fullt i kalendern

jag är sjukt dålig på att skriva blogg, jag vet.. men detta har väll hänt sen sist:

Jag och Linn ser ut som "kom ketchup så går vi" efter ungefär två veckor på stranden och för lite solkräm. men det har ordnat till sej nu, bruna som björne utan den vita magen typ.
Vi är även seriösa, hälsomedvetna människor nu för tiden som går på promenader, tränar lite pilates och äter hyfsat hälsosam mat. Inte jämt och så noga kanske, men vi gör målmedvetna försök. Det ska komma av 10-15 kilo till jul, annars jävlar tänker jag bli klotrund och uppträda som cirkusartist istället.

Jag och Pålen är knäppa som vanligt. Vi har bråkat, blivit sams och sen glömde han bort vad jag hette i efternamn så han är överst på min hatlista igen. Hatlistan över dom jag älskar alltså. Han är sämst, men min sämst. Sen har det väl inte vart så mycket mer. Precis som vanligt. He is a pretty ball. Vi hinner inte ses så mycket för han jobbar, men det är nog ganska bra känns det som eftersom vi brukade umgås 24/7 innan. 

Jag och leta jobb- perioden är nog över, jag är ganska säker på att jag kommer få jobb på hemglass. tjoho, äntligen är det jag som kommer vara den mest irriterande av mej och pålen!!! Men det var roligt, tror jag kommer trivas bra. Jag ska bli världens bästa på att plingelinga mej fram genom skåne och blekinge =) Det kommer bli lovly.Och frågan är ju; när får man provsmaka dom nya glassarna?

Jag och nollningen/insparken kommer bra överens, har tänkt ut massa roliga saker som kommer förändras detta året. Tjoho!!! Och allt fjäsk går till mej så klart. Jag är generalen =) Funderar på om det ska stå i nolleinfot att jag halshugger de nollor som ger mej cider.

Jag och 6M är också redo för hösten, det knallar på och kåren kommer va helt underbar denna höst känner jag på mej. Det kommer bli så jäklans fint efter upprustningen. It is great success!

Jag och nyaste skvallret låter meddela att jag är Kanaries dotters gudmor. Och hon är utan tvekan världens sötaste bebis!! Nathalie är den nya flickan i mitt liv, riktigt asgullig och underbar. Hon kommer nog utan tvekan bli världens mest bortskämda unge, iaf om man ser till hennes pappas alla kompisar som bara längtar efter att få slänga presenter på henne =) tusen pussar till lilltjejen!

det var allt för nu, återkommer snart hoppas jag =)

varför man vill vara ensambarn

gårdagens konversation med min bror, ett typexempel på hur det alltid har sett ut och förmodligen alltid kommer se ut eftersom anders sven henrik paulsson inte på några som helst villkor går att prata/skoja/diskutera med (om man inte är en pubertal 14isbrud vill säga)

ungefär klockan 22:00
jag: ska vi kolla på den skräckfilmen som går inatt på.... trean tror jag, kolla tv-tidningen

anders (tar upp tidningen och kollar):  exorcisten the beginning, aaa, den kan vi se (bläddrar lite) ÅH, M*A*S*H*! den serien är ju faktiskt ganska bra

jag (i vad som skulle vara en skämtsam ton): anders, gå ner på ditt rum! (med jarongen som resten av familjen använder betyder detta "skämmes ta mej faaan" och används av oss andra endast på skoj)

(fjantanders klampar ner på sitt rum med buller och bång)

ungefär klockan 00:00
jag (ropandes ner till anders): anders, skulle vi inte kolla på filmen

anders (butter och tvär): nej, jag orkar inte jag är trött

jag tänker: 'far och flyg idiotunge' men säger endast: kan du sluta va så jäkla tjurpuppig!

strax efter 00:10 tycker jag att min brors buttra beteende är så jäkla löjligt och bestämmer mej för att skicka ett lika jävla löjligt sms tillbaka.
"Jag tänker inte prata med dej mer förns du slutar bete dej som en pubertal fjortisbrud"

anders skickar tillbaka: "skyll dej själv då, det var du som bad mej dra åt helvete"

åt helvete?! när fan då? jag sa åt honom att gå ner på sitt jävla rum, ett rum han har TAGIT från mej, det ÄR MITT JÄVLA RUM SNORUNGE! funderingen slutar med att jag ber min förbannade jävla snorunge till bror att torka sej i röven, det är ju tydligen med den han lyssnar och bevisligen är det någonting som är ivägen för hans inputsignal.

