Hurray =D

vi slipper vara trångbodda!

idag ringde ABK och sa att vi hade fått en lägenhet! östermalm here we come =P

det blev den lägenheten med stort kök och kakelugn/ öppen spis. sweet sweet sweet. inflyttning 1 april, så det är juh med våra mått mätt gott om tid att planera, städa och allt sånt =)


hurra hurra hurra =D


jag ryser av bara tanken på att ha hela 73 kvadrat att springa omrking på. det är hela 2,7 gånger större än vad vi har idag. och det är MYCKET plats =)

mina skor kan lämna flyttlådan, werners verktyg kan förvaras långt ifrån mina skor och sängkläderna och framför allt kan vår lilla bebis få plats nån annanstans än på toaletten. VILKEN grej!

plug it in please

det är astråkigt att plugga. jag är av den naturen att jag måste skriva för att komma ihåg, dubbelkoncentration med andra ord.

det är juh bara det att tanken i huvudet går miljarders gånger snabbare än den tid det tar att formulera meningen på papper eller på skärmen.

slutsats: jag skulle vilja ha typ en usb-grej som funkade mellan huvudet och datorn, så att tankekedjan lite snabbt och smidigt kunde förvandlas till ett antal konkreta meningar. sen kunde jag läsa mina egna tankar lite snabbt, och då skulle jag bara kunna stryka under några stolpar. hur smart som helst.

så alla nördar outthere som ens kan komma på början av en tanke hur detta skulle vara möjligt, start working. jag har tenta på fredag och skulle uppskatta om det var klart till senast torsdag eftermiddag. ja, jag kan tänka mej att testa de första prototyperna också så klart, helt kräsen kan man juh inte vara... =)

ja tack

idag har vi tackat ja till lägenheten med kakelugn (som egentligen är en öppen spis, men det är juh typ samma)...

så nu ska bara abk säga om vi fick den eller inte.


däremot säger vi nej tack till mer snö nu. det får fan va nog. sluta snöa damn it! och vädret borde veta att när till och med jag har tröttnat på snön, då jäklar är det illa.


jag är tusan alldeles för trött för att skriva nått mer. jag får återkomma när hjärnan inte är på stand by igen =)

mamma tipsar

min stackars mamma är i chock.

ett nytt superlågt lågvattenmärke är tydligen satt av den svenska televisionen. kvällens program av den där eviga melodifestivalen som aldrig tar slut var tydligen väldigt underhållande tyckte min kära mor. inte för att det var bra alls, utan spännande för att det var så mycket som var så himla dåligt.

dom hetaste tipsen är en afrikan som sjöng på sitt hemspråk (mamma är ungefär lika bra på språk som hon är på geografi, hennes kvalificerade gissning hamnade på kongo nr 5, vilket betyder ett land i mitten av Afrika ungefär) och... ja, det här måste nästan citeras:

mamma (via sms då):
Du missade just de ultimata dårarna

jag:
ånej, har dom släppt in både alexander bard och roger pontare?

mamma:
om det vore så väl, de här var blå. Nej jag mår bra, kolla reprisen (syftar alltså på att jag skulle betvivla min ömma moders psykiska hälsa eller behov av en synundersökning).


det är nästan tillräckligt för att man ska orka leta rätt på nån repris imorgon och slöglo på.... blåa gubbar är juh aldrig fel, speciellt inte med en halvtaskig trallvänlig melodi till. kolla smurfarna t.ex.


även jakob intygade om kvällens dålighet, via msn då



och när jakob säger att musik är dåligt... då vet man att det är beyond kasst!

Taler af kylling

Joo, på tal om tjocka glada kyllingar.. ikväll går Lilla Kycklingen på tv.

