jakob så klart

nu har jag vart dålig på att uppdatera, men jag börjar lite smått med ett citat rfån jakob för att senare fylla på med allt annat dumt som har hänt =)

jakob berättar att han pratade kassaapparater med en tjej från partistämman i fredags. det är juh ungefär som att visa sian underkläder när man kommer till jakob =P
iaf så frågade tjejen om det här med dom svarta lådorna, varpå jakob berättar att han va hemskt när på att säga: "jadu, du kan få besöka min svarta låda anytime"

kan ni förstå hur jag har det på mitt kontor när jakob och jeppe sitter här och stupidar sej hela tiden.

jakob sitter nu och hetsräknar pengar och försöker sporra jeppe till att ringa utbytesstudenter och säga att han kommer från the student onion...

buasch

jag mår illa. detta kan vara det värsta jag läst i hela mitt liv.... den här jävla anna anka. hon är ta mej fan sjuk i hela huvet. far ända in i baljan. ta bort henne, väck med henne! visa henne inte nått mer. hon borde förbjudas!!! det finns en miljard saker jag skulle vilja säga om henne, till henne, åt henne. men fan. jag pallar inte. att ta det här om jämnställdhet med henne är nog som att diskutera religionsfrihet och männikors lika värde med hitler. jävla äckelkärring. fy för faaan.

utblottad

jag var med om ett hemskt trauma igår. jag glömde berätta det, antagligen eftersom förnekande låg närmst om hjärtat i försöken att hantera detta....

det är juh loppis idag på kåren, och vi sa att vi skulle rensa ut så mycket vi kunde. wern började, och fick ihop en hel bananlåda med serietidningar. jag blev väldigt imponerad och tänkte att jag inte fick vara sämre när jag rensade bland mina skor.

men att det skulle gå så långt... iofs, det är inga skor jag kommer sakna direkt kanske, men det är fortfarande skor det handlar om...

22 par skor fattigare är jag. jag känner mej lite halv. 22 par, det är 44 stycken skor. 45 stycken faktiskt, för jag hittade en sko som inte hade nån åkkompis...

hoppas att dom som jag ska försöka sälja hittar ett bra hem. och att dom som va alldeles söndriga förlåter mej. skor är juh söndriga av en anledning; att man tycker om dom. men nånstans måste man säga nej. när det inte längre är en sko utan nån form av blandad materia som sitter ihop med lite vilja och klister, då är dags att ta ett tårögt farväl.
så hejdå fina blommiga pepinoskorna, och dom svarta inte-längre-vinterskor-eftersom-dom-läcker-in-sen-tre-år-men-är-sköna-ändå... och 20 andra par...

okej...10 andra par... några av skorna va vedervärdigt fula och hade antagligen bara inhandlats på grund av skoskav eller maskerad.

give up you schmuck

sötsöt står och lagar mat, glömmer bort allting omkring honom. jag sitter i sängen och spelar majhong.

helt plötsligt hör jag hur han massa ljud för sej. jag tittar dit och ser att han rör sej som nån form av robot.

leker du nu? frågar jag, två gånger. min robotman lyssnade inte första vändan.

jahaa, det tänkte jag inte ens på, svarar han när jag har förklarat min fråga. då skulle du se mej när jag är ensam hemma. jag är lite grann som han den där killen i reklamen, give up you schmuck du vet.

vad svarar man på det? vad roligt för dej älskling, att du håller dej sysselsatt.... jag bara garva iaf... och letade upp schmuck-videon på youtube så klart =) så här är min man alltså, när han är själv i lägenheten.


nu har min man securat arean i köket, det betyder att det snart är mat. söndagsmys for the win, och snart är det top model också! TJOHOOOO

L - som i Linn my love

för en hel dröse massa år sen, säkert fyra måste det vara om jag har räknat rätt på mina fingrar, låg jag på min soffa i pyjamasbraller och glodde på TV. väldigt uttråkad och ganska sällskapssjuk, men ny i en stad där jag inte kände en kotte. förutom kanarie, och han hade jag inte sett till på hela dagen.