det hela slutar med att min bror bestämmer sej för att ta tillbaka datorn han och mamma nyss har gett mej, för att jag bad honom dra åt helevet och jag sitter här återigen utan egen dator och med en förbannad lillebror som har för mycket gojs i röven för att kunna lyssna ordentligt. livet är underbart för oss som har gnälliga jäkla småsyskon som förpestar våra liv från den dag de föds till den dag vi faktiskt lyckas övertala våra föräldrar att adoptera bort till familjer som behöver dom. tigerburen på kolmården t.ex. verkar vara ett bra alternativ tycker jag i skrivande stund.


en vecka i västerås

Måndag
försover mej och missar tåget till halmstad, därifrån skulle jag fått åka med ak och daniel hem till städernas stad. nu blev det inte så, istället blir det tåg på eftermiddagen. ganska skönt det också. kom hem sent så det var bara att äta och sen gå och lägga sej.

Tisdag
vaknade av att mamsen väckte mej, tydligen skulle vi åka till åland om en halvtimme. hoppsan sa jag och gjorde mej i ordning på ett kick. väl på båten fick jag äntligen tag på den ljuva absolut mango, samt lite annat smått och gott som svalkar strupen varma sommardagar. tyvärr bestämdes det att jag skulle köra, så fri bar under buffen blev det inte för min del. lika bra kanske eftersom vinet oftast smakar överjäst och surt som rönnbär.

Onsdag
Lilla Ak hörde av sej och ville dynga ner sej efter jobbet. Lät som en mycket bra idé tyckte jag. Kvällen blev kanoners kalas, precis som jag och Ak =) Riktigt trevlig kväll som varade ända tills hjärnan helt lämnade kroppen och det var dags att övertala Rampe att skjutsa hem mej.

Torsdag
En baksmälla som inte var av denna värld saboterade hela dagen, det gick inte att göra någonting alls. Inte förrän åtta på kvällen var jag återställd, nästan. Lovade mej själv att nu får det faktiskt vara nog med att bland allsköns sorters alkohol på en och samma kväll. Det blir bara katastrof av det hela. Pålen vägrade tycka synd om mej, tur att jag gjorde det tillräckligt helt själv. Saknade honom väldigt mycket när jag låg inför döden, men mamma dög nästan lika bra när hon moderligt skjutsade mej till McDonalds för att jag skulle få mej den livsnödvändiga salt- och flotthalten modell dagen efter.

Fredag
Då var det dags igen, denna gång med fröken Jenny Karlsson. Tjo flöjt vad det var gött i dagen igen, vi satt hemma på verandan och slukade drinkar med mamma och pappa. Missade bussen och kunde inte åka in till Power Meet förn vid elva. Väl på väg till bussen mötte vi en gamal kompis i en ännu äldre bil. Pax för baksätet sa vi, och sen var det crusing hela natten. Tänk att det finns så mycket fina bilar och fulla människor i hela världen. Tyvärr var vi tvugna att lämna crusingtåget starx före två eftersom det var dags att börja springa till bussen. Språngmarshen var ett träningspass som gottgjorde för åtminstone fem av drinkarna vi hällt i oss under kvällen. Väl på bussen hör vi en ung kille berätta för sina polare att det bästa med att flytta hemifrån var att man kunde sitta på toa med öppen dörr. "-Det är som en helt ny värld" beskrev han det. Somliga har allt ett spännande liv här ute på landet.

Lördag
Återigen en dag fylld av dödslängtan. Fast inte så mycket. Mest var det tröttsamt för kroppen att återigen vakna med alla dagen-efter-fel som inte går igenom nån besiktning alls. Försökte se fram emot kvällen, men det gick inte. Dessutom hade gårdagens språngmarsh resulterat i jordens största skavsår på min häl. kusinen ringde och frågade om jag ville leka festleken med honom. jag sa att jag skulle försöka. förgäves. det blev en lugn hemmakväll där jag och mamma förbannade den dagen samtliga TV-kanaler beslutade sej för att bara visa massa skit på lördagskvällar.

Söndag
Det spelade ju minsann ingen roll att jag inte vart ute igår, vaknade likförbannat med svidande ögon, onda fötter, ljudlig mage och lätt huvudvärk. bestämde mej för att aldrig mer ha hemmakvällar på lördagar, eftersom kroppen ändå är så inställd på att man ska må jörgen på söndagar. planerna för dagen är att baka bröd och pajer till mamma samt att göra färdigt ett familjespel jag påbörjade igår. känner mej riktigt huslig =) saknar pålen väldigt mycket för tillfället för den delen.

RSS 2.0