gifta dig någon gång? Nä, men jag tror att jag kanske vill gifta mej. men jag vet inte. har juh lovat pappa att aldrig göra det =)
62. Skriv dina 3 närmsta vänner spontant: Linn pålen och Ak. och tusen till. ungefär. jag tycker om er allihopa.
63. Skriv de 2 vännerna du tycker det är roligast att umgås med just nu? 2? 2? lycka till, testa själv! nästa fråga bitte.
64. Var du byxmyndig när du blev av med oskulden? Jäss, tror jag. jo det va jag nog. med nån månads marginal kanske. det va länge sen juh.
65. Tror du ärligt du kommer hitta din livs kärlek? jarrå, flera gånger antgaligen =)

som folk =)

mys mys mys. och jobb. och möten. och sorg. och stress, lite bara. och massa massa skratt. och mer mys mys mys. så typ har det vart sen i onsdags. =) bra va. i like it.

har egentligen elva miljarder saker att göra, och eftersom jag ändå fick gå upp i ottan för att promenera med werner (alltså, han skulle till tåget, inget sånt därnt nyttighetstjaffs faktiskt) så kan jag juh "passa på att få nånting gjort" som han uttryckte det innan han fick en bedårande morgonblick av pigga mej. så snart, alldeles snart ska jag ta tag i livet. jag ska bara först. bara bara.

nee, jag kommer inte på nått vettigt och det är för tidigt och huvet är fullt av... mys.


för långt bort

ögonen svider, det gör ont i magen, svinkall om händerna....

fy fan, jag hatar att lämna min säng ensam så här länge. ända till söndag ska jag vara borta. stackars, den blir juh så ensam. den morrade liksom lagom åt mej efter helgen, och nu lämnar jag den igen. jaja, jag får väll bjuda den på romatiskt middag eller nått sånt shit.

det är svinkallt i lägenheten också. damn it. helt emmlig känner jag mej, for real. stupid alltihopa. näee, glo färdigt på tråkiga desperate housewifes, packa färdigt till tonerna från nått bra och sen in i duschen. vet redan nu att jag inte kommer kunna sova så det blir tumlarleken i natt, vända och vrida sej tills man somnar av utmattning. näe, nu vart allt för hopplöst kände jag. nog bara för att jag pratat så mycket om emmlighet på sistone, då kommer det liksom ifatt en så småning om.

vart är vasselinet nu då? säkert kvar på kåren. fan med. in till reservlagret.

buhuhuuu det är synd om mej, men imorron tänker jag va antingen glad eller sjukligt irriterad. jag har inte bestämt mej än. det beror på vad jag ska göra i bilen. mohaahahaaa. nä jag ska nog va snäll och glad. nä. kanske. äh. god natt änd such. jag är precis så emmlig som jag vill vara =)

inte skulle väl jag

en ganska okej måndag, vaknade till kära boondock som vanligt, snoozade i 1½ timme, så jäkla gött. slöade som tusan och blev färdig för tidig. blev för rastlös för att palla så jag gick en omväg till skolan och kom ändå alldeles för tidigt. usch och blä. tänker jag inte göra om, mycke mer värt att komma precis i tid damn it

sålde en extra biljett till semestersittningen, hejja eller! fy fan vart är världen på väg. måste hitta en toast till den sittninge med... nån som är sugen?

skulle va på kåren på möte, men jag slapp. sweet. hem till jennie och låna en väska och skvallra lite hahaha.
på väg hem ringer min tüsska såfii jaa, - hej vill inte du sitta på gräsmattan och ta en öl med mej? - jo så klart att jag vill, solen skiner juh typ. blir på asbra humör, hämtar ölen och hittar johanna på vägen. öl och skitsnack i halvsol, funkade hur bra som helst tills det blev kallt.

upp till lägenheten, ursäkta röran men jag är aldig hemma. oj, ska jag diska?, säger johanna och blir min nya bästa vän. fram med vinet, stackars tanja blev juh inte utnyttjad i helgen och det är juh synd och skam att låta henne stå där i kylen och förgås.

snack snack snack, jäklar va dragen man kan bli på lite öl om man bara har ätit ett päron till lunch. som tur är kom johanna på att vi kunde äta nått. smart, sa jag och sofie. pastaklet it is, min ljuva barndoms favvorätt. brände livet ur min tumme, den hamnade i vägen. man ska inte leka med varma grytor när man är lite lätt berusad.

