"men maaaaaamma!"

jooo, som det tidigare inlägget berättade så hade min käre kusin en bra idé.

och jag skrattade =) ännu mer skrattade jag när jag loggade in igen och fick se att hans kära mamma också hade fått nys om hans smarthet hahaha



hihiihhi, jag vill också få skäll av min mamma på facebook när jag är över trettio =) eller nej, jag vill också skälla på mina barn på facebook när dom är över trettio.

det blir nog inte gulligare än så =) tur att mamma inte har FB, hahaha.


jag sitter verkligen och flinar här för mej själv för att jag tycker att det är så himla sött =) en mental bamsekram till lena får det bli.

smaaaaaart

min kusin får mej att skratta =D



"Man fick inte blanda de starka tabletterna me sprit så får bli vin ikväll på festivalen ;) "


att jag aldrig tänkte så back in the good old days =)

middagsbjudning

om du fick ha din egen nattvard, vilka skulle sitta kring ditt bord?


Från vänster:
Morfar
Eva Linda
Mormor
Sheldon Cooper
AK
Johnny Depp
Jag
Lena
Colin Farrell
Pappa
Kungen
Mamma

Varför?

Morfar: Han är ju jätterolig =) Jag vill alltid att han ska vara med, jämt. Han är juh min morfar! Plus att han har en hel del schyssta historier och antagligen kan ta med eget vin =P

Eva Linda: Lätt en av de roligaste människorna jag vet, dessutom är hon en av morsorna. Inget party utan morsor. Och, nån måste juh faktiskt hålla koll på Lena.

Mormor: Jag saknar henne varje dag, och tänker fortfarande på henne jämt och ständigt. Så klart jag vill ha henne vid mitt bord, hon är ju alltid med mej ändå så då ska hon väl få nått att äta för omväxlings skull. Dessutom för hon med en viss elegans, med sitt kunnande om vett och etikett.

Sheldon Cooper: En av de roligaste karaktärerna genom tiderna. Hittas vanligtvis i The Big Bang Theory, men om han bara hittar ett ställe att sätta sej på så finns han även med runt mitt bord.

AK: min söta gumma =) Henne saknar jag också varje dag, så hon får dra med en babystol och sitta med hon också. Vi kan berätta historier hela kvällen om så önskas =)

Johnny Depp: Min hemlige man. Ögongodis vid bordet, jo man tackar. Eventuellt hamnar en del dreggel på tallriken, men det är helt klart värt det. Jag har fått för mej att han är en ganska så hyvens snubbe, så det hade jag tänkt att utforska också.

Jag: Jag får faktiskt sitta med jag också =) Mest för att det är min middagsbjudning, men även för att jag är så himla populär och intressant.

Lena: Min gudmor och huvudmorsan. Även hon är en av de roligaste personerna jag känner, och det blir juh inte tråkigt om Lena är med skulle man väll kunna säga. Det gäller bara att hålla henne sysselsatt för annars kan det hända lite för mycket underligheter.

Colin Farell: Min andre hemlige man. Yummie yummie. Han är bara där för att jag ska ha nått att titta på =)

Pappa: Klart pappas flicka bjuder pappa till bords =) Och, nån måste faktiskt hålla koll på mamma även om mamma inte skulle hålla med om det =P

Kungen: Han är ju så söt! Jag gillar kungen, kungen får komma! Hoppas han tar på sej en krona, och hermelinmantel, det vore roligt. Då kanske man skulle få prova lite =)

Mamma: Det är kanske ingen större överraskning egentligen att jag är en morsgris. Men mamma är faktiskt himlans trevlig, och rolig är hon också. Och nån måste juh hålla koll på morfar =)

Nu kan ju den noggranne räkna ut att det saknas en människa, och man har tur så kanske man kan se att det saknas nån som borde sitta strax bakom Lena. Vem är det då? Det är juh Lenore så klart, en alldeles pratandes och skojandes Lenore so har vuxit upp och blivit precis den hon själv ville bli =)


När jag kom på att jag skulle göra den här grejen tänkte jag att jag skulle ha massa andra kända och intressanta personer med, men... jag är alldeles för hemkär för det. Om man har så fantastiska människor i sin närhet blir det svårare att fantisera om andra, och kanske behövs det inga andra heller.

Och i ärlighetens namn skulle jag nog vilja byta bort johnny och colin till mot den där werner och min ärade bror. men kungen och sheldon får vara kvar =)

det är kört

ni vet simpsons- filmen? när grandpa får sitt bryt i kyrkan. well, this is yours truly screaming...

titta vad linn skickade till mej:

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7504035.ab

om man är för slö för att klicka så läser man följande stycke och tittar på bilden:


ja, dom har en streckgubbe på seglet. det är gulligt. men hur gulligt är det att
DÖ av en shanghaiande val då?


"Seglare fick oväntat besök

Ett par som seglade utanför Sydafrika fick plötsligt oväntat besök – av en 40-tons val.

Det enorma djuret hoppade upp ur vattnet och landade rakt på båten."



JAHAAAA!?!?!
Vad säger ni nu då? Vad säger ni nu då, alla ni som hånat min och Linns valskräck.

Att valhelvetet hoppar upp på båten är väl ett tecken om nått på att valarna har ledsnat på att vara i havet. Nu nöjer de sej inte längre med att glida upp på stränderna imellanåt för att spana in läget, utan nu ska det minsann turistas på båtar också! Det är kört! Bevisligen har valarna räknat ut att de inte bara kan gå i land hur lätt som helst, utan mjukstartar med att hoppa ombord på båtar som en övning.

