ich bin bakish

jävlar va bött det blev igår då. helt galet. men skoj va det. jag tror att kristianstad studentkårs främsta skill är dynga samtidigt som man pratar seriöst om verksamheten. och metropol va inte sämre hahaha. aa, skojskojskoj.

stupid ka ringde och väckte sötsöt mitt i natten när vi vinglade hem. när dom hade pratat färdigt lurade han i mej att werner va hemma hos mej. jäklar va besviken jag blev när jag kom hem till den tomma dumma lägenheten. fy farao. tur att jag slipper det snart. typ från och med imorgon.

skoskav har jag också. varför lär man sej aldrig att INTE gå in nya skor när man ska festa? det är juh värdelöst. men å andra sidan, hur skulle man annars veta att det va nya skor?

jag är ashungrig och vill ha tusen bakismat. tur att jag är lusfattig då och får vackert nöja mej med knäcke och kaviar. jävla skit.

jag gör vad som helst för att slippa hålla på med lägenheten idag. vad som helst, verkligen. den ser ut som kriget och jag vettifan vad jag ska göra av alla grejer? alla mina saker ska juh väck, så vart ska allt bo så länge? och man kan juh inte städa på riktigt heller. jävla oflyt har jag iaf, ett som är säkert.

nu ska jag äta. nått. bara det går att tugga på är jag nöjd.

sista dagen

idag är det sista dagen det bara är jag här... =) imorgon så är det liksom vår lägenhet. hur sjukt är inte det? hade nån sagt för två månader sen att jag skulle ha en sambo nu hade jag garvat ihjäl mej. HELT GALET UNDERBART.

idag har jag förhoppningvis sett till att min kära säng inte hamnar på tippen utan hos en trevlig familj vars son ville ha en bredare säng. känns som att historien uppreper sej lite kanske hahaha =) men hellre det än att min goda kamrat och vapendragare skulle ligga och skräpa nånstans. tvi vale.

har tvättat idag, och det är sjukt tråkigt. jag begriper varje gång varför jag gör det så sällan. värdelöst. ett nödvändigt ont som skulle kunna undvikas om man bara va miljonär och faktiskt kunde köpa nya kläder hela tiden istället för att... att göra det ändå och sen svälta så kläderna inte passar iaf...

om några timmar är der dags för kårenmiddag med metropol. ska bli skoj skoj, och gott gott =) synd bara att det evetuellt innebär bakfylla imorgon... nått som kanske inte uppskattas av werner... men jag kan städa och må dåligt samtidigt. faktiskt. och om det mesta är gjort så är det juh inget att va nervös över =)

happ nää.. fortsättning följer...hela tiden.



Följ min blogg med bloglovin

tråkigare än så...

vad göra? tvätta, nej? tvättid imorgon.
städa? går inte, det är juh för fan tvätt överallt.
alla andra alternativ? jag ger upp.
pussas? går inte, han bor inte här... än =)

så vad gör man då? jooo, man sysselsätter sej med massa sånt härns skit...

Min kvinnliga sida:

[ ] Köpt en hårfön? (jag har en dock, misstänker att den inte fungerar... eller börjar brinna spontant snart..)
[x] Sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut?
[x] Följt med som smakråd vid en shoppingrunda?
[x] Pratat känslor? (suck, 9 fall av 10 är det jäkligt tråkigt dock.. om det inte går snabt, fort och lätt.. med positivt utslag =P)
[x] Tänkt på att matcha mina kläder?
[x]
Berömt en person av manligt kön för sitt utseende? (hallå, har nån sett hur söt min pojke är eller?!)
[x] Ringt upp en person utan konkret syfte?
[x] Funderat på namn åt mina barn? (han ska heta jonathan och inte tändstift. punkt.)
[ ] Insett storheten hos Barbra Streisand? (babba vem? vad har hon gjort egentligen?)
[ ] Druckit Cosmopolitan?
[x] Sett ett avsnitt av "Sex and the city"?
[x] Sett två avsnitt av "Sex and the city"?
[ ] Känt mig sugen på en kopp te?
[ ] Känt glädje över att få blommor i present ? (att ge blommor till nån utan luktsinne är lite som att ge en spegel till en blind)
[ ] Gjort någonting romantiskt på eget initiativ? (jag är för jäkla dålig på sånt därnt och hoppas alltid att nån annan löser det..)
[x] Blivit arg utan anledning? (skojjaruh hahah)
[x] Gråtit efter 9 fyllda år?
[ ] Brytt mig om någon klädaffärs val av modell?
[x]
Pratat skvaller?
[x]
Varit arg/sur utan att tala om det? (jag behöver aldrig göra det, det syns så väl ändå när det sitter ett åskoväder i rummet)
[x]
Kramat en kille?
[x] Dansat?

Totalt: 15 poäng

Min manliga sida:
 
[x] Ljugit om hur mycket jag har druckit?(snarare hur lite.. när man va yngre och kom hem till pappa och mamma)
[X] Ätit en blodig stek? (MUMS MUMS)
[ ] Läst en biltidning?
[x]
Framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap? (jag kan om jag vill)
[x] Lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det?
[x] Skött grillen under en grillfest? (det va dock bara fyra tjejer där.. men det räknas!)
[x] Läst en bok av Jan Guillou?
[ ] Läst ett nummer av slitz?
[x] Dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känns sig uppskattad?
[ ] Känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza?
[ ] Gått på en Ulf Lundell-konsert ?
[x] Använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person?(senast idag, stupid ka, stupid lasse!)
[X] Sett alla Die Hard eller Rockyfilmerna? (och jag hatar samtliga inblandade personer som tvingade mej till detta)
[x]
Diskuterat bröst?
[ ] Gjort lumpen?
[X]
Läst nick hornby?
[x] Känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning? (det gick nog inte så bra dock)
[x ]Känt mig häftig över att åka jättefort i en bil?  (jaaaag? bara dom första gångerna kanske...)
[ ] Enbart stirrat snettuppåt vid besök på en pissoar?
[x] Lagat någonting på egen hand? (jag kan laga mat, och ibland trasiga saker)
[ ] Skrikit "kom igen nu gubbar" på en fotbollsplan?
[x] Tävlat i att dricka öl?

Totalt: 15 poäng

gött... jag är dubbelkönad. vilken höjdare serru. jaja, får väll sätta mej och glo på die hard 2 medan jag målar naglarna då eller nått.. eller inte.

är det sovdags? men om man inte är trött då? STUPID dygnsrytm som är trasig.

men hörruh

önskas:

ganska välbyggt mansdjur som med lätthet kan lyfta och flytta saker. har förkärlek för ordning och reda och ser därför till att upprätta detta på platser han befinner sej.
renlighet är en viktig del, vilket gör att så väl badrum som smutstvätt rengörs omedelbums.
hamstring är absolut inget intresse, vilket gör att sinnet för att spara eller slänga grejer är underutvecklat och därmed reducerar antalet sparade prylar och maximerar antalet slängda.

superkrafter? inget krav, men superdupersnabbhet är önskvärt dels eftersom själva städprocessen snabbas på och dels eftersom mansdjuret vid dagsverkets slut kan springa och hämta werner så jag får lite efterlängtat sällskap av världens sötaste.

(förresten råkade jag snegla till på so you think you can dance... en liten boll som bara springer runt och gör skutt ibland. grattis. så vill hon komma med för att hon är ortodox jude. GÅ HEM! bara för att köttbullarna rör sej i pannan betyder inte det att dom dansar, damn it.
och nu kom nästa idiot... och en till... FJÄRRKONTROLL vart är du?!?!?! hjälp, vad gör dom? sluta vicka så där på höften för guds skull! nu dör jag!)