Jag har sett den en gång, men jag gilladen den inte så mycket. Men Lena- morsan har tjatat om hur rolig hon tyckte att den var, så jag ger den nog en chans till =)



jag kommer inte ihåg så mycket av den... visst var det nått med att himlen skulle ramla ner? vet bara att lena tyckte det va jätteroligt när han vek byxor av en kartongbit, eller nått sånt.

forumsnack

hahaha, sitter och läser lite på familjelivs forum... det är en härlig blandning av bra-att-veta- saker och värsta såporna (och med värsta menar jag att om Tre Kronor fortfarande funnits hade de fortfarande kommit på andra plats i intrigskapande, med eller utan aliens och sten frisk).

ibland läser man dock bara spontant roliga saker, som det här:

Blablabla säger:
Det där med finlandsbåtarna har jag inte fattat. Tror de att röken stannar i deras inomhusrökruta?

Blablabla2 säger:
Tydligen, det är som att ha en pissruta i poolen.


Lagom fnissigt på en lördagsmorgon, haha =) en pissruta i poolen, hihihii

kylle kylle

jag har fått ett mail från bordershopen där de berättar om sina fantastiska priser nu till påsk (mutter mutter....)

bland annat kan man få "en kasse påskebryg for DKK 69,95". billigt och bra för alla som tycker om tuborg, påskbrygd och dessutom väldigt söta burkar att titta på hahah =)

eller är det bara jag?



titta vilken tjock och glad liten kyckling som firar påsk med sina kompisar =) det är fan bara danskar som trycker sånt på en burk med öl... kylle kylle på dej =)

hundra höjdare

vi tittade på de tre första avsnitten från 100 höjdare - sveriges roligaste ögonblick här om dagen, lagom fnissigt så där.

dock måste jag säga till alla som bara såg det på tv men aldrig läste boken, gör om gör rätt! boken är mycket mycket roligare än vad det är på tv.

och helt ärligt, det är juh faktiskt sjukt roliga saker som får vara med haha

mina favoriter, inte i nån speciell ordning är

- anders björck går vilse i helsingfors
- tito klämmer fingrarna
- skurt sumpar mikrofonskyddet i pappersmassan
- bruno wintzell är full i sin sportbil
- kay du simmar ur bild
- locum önskar god jul
- röppni fäls
- löntagarfonder är ett jävla skit
- martin dahlins "mamma"
- birgit friggebod i rinkeby

jag kan faktiskt inte bestämma vilken jag tycker är allra roligast... martin dahlins "mamma" är roligare att se från programmet lik som skurtan, men hur de i boken beskriver bruno wintzells expriment i sin sportbil det är humor på hög nivå. ett sånt stycke som faktiskt har fått mej att skratta högt, vilket sällan händer när jag läser faktiskt.

aa, som sagt. 100 höjdare, läs den för jösse namn



kansliet

det ingår som heltidsarvoderad att hjälpa Gud (Susanne) med kansliet i början på terminerna, då alla ny inskrivningar ska göras. det är juh klart att vi gör det, utan att gnälla, men... och det är ett sjukt stort MEN:


det finns ingenting på denna jord som är så fruktansvärt tråkigt! en timme, utan nånting vettigt att göra förutom att hoppas på att det ska komma en dröse studenter som vill betala sin kåravgift och kanske köpa en liten penna.

nä, fy bubblan...

suck. men nu är det bara 40 minuter kvar tills jag kan gå till mitt kontor. där ska jag göra typ ingenting i två timmar. det är väl otroligt spännande...

gäsp gäsp gäsp

del 1 av funderingarna över

med hjälp från alla goda råd och tänka-på-tips har vi tackat nej till den andra lägenheten =)

den med kakelugn är fortfarande med i spelet alltså, och nu väntar vi på den sista fyran (och givetvis om det dyker upp nått annat spännande hos abk).

tusen tack anna sandra och ida för kloka ord =) ni får vipkort till eventuell inflyttningsfest om det blir någon sån. annars får ni bara gott fika om ni har vägarna förbi =P

frukosttv

idag testade jag att äta en macka istället, efter att ha varit vaken i en timme. det funkade mycket bättre, så no more yoghurt på morgonen. det här med bröd dock, det trodde jag aldrig. jag som inte ens gillar bröd... men men.