som av en händelse hör jag plötsligt hur det knackelibankar på dörren. jag masar mej upp ur soffan och öppnar dörren. utanför står ett blont yrväder som jag tror hette linn. jag hade träffat henne en kortis under dagen, bara sagt hej typ. jag hade fått reda på av kanarie att hon va dne enda som skulle bo kvar i korridoren från förra året. och nu stod hon iaf här, utanför min dörr med en liten sväng av berusning i sej.

hon frågade om jag hade gått och lagt mej, och jag sa så klart nej. då frågade hon om jag ville med och festa.. eller dricka lite och umgås med folket i 21an. jag hade inte en aning om vad 21an va men det där med att festa gillade jag, så av med pyjamasbrallerna och leta rätt på en flaska vin and off we go.

och på den vägen är det. det är fortfarande jag och linn och en flaska vin, ibland med och ibland utan pyjamasbraller. vi kan nog göra ungefär precis vad som helst, för det där med dåliga idéer är bara nått vi kommer på i efterhand. under tiden vi utför dem är det alltid synnerligen bra idéer. och därför har vi hamnat i en del prikära situationer... men vi gillart. och tydligen andra också. jag har berättat lite om mina och linns stupid ideas innan, här och här och jag ska fortsätta berätta om när vi färgade gardiner på gräsmattan, om när vi målade linns hår, om när vi skulle provsmaka våra bordershopfynd och till slut låtsades att vi va en tiger och en fjäril flaxflaxflax... och tusen andra saker.

linn är väldigt bra att ha på många olika sätt. man kan ringa till linn om man står med nån form av grönsak i handen och ska laga paj men inte vet riktigt vilken del man ska använda av den här så kallade sällerinn. man kan också ringa till linn om man behöver göra av med pengar på nått sätt, linn är alltid en fena att ha med sej på shoppingdagar eftersom att hon är minst lika förståndig som jag när det kommer till beslut om vad man borde köpa och vad man ska köpa. linn är bra att ha med sej på bordershoppen om man vill slå rekord i snabbhandling. 40 minuter, fyra våningar, 4000 spänn i sprit, HIGH FIVE BIATCH!

på seriösa sätt är linn inte så värst bra. då är hon underbar istället. hon ställer upp, finns till, daltar inte och vet precis när det är läge att korka upp vinflaskan och när det räcker med glass.

linn, min alldeles egna batcave. fy vad jag älskar den damen. det är nog allt jag kan säga utan att sakna henne för mycket. för tydligen är lund ett bra ställe att gömma sej på så här års. även om tågen därifrån inte går till kristianstad så ofta som man kan tro. stupid linn. stupid lund. nää, nu kommer massa bilder för annars blir jag bara lessen kisse.


linn och jag när vi inte är sååå förfriskade, och så en på jennie och linn <3


those were the days of our lifes, speciellt tufft för vickepickepöh


linn leker phestleken på bônna, på nyår och på bussen till AG


linn är en knäppis


linn är söt i partyhatt


linn kan slicka sej på näsan och det kan jag med, därför är vi BFF


hejdå sten

det är faktiskt sant. när jag vaknade imorse tyckte jag att jag hörde nått konstigt prasslande, men tänkte inte så värst mycket på det.
efter en stund när jag hade vaknat till på riktigt såg jag att det va nått som fladdrade omkring som ett jehu i lägenheten. den första tanken va så klart att sten hade släppt in sin älskarinna medans jag låg och sov, men sanningen va bättre än så.

det va sten! han hade vaknat och stökade runt i hela lägenheten på jakt efter lite krubb. jag tror att han hittade det så småning om eftersom att jag inte har sett till honom på ett tag. men så fort jag har bestämt mej för att gå upp på riktigt och ta itu med dagen så ska jag öppna fönstret och sten och vinka av honom.

det kommer kännas lite tomt, taket ser inte sej likt ut utan att sten hänger där och filosofierar över livet.

hmmm... sten har vart väldigt tyst väldigt länge nu.. hoppas att han inte bara har bytt plats den lilla illbattingen... suck, ni vet vad detta betyder. dags att gå på evetuellt-död-fjäril-jakt. det är en av dom tråkigaste lördagslekarna.

om en vecka får jag mina nya skor iaf =) underbart.

kärlek

säg inget till mamma eller till werner, men jag har köpt nya skor....

visst va dom fina? ibland lönar det sej att titta igenom dom där attans reklambladen, för ibland berättar dom vart man kan köpa förbjuden frukt.

sen va jag tvungen att köpa två tröjor också, dom såg så attans mjuka och sköna ut.



mysmysmys, jag ska inte frysa ihjäl i vinter =)

men som sagt, skvallra inte för wern och mamma, dom tjatar så mycket om nått som kallas för många och du har väll redan?. jag förstår inte riktigt vad dom menar och köper inte helt konceptet de grundar sina uttalanden på, men låter dem hållas godhjärtad sambo och dotter som jag är.