önskas:

werner. nu. inget annat. tack.

puss

G - som i Gordon

gordon johansen. vilken idiot. mamma sa alltid att den fan borde gå med cykelhjälm på sej förjämnan, utifall att lyktstolparna ramlade ner i huvet på honom. jag håller med.

jag träffade gordon i tvåan på gymnasiet när jag började hänga ute på hässlö med jeanette. vi vart tyvärr kära och tillsammans, vilken jäkla cirkus det va... ganska roligt ibland, men oftast helt åt helvete när man tänker på det så här i efterhand.

gordon över lag? en idiot. slampa haha. jäkligt rolig faktiskt. och bra att ha ändå på nått sätt. mest av allt är han en idiot, ungefär 50-50 bra idiot - dålig idiot. men man kan alltid skratta åt honom, och ibland med honom. han ger en bra råd, om man vill ha såna där spontant dumma eller brutalt ärliga råd.

jag tror att vi är vänner fortfarande, fast han har vart sjukt grinig på sistone. fjantapa. det brukar lösa sej dock, han kan inte va tjurig så länge när vi väl ses med våra andra puckade människor. idioter är glada människor, det bara är så.

nej, men dags för en hemlis kanske? jag tycker faktiskt inte att gordon är nån större idiot. kanske socialt sätt, och när det kommer till relationer till andra människor... men han är faktiskt inte dum i huvet, tyvärr. och han är jäklit rolig, man har alltid skoj tillsammans med honom. vi känner juh varanda ganska väl efter 6 år och även fast vi inte pratar så ofta räknar jag honom ändå till en av pojkarna (det påhittiga namnet på mina hässlövänner) och är en sån där människa jag faktiskt är rätt glad att jag råkade på en gång i livet. men säg det fan inte till, gordon... han blir så sjukt jävla mallig och dryg då.

om han mot förmodan skulle läsa detta vill jag bara säga en gång för alla: det va han som trodde att det fanns hajar i vänern, inte jag. vad han än säger, jag har aldrig ALDRIG trott på det. och det är han som tror att det finns hiss upp till toppen på mount everest. så klart det gör vännen, så klart.


detta är den fulaste bilden nånsin på gordon... jag garvar fortfarande åt den


gordina på halloween. hans boxershorts hängde under kjolen sen


den här bilden är snodd från fejjan. han ser ut så här. suddigare om man är full

det va G - som i hajen i vänern

winning looser

helt underbar dag =)

ner på kåren klockan nio för frulle. styrelsen hade dukat upp duktigt med mat, och som pricken över i:et kom lilla ewa med superstora, supergoda jordgubbar. MUMS  MUMS MUMS. vi snackade och åt massa, typ tills vi mådde illa.

sen va det dags för den hemliga utflykten. packa in mer mat, för cirka 50 personer, vi va 9 stycken... och sen packa in oss själva i bilar. ola, lasse, arne, solveig och susanne i en (vuxenbilen) och maria, ida, ka och jag i den andra (retardbilen). vi dunkade abba hela vägen till åhus som va den hemliga orten. vad kan man göra i åhus? bada, äta glass och kolla på vodka. jag höll tummarna och blev bönhörd.

vi fick åka till en av fabrikerna och se vart vodkaflaskorna bor innan dom gör folk lyckliga.
först kollade vi lite på produktionen och sen fick vi se en film om ABSOLUT, och efter det satt väl åtminstone jag och dregglade. jag skulle ge mycket i världen för att vara en av dom som får provsmaka dom dära 50 sorterna dom gör av samma smak innan dom bestämmer vilken som va bäst. drömyrke kallar jag det =)
jag gick och nynnade på i'm in heaven hela tiden...och va törstigare än nånsin förr.

när studiebesöket va över skulle vi spela minigolf. laginldelningen som maria gjorde resulterade i det bästa laget lasse, solveig och jag, maria ka och susanne i ett annat och ida ola och arne i det tredje.

vi började spela på bana 3 för att inte krocka med folk. ingen av oss fick ner bolljäveln i hålet,  inte ens genom den förbannade banan. jag tappade tålamodet helt och suckade djupt när jag insåg att det fanns 17 stycken livsförkortande fejkgräsplaner till. det gick lite bättre sen, jag slog till och med hole in one en gång!!! lasse lärde mej att det inte hette så på minigolfspråk, men jag har glömt va det andra va. nåt löjligt säkert.

människan som uppfan minigolf (eller bangolf då!! löjligt i vilket fall) måste vart den mest ondskefulla fan som nånsin levt. han måste hatat semesterfirande familjer och tålamodsfattiga människor nå så fruktansvärt. jag kräks mentalt bara jag tänker på skiten. fy FAN.

hur som helst, två timmar senare va alla lagen färdigspelade och poängen räkandes; MITT LAG VANN!!! hurra!! sjukt bra! med ett helt poäng över dom andra två... men iaf. och dessutom så va jag bara tredje sämst av alla som spelade. JÄÄÄ!!

och nu..ska jag fortsätta rensa garderoben och knö i kläder... och göra i ordning i detta kaos för snart har jag en sambo!
det pirras fortfarande i magen när jag tänker på det, men det är väldigt bra pirr =) som när man va liten och väntade på att folk skulle komma på kalas. men den här gången ska jag inte kräkas när dom (han) kommer... =)

vattenmelon och reservdäck

då va midsommar över. alla överlevde, alla va nöjda och det gick finfint hela tiden. för det mesta =)

highlights? ganska många haha.
torsdag
- jag är fast i karlshamn, stupid fattiga konto. ida får komma och hämta mej =) tack tack tack igen
- övertrött redan klockan elva, hur fan ska jag palla köra klockan tre till västerå?
- bråkig hungrig werner i bilen lider svältnöd eftersom stupid växjö inte kan vara tydliga med vart maten finns
- törstig trött werner lider törstnöd i bilen för att nu stannar vi inte förns i örebro. damn it =)
- maaaaaamma, pappaaaaa, bröder <3
- stakettjuven, natt I (ljud på landet skrämmer tuffa pojkar från stan, som werner t.ex. hahahaha)

fredag
- får man ta öl nu?
- pappa och werner boundar över utseendemässiga likheter
- god mat och gott sällskap. stupid regn dock
- absolut mango forever
- nattmaten som gjorde att jag kunde vakna pigg klockan 06:10. inte poppis hos vissa andra, men... =P

lördag
- hela huset är bakfullt, utom jag. jättetråkigt.
- frukt i massor!
- anders kastar vattenmelonen i golvet
- hem till jääääänet
- kubb. ingen vinst dock. inga kommentararer.
- urmysig kväll överlag.

söndag
- muchos bakfull
- stan, ikea, ingen bäddmadrass men massa andra bra att ha grejer
- morfar och gun <3
- morfars vin och äppeljuice
- morfar vill kasta reservdäck och/eller fotbollar på grannen. hårspray är bra mot hår och rådjur.
- sanslöst varmt överallt.
- stakettjuven, natt II (nu lämnade han nog tillbaks det...)

måndag
-sjuuuukt tjurig erica vill inte alls va vaken tio i sex på morgonen.
- bil är skit när man måste köra
- bäddmadrass på ikea i jönköping, tjohoo
- stupid fartkamera mitt i urban sports- samhället
- hjärnan tappas på vägen... borttappade saker och inlåsta hemnycklar får werner att sucka. men han älskar mej ändå.
- vattenmelon går att äta i duschen. och roligt är det också.

det va midsommar. i år igen =) bra va det, mysigt. och alldeles naturligt.

om fyra dagar flyttar sötsöt in <3 det är alldeles förskräckligt underbart om jag får säga det själv. här...håll!

Så klart...

Jaha, här sitter jag sen en timme tillbaka på stationen i karlshamn. Varför? Jo, jag hade nämligen pengar på kontot att ta mej hit igår... Men uppenbarligen inte för att ta mej hem. Sjukt bra. Not. Tur att man har en sån där suverän ida som är godhjärtad nog att komma och hämta klantiga mej. Vad hade jag gjort annars? Tack tack tack super-ida :)

känns som en bra början på dagen/helgen. Eller som ett tecken kanske? Läge att bli väldigt nervös för bilfärden senare idag? Ja, kort och gott. Värt det? Ja, så klart.