morgonen förgylldes dessutom av bengan magnusson, tror jag. eller så var det igårkväll... lite sömnig var jag när det sändes, men roligt var det iaf.

herr sandpappersröst fnissade =D jag ljuger inte, det varade i max en sekund, men jag såg det!
det var efter ett inslag om de två fastfrusna tågen på österlen, som inte ens rubbades när ett annat tåg knuffade på. inslaget avslutades med en skåning som förkunnade att han helt enkelt inte visste vad dom skulle göra riktigt, fixa värmelampor och försöka tina tågen på plats eller vänta på värmen. och sen klipp, över till bengan. som fnissar till, han sitter iaf med det där leendet folk har när dom tänker på något roligt och vet att det inte riktigt är läge... ett alldeles kort ögonblick bara, men jag såg det!

och jag misstänker att mister magnusson precis som jag fick synen av antingen massa värmelampor och folk som springer runt med dessa runt tågen, eller kanske bara tanken på hur fantastiskt roligt det är ändå att det är herrens år 2010 och i sverige är fastfrusna tåg ett faktiskt problem som stoppar trafiken totalt. hihi, i know you bengan =)




pest eller kolera, fast bra

vi hade lite tur idag, istället för att bara titta på en av de lägenheter vi har fått erbjudande på så fick vi titta på båda. och båda två var faktiskt superfina. vilket gör det hela mycket svårare...

vilken ska man hoppas på? det skiljer hela 100 kronor i pris, och 2 kvadratmeter.
den ena har kakelugn, den andra ligger närmre maxi.
den ena har större kök, den andra större vardagsrum
båda hade balkong, båda hade fina tapeter som vi isf skulle be abk att få behålla


den andra


den ena...



aaa, det är nått att tänka på iaf... och så har vi juh fortfarande inte fått besked om vi får komma på visning på dom där fyrorna på sommarlust, som båda större och billigare än dessa. jäkla skit...

frukost

alltså... det här med frukost. det är då fan inte min grej. testade idag att äta lite innan jag skulle gå till jobbet, för att undvika att bli yr på vägen eller när jag kom fram. jo tjena, i framtiden blir jag nog hellre yr en stund och väntar med att äta tills hela jag är vaken. attans vad äckligt det är...

tre tuggor senare sitter jag här, duktigt illamående och allmänt urk- ig, och får allt jobba hemifrån en stund innan jag beger mej...


ikväll ska vi på visning =) en stor tvåa på östermalm, vi får se vad det blir av det hela. börjar juh bli lite brådis med den där flytten, hahah =)

finns det något bättre?

det gör ingenting att det är OS på svt, vilket gör att alla andra kanaler satsar på att bara visa massa skit.
det gör ingenting att vi har sett alla våra filmer och inte kan enas om en ny.

det gör ingenting att det är fullt med disk i hela köket, för det var världsgott att äta allt som tillagades (och dessutom blir jag hemskt bortskämd av den där söta sambon så jag slipper diska väldigt ofta, i typ 9,8 fall av 10)

det gör ingenting att två av kladdkakemuffinsarna råkade ramla i golvet och dog, för dom som överlevde var attans goda

det gör ingenting alls att det är den där jäkla alla hjärtans dag i idag, för det har inte vart sån hype kring den i år och dessutom slapp både jag och min sambo fira den =)

egentligen spelar ingenting nån vidare roll, för jag har fasiken den bästa sambon och pojkvännen i hela världen. och dessutom har jag ätit grönsaker och dipp i två dagar. och det mina vänner, det är vad som kan kallas livet när det är som bäst =)



plus (+)



(minus den äckliga svampen då...)