Nu är det jag som packar väskan och börjar leta hem lååååångt in på kontinenten. Typ i mitten av Ryssland verkar man kunna ha en chans att undvika valarnas ilandstigning.


för er som har glömt min tidigare utläggning om valar så kan ni läsa det här

en enda natt

det är allt som är kvar. en enda natt i den pyttelilla jätteobekväma sängen =) imorgon vid den här tiden är jag och mister wern stolta ägare till en 1,8 meter bred säng. det betyder att jag kan ligga kors och tvärs i hela sängen utan att hamna utanför. det betyder att jocke kan ligga i sängen  SAMTIDIGT som mej, utan att någon av oss behöver riskera att hamna överbord.

det betyder att vi inte längre behöver dra loss varndra eller lenore från huden som kommit i kontakt med annan hud. det betyder att vi inte behöver ha kroppskontakt alls om vi nu skulle känna för det. och det ÄVEN om lenore sover i sängen.

galet va?!

jag kan knappt bärga mej! tjohooo!

nån som har bra tips om vart det finns billiga superbreda lakan som för den sakens skull inte är skit, som t.ex. IKEAs lakan som går att se igenom...

jag vet inte

jag vet inte vad jag ska tänka längre.

anna sa den krossade ananasen faktiskt är mald. så både sverige och norge är loosers som vill få produkten att låta finare än vad det faktiskt är. märkligt.

jag grubblar vidare. tack sandra och hannah också, jag tar med era svar i mina grubblerier =)

hur tänker dom då?

nu har jag grubblat på en sak i tusentals grubbleristunder, och behöver helt enkelt hjälp.

när man köper det som i sverige kallas för krossad ananas, kan man precis som på många andra konservburkar se vad det heter på några andra språk. på euroshopers krossade ananas kan man lära sej svenska, norska, finska och engelska.

det som förbryllar mej är detta. svenska och norska är juh ganska lika, väldigt lika till och med. ändå så finns det ibland enorma skillnader. vi säger gurka, dom säger agurk. vi säger äta och dom säger spise. vi säger krossad ananas, dom säger finhakked ananas.

VA?!? vaddå finhackad? jag kanske också vill ha finhackad istället för krossad ananas?! det låter juh utan tvekan mer fancypancy än simpel krossad ananas. krossad ananas låter ju som nån form av andrahandssortering av skadat gods, medans finhackad ananas bevisligen låter som att någon har lagt ner själ och hjärta i att hacka ananasen i små fina bitar.

hur kommer det sej att skillnaden är så stor gällande denna produkt, det är som en välfärdsklyfta som går att tolka på två olika sätt.

sätt 1: sverige är välfärdsstaten, norge är loosern. i sverige ser vi denna simpla produkt för vad det faktiskt är, en burk med krossad frukt. no more, no less. i looserlandet norge däremot, där mindervärdekomplexet visas i de mest vardagliga ting måste man försöka att göra allt lite finare än vad det faktiskt är. det gör alltså att den simpla produkten hottas upp lite, får ett lite exklusivare namn i ett försök att sträcka upp hela norges ryggrad mot storebror sverige.

sätt 2: norge är lyxrestaurangen, sverige är korvmojjen. i norge är man sofistikerade nog att förstå värdet i denna produkt. det är finhackad ananas, tropisk frukt hackad fint i maskiner må hända, men ändå något att uppskatta och sätta värde i. i jönslandet sverige däremot är trätofflorna på plats och bonnasinnet säger att det där är krossad frukt. inte lika fint som mos kanske, utan bara krossad efter enkla lekar på fabriken av arbetarnas barn som använt frukten som leksak och sen lekplats.

förstår ni problemet? förstår ni min huvudbry? har ni en lösning, ett svar, en upplysning till ett grubblande sinne?


en mystisk frukt, vars kött kan anses vara finhackat eller krossat... beroende på vilken klyfta man känner sej hemma på

är du mörkrädd än?

jag och wern brukar tipsa folk om att gå in på familjeliv och sensationsläsa trådarna där. snaskigare än så blir det sällan. dom har allt från tre kronor- intriger som "hockeytränarn är far till barnet, ska jag berätta för min man?" och "soc ger mej inga pengar, snart hamnar jag och ungarna på gatan" till mirakulöst korkade människor som undrar "mitt barn ramlade ner i golvet, och blöder från örat. vad ska jag göra?" och "är min bebis fleecefilt verkligen inte självantändande?"


oftast så brukar det gå att bara skratta åt trådarna, ibland glo tills ögonen nästan trillar ut för att man inte tror att det är sant. men ibland, ibland blir man bara alldeles förstörd.


Amma efter intag av weed? Snabbt svar önskas!
Hur lång tid efter att man rökt det kan man amma?
Behöver snabbt svar (såklart)
TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-07-01 15:29
går det över i mjölken? Att det stannar i kroppen länge har jag ju hittat, men inte mer...


Jag vet inte vad jag tycker är värst... att den här idioten till fruktansvärda människa har en stackars liten bebis som är beroende av henne (det skär i hjärtat, jag får en klump i magen och har lust att börja gråta) eller att fanskapet på allvar menar att hon är förståndig genom att lägga till så klart innom parantes för att påvisa att hon har tänkt igenom det hela och vet att det inte är bra för bebisen.

hjärndöda helvete. jag hade gärna gjort allt som står i min makt för att få spotta henne i ansiktet och sen ta hennes barn ifrån henne.

RSS 2.0