Det bästa är att batteriet till mobilen inte riktigt vill vara med, men just nu känns det mest som att det kan spela kvitta. Det är ju tydligen meningen att allt ska gå åt helvete idag så då kan man lika gärna sluta försöka motarbeta ödet.

Tänk om jag bara inte hade varit för feg för att våga åka utan biljett. Det har ju hänt tusen gånger att dom inte kollar, men bara för att det är just idag hade det ju inte funkat. Jäkla skit. Jaja.

Nu ska jag nog fortsätta sitta här, bitter och trött, och blänga surt på folk. Men om si så där tolv timmar, plus minus, är jag hemma hos mamma och pappa :)

nu kom ida, hurra!

F - som i Frugan

adelina pignat, min första fru. det var en vinter... eller höst? jaja, nån gång på året iaf för... några år sen. det är lite dimmigt. vi hade BÖSmusik på högsta volym, jag tror vi va på gamla krebo. pålen hade precis hittat måsbjörn pålsson. BÖSfesten va i full gång, sludder och vingel överallt.

helt plötsligt kommer den, låten från himeln. jag tittar på adelina, ser hennes alkoholdimmiga ögon och allmänberusade uppsyn. helt plötsligt känns allt så rätt, det kom som en upplysning, ett tecken från högre makter. jag öppnar munnen och orden yttras utan att jag ens hinner tänka på det: adelina, vill du bajsa runt hörnet med mej? (för er som inte vet det hette låten så, och jag menade så klart inte att jag ville bajja med adde, lite hyffs har jag. men andemeningen va densamma)

 

adelina tittar på mej, ler och säger de enda ord som kunde gjort mej lycklig just då: åå, erica! jag trodde aldrig du skulle fråga! sen tog hon mina händer, släppte den ena och tillsammans lyfte vi varsitt grogglas och tömde det i en nyförälskad skål.

 

jag har känt adde sen jag började i 6M 2oo5. vi va i samma lag, och det va inte riktigt förns på lag-... eller va det brakfesten? jaja... det va inte förns då iaf som vi fann varandra på riktigt. vi va dom enda som verkade kunna dricka av samma kaliber... och bete oss som typ folk =) bra folk.

 

sen övergav hon mej, och flyttade till malmö. men det gjorde ingeting, det har vart så hela vårt äktenskap och vi är förvånansvärt bra på det där med distansförhållanden. 

 

så klart älskar man henne till döds. förutom att hon är min fru är hon en riktig kompis. beviset på detta är faktiskt det ögonblick hennes älskare (eller pojkvän om man hellre vill det...=P ) johannes upptäckte att han va kär i henne.

 

vi va på väg hem från kåren, till en efterfest så klart. som vanligt har jag och adde hinkat i oss en del, vi brukar göra det tillsammans av nån outgrundlig anledning. adde kände att hon skulle behöva göra sej av med en del om hon skulle kunna njuta av efterfesten. fine tänkte jag, smart plan. pålen verkade också gilla förslaget. vi stannade vid en gräsmatta och påbörjade projekt efterfestplats i magen. till min bestörtning inser jag att jag inte kan. adde och pålen vräker ur sej minst en liter var, men jag får knappt ut spott. va fan är detta? jag blir asarg och förbannar min mage som inte brukar ha speciellt svårt för sej att göra sej av med saker den inte riktigt gillar (uppenbarligen gillade magen groggbuffén denna kväll..) svärandes står jag där, hjälplös och alldeles groggmättad, hur skulle detta gå? det är då hon gör det, min underbara fru. ståendes alldeles bredvid mej höjer hon sina ena hand, sätter fingrarna över den ena näsborren och fräser till med den andra. jag ser det i slow motion, och ser vad som flyger ut från den mörka hålan. innan jag hinner blinka (knappt vrida på huvet heller för den delen, men det gjorde jag turligt nog för adelina) har även jag avslutat projekt efterfestplats i magen, och detta med bravur. sånt gör bara en riktig vän, eller en äkta hälft =) detta insåg juh även johannes... and he still does =)

 

jag och adde den underbara kvällen. men det här är nog innan nån av oss visste


   

frun dricker öl, shotfrukkost på lappfejden och med johannes


vi är ingenting annat än vackra. så det så.

 

det va F- som i Frugan Adelina


gårdagens

helt underbart. igår efter styrelsemötet gick jag sofie och ida hem till sofies nya lägenhet. den va så jäääävla fin! jag är sannslöst avundsjuk på den underbara tegelväggen som fanns där som avskiljare. jag vill också ha en, stupid lilla lägenhet som inte får plats med något roligt.
jag vill också flytta till ett riktigt hem, utan kardborrebandslister, trasiga handfat och lampknappar som ofinns.
men men... grattis tusen gånger till sofie =) den va sketafin, och jag tror ni kommer trivas jäkligt bra där =) etta inte i fritzelhålet =P

hur som helst, vi beslöt att vi skulle ha en exklusiv inflyttningsfest för ett fåtal inbjudna. det va jag och ida som va fåtal och inbjudna. vi satt där på golvet på några kuddar, lyssnade på 90talsmusik från en gammal bandare och drack vin. och snackade. helt underbart. att umgås med ida och sofie är lite grann som att ha toretts tror jag. man bara säger preciiis vad som ploppar upp i hjärnan. och dom andra lyssnar, pratar och spinner vidare. stöttar och kommer med bra råd om det behövs. skrattar ganska mycket. om man har nått på hjärtat riktat till nån av dom andra, lättar man på trycket och vet med säkerhet at den andra kommer lyssna och ta till sej av det man säger. inga fjanterier, inget knussel. just do it, do it good. kan inte tänka mej några andra jag hellre hade jobbat med i ett år. och eventuellt va kompis med ett tag till... =P närrå, tant agda och mongol-ida for the win =) det kommer bli många såna där kvällar, och jag ser fram emot det som tusan =)

annars då, gjort nått vettigt idag? egentligen inte, men jag har övat på att vara förståndig =) ida och ka ville festa lite ikväll, vart sannslöst sugen, så klart. men sen kom jag juh på det, imorron är det brumbrumdags. så nej. "nej, jag kan inte. jag ska köra långt imorgon." vips hade jag förvandlats till tant agda. stupid sofie, hon kunde sagt att det smittar =P

så istället består denna underbart spännade onsdagkväll av tvätt och tvätt. men när den är klar ska jag till karlshamn och hjälpa sötsöt att packa. har jag tur kanske jag får en puss också =)


snart äre fredgsmys

jag fick den på hjärnan innan, den från olws eller estrellas reklamfilm... stupid låt i hela huvet

annars då, läget och så?
jo finfint, gick upp mitt inatten (typ halv åtta säkert) för att gå på ett möte.. som va igår. jävla typiskt, hejja mej att skriva in rätt dag i kalendern. i'm sorry, det är sommar.. hjärnan går inte riktigt på högvarv kanske.

det resulterade iaf i att jag och mister käj-äj kunde va nyttiga. vi har rensat spritförrådet. jag skulle köra handtrucken, det gick så där bra så dom underbara gossarna från metropol fixade det (det är lite så jag jobbar, se hjälplös ut och fräs stupid till allting så gör nån annan välvillig stackare det åt mej). men jag lär mej nog snart köra den också, hur svårt kan det va? stupid hjul som inte gör som jag vill bara.... och massa väggar och skit.

sen skulle vi fixa en lampa som rasade ner i köket. ka fixade, jag läste tidningen och gick och hämtade skruvar och dubbelhäftande tejp.

och sen kom det roliga, upp på taket. glassigt ställe, där ska jag gömma mej ofta när det är sol ute =) det bästa var att jag inte ramla ner. det sämsta va att jag hade kjol, aldrig bra klädesplagg att ha på ett tak.

om cirka 48 timmar bär det av till västerås, tjihooo =D stackars päronen och den andra avkomman är sjuka dock, hoppas dom blir friska innan midsommar. annars är dom juh inte så roliga. eller jo, febriga tankar i familjen andersson/paulsson slutar bara i katastrof. lite alkohol på det så kan det bara bli... alldeles underbart. men vi ska nog göra ett tappert försök att inte chocka den stackars werner allt för mycke. betoning på försöka och allt för mycke.

nej back to buisness, måste juh finnas nått vettigt att göra här. kanske. röja? njaa. dona? kanske.. kaffe? taget.

om nån undrar...