är lika med ( = )


mycket glad och nöjd erica

bend your knees, please

när vi äntligen fick tummen ur för att gå till ica började min käre man kalla mej för number nine.

varför? joo, ni vet sällskapsresan 2 - snowroller? när stig h ohlsson och lotta går i skidskola med alla barnen, och får ha på sej hörlurar som ger instruktioner  från en uttråkad gubbe med kikare... där ifrån är det. för då säger han, gubben i båset alltså, med ytterst gnällig röst åt Stig Helmer:

-Number nine, bend your knees please...

och helt plötsligt så hade detta fastnat i werns huvud. han utropade det som mitt nya smeknamn, number nine. och sokja inte att han nyttjade det ända fram till kvantum =) med en väldigt gnällig röst. och trött som jag var kunde jag inte annat än skratta åt honom, han är så knäpp.


väl inne på kvantum och öb slutade det roliga tvärt när ninjan och kroppen bestämde sej för att det var tråkigt att handla. istället lekte dom yrselleken, och jag fick vara med även om jag inte ville. så det blev en kort handling och sen direkt hem för att inta horisontellt läge. kvällens planer blev ändrade lite till att bli lugn och stilla hemmakväll, med en titt förbi lindas 25årsfest lite senare. och werner protesterar inte allt för högljudt, det roliga från igår börjar komma ifatt honom ändå, mohahhaa =)


nee, grönsaker och dipp, here i come

lördag förmiddag

jag är alldeles hungrig, som ett monster typ. och alldeles rastlös. och trots detta saknar jag all form av förmåga att få tummen ur och göra nått. jävla lördagar. bara för att man sett fram emot en slappdag behöver väll inte hjärnan koppla ur all form av initiativförmåga.


och så är det alla dessa frågor... vad ska vi handla, eftersom det inte finns så mycket mat hemma. åtminstone inte sån man är sugen på att äta just nu....
vad ska vi äta?
vem ska göra maten?
när ska vi äta?
måste vi gå och handla? svar ja. skit också.

vad ska vi göra sen? vad ska vi göra imorgon? vad ska vi äta imorgon?

planering är ett jävla mög, det vore mycket enklare om man bodde på IKEA på hälla i västreås, eller i älmhult. då finns det maxi eller willys precis brevid, och så hade man aldrig behövt oroa sej över att gå och handla.

jag vill bo i ett varuhus. och jag vill ha mat. typ nyss. jäkla lördagar.

en lugn och stilla hemma kväll

här sitter vi hemma och tänkte spela lite backpacker tillsammans, så där för att ha nått att göra utan att anstränga oss allt för mycket...


och vad bjuds vi på? det här:




inget konstigt på bilden? ingenting som kanske skulle vara olämpligt att ha i ett så kallat familjespel?
titta igen =)



jäklar vad vi skrattade. stupid spel. hur tänkte dom där?

kom-ihåg-lapp

haha, på väg ut från sjukhuset idag hittade jag och wern en jätterolig lapp. det var en sån där typisk tömning av fickor vissa människor gör strax bredvid en papperskorg ni vet. givetvis lägger man inte skräpet i papperskorgen utan på marken en meter därifrån...


hur som helst, denna tömning innehöll ett stycke ihopskrynklat Marlbouro- paket (röda) och en rosa post-it. På den rosa post-it:en som låg ihopskrynklad tillsammans med paket (samma skrynkelmönster) stod det:
"MERA MEDICIN"


wern tyckte den va jätterolig, så vi tog en bild. den kommer upp så snart vi har donat färdigt med lite andra grejer =)


förresten, om ni blir gravida nån gång... gå till läkarna så få gånger som möjligt. man blir bara mer och mer gravid för varje gång. nytt ankomstdatum för den lilla, friska babytjejen är den 22 april =) mer om det i ninjabloggen =)


viktiga samtal

ibland känner man att det här med att prata för att delge den andra parten information kanske har försvunnit lite... kanske är det så att folk pratar med varandra mest för att munnen är öppen eller för att fingrarna hamnar på tangentbordet hela tiden...

