K - som i Kanarie

haven't you heard, about the bird? well, everybody knows that the bird is the word.

kanarie va en av de första jag träffade när jag flyttade till kristianstad. eller, han och micke va väll dom första jag hade längre samtal med kan vi säga. och det klickade nog från första början, för helt plötsligt satt vi där själva kvar när festen va slut och snacka och drack öl. och sen dess har det väl vart så for ever and ever. jag, kanarie, snack och massa öl. det bästa jag vet.

martin kanarie mr bird pappa svensson - en välartad pojke med långt hår och skägg som bor i smålands skogar och försörjer sej genom att råna intet ont anande tursiter, har en underbar dotter och gillar saker som går att skjuta med. desutom äger han en fågeldräkt.

mr bird är... lätt en av mina närmsta och bästa vänner. jag kan prata med honom om allt, ALLT. och jag gör det dessutom. han är en av dom roligaste människorna jag vet. jävlar vad vi har skrattat ihop. när vi va suparheroes, när vi va sexzy timez, på alla studentfester, på chappen, på kåren, i trean, hos pålen. vi skrattar jämt. och har alltid roligt. till och med när man ska va seriös och allvarlig är det roligast att va det med kanarie. och jag saknar den fan som tusan. det är inte alls roligt att han vill bo mitt ute i skogen i ingenstans. det va bättre när han bodde i sölvesborg och va här hela tiden.

kanarie är den enda människan jag vet som kan va så totalt vuxen utan att vara vuxen alls. han är så jävla vettig, smart och tusen superlativ som jag inte pallar räkna upp, och så jobbar han som tågrånare. high  chaprral, the big gubbdagis, för alla män som vill vara pojkar på sommarn.

nu vill inte jag berätta mer om kanarie, nu vill jag åka och hälsa på honom innan jag dör (alternativt dödar min griniga sambo, hamnar i fängelse och förmultnar till oigenkänlighet)( <---- så får man inte skriva, då får man antagligen inga julklappar eller ännu hellre, en ännu mer grinig gubbe, men just nu är det lätt värt att chansa, den här dan kommer nog bli åt helvete iaf...)

birdy bird. en sån där man lär sej mycket av, håller mycket av och skrattar mycket av. alla borde ha tillgång till en kanariefågel.

   
jag och bird på Fiat 06, vi har bytt halsdekoration, birdie som min syster


när vi hade fått nya äckliga 6M- tröjor tyckte jag och kanarie att vi skulle
protestera lite. så vi jobbade i gladpack. jag hade en gladpackklänning,
han och pålen gladpacklinnen. det va så jäääävla varmt.

   
vi va en ganska rolig trio en gång i tiden, jag och kanarie leker...nått och slutligen så kan han se ut så här när han jobbar på chappen


the bird is the word. alltid.

om man tänker...

...att man ska ta ledigt för dagen, för att städa och tvätta och få det gjort, men framför allt för att ha en mysig morgon med sambon då kan man ge sej fan på att den jäveln är grinigare än helvetet på jorden och inte ett dugg rolig att leka med. och eftersom att det inte är mitt fel alls att solen går upp (faktiskt, jag har kollat upp det, det har ingeting alls med mej att göra) tänker jag inte bry mej det allra minsta om det. så det så.

idag ska jag träffa min mamma och min pappa, hon är iaf snäll och han är iaf morgonpigg (och snäll)  <3


duktig erica

jag är så attans produktiv, nästan skrämmande. klockan är inte ens tolv och allt för dagen är gjort. vad ska jag hitta på nu då? kurr kurr kurr... lunchdags alltså? men alla mina lekkamrater är juh på ica och handlar mat. måste man vänta på dom då? sabla pojkar, dom tar ju så lång tid på sej.... give me knäcke and give it to me now.

efter lunchen då? pilla navlen? nää, jag hittar nog på nått. finns alltid roliga saker att revidera för att ingenting stämmer längre =) den här introdagen kanske man skulle ta tagi. nån som är sugen på att tjäna pengar? timpenning från Hkr för att leda runt blyga nya studenter, jätteskoj! komsikom alla mina pengasugna studenter!