åå, nya skor =D det är nästa lika bra som att pussas med werner (japp, detta är vad som kallas fjäsk för att slippa få skäll, med en uns av sanning i sej så klart givetvis absolut...hrmmm)

butter. men ändå inte

hej hej hej hej

humöret denna veckan har inte vart av denna världen. känner mej jätteelak, men jag kan inte tygla mej heller. det säger bara pang, så morrar jag... livsfarlig som världens blodtörstigaste tiger. hoppas på att det försvinner med all den kalla ölen jag tänkte slurpa i mej ikväll på KiNGs rockpub. MUMS mums mums.


jag och sten har SFS i helgen, eller tills på lördag eftermiddag iaf. lawerne ska till sina andra vänner och ljuga ihop massa saker över lite öl och pizza. såna dära skriverier som man måste ha till möten. hoppas dom skriver först och ölar sen bara, vet att ölen kan få en att bli lite mindre seriös för varje klunk man tar ungefär. och det kan bli lite jobbigt att förstå vad man menade sen på mötet när både ölen och minnet är borta sen länge... =)

jakob... vad ska man säga. JÄVLAR vad jag har skrattat åt honom idag. dom måste juh förstå att det är vår form av humor. vi som va där vet vad det handlade om. och numera är juh det faktiskt vår form av humor. stupid =)

loppis på måndag här på kåren. vi har hittat bra saker, som glas och kaffemuggar, och fulare saker som vi ska försöka göra oss av med. tipsa alla ni känner som bor i korridor att det kommer finnas en hel del porslin och andra matverktyg, om man vill fynda sånt som är användbart med inte så dyrt. perfekt för korridorer som sagt, där jag av egen erfarnehet vet att så väl glas och tallrikar som bestick helt plötsligt är puts väck och alla måste äta ur kastrullen med händerna och dricka vatten med munnen mot kran...

aa.. nää, nu ska jag snart gå hem och äta mumsmat med sötsöta sambon och hoppas att han vill pussas även fast jag har vart så elak..


escaping sten?

när jag kom hem från jobbet idag såg jag en fjäril i korridoren. först reagerade jag inte, men sen såg jag att det va sten.

hur tusan kom han ut, hoppas han har låst efter sej tänkte jag. att saker går ut från vår lägenhet är inte det minsta konstigt, bara för nån månad sen gick juh ebba (min mans mjukisbralls ni vet...) ut på äventyr över natten. werner hittade henne i tvättstugan. han förklarade det med att hon antagligen inte visste vilket hus hon bodde i, nyinflyttad och allt men visste att wern skulle hitta henne i tvättstugan.

hur som helst, jag morssade på fjärilen. den svarade lika fåordigt som sten. Skit'it dah tänkte jag och öppnade dörren till lägenheten och gick in. Och där hängde juh sten kvar och undrade vem jag pratade med.

Jag berättade det för werner, och han trodde att det kanske kunde va en av stens kompisar som undrade vart han hade tagit vägen och föreslog att jag skulle gå ut och hälsa att sten va här.