... går det hur bra som helst att prata i mobilen i duschen. man behöver bara lite finess.

jag stod och duschade i godan ro när jag hör hur det börjar ringa. bäst att kolla vem det är iaf, jäää det är sötsötwerner.
helt utan att tänka på det svarar jag faktiskt, eftersom jag så klart vill prata med honom, och sen inser jag att jag står i duschen fortfarande. jag lutar mej ut,och står lite halvt om halvt i duschen. vi pratar vidare och jag inser snabbt att världen utanför duschen inte alls är lika varm och skön, så jag hamnar liksom omedvetet mer och mer innanför duschdraperiet igen. och helt plötsligt står jag där, med telefonen i högsta hugg, mitt i duschen.

det gick hur bra som helst, man får bara se till att ha koll på vattnet =) vicka huvet åt rätt håll bara, och undvik direktkontakt mellan vattenstrålarna och mobilen =)

nee, okej det va kanske inte jättesmart gjort, men lätt värt det. och mobilen klarade sej fint, nemasproblemas.

röj röj röj.

följande ska bort från min lägenhet:
tvbänk (jennie har paxat)
två vita bokhyllor (en billy)
en blå bäddsoffa
ett vitt soffbord (lack, från ikea)
en 200x120 säng

följande ska bort från werners lägenhet:
en fåtölj
ett hörnskrivbord från Ikea, ja ett sånt ja
tre soffor
massa liter vin av tvivelaktig smak... =P

och nu är det garderobsdags, fynd kommer göras som inte är av denna världen...

E - som i Evalinda

det här från början mammas kompis, men jag snodde henne när jag föddes. jag är till och med döpt efter henne, erica linda maria. jäää. hon är en av mina morsor. den som inte är min gudmor, men nästan ändå (hon fick min bror som tröstpris...grattis.). hon fyller år samma dag som jag har namnsdag, 24 januari. vi har båda namnsdag den 20 juni då, på lindadagen. vi är ganska tajta om man säger så =P

evalinda... va ska man säga om morsa två egentligen? hon är också från norrland och har lärt oss att det inte heter örngott utan kuddvar [kudd-varr] (med norrländskt uttal så klart). hon kan sticka och gjorde massa tröjor åt mej när jag va liten. hon är söt, snäll och rolig på alla sätt och vis.

okej, jag kan inte hålla mej längre. det måste juh sägas. självklart är hon juh knäpp också, det är det jag gillar mest med alla mina föräldar, den ena är knäppare än den andra... i en cirkel, för dom överträffar varandra hela tiden.

evalinda är väl den som är... lugnast av knäppföräldrarna (bortsett från min käre far då, men han är juh ett naturfenomen på det där...) om man nu kan påstå att nån av dom är lugna. men jag tror det har mest med det där norrländska att göra, man blir liksom inte så.. bråkig då =) förutom när det kommer getingar, humlor, bin och grejer då =P

alla som har hört mej säga kisse daa, eller bara kisse för den delen... det är snott från evalinda. hon säger så på min brors dopband. det är lena som filmar, dom står i trädgården hemma och filmar släkten som kommer från kyrkan. det är juh ganska tråkigt tycker dom, så helt plötsligt är grannens katt i fokus istället och så hör man evalinda i bakgrunden säga kisse daah. på den vägen är det.

jag fick en rosa kaffebryggare när jag flyttade hemifrån, den va från evalinda. tyvärr gick den sönder. men jag fick ett matbord och stolar också, så fort jag har ett riktigt kök ska jag hämta dom från mamma och pappa. om jag får, mamma verkar har blivit ganska fäst vid stolarna iaf... =)

alltså, jag vet inte riktigt mer vad man ska skriva. det finns juh hundratusen saker jag skulle kunna säga, det är juh ändå min morsa. hon har vart med och uppfostrat mej och gjort mej till den jag är idag, så tacksamheten svämmar nog över haha =) på riktigt, faktiskt.



det finns massa fler bilder, men dom är på datorn hemma... har jag tur kanske en snäll mamma skickar några?
gärna på mej och evalinda tillsammans? det finns cirka 22 år att välja på, nått ska du väl hitta? =)

det va E - som i evalinda, världsbäst morsa och en sån där man inte klarar sej speciellt bra i livet utan <3

D - som i Disco

disco va väl en va de första jag träffade när jag flyttade till kristianstad. himla go kille det där =)
han är så jäkla allting, faktiskt. han kan va hur artig och trevlig som helst, hur dräggig och äcklig som helst (när han är BÖSare så klart, aldrig annars), han är lugn och snäll, galen och knäpp, smart och allmänbildad (han kan väldigt mycket om mackadam om nån undrar),... aa, han är bara disco liksom.

söta minnen med disco
1. när jag trodde att han hade frusit ihjäl och dött i grottan på lappfejden. men så levde han till slut. då blev jag glad =)

2. när han botade mitt magont med dônk. jag hade druckit den dära cidern med glitter i för att det inte fanns nått annat när vi skulle kolla på kalla kårar. magen ville dö, vit i hela ansiktet och dubbelvikt åkte jag hem. va helt pigg men kunde knappt röra mej så ont gjorde det. då ringer disco. "hej hej, såg att du va hemma. vill du komma över och glo på sällskapsresan?" lätt som en plätt. jag går till sjuan, beklagar mej över magen. doktor disco undrar om jag inte ska ta lite dônk, det är juh inte så att det kan bli värre egentligen? word. och det hjälpte. ett glas senare va allt som bortblåst. bästa medicinen ever. discodônk is forever the shit.

3. disco asfull på mångophesten på gamla krebo, kvällen slutar med att han däckar under ett bord efter att ha sprungit runt i snön i sina långkalsonger alldeles för länge.

nu bor juh inte disco med oss längre, han var tvungen att överge oss eftersom skolan inte längre ville lära honom nånting här. så han fick börja i halmstad istället. lyllosar. men vi träffas ändå titt som tätt, och man blir alltid lika glad när den lille pånken kommer innanför dörrarna till festen =P

 
 texmexsittning, med wilson inför en sittning, påskfest i 21an, discos dajmkryss hahaha

på väg till lappfejden 06, på väg hem från lappfejden, hjärtslaget 07 och kramkalas på mångophesten

det va D - som i Disco

sovvarm

helgen i tusen punkter

1. sjukt bra bok
2. öl/vin- dejt för övergivna med wilson
3. utgång, en hel timme på class med knäppona.
4. kebab, och vitlökssås i håret
5. bös- möte, hur va året egentligen?
6. bakis
6 ½. rasmus på luffen på fyran. fakkin lovly.
7. - kom till lund då? - okej =)
8. tåg tåg tåg
9. sushi MUMS MUMS MUMS
10. blue nun rödvin, typ bläää
11. drinkar, mums mums mums
12. packad linn
13. mer packad linn.
14. däckad linn, hej då lund =)
15. buss?!! stupid tåg som inte funkar
16. nånstans i narnia...
17. tåg tåg tåg, sötsöt redan hemma
18. PUSSAS massa
19. 08:20 - nu har jag sovit färdigt. - neeeej! - jo, va ska vi leka nu? (OBS, jag va den som hade sovit färdigt, jag!!)
20. 12ich. frukost/lunch
21. 14.10 matkoma
21½. werner lär mej flasksystemet. helt briljant. med streck och allt.
22. sova middag, man blir trött av mat
23. 16.00 dejtdags! första dejten med han den dära werner, spännande. hoppas han är söt...
24. promenad till stan, hålla handen... ganska okej på första dejten väl?
25. rose garden. buffé. hela magen full.
26. missar första bion, stupid goda mat.
27. hålinspektion. tant i diket. kanoner. the river helge. kultur på första dejten, inte dåligt...
28. tivoliparken. fåglar. stort minus. även om det va jag som ville gå dit... =)
29. kaffedags
29 ½. nu har vi byggt ett flygplan á la macgyver
30. - jag kan bygga en bokhylla?! - jaaa =D (händig man = bra man, bra man + söt man = bäst man)
31. äntligen, Änglar & demoner!
32. popcorn all over the place
32. kvällspromenad. första dejten avklarad. bara en puss på kinden, jag är en fin flicka.
33. sova sova sova
34. hejdå dumma sötsöt. stupid öland, sveriges näst mest stupid ö.
35. tom säng.. fortfarande varm säng. trötta ögon.. oj hej då måndagmorgonen, jag återkommer.
1000. det är inge roligt att vakna utan dej.