kogänget, inte helt bra film. sofie klippte johanna, jag fick leka med snabeldraken och bev faktiskt inte arg! så nu har jag kommit på det tricket, jag ska vara full varje gång jag dammsuger så slipper jag bli så arg på den. jäklar vad städat det kommer bli här framöver =)

väcktes imorse (min lediga dag och sovmorgon så klart) klockan innan åtta av werner, tack det va snällt =) inte kunde jag somna om heller. tydligen hade jag påstått att jag skulle gå upp klockan fem och packa och städa, eftersom fem på morgonen tydligen är min nya innetid att vakna på. jag ljög. men nu är jag iaf färdigpackad till FUM, hejja mej. så jaja, tack werner din dumming.

dessutom har jag hunnit skvallra med lillebror, den riktiga (alltså, den som hör till familjen, nä min familj... men fan, anders/tjernobyl alltså). han är rar den, lille pallvern. hihi. knäppo. <3

nä, sammanställning av alkoholutbildningsutvärderingarna och protokollskriving från förspelsmöte. lovly morning it is.

bryggan till refrängen

helgen blev precis så bra som jag hade inbillat mej... fast annorlunda. charter is the shit =) och världen är full av knäppisar som är ganska underhållande hahah =) men det är väl för rart.

jajaaa... en snabbgenomgång blire väll då.

torsdagmorgon, blääää, morgon, packa massa crap, skola, tjaffsa med ka om svarta t-shirtar, mohaha, kåren, förspelsmöte, brännbollsskit, ganska najs, hej birdibird!, jobba pub, jobba disco, kall jäkla uteservering dock ganska mysig ändå, hej karlshamnfolk, hej bajs, hej joel suprise!, jobba jobba, städa kåren blä blä, hem, kaaaall öl så underbart, mums mums mums, typ efterfest eller så, serious talkning, låna/stjäla cigg av birdibird, hej johanna, chartern börjar skål skål, artistocats, sova sova sova, oljud, vakna, god morgon världen, slöa, dricka juice med superbär, slöa, mumsmums, leda vilsen till bussen, gräsmatteöl, gräsmattegrogg, tack pinky och hannah, duscha, packa, gräsmattegrogg, absolut mango is my love, 21an kom nu jeeeeeennie, brumbrum, hej joels familj, brumbrum, hej joels lägenhet och dödstrappa, AJ mitt huve, sos nödsignal underbart en ipren!!, ajaj i håret, halva pizzan utan tomatsås bitte, tack, citron, mums mums mums, david olof leffe erik är dope, grogga grogga grogga, fest, kom ketchup så går vi, hej karlshamnskåren, grogg grogg mums mums, hej då kåren, hej casa de la werner, knäckebröd hurra mums mums mums, lejonkungen stumfilm, godnatt världen, vakna sova vakna sova vakna, äta wook mums mums mums, plan: ta en öl, jennie vart ääääär du, stan, beslutsångest varför måste allt va så gott?, öl vin och sprit som hittat, öl på kyrkogården fast jag inte nån lodis, mördarfågelattack, joel och jennie brumbrum, grilla handburgare eller hambugare, rädisor for the win, tändvätska massor tydligen, boomboxen är lockbetet, hej folk, solglasögon, öl, grogg, hamburgare utan bröd med rädisor, mums mums mums, mätt, gurkälg, grillad gurkälg, katter med loppor och i sten, charterbord, hej mats, va tyst det blev, stupid oboom, hejdå jennie och joel, now what, mer grogg, upp på kullen, mer grogg, stranden? stranden!, brum brum brum, gumma kan du va själv, världsbäst vedletare, fågelmåsar och skit, väjningsplikt för båtar, mashmallows, mer grogg, charter igen, ka-ka-kallt, mer grogg, hej taxi, men snälla människa du kan väl inte leva på knäckebröd?!, jo det går finfint, mums mums mums, mätt som fan, säng, vart är kuddarna?, sova, vakna fem, nu vill jag inte sova mer, jag ljög, vakna, sova en gång i timmen till tio, hej världen, frukostäpple, filmer till tusen, smala sussi är nog det bästa som finns, jämt, fina frisyrer vilken vill du ha?, slöa, trasig lasange mums mums mums, bra hotell det här, mer film, tåg, du får dricka vinet om du håller dej lugn, tack konduktörn men jag tror jag klarar mej..., missa bussen så klart, gå i fjantregn, duscha i en evighet, hej min säng nu är jag hemma igen, zzz zzz zzz

det va väl helgen i det stora hela. sjukt bra va den iaf, sol ända tills jag skulle promenera. damn it.


RSS 2.0