När jag gick ut igen va den andra fjärilen helt borta. jag frågade sten om han kände nån i närheten, eller om det va så att han kanske hade haft besök idag. han va väldigt förtegen om det hela, så jag misstänker (efter år av såpatittande) att sten kanske har haft en hemlig älskarinna på besök. han ser trots allt väldigt nöjd och pömsig ut där uppe i taket.

nyfiken som jag är passade jag på att titta igenom stens prylar när han tog sej en tupplur. jag frågade faktiskt sten först. får jag kolla igenom dina grejer? sa jag, och han svarade juh inte vilket vi alla vet är detsamma som tyst medhåll. man får bara själv säga med en annan röst att jaaa, det får du. det har tjorven på saltkråkan lärt mej.

hur som helst, då hittade jag en bild märkt med min såmmarkrusch. (sten är lite dålig på att stava... ) och där va juh sten, med den fjärilen från korridoren. jag misstänker att den är tagen från det där sommarstället sten har tjatat så mycket om.


typiskt sten att titta upp under kjolen på damen...


ajustdet, kanske borde ha nämnt innan att sten så klart inte är död. han sov bara väldigt djupt här om dan efter en jobbig dag.

nu ska jag ta min livliga fantasi och titta på top model- repriser.

sten är stendöd

jäkla typ, den där sten....


sen nån vecka tillbaka har jag och wern ett husdjur. han heter sten (det va så han presenterade sej för wern iaf) och är en nässelfjäril av 09's senare generation. Skojfrisk kille, vars favoritsyssla hittills har varit att spela död (det lärde han sej på dagis). Hans favvomat är honung på en pinne, det har hans mamma och pappa lärt honom... eller om det va morfar och mormor kanske, svårt att säga eftersom sten mumlar ganska mycket.

Iaf, vi upptäckte honom en dag när han lite försynt hade knackat på fönstret men inte fått något svar och då tagit sej friheten att flyga in i vårt lilla kryp in. Efter ett samtal kom det fram att Sten trodde att vår lägenhet va just ett litet kryp- in (HAHAHA, i'm so funny att jag nästan kissar på mej, kryp- in, do you fatt? hahahaha), och eftersom att han redan ahde packat upp sina tillhörigheter och satt sej till rätta kom vi fram till att sten så klart fick stanna. åtminstone så länge som han hjälpte till med disken och inte bjöd hem för många vänner.

disken har det gått så där med, men några kompisar har vi inte sett till. vi frågade sten hur han tänkte göra med hyran, men likt den bångstyrige ungdom han är svarade han inte och låtsades nog att han inte hörde. jaja, han får väll bo här gratis så länge då... han väsnas juh inte så mycket och är en god lyssnare när man behöver prata. dessutom läger han sej aldrig i när jag och wern diskuterar. wern säger att sten ofta tar hans parti, men det tror jag att sten säger bara för att vara snäll.


sten när han va modell för ne.se. stolt som tusan va han där för stäckte han på sej lite extra.

hur som helst... idag är det SFS (sambofri slapphet) eftersom wern är och matar sin cykel och hämtar olle. eller va det tvärt om kanske? det återstår att se... jag tänkte iaf att jag skulle passa på att tacka sten för att han passade lägenheten i söndags genom att poppa lite pocorn och glo på simpson tillsammans med honom. han har sett lite sällskapssjuk ut där i taket ett tag.

jag frågade sten, men han svarade inte. jag tänkte först att han va sur pga av att jag inte sa hej då imorse när jag gick, eller kanske för att jag fick en puss av wern men sten fick det inte... jag trugade honom lite, men fortfarande inget svar. sen slog det mej att sten faktiskt inte rört på sej alls sen han kom hit. så antingen är han bra mycke latare än vi först trodde... eller så är den fan död. just schysst inneboende, bara stövla in som att man ägde stället och sen hänga sej i taket (hahahAHA, nu va jag så där vitsig igen. hänga sej i taket, lovly!) och bara dö! vad ska jag säga till bekim när han frågar om liket i taket ? oj, hoppsan.. det har jag inte sett innan... måste hamnat där precis.

jaja. förhoppningsvis kör han en jesus och vaknar till liv igen om några månader när solen tittar fram igen. jag tänker dock INTE köpa julklappar till honom, nån måtta får det va. han ska va bra nöjd över att han kommer få en tomteluva och lite dekorativt glitter...

pillowfight

jäklar vad jag skrattade åt honom inatt.

ååå måste du ha tusen kuddar i sängen? jag använder minsann bara en enda kudde och det är det enda som behövs. du sover juh stående BLA BLA BLA BLA BLAAAAAA

så har det låtit sen han flyttade in, om inte längre =) men jag säger ingenting, jag är juh helnöjd. more kuddar till mej tjohooo!