lata underbara fredag

idag har jag då inte gjort nått vettigt alls. jag vaknade, saknade werner i två sekunder... och sen hittade jag min bok =D roslund & hellströms nya Tre sekunder. satan du, har sträckläst hela dagen. inte rört mej från sängen alls. jo, nu har jag juh det, magen mullrade till för en stund sen så jag gick upp och gjorde lite pasta (inte knäckebröd!! det är juh ändå fredag, lite fräsig får man vara). nu ska jag vila på maten en stund och sen dyker jag rätt ner i boken igen.

älskar när man hittar såna böcker, som gör allt annat mindre prioriterat oavsett vad det är haha =) synd bara att dom tar slut så fort då. eller ja, ganska tur kanske.. så kanske jag hinner göra allt jag hade planerat imorgon innan sötsöt kommer hem igen.

har fått värsta suget på bröööd =) mitt bröd, som jag bakar. det ska jag göra imorgon och äta mej proppmätt på och få i mej årets dos av mjukt bröd.

seriöst? är klockan över sju? det hade jag ingen aning om, trodde hon va fyra typ. jahaaa.. där ser man. oj då. ska jag göra nått vettigt alls idag? finns det några att leka med? jag ska nog kolla det... bara läsa lite lite till först =P

stupid bra bok

C - som i Cheewie

ewa axelsson. vad ska man säga. <3

jag och ewa är nog så olika som två människor nånsin kommer kunna bli. vi tycker inte lika om nånting, reagerar, resonerar, agerar helt olika jämt och ständigt. vi har tusan ingenting gemensamt, egentligen. om nån skulle berätta om ewa, och säga att jag borde bli kompis med henne hade jag nog trott att människan inte va klok i huvet. ewa gillar stenar, naturen, geogafi, tusen saker som jag tycker tråkigast i världen helt enkelt. och jag gillar sånt som ewa hatar. typ. och ändå är hon min ewa.

ewa är supernsäll, känslig, rar (ja, man får använda det ordet även om man inte är 105 år gammal), emotionell, bestämd, tjurskallig, envis, utflippad, gullig, knäpp i hela huvet, förvirrad, social, bossig, smart (så klart, hallå eller), kunskapskåt och mycket mycket mer. aa, och polack, stolt sådan damn it =P

jag vet inte riktigt hur eller när eller nått om hur jag och ewa lärde känna varandra. helt plötsligt fanns hon bara där liksom. poff. hej hallå. eller, så minns jag det men jag antar att det gick till annorlunda i verkligheten. det gör inget, jag är nöjd med att hon är här nu iaf.

aa, hon är som mej fast ganska mycket tvärt om nio fall av tio =) om jag och ewa skulle va tillsammans skulle vi bråka varje dag... tur att vi har andra att bråka med =)

ewa är hur underbar som helst iaf, och vi har haft så jäkla mycket skoj ihop. allt som hade med förspelet att göra, örebro... alla trötta stunder på kåren, konsthörnan, när vi hade charterfylla i min lägenhet.. jadu. minnena är många =) och vi garvar nog lika mycke varje gång. det bästa är att den ena alltid tycker att den andra är mer puckad.. och ändå överbevisar vi oss själva hela tiden. inte en lugn stund skulle man kunna sammanfatta det med.

söt är hon också, nå förskräckligt =) och knäpp. och underbar. jag vet inte vad mer man kan säga... hon är som en naturkatastrof och ett naturfenomen i ett. och jag hade nog hatat henne om jag inte hade älskat henne från första början =P

    
jag och ewa ska köpa öhl, kramas med QK och sen leka snällt i soffan


ewa har vart min sexslav en gång i tiden, och som vi har slavat <3

   
först har man charterfylla, sen sprattlar man med benen i malmö och sist
ligger man med scarface på förspelet. vårterminen 09 i en liten ask.

det va C - som i Ewa =) puss puss puss

sov här hos meeej

aaa, det kom juh inte så väldans mycke folk igår, men det va trevligt iaf =) av nån dum anledning kände jag att jag saknade stället desutom, har juh typ inte vart där på säkert en vecka... helt skadad =P tur att jag kommer bo där om två veckor och ett år fram över =) bo där också, menar jag så klart  =D

idag vaknade jag KVART ÖVER FYRA på morgonen när werner skulle gå upp. det va så där skoj. alldeles kallt va det också, för vi hade sovit med fönstret öppet. det gör jag inte om förns den där gula saken i himmeln gör det outhärdligt varmt igen.
när han väl hade gått iväg till tåget (jag stannade i den varma sängen istället för att följa med... dålig flickvän eller bra sängkamrat? =P ) trodde jag att det skulle bli lätt som en plätt att somna om. icke. typ vid åtta slog ögona igen, hurra vad roligt. det är super tråkigt att va vaken själv mitt i gryningen om nån undrar.

jag vet att jag drömde nått jätteskumt sen, att jag vaknade och va alldeles väck i huvet... men jag kommer inte ihåg alls va den handlade om,, typiskt.

jag vaknade vid lunchtid igen iaf och gick ner till kontoret. där hittade jag min trogne springare så klart =) jag lurade med honom till ica där vi hittade POWER COW milk shake. så fult att vi va tvungna att testa. jakob fega och köpte bara choklad, jag köpte en jordgubb också. jag gillar inte alls saker som smakar jordgubb om det inte är just jordgubbar btw.
vi kände på oss från början att detta inte skulle bli nån jättehit, och vi hade fick väldigt rätt. jävlar i havet vad funky dom smakade. speciellt jordgubb, hrm hrm...

sen satt jag och gjorde nyttigheter, skrev ner massa saker i mitt BS-B (bra skit- block). läget är juh under kontroll för bövelen. det enda jag behöver lära mej är verktygen... och det ska jag juh ha med ka nån dag... eller så frågar jag werner för säkerhets skull =)

han är så jäkla underhållande när han sover förresten. han pratar mumlar klickar smackar gnisslar snarkar tusen saker. och ibland är man helt säker på att han är vaken, för han pratar och svarar och tittar. men icke. så för nån natt sen vaknade jag av att han låg och halvdrog mej lite i ena armen, jag låg med ryggen mot honom. jag vände på huvet för att kolla vad han höll på med och då drar han lite mer och fösande, samtidigt som han säger med världens gulligaste, kanske ynkligaste, röst och klappar sej över bröstet: koooom, sov här hos meeeej! hihihihi, tönt <3 men jag gillart =)

näe, resten av dagen ska fyllas av hushållsnära tjänster och skönlitteratur =) slapp torsdag, as it should be!