två exempel från eftermiddagen





jakobs humor är fan tråkigare än min! om nån undrar är cocio chokladmjölk som vi har beställt in till kåren =) premiär blir nog till after ski- sittningen och discot därefter (observera smygreklamen)


nää, nu ska jag återgå till andra viktiga samtal.. så som.... så som... jag kommer nog på nått

hoppas hoppas hoppas

vi har fått visning på en tvåa bakom maxi =)

så nu är det omvärldens jobb att hålla tummarna för
1) att den är fin och bra
2) att vi får den om vi vill ha den
3) att abk säger "ja, men klart att vi kan fixa så ni slipper dubbelhyror"


håller ni tummarna? tänkte väl det, tack så mycket =)


tummen, bra att hålla i

en ovanlig syn

idag såg jag nånting som jag inte sett förut i skåne.

en man, på skidor. han var ute och åkte långfärds på cykelbanan här på campus. jag hade kunnat tala om för honom att det inte är speciellt roligt att åka när snön är så tung och blöt, men jag tänkte att han skulle få ha sitt lilla roliga ändå. det är juh trots allt inte så ofta skåningar får chansen att åka skidor.



så här såg han ut, fast utan fängelsekeps och så såg det inte ut som han bajjade medans han åkte heller.

billighandlat för nödens skull

ja, nöden har juh ingen lag. så då blir det ju till att handla. man kan juh inte gå naken bara för att ens gamla kläder inte pasar. och som tur var är jag duktig på att hitta saker på H&M för en billig peng.
och som jag förklarar för min lite vettigare sambo, det är juh inte mammakläder, vilket gör att jag kan använda dom när som, och det kvalificerar dom till en investering snarare än en shopping :P


det här är vad som är på väg hem till mej just nu

en söt klänning för hela 69 kronor.


en mysig kofta för 129 (den var dyrast faktiskt)


en annan kofta för 79 kronor, det är bra dyrt ibland med kläder =)


två linnen man kan skrota runt i hemma, för.... 49 kronor. jag säger då det =)


och en kjol, som jag redan har i färgerna brunt svart och rosa hemma, men dom är ju ASSKÖNA =) för 99 pengar.

det och tre par strumpbyxor gjorde att slutsumman landade på heeeeela 550 kronor (med frakt och grejer så klart)

om inte det är bra investerat, då vet jag inte =)

dags för möte, hejdå hejdå

reatips

det finns hur många söta klänningar som helst på rea på H&M om man nu inte är gravid... och kommer fortsätta vara det ett tag till. men man skulle väll kunna köpa ändå, bebisen är juh ute i sommar... hmmm.. hmhmm

jag får fundera lite. men det är viktigt att ha kläder på sej, hur som heslt. kom ihåg det.

förbannelse

seriöst? vad är problemet? det är söndagkväll, jag kan tänka mej att alla svenssons är hemma och tänkte slappa framför TV:n innan den ljuvliga arbetsveckan börjar igen... och vad gör TV:n då.


visar endast och bara rent skit. fy fan. och det tycker dom att man ska betala tv-licens för? aldrig i livet.


dessutom såg jag på reklamen att dom givetvis ska sända "to fast, to furious - tokyo drift" igen. självklart. den har juh inte sänt i någon av kanalerna på säkert ett halvår, så det börjar väl bli dags nu...

stupid jävla TV, snart sätter jag in den i garderoben så den får skämmas lite.

lördagskvällen

trots att melodifestivalsskiten drog igång igår så va kvällen faktiskt bara jättebra hela tiden.

vi åt supergod kyckling, höll på att dö av mättnad (ett fruktansvärt problem, värre än hunger. det kan man juh göra något åt, typ äta. men mättnad, vad gör man åt det? kräks? no no, never!) och gjorde oss fina för kvällen.

efter klädbyten och tillfixande av nyllen gick vi hem till jimmy och ida för att vänta. gårdagens bravader gicks igenom, och helt plötsligt var det dags att ta sej ner till teatern och herr betnér. vi fick åka med jennie och joel, som båda går på pulverdiet denna vecka. hihi, det märktes inte alls i deras humör =P

in på teatern, vänta lite och sen tändes scenbelysningen. tjohooo! jäklar va rolig han var, lätt den bästa julklappen jag har gett till nån =) mycket skratt blev det, och tiden bara swoschade förbi. helt plötsligt tackade han för sej och så tändes det i salongen. dags att garderobsköa och åka till checkponit 3 för kvällen, hannah och t-kilas inflyttningsfest.