ånää, jag måste juh städa och tvätta när jag kommer hem! jag måste hitta på nått att göra här, det måste vara möjligt att skjuta upp dom där tråkigheterna lite till. speciellt eftersom den duktiga hemmamannen städade redan igår när jag va borta. han är rätt bra och ha den där. <3

vinglas vinglas

det vinglas väldigt mycket när man har druckit några vinglas (jaaa, jag tycker det är lagom roligt att det stavas likadant, som att det är förutbestämt att orden ska vara kompisar och höra ihop)

igår va en sego-alberto dag, astråkig och alldeles menlös. ända tills sötaste sofie messade och sa att det va dags för vinkväll. så klart det va det, ner på stan och handla lite av den stärkande och hälsosamma drycken. bara en flaska faktiskt, jag kan också låtsas vara duktig och förståndig mitt i arbetsveckan.

och sen blev det tjejsnack för hela slanten, med allt vad det innebär =) så klart är allt hemlighetsstämplat och kanske en smula dimmigt in på småtimmarna, men det va skoj skoj skoj. tänka sej, jag har tjejkompisar, flera stycken. det trodde jag aldrig. puss ewa och sofie (och ni andra med så klart, men ni va juh inte med igår och är lite oförtjänta av en sån ynnest =P )

i övrigt? tjaaa, precis som väntat är en vas från västerås på väg ner med tillhörande mamma och pappa. och vinglas (såna man dricker ur) till den buttrige sambon förtret. han menar att vi inte behöver mer vinglas. jag menar att han inte har nått att säga till om. jag vann den diskussionen mest för att jag slutade lyssna. han testade att prata lite högre, men till ingen nytta. det betyder antagligen att jag kommer få igen vid första bästa tillfälle, men det kan det va värt.

now, back to work. dags att sparka igång the spark. och hjärnan kanske. vart är paddeln sune?

najtmär

just det... jag drömde mardrömmar inatt. eller bara en. det började som en vanlig dröm, jag och sofie och werner lekte hemma i hus 30. i min dröm så bodde sofie också där. vi ville busa massa med ABK, för precis som i riktiga livet så va vi för jävla trötta på hur dom håller på jämt och ständigt med sina fjantigheter. sofie och werner hade målat bamsefigurer överallt på väggarna medans jag sov, och nu va det jättetidigt på morgonen. dom väckte mej för att vi skulle spana på fastighetsskötaren när han kom och såg de fina konstverken.

vi satte oss i trappen och väntade, och efter ett tag så sa werner att han kunde höra trätofflorna klappra, vilket betydde att fastighetsskötaren va på väg. då smög vi försiktigt upp till den andra trappen för att gömma oss och vara på bekvämt avstånd från våra egna lägenheter om vi skulle behöva gömma oss.

vi spanar ner medan vi är på väg upp för den andra trappen och det är då vi ser honom. fastighetsskötaren (det är nu det blir en mardröm. kids, håll nån i handen och tänd alla lampor om du sitter i ett mörkt rum). i ett par svarta träskor, knallvita ganska tunnhåriga smala ben, fula ABKblå shorts, en vitgråmelerad skabbig t-shirt och verktygsbälte.
han har helskägg men är flintskallig. ser butter och elak ut, samt en smula dum. och det är smygarn! SMYGARN! majjgaaaaad jag hatar honom. vart helt arg i drömmen till och med. fy faaan.

sen vaknade jag, för att jag va arg och för att nån telefon lät. och nu ska jag fortsätta med mitt arbete. har en tarditionspärm som ska fyllas. och lite annat smått och gott. =)

OMG ett moenstaaar!

det va huuuuur läskit som helst igår. vi sitter i och kollar på the big bang theory (sheldon cooper är min idol, superhjälte och allmänna källa till skratt), har det lite mysigt och skrattar en del. jag blir sugen på nått smarrigt förutom pussar och går och hämtar en melon till mej. the boy får ett paket frysta blåbär. mums mums mums

helt inne i serien och melonen som jag är märker jag inte förvandlingen som sker. blåbären var smittade av nån form av utomjordlig kraft som sakta men säkert slukar upp min söta pojke och transformerar honom till ett blåbärsmonster!!!
precis som på film fick jag kämpa för mitt liv, skrika så högt så att fönstrena skallrade och slutligen kunde jag ha ihjäl honom genom att först putta ut honom genom fönstret, sen hugga av honom armar och ben för att till sist frystorka hans huvud och skicka det till Uruguay.