B - som i Babe

en gång i tiden fanns det en jätteknäppis som hette Fredrick Lundberg. han finns fortfarande, och är nog fortfarande jätteknäpp, men han har flytt till Sydney så jag vet inte så noga =)

fredrick va iaf en av mina första riktigt nära killkompisar. vi träffades genom supersnäckan ak, så klart (hon känner juh alla =P ). sommarlovet efter nian kanske? jag vet inte, men det låter troligt.

fredrick är en sån där störtskön typ, helt knäpp men ändå alldeles normal. fast inte =) många goa minnen med den grabben också så klart. som när han nästan kysste den där killen i djäkneparken för han trodde att det va hans dåvarande flickvän. eller när han jagade harar över hela Willysparkeringen på midsommarfyllan.

dåligt minne med fredrick:
jag har fortfarande inte förlåtit honom för att han släpade med mej på terminator 3, fy farao. dom längsta timmarna i mitt liv. dessutom satt det en äcklig liten fjortis bredvis mej och lomade i sin dricka hela tiden. jag mådde illa och freddan garva. underbart.

mitt och fredricks första och enda gräl:
det fanns en kille på ett annat gymnasium som jag tyckte va så jäkla snygg. jag dregglade över bilden i skolkatalogen typ. (undra va han hette? har inte den blekaste, på riktigt. kommer du ihåg ak?) iaf, jag tjatade om hur snygg jag tyckte den här killen va med fredrick, som lyssnade så där mycke ända tills jag kläcker ur mej att dom va ganska lika.
jasså, sa fredrick och sken upp som en sol. han tycker väldigt mycket om komplimanger den pojken.
jo, sa jag, fast han är ju så jävla snygg, medans du typ är... fin.
varrå fin??
, morrade fredrick upprört.
ja, han är snygg.. liksom het. och du är mer fin, som i... fin?, försökte jag förklara och förstod inte problemet.
m-i-s-s-t-a-g. fredrick pratade knappt med mej på två veckor, alldeles arg va han. han ville inte alls se ut som en fin kille, han ville också va snygg och het.
till sist fick jag krypa till korset och säga till fredrick att okej, du är fin, men snygg också. en riktig babe, het som fan. då vart han glad igen, och sen dess har det nog aldrig vart nå mer tjaffs. mest bara asgarv =D

aa, jag saknar den fan. dumt att hålla på att flytta till syndey, följa kärleken och hjärtat.. larvpotta =P du kunde stannat med mej och ak istället. fast nee, han är rätt underhållande från andra sidan jorden med.

när jag blir rik så ska jag hälsa på honom =) och kolla in den där stefan 35 som ryktena sa att han skulle bo med. egentligen heter hon stephanie och är skitsöt, men psykbrudar har alltid en tendens att glömma sånt i sin ryktesspridning =P

aa, ne.. det va B - som i fredrick =P


kan du ta en het bild på mej?, frågade han... och gjorde så här.
va ska man säga.

   
några bilder på ak och fredrick, och fredrick i nian...
men vem har bilderna på mej och fredrick? inte fan är det jag iaf.
stupid.

bläväder och hål i plånboken

det är snuskväder. varmt, men kallt och mulet. man måste ha kläder på sej, massa kläder, men om man rör på sej blir man svettig och längtar hem till duschen. fy bubblan. vart i helvete är solen? stupid juni.

igår skulle jag till karlshamn och hjälpa werner att packa. han blev lite sen, vilket betydde en timme på stan. vad göra? shoppa så klart. jag letade efter skor, det börjar bli panik nu for real. jag hittade inga, för alla skor är fula. nej, inte fula kanske men dom ropar inte "ta med mej hem!!". och då gör jag inte det. så ofta...

istället hittade jag två klänningar och lite underkläder. och en bok =) klänningarna hittade jag på en affär som hette nått, men jag vill bo där. och jag tar ewa med mej. vi skulle va lyckliga resten av livet tillsammans. jag ville ha allt, och tänkte köpa allt, men plånboken tittade så surt på mej och jag kunde nästan höra mamsen sucka och skälla på mej. så jag valde som sagt bara två.

när werner kom sen fixade vi flyttkartonger och började nästan packa grejer. sen skulle han föra över pengar till mej, och då ser han att skattepnegarna har kommit in. jag blev så lycklig!! mer kläder till mej, tjohooo. så idag på morgonen gick en något purken erica (trött och allmänt off) in och köpte två klänningar till. sen blev jag snäll =)

och nu har jag lite grann ångest, men lätt värt det. kläder for teh winn. jag måste ju rensa garderoben nu om vi ska få plats båda två. men helt tomt ska det juh inte bli så då kan väl dom dära nya kläderna få bo på dom gamla klädernas plats. eller nått sånt ditåt =)

stupid ka är sjuk och kan inte jobba ikväll, vilket gjorde att planerna som vanligt gick åt helvete, ingen bio idag heller. nästa biodag är superhemlig, för då kan inte nån förstöra dom =) men det ska väl bli ganska kul på kårpuben också, hoppas jättemånga av våra kårmuppar kommer, det här är juh deras kväll =) kårmupp är ett fint ord om nån undrar eller tänkte bli sur.

nä, garderobsrensning vare... suck. hej då kläderna som jag inte sett sen jag flyttade in, antagligen. hoppas ni kommer trivas hos dom fattiga barnen i afrika, eller vart ni nu tar vägen.

A - som i Annkristin

hittade nånstans att man kunde göra en lista på sina vänner, i bokstavsorning. och jag tänkte att det kunde juh va kul och se om man fick ihop det. jag tror jag får det... men jag börjar som sagt iaf med

A- som i Annkristin
jag och ak lärde nog känna varandra i sjuan när vi började i samma klass. vi vart inte nära kompisar förns i mitten/slutet på åttan, och i nian va det kört. då va vi partyprinsessor båda två och rockade röven ur vår lilla förortsskola. typ, vi tyckte det då iaf. sen dess har det väll bara fortsatt ungefär på samma spår. ak är fortfarande världens partyprinsessa... ne, partydrottning, krönt och hela kitet, i västerås. jag har lugnat ner mej duktigt här nere i skåne, men ge mej en timme med ak så är även jag back in buisness... för det mesta =)

det finns juh så himla mycket att berätta om Ak. vi har vart med om så knäppa och underbara grejer, och hemskheter också så klart. hon är en av mina bästa vänner som jag skulle göra vad som helst i hela världen för. vi kanske inte pratar varje dag, men det behövs inte för vi vet att vi finns där så fort det behövs.

om jag får säga vad jag tycker är det absolut bästa med ak så är det lätt att människan är den mest sociala i hela världen. jag fattar inte hur hon gör det, men hon kan verkligen konsten att prata med allt och alla, och hon är snäll mot folk också... så länge dom förtjänar det så klart. men det är helt otroligt. jag skulle kunna släppa in ak på en krog i vilken stad som helst i hela världen, och tre timmar senare hade hon hittat minst 15 personer som hon kan kalla vänner sen, som hon pratar och umgås med en lagom lång tid framöver. hennes kontaktnät är typ stort som månen eller nått. helt makalöst.

så klart finns det tusen fler bra egenskaper hos min lilla donna, men att räkna upp dom gör jag nog först när vi fyller 100 eller nått.

om jag ska försöka bestämma det roligaste minnet jag har med Ak... så är det nog Hagafesten. problemet med det minnet är att det inte är ett dugg roligt för dom som inte va där och såg allt... men jag och Ak skrattar så vi gråter varje gång. allt jag har att säga är sallad, cilla, moppe, robin hood, kattjävel och lösfitta. ni förstår själva att det är en helkväll.