ändå verkar det alltid så konstig att jag vaknar upp på endast en eller två kuddar ibland. helskumt. nog för att jag brukar vara på diverse vandringsfärder om nätterna, men kuddarna har alltid varit mina ständiga följeslagare.

men inatt tog jag honom på bar gärning. jag hade varit uppe och druckit lite vatten. när jag kom tillbaka till sängen fluffade jag till den översta kudden och vände mej om för att ta täcket. i ögonvrån ser jag en hastig rörelse, och när jag ska lägga mej ner ser jag att min nyfluffade kudde är borta! en tjuv!!! en tjuv i min säng. jag sneglar mot den enda person som kan misstänkas. och visst är det så, att han ligger där med min min nyfluffade kudde under huvudet med ett sånt därnt nöjt jäkla leende. typ som mutely i stoppa duvan ni vet



jag bara garvar åt honom, så mycket för att det är jag som sover sover stående, jag stjäl iaf inte kuddar mitt i natten. han är ett jäkla knäppo, den där...

men det tar juh inte slut där. jag ligger och försöker somna om, även om jag är lite fnissig efter kuddstölden och hans söthet i kuddfrågan. jag vänder och vrider mej lite, och efter en stund känns det som att det är nått lurt på gång igen... jag öppnar ögat lite halvt och möts denna gång inte av mutley utan av en ytterst nöjd gråben (han som jagar hjulben niveeet). nu har han gillrat en fälla för mej. den nyfluffade kudden har han lagt till hälften under sitt eget huvud och till hälften över sin arm. han ser så jäkla nöjd ut, precis som gråben när han har monterat allehanda sprängmedel och annat bra att ha från acme.



bara för att se vad som händer lägger jag huvet på kudden, och på mindre än en sekund har han armarna runt om mej och får fram ett nöjt hehe. där låg jag bra tyckte han =)

han är helt knäpp. jag vet inte vart jag ska ta vägen ibland, hahaha. men jag skulle inte byta för allt i världen.

att göra en pizza

min man och jag ska baka pizza. efter en trött dag när vi (läs jag) har varit lite bråkiga så bestämde vi att det va cirka två timamr kvar tills vi va hungriga. lawerne gjorde pizzadeg och jag gjorde ingenting. sen kom jag på att det nog va odiskat i köket. jag sa att medans degen jäste så skulle en diska och den andra plocka i rummet. wern sa att vi skulle dricka kaffe och äta lite chips. hans förslag vann.

när affe va uppdrucket och chipsen ätna tog jag tag i mitt förlsg igen. jag valde att jag skulle diska och wern plocka.jag gick ut i köket, och drog en djup suck. det såg juh ut som kriget. då hör jag min älskvärde man från soffa föreslå att jag kan diska om du vill, antagligen i förhoppningen att jag skulle säga nej. det gjorde jag inte, mohahaha

stackars sötnos. jaja, så kan det gå och tomten har nog antecknat hans godhet.

när min älskade man så småning om har diskat upp merparten av disken och ska baka ut degen uppstår lite problem. plåten är juh mindre än en vanlig, eftersom ugnen också är det. och eftersom plåten har höga kanter når inte kaveln ner till degen. då testar sötsöt frst med en konservburk majs. det va inge bra, för mycke kanter på burken tyckte han. istället testade han sitt universalunderverk folkölen. den gjorde susen.

pizzan blev bakad utan större konflikter, wern påstår så klart att jag är minst lika bråkig som han är när det gäller att påpeka saker. jag förstår inte vad han menar. nu står pizzan i ugnen, werner är i soffan och snart ska vi gå hem til sofie och kolla in hennes valp. han heter chiefen och kommer med största sannorlikhet stjäla mitt hjärta.

pip pip pip pip pip. nu är pizzan färdig.



och bara så att ingen missar det, glöm inte att spana in hannahs fynd

hahahahahahaha

hahaha, kan inte sluta skratta riktigt. hannah den underbara har förgyllt min dag med detta underbara inlägg. skratta och njut för bövelen hahahahhahaha

säg att du är kär i mej

ibland undrar jag lite grann över den här hjärnan jag blev tilldelad i tidernas begynnelse. den är för det mesta ganska bra att ha, lite knasig men fullt funktionsduglig.

