why am i så sämst på blogg?

tror att det beror på att det här med tid inte ritkigt är min grej kanske.
nu är iaf nolleveckan över, lugnt och skönt och min röst kan repa sej. saknar dock nollorna lite grann, dom var så roliga. saknar framför allt alla människor, man blev liksom van vid att alltid ha en 30-40 personer runt sej =) saknar dock inte att stressa, ha paniiiiiiik i tre sekunder innan jag kommer på att allt faktiskt är under kontroll.

idag är en mycket bra dag på andra sätt också. jag sak äntligen få mitt csn, och då blir jag muchos lyckligos =) framför allt inte fattig längre, och de flesta kan få tillbaka sina pengar.
det är också en bra dag för att det är sista gången jag kan njuta av att slippa vistas i badhus för att jag har badhusfobi. imorgon är det nämligen slut på det. jävla linn har ju lurat i mej att vi ska börja simma. jag har lurat i henne att vi ska börja med vattengympa. vi får se vem som lurar vem längst.

jag hatar badhus. jag tycker dom är svinäckliga. det är alltid massa plåster, tusen hårstån från allt och alla och massa människor i för små badkläder. thats not nice alls. mest äckliad är jag av plåstren. min teori är att om man simmar, så simmar man ju antagligen in i massa plåster och hårstrån. men om man istället går på vattengympa, så plaskar man ju bort allt det där. alltså vinner vattengympa över simning. linn håller inte med. hon säger att vi kommer vara ensamma med PRO- föreningen Sista spiken i kistan. det tycker jag är bra, då kommer det inte synas så mycket hur skrynklig jag bli i vattnet.

om man är jätterynkig från början, bli man mer eller mindre rynkig i vattnet?

RSS 2.0