sen måste jag så klart också tacka och åter igen be om förlåtelse till ak. det är tack vare henne jag har godkänt i teknik, men hon kommer nog aldrig förlåta mej för varför. vi skulle ha gjort nån jäkla grej i tekniken, som halvterminsprojekt. gissa om jag hade brytt mej, nej. så sista lektionen blev det väl kanske lite panik. men jag sa till min lärare att jag hade gjort den, det va bara det att den va borta. jag fick en halvtimme på mej att hitta den. jag letar inte ett dugg utan snackar skit med klasskompisarna. jag går förbi min älskade ak när hon lämnar in sin grej, och hör att hon får typ VG för den eller nått. hurra grattis gumman! tyvärr gör ak en dum grej sen. hon lämnar den här tekniksaken på sin bänk, obevakad. supersmarta erica blir kriminell för två sekunder och tar sonika aks tekniksak och tänker att den kan jag visa som min egen. så klart tänkte jag juh inte bara visa upp den som den va, så först går jag in i verkstaden och bankar till grejen lite grann, så den blir lite trasig och halvt fungerande. jag visar den för läraren, som inte anar nått (jag va juh en så duktig elev menar jag) och får betyget G för detta.
när jag erkänner detta för Ak... jadu... som sagt, hon har inte rikitgt förlåtit mej än, men jag vet att hon älskar mej ändå =) och jag älskar så klart henne också, och inte bara för att hon räddade mitt teknikbetyg =P

       
några bilder från modellkvällen, när jag hjälpte ak i sitt projektarbete,
så egentligen kan vi va kvitt tycker jag =P


innan 100dagarsfesten =) kommer du ihåg den då hahahaha

   
gamla foton så klart, jag borde verkligen fixa min kamera så vi har lite
nya bevis på våra minnen hjärtat. puss puss puss

le jeanette

idag fyller förresten min sötaste jeanette år. 23 år blir den lilla sötplätten =) söt och söt, hon är mer än så. hon är ballast i världen för det mesta. störtskön, ärlig, rak, uppkäftig och lite omständig ibland, och alldeles fakkin underbar, precis som hon är. jag hoppas hon får en suverän födelsedag, med precis all den glädje som den bruttan förtjänar. och det är inte så lite =)

grattis grattis grattis ditt jäkla kioskmongo <3 ses snart!


en stulen bild för tusen år sen, men ball är bruden ändå =)

               
"hur tänker du nu?"                     look, chinagirl!                   på konrad för tusen år sen
              
äcklig grogg                            god margarita       söt och städad


viva la pica säpo baby <3

snöstorm

jag fryser ihjäl. for real. det är omänskligt att frysa så här mycke! i juni!! hallå, vad är problemet. jag fryser inifrån och ut, det spelar ingen roll hur många tusen kläder jag har på mej, eller hur nerbäddad jag är, jag fryser. mina dumma händer är alldeles blå.

jag behöver en varmvarm kram av min finaste söta. men han kommer inte förns på onsdag, så jag får vällan frysa tills dess. det är okej. =) för snart kommer han inte va för långt bort för en kram längre. och det gör mej glad =) och lite varmare inombords. haha. jävlar va fjantig jag känner mej. men det får väll va så då.

nu ska jag börja städa. och göra massa plats över allt. för jag är inte ensam längre =) tjohoo

jag drömde inatt, om flyttstädningen. så klart va det en bra dröm, där jag upptäckte helt plötsligt att det juh faktiskt fanns två rum till vi kunde bo i, så att jag slapp slänga alla mina grejer. fast det va mindre kul när werners mamma började skälla på mej för att mina kläder låg precis över allt, och aldrig verkade ta slut. skönt att min egen mamma slapp ha den rollen för en gångs skull hahaha =P jag ska rensa, jag lovar.

det killas i magen när jag tänker på det. på samma sätt som det killades första gången jag skulle hoppa i tortunagropen, inte i hundgropen men från berget vid den fina gropen. jag va egentligen alldeles för feg för att göra det, men visste att jag ville. det skulle antagligen gå bra, men så klart visste jag också att det kunde gå alldeles åt helvete om nått gick fel. och eftersom jag inte tycker om att fega, så hoppade jag. och det va härligt som tusan. och allt gick bra. och jag gjorde om det hundra gånger minst. och eftersom pirret är detsamma nu, så betyder juh det bara att det kommer gå bra nu också. första dan och minst hundra dagar efter det. gärna flera hundra dagar så klart, men det behöver jag väl knappast säga.

nu ska jag sluta va så fjantig och städa istället. och lyssna på ashäftig hård musik. och svära massvis när snabeldraken inte gör som jag vill. och inte va ett dugg rosa. damn it =)

valar vilar velar

gullig grej: när jag och wille skulle gå och rösta, duktiga medbrgare som vi är (under hot från sofie) hade vi inte med oss röstkorten, eller vad dom hette. sofie hade sagt att det skulle gå bra ändå. utanför vallokalen stod några kvinnor och delade ut valsedlar, lägligt nog från det parti som både jag och wilson ville rösta på. tack sa vi och gick in till båsen. jag fick lämna min röst utan problem, men med wilson va det värre. han fanns inte med på listan. va fan, vi bor tio meter från varandra? en man erbjöd sej att ringa nån sån vetare, och då fick vi reda på att wilson fortfarande är folkbokförd nere i stan och därför skulle bege sej till centralskolan (in the house of bambuu) och lämna sin röst där. vi tittade upp på himlen, som såg ut att vilja gråta lite och tänkte att inte en chans i helvete att vi pallar. vi hinner gå knappt hundra meter när vi hör någon ropa. det är en av kvinnorna som gav oss valsedlar. vi hade sagt till dom hur läget va när vi började gå hemmåt, och nu hade dom beslutat att köra oss fram och tillbaka från centralskolan. man tackar man tackar, bra parti det där =)

jag är helt slö. sjukt uttråkad har jag vart sen jag kom hem från chaparral (dit jag och wilson åkte igår för jag hade tråkigt och ville inte ha det mer). och rastlös. samtidigt slö och trött. så jag har mest legat i sängen och donat därifrån med massa grejer. men jag och sängen är lite osams. den vet om att den snart ska skiljas från mej, jag och werner ska juh ta hans säng. jag har försökt förklara för sängen att tiden är kommen, vi kan inte vara tillsammans för evigt. det har vart sju underbara år, men..det är över nu. tiden är inne. jag är precis lika ledsen som sängen, tro mej. jag kan eventuellt fälla en tår när den försvinner från min lägenhet. usch, det är hemskt att tänka på det till och med, jag får se till att nån annan löser det där, jag kan inte va hemma när sängen ska... ska.. skjutsas hem till en trevlig familj på landet som har massa andra sängar min säng kan få leka med. och stora bomullsfällt den kan rulla sej på. nu gråter jag snart. inte kan väl jag skiljas från min säng, det är juh befängt. hur ska jag kunna ta hand om alla kuddarna och täcket, och filtarna, utan sängen? man är faktiskt två om ett sånt ansvar. tänk om mina kuddar, filtar och täcke inte gillar den nya sängen? dom kanske borde träffas först innan den flyttar in? hur löser man sånt här egentligen? jag får kolla nån sån här familjesida, det här är juh uppenbart likvärdigt skilsmässor och nya förhållanden. stupid säng. stupid me som faktiskt blir lite ledsen på riktigt för att jag måste göra mej av med min säng. skärpning fröken, skärpning.

jag funderar på om jag ska göra två flugor på smällen och bearbeta två fobier samtidigt. jag har nämligen upptäckt att mina fötter är alldeles alldeles trasiga. och ännu värre efter denna helgen. så jag borde nog gå till en sån här fotnisse. problemet med såna är juh att dom ska hålla på med massage. och klämma och fixa, typ som doktorer. men om jag gör det, går till en fotnisse alltså, så bemöter jag juh två fobier på en gång, i en ganska liten skala. det värsta som kan hända är att jag vill springa därifrån, men att det inte går för att det sitter nån stackars sate och håller i mina fötter för glatta livet. bläää. ne för tusan, jag löser det här själv. ett stycke sax kan göra underverk. vad jag ska göra med alla sår vettitusan, men jag ska nog ha pippiplåser liggandes nånstans. fast det vore juh så gött om nån som visste vad dom sysslade med tog hand om det här... aa, det är en jäkla karamell att suga på. jag får fortsätta fundera under natten.