det blev stopp i hallen, tusen kramar och gratulationer, tack tack tack till er allihop =) t-kila kom snabbt med den bästa presenten en BÖSare kan ge en annan BÖSare i sånna lägen; alkoholfri öl. den va iskall och lätt helgens bästa dryck (bättre än loka och ramlösa vid just såna här tillfällen). hälsa på alla, det var ungefär en miljon personer där och inte trångt nånstans. lägenheten var superstor och jättefin, grattis grattis till den =)

vi fick en present av hannah också "I värsta fall - en överlevnadshandbok för föräldrar". den innehåller massa bra tips på vad man gör när man låser in barnet i bilen, när det finns tuggummi i håret, när låtsaskompisen behöver bli uppläxad  och massa annat. den kommer vara nött i kanterna när vi är klara med den boken, va så säker =) tusen takk för den hannah <3

efter en stund började wern gäspa käken ur led, dags att bege sej hemmåt för att natta trött sambo (en lång och händelserik dag får tydligen den effekten på honom...)




i övrigt tänkte jag berätta att allt bebissnack kommer ske här: http://ericaochlivet.blogg.se/ninjabebisen/
så fortsätter den här delen av bloggen om allt annat vardagligt =)


nää, dags att leka söndagsleken. den består just nu av att vänta på att wern ska vakna så att vi kan äta frukost. sen blir det nog hem till pålen en sväng, han har ordinerat lekdag.

en alldeles vanlig fundering

jooo. det här har jag grubblat på ett tag.

ni vet djuret som säger muuu och producerar mjölk som hamnar i tetror. jag funderar lite över om det är själva djurarten som heter ko, eller om det bara är hondjuret? för handjuret heter juh tjur, men till skillnad från andra klövdjur (som älgko och älgtjur) heter inte hanen kotjur. väll? och jag tycker att det i så fall är lite orättvist att döpa hela arten efter vad honan kallas.

och det är likadant med hönor. vad heter själva fågeln? hönsfågel? är inte det lite orättvist mot tuppen som också är en del av arten?

och självklart har jag inte slutat fundera på den stora svartas öde heller. visst, huvet är proppfullt med "viktigare" saker just nu, men man måste juh få fundera över livets obetydliga mysterium också.


nu ska jag laga kyckling till min hungrige man. smaskens =) sen blir det hem till jimmy och ida, tillsammans med jennie och joel och därefter betnér för heeela slanten =) tjohoo! det kommer bli hur roligt som helst. och därefter blir det nästan garanterat en sväng hem till hannah och t-kila för att kika på deras nya lya och hälsa på ursprungsbefolkningen =)

lite omtumlad

så där, nu är vi hemma efter firandet på kåren.

det gick jättebra, alla var glada och bjöd werner på öl =) men chocken har nog inte alls lagt sej. det är liksom bara 10 dagar sen jag kissade på en pinne som sa att jag var gravid. och den sa ingenting om att det var 13 veckor kvar tills det skulle komma en bebis =)


jag försöker fatta det lite mer, men just nu vet jag bara det som står på niomånaders hemsida...

Vecka 27
Bebisen: Nu öppnar bebisen sina ögonlock och växlar nu mellan att blunda och att titta. Rytmen i rörelserna, andningen och sväljande är nu väl etabletat och förmågan att orientera sig rumsligt har utvecklats. Bebisen lärt sig att känna igen sin mammas hjärtrytm. Bebisen är nu ca 34 cm lång och väger mellan 900 gram och 1 kg.



men shit. jag ska bli mamma. bara så där. poff! nu ska jag äta kvällsmat, igen. för jag äter för två, helt plötsligt.

mer om den där överaskingen

jo, alltså.


så här var det.
förra veckan gjorde jag ett gravtest, och det var positivt =) vi blev glada så klart, och så fick vi en tid hos mvc idag.