men så finns det vissa små egenheter som jag inte riktigt förstår mej på. tex det här med drömmar. jag har juh ett samhälle jag oftast befinner mej i när jag drömmer, och vissa människor är juh allt som oftast med. och drömmarna kan vara precis så osammanhängande som drömmar är, men ändå tydligt höra ihop.

vid ett fåtal tillfällen har jag drömt om samma handling. och det gjorde jag även i torsdags natt. det va typ tredje gången jag drömde det och jag blev så ängslig och orolig för att det va sant till slut att jag inte kunde sova mer. jag drömde att werner hade gjort slut med mej, eller snarare ett uppehåll eftersom han ville kolla om han va mer kär i en av mina gamla slavar, mikaela. (i verkliga livet har dom aldrig nånsin träffats.)

jag drömde att han va mer kär i dumma mikaela, och jag fick vackert finna mej i det. jag visste verkligen inte om det va sant eller inte när jag vaknade på natten. men han låg juh där och sov bredvid mej så jag chansade och kröp ihop bredvid honom och fick en puss i pannan. det lugnade mej lite.

men när väkarklockan ringde va jag ändå tvungen att passa på... han grymtade ett gomorron och tänkte väl egentligen vända sej om och sova vidare... men det va inte min plan. jag frågade honom istället om han kunde säga en sak?
- mmm, vaddå?
- säg att du är kär i mej och inte alls tänker flytta ifrån mej och att du inte alls tycker bättre om mikaela.

min stackars sambo suckade lite, tittade alldeles oförstående på mej och förstod ganska snabbt att jag va allvarlig och upprepade allt jag hade sagt. och sen fick jag massa pussar. så till slut försvann den där olustiga känslan den dumma drömmen hade med sej, coh byttes ut mot alldeles vanligt myspys med sovmorgon. bra skit.

men jag antar att jag får hålla koll på den där mikaela så att hon inte smusslar åt sej my man =P


skrivbordskrig

ibland så måste man förtydliga allt man säger. så när man vill nånting, och har tjatat om det i en evighet så finns det bra sätt att förtydliga... och sen finns det mina sätt.

när jag är trött och orkeslös, så har jag inte riktigt det enorma tålamod jag annars är så känd för. så här om veckan när jag ville betala mina räkningar och det inte gick så fick jag nog av att tjata och bevisa mej rätt gentemot den övervetande sambon och beslöt att datorn skulle få förtydliga det jag hade sagt från början.



ett ytterst tydligt och klart budskap, jag har visat med hela handen vart skåpet ska stå och ändå visat att jag nånstans ändå tyckte om honom genom ett hjärta på slutet.

werner ville juh inte vara sämre han, och förtydligade sin mening i sakfrågan.


men han ska juh knappast få sista ordet, så nästa gång han sätter sej för att umgås med cornelia får han allt svar på tal.



kattmjölk? vad menas med kattmjölk?
inget äckligt alls kan jag lova, det är så det låter när någon säger knäppgök och jag inte lyssnar riktigt och därför måste fråga vad i helvete kattmjölk är för nått.

nu ska jag pussas med min kattmjölk (det låter lite mer perverst varje gång jag säger det.. men det går inte att sluta heller... stupid kattmjölk)

swooosch

typ så låter den här veckan. man hinner juh knappt andas, så fort går det. och det är så jävla roligt =9

idag är det dock en nästan ledig dag när man kan pust ut i iaf några minuter åt gången innan nästa vilsna själ hittar en.

rallesittning igår, tack igen KiNG för min inbjudan och tack till chrisp och fluorenso som bjöd in mina partners in crime =)

helt hopplöst slut är jag om dagarna, och är inte alls speciellt roligt sällskap åt min sällskapssjuke sambo. men snart är det som vanligt igen, typ kanske =)

nähää. time to be serious igen... hålla koll lite på sektionernas inspark. synd att äldre studenter fortfarande hetsar nollorna till osämja sektionerna imellan, själva tanken med den gemensamma insparken va ju just att få bort det så mycket som möjligt.

kan man spela brännboll i gummistövlar, för det tror jag dom måste göra idag nämligen. moHAHA =P

RSS 2.0