i övrigt, tequilan som ser ut som ett pris man vinner på en gala är inte speciellt bra för vare sej minnet eller förståndet. minnesluckan irriterar mej tusan, werner har berättat lite om vad jag tydligen ville prata om, men jag kan inte för mitt liv begripa varför. störd i huvet rent allmänt kanske. antagligen. nu ska jag hålla mej i skinnet till midsommar, stupid tequila som gör att det blir läskit att dricka!

saknar dej, kom hit och kramas? du kan få en puss också. puss


medans jag tänker på vad jag egentligen vill skriva...

den här har jag stjälat (jag vet att det inte heter så, faktiskt, men det ser fint ut) från jänet

KÄRLEK:

Är du kär just nu? MASSA hihihi
Har du någon kille just nu? jäpp, en blivande sambo till och med. söt är han också
Har du dumpat någon? några stycken kanske
Har någon dumpat dej? aa, gordon dumpade mej på gymnasiet. han tyckte det va jobbigt att jag blev svartsjuk för att han låg med andra brudar. jag va ganska korkad på den tiden =)
Har du sagt att du gillat någon för skojs skull? va? jag fattar nog inte, men... ja, antagligen.
Vem kysste du senast? werner så klart, men det va nog lite för länge sen måste jag säga
Vem kramade du senast? mr bird. kanarie alltså. och natalie, min  älsklingsbäbis
Är det okej att din kille hånglar med en annan tjej? om han har dödslängtan =)

SKOLA:

Är du duktig i skolan? nej. eller, när jag vill är jag bäst. men jag pallar inte längre, hur värt är det?
Har du bra betyg? hade bra betyg i gymnasiet och högstadiet. nu är jag godkänd, nöjer mej med det.
Har du fått göra om ett prov någongång? japp. nån gång i gymnasiet kanske, och två gånger på högskolan.
Har du fått ett bra resultat på ett prov? jag har fått alla rätt på några prov. för jag är grym när jag vill.
Sköter du dej i skolan? nej. i dont pall.
Har du tuggat tuggummi under skoltid? jag har nog tuggat på det mesta under skoltid.
Haft mobilen på lektionstid? har du andats dagtid? (vafan va detta för fråga egentligen?)
Fått skäll av en lärare för att ha snackat i telefon? antagligen, men jag lyssnade nog inte så noga om jag pratade i telefon....

FAMILJ:

Hur många är ni i din familj? fyra med mej, 6 med morsorna, 7 med extra lillebror... gud vet hur många om vi ska räkna alla som räknas egentligen
Du bor tillsammans med dina biologiska föräldrar? nej, jag har flyttat hemifrån.
Trivs hemma? jag älskar hemma, det finns en diskmaskin där. och föräldrar som är söta. och en lillebror som är snäll för det mesta.
Har rymt hemifrån för att du inte orkat med familjen? aa, det är väl en av få saker jag ångrar faktiskt.
Har skrikit och slagit din mamma? skrikit absolut, men slå? vem fan slår sin mamma? då är man dum i huvet
Har fått en rejäl utskällning på sistonde? hihihi... njaaa. det va väl nån månad sen kanske. eller när va det? ett tag sen =)
Har kallat någon i din familj för diva, idiot, cp, osv.? det va det mest befängda jag hört, jag skulle väl aldrig kalla dom nått sånt. vi använder förnamn, det är likvärdigt....
Du älskar din familj oavsett vad som händer? har jag juh gjort hittills =) and for ever and ever and ever. det är mina puckon, jag älskar dom jämt.

VÄNNER:

Du har vänner? nej, jag är ett jäkla f*kktard som bara lever på låtsas. jaaa, jag har vänner.
vilka skulle du kunna offra livet för? dom flesta... kort och gott.
Du brukar vara med? pålen. kårmupparna. sötwerner. lieblinn. jänni. sånna där.
Vem/vilka var du med sist? willepille wilson. vi gick och röstade.
Älskar du dina vänner hur dom än ser ut? uppenbarligen =P
Är det okej att ha kill-kompisar? annars skulle jag dö.
Har du pussat någon av dina kompisar? någon? jag har nog pussat allihopa. massvis med gånger.
Skulle du kunna döda någon av dina kompisar? ganska ofta =)
Har du blivit av med någon vän på sista tiden? jaa, jag tappar bort dom så lätt när dom tar av sej reflexvästarna och namnskyltarna.

FJORTIS:

Du sminkar dej varje dag? NEJ. när jag kommer ihåg. när jag vill. när jag hinner.
Putar med läpparna på foton?  näpp, bara på skämt isf.
Använder foundation på läpparna? om inte det är ett annat ord för vaselin chansar jag på inte.
Super dej packad varje helg? hrmhrrrrmmm. kanske.
Du plattar håret och har en typ av fjortisfrisyr? jag har ingen plattång ens en gång, mitt hår gör iaf som det vill.
Ditt hår e knallblont? NEJ. men jag drömde det en gång, jäklans läskit.

ALKOHOL:

Har druckit alkohol? ja.
När drack du alkohol senast? igår
Vem bjöd dej på alkohol? micke. stupid "jag vill tacka min mamma"- tequila!!! minnesluckor! damn it!
Vad var det för sorts alkohol? tequila då, som sagt. stupid stupid tequila.
Brukar du dricka alkohol? ja, helst och gärna =)
Har du druckit öl? ja
Tycker du om öl? mums mums mums. sarek och bellman for the win
Har du varit full? ja

KRIMINELLT:

Är det okej att vara kriminell? ibland
Vill du bli kriminell? om jag får va med i maffian. och gifta mej med en irländare. annars inte, tack.
Varför gör du sånt här? för att jag uppenbarligen har nått fel i huvet.
Vad är inte okej med att vara kriminell? att man har en tendens att göra massa olagligt kanske?
Skulle du sno en bil om du inte orkade gå hem? nej, jag ringer pimpim och jocke =P
Har du suttit i fängelset? bara när jag har spelat monopol, eller tjuv och polis.
Vill du hamna i fängelset? om jag skulle va hemlös hade det vart ett hyggligt alternativ.

DÅLIGA TIDER:

Vart på dåligt humör den senaste tiden? njaaa... alltså, jag är alltid en berg- och dalbana i mitt humör...
När grät du senast? oj... några månader sen antagligen?
Du har gråtit över en kille du inte kunnat få? nej, det tror jag inte.
Du har slagit ner någon? aa, nån gång kanske. en gång va det inte med flit, alls.
Du har skadat någon med flit? garanterat.
Har du någonsin viljat döda någon? en gång i månaden minst. oftast samma människa/människor.
Vem bråkade du senast med? min egen dumhet. innan dess... ska vi chansa på ka kanske? =)



slutet början alltihop

förspelet - vilken grej. det gick suveränt, eller det blev ingen katastrof iaf. tack vare utvärderingar och grejer så blir det nog bara bättre till nästa år. men för att vara första gången så gick det nog väldigt bra får jag säga.men i ärlighetens namn, jag är så trött på allt som har med det att göra nu att jag inte pallar skriva om det. det gör jag vid ett sån därnt sen- tillfälle, om det dyker upp.

annars då, läget och sånt? jovars, sötsötwerner frågade chans på mej i torsdag, jag sa ja och sen ändrade vi status på facebook så nu är vi tillsammans på riktigt =) tjihooo <3 en av tusen bra-grejer med det är att då har vi juh faktiskt vart tillsammans i en hel månad när han flyttar in, så då är det juh lugnt =P jag längtar faktiskt. inte så mycket till att få flyttstäda och sånt, men till att faktiskt få bo med nån, nån som man tycker väldigt mycke om. hur rockigt är inte det haha =)

jaaa.underbart. finns nog inte så mycket annat att säga så här års. jag har flytt kristianstad nån dag och gömt mej i karlshamn. måste cepeplugga och läsa tusen böcker,så då är det liksom bra att vara på flykt från allt annat ansvar.


aaa, nee. dags att göra det nu då, samtidigt som jag väntar på kabogubbarna som ska ta hand om översvämningen i werners badrum. suck. stupid skola.

puss puss puss han är så jäkla söt ska ni veta =)

RSS 2.0