väl där så började vi prata lite, och barnmorskan chansade på att  jag var i ungefär 12e veckan. sen skulle hon kolla på magen, och jag får lägga mej på britsen. hon klämmer en gång och utbrister - hörrudu min sköna höna! sen visar det sej att barnet inte alls är 12 veckor inneboende, utan 27. tjugosju. av 40.

så helt plötsligt ska vi ha barn i början/mitten på maj. vilken grej va?

vi fick lyssna på hjärtljudet, och så gjorde hon lite tester på mej och allt verkar vara frid och fröjd =)

och nej, vi har faktiskt inte misstänkt nått innan. allt har fungerat som det skulle i kroppen förutom lite halsbränna, trötthet och nu på sistone yrsel. och viktuppgången har jag inte funderat mycket på alls, det är juh sånt som händer om man har ett stillasittande jobb och inte motionerar.

så nu är vi snart föräldar. på onsdag får vi kolla på bebisen, som tydligen redan är för stor för att synas på en bild utan man får ta en bit i taget. vilken grej.


helt överraskad, helt glad och väldigt nöjd över att jag inte behöver vara gravid så länge =P

typ tretton veckor

jo... tydligen är det tretton veckor kvar ungefär. till vad, det berättar jag alldeles snart. om ett tag. jag är bra på hemlisar.


kom till puben ikväll så leker vi =)

ewa och erica om ordens betydelse för motivationen

ewa säger:
är det inte lite att ta i och kalla detta för gym?! http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/80102537


erica - simple as that säger:
klart det är ett gym, tycker dock det är orättvist att det bara är ett gym för bebisar. om gymmen såg ut så här för vuxna människor också skulle jag lätt gå dit oftare. ligga på rygg och sträcka sej efter roliga saker, bästa träningen ever!

ewa säger:
jag håller med. och så ska det låta lite roligt med när man klämmer på saker

erica - simple as that säger:
och när man är färdig får man käk och en tupplur. det är träningspass om nått.

ewa säger:
word

cirka tusen frågor om den stora svarta...

vad gör en stor svart dildo utanför ett plåthus på en tisdagseftermiddag?

varför låg den i en plastpåse?
vems var den?
när hamnade den där?
varför låg den inte hemma?
hade någon med sej den till skolan?
vilken kurs på högskolan behöver en dildo som komplement?
hade den följt med någon annan till jobbet och tappades under lunchmötet?
men kom igen, varför låg den i plastpåsen?
låg den i plastpåsen för att den var använd men inte rengjord?
vem tar med en smutsig dildo nånstans?
visste personen som tappade dildon att han/hon tappade den, men vågade inte plocka upp den?
hur reagarar man när man kommer hem och inser att man har tappat sin smutsiga dildo som man av nån anledning har med sej i en plastpåse?
var det meningen att den skulle hamna där på marken, som en social undersökning?
vem tog den?
var det samhallstädarna?
var det snöplogarn?
var det en student?
var det den rättmätige ägaren?
när hamnade den där?
såg någon när den hamnade där?
ligger den trots allt kvar, gömd under snön?
att den var förpackad i en plastpåse tyder på att det var meningen att den skulle nånstans, var?



jag vill juh veta. jag kommer hitta på en egen historia så jag får sinnesro. jäkla stora svarta dildo.

jag gör slut

jag funderar på att göra slut med min husgud TV:n. vi har varit osams ett tag, det känns som att vi inte längre uppfyller varandras behov på samma sätt som innan. dessutom bråkar vi ofta, eftersom TV:n visar massa skit och lämnar mej uttråkad och rastlös.

och som vi alla vet kan ett förhållande inte bara byggas på att ena parten vill. och just nu är jag nog den parten som inte vill. vem vet, det kanske blir bättre om vi är ifrån varandra ett tag.



jag funderar också på att göra slut med internet. internet är tråkigt. dumma internet.





tur att jag har en sambo som kan roa mej. eller just det, det var juh nån som gav honom ett guitar hero. smart drag erica, smart.
jaja, det blir till att damma av bokhyllan och läsa då.

gott på gatan

jag älskar när det är kramsnö ute, och alla trottoarer är grusade. det ser ut som världen är täckt av daimglass.
men no worries, jag ska inte plocka upp och smaka. även om det är mycket frestande ibland.

skräp på marken

ja just det! det glömde jag helt bort, hahaha

idag när jag och t-kila tog sällskap hem från kåren hittade vi en ganska ovanlig sak liggandes på marken direkt utanför metropols entré. i en helt vanlig plastpåse, sån man har hemma i storlekarna 2,3 eller 5 liter ni vet, låg en sån här och skräpade



bara så där. utanför en restaurang, i snön. i en vanlig plastpåse. på en tisdag. en stor svart dildo, ungefär som min underarm, lite kortare.



det väcker minst tusen frågor, varav man kanske egentligen bara vill ha svar på hälften men ändå är himla nyfiken på resterande.

vi lät den ligga hur som helst, så jag får väl se om den är borta imorgon när jag kommer till jobbet. är den borta väcker juh det ännu fler frågor, och jag kommer nog fundera på den här dildons öde ett bra tag. jag kanske skriver en saga om den, om ni har tur. jag är riktigt nyfiken nämligen, och då kan det ibland vara bättre att hitta på egna svar än att nöja sej med inget alls.



om det är nån som hör nått om den stora svarta dildon så vill jag så klart va näste man i tur att få reda på det, det här är juh jättespännande.

sleeping beauty

usch vilken dålig husmor jag är. kommer hem, äter och somnar som en död i tre timmar.
så går det när ingen är hemma och håller mej vaken =P men alldeles snart ska jag börja göra vid maten, och diska lite. tydligen ska abk komma hit imorgon och fixa med fläktarna, så det får väl se lite ordnat ut i köket.

det finns nog ingenting jag hatar så mycket som vetskapen om att främmande människor ska vara hemma hos mej utan att någon annan är där. usch och fy. jag ryser verkligen vid tanken på att nån av dom ska gå runt här inne alldeles ensam. blä! det är absolut inte det att jag är rädd för att dom ska ta nånting utan mest att dom ska vara i min privata sfär helt utan tillsyn. kan man inte få be en kompis göra rent fläkten istället?




en högsta önskan

när jag sökte efte dalís tavla hittade jag det här... och nu känns livet halvt utan dessa. om någpn nånsin ser dessa nånstans, köp dom oavsett pris. jag betalar =) det är inte så noga om jag kan använda dom, men jag vill HA dom, titta på dom, njuta av dom



underbart!

tiden står still

usch... jag har haft ungefär noll saker att göra senaste timmen. vill gå hem, men måste vänta minst 45 minuter till med det eftersom jag igår fick en kallelse till sektionsmöte. jävla bra framförhållning, men det är bättre än inte alls som det varit tidigare.

men just idag känns det som att dom kunde struntat i kallelsen ändå.


La Persistencia de la Memoria, Minnets Envishet av Salvador Dalí
Fantastisk tavla, som det mesta han har gjort.

när jag kommer hem blir det till att laga tusen mat, jag och ida fyndade på ica igår. kycklingfärs, korv och räkor för 5-10 kronor, allt ska tillagas och på något sätt pressas in det frysfack min måttligt roade sambo kallar för postfacket.

det känns som att hela den här veckan går ut på att vänta... sjukt tråkigt. idag väntar jag på sektionen, imorgon väntar jag på workshopen, på torsdag kommer jag antagligen få vänta på tåget eftersom vi ska åka tåg.... och på fredag, då väntar jag mest till på kvällen då det blir rysk afton med en jätterolig överaskning =)

jag rekommenderar alla som kan att komma till puben på fredag faktiskt, det är en superbra överaskning som inte kostar nånting alls och inte gör nånting annat än att sprida glädje. en superhemlig överaskning, vem kan motstå en sån =P

nä, nu ska jag fortsätta vänta. och vänta. fy fabian va tiden står stilla

RSS 2.0