här är en bild från precis innan attacken som gjorde att jag förlorade halva min arm och förtroendet för störningsjouren.
 

näää. jag ljög faktiskt. det va inte alls så. eller jo, lite. han blev ett blåbärsmonster. men inte ett farligt sånt. han såg bara ut som en vanlig hej-kom-och-hjälp-mej-putte-i-blåbärsskogen. lite häftigare kanske (men så skriver jag bara för att vara snäll)

förresten, dom fina blommorna jag fick är ännu finare nu. det är nämligen så att vi inte har nån bra vas hemma (daaah, ingen av oss är väll blomtypen egentligen så då är det ganska onödigt med vaser...) så då fick blommorna först stå i en sån dära spagetthiburk. den läckte upptcäkte vi på morgonen sen, så då fick blomsterpojken i uppdrag att rädda världen genom att hitta en alternativ lösning. det gjorde han också, en ståltermos. oerhört tjusigt måste jag säga. mamma skulle få dåndimpen, men jag tyckte det va lite snyggt faktiskt.

back to work and more KAFFE för sjutton gubbar! grrrrrrrhhh!

supersöta pojken och jag

aa, den där vardagen med guldkant, den gillar jag =)

det va vår fjärde dejt igår, och den va mättande om inte annat. och han är så söt den där mansvarelsen jag bor med, speciellt när han sitter och envisas med att äta efterrätten med pinnar. det är ganska roligt att titta på en söt pojke som äter jordgubbsglass med ätpinnar om nån undrar.

sämst med dejten: att mina skor inte va gjorda för att promenera in till stan med så jag fick gå barfota =) men det va ganska skönt måste jag säga, det är sköna gator i kristianstad.

bäst med dejten: så klart werner. på stark andra plats kom mina blommor. sötknäppot promenarde in till stan på eftermiddan och köpte blommor till mej som jag fick när han hämtade upp mej =) (dvs, han går ut ur lägenheten, väntar några sekunder och knackar på, så får jag gå och öppna haha)

       



det va juh ingen liten bukett direkt, världens grej!! han är så jävla söt den dära joacim så jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. just nu vet jag att jag måste fortsätta jobba och sitta här med ett jäkla flin över hela nyllet för, ursäkta mej, jag har ta mej fan den bästa pojkvännen i hela världen. och dessutom bor jag med honom. och han gillar mej =) jag är alldeles rosa, men det får va okej idag. PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS

supersega hjärnan och jag

mm..det är min vardag jag pratar om. jag och min hjärna, man skulle kunna tro att vi är ett hyfsat okej radarpar, men icke. vi vill oftast inte samma saker, och tänker på helt olika sätt för det mesta.

för det mesta är det så att jag är trött och hjärnan är trög, då samarbetar vi inte alls bra. då bara sover vi och umgås var och en för sej. tvingas vi arbeta ihop kan man väl säga att reslutatet är allt annat än okej. oftast måste jag uppträda ganska otrevligt då, eftersom hjärnan envisas med att slå mej i huvet så jag får ont. ibland hämnas jag genom att droga hjärnan med såna där vita piller som sjunger och spelar i reklamen. då brukar hjärnan se till att vi slocknar tillsammans, vilket brukar va helt okej för mej.

ibland är jag trött men hjärnan tipptopp. då brukar jag säga åt hjärnan att vi ska slappa, och hjärnan brukar inte gilla det alls. som hämnd brukar hjärnan se till att jag blir rastlös och/eller uttråkad. JÄVLIT irriterande. hjärnan brukar tjata och tjata och till sist brukar den faktiskt vinna och så går vi och hittar på nått. som tack brukar den se till att bli trött ganska tidigt så att den dära nattsömnen blir så mycket längre och tyngre.

nån gång händer det att jag är aspigg, men hjärnan är helt lost. det är lite som att vada i trögflytande slajm. oftast inträffar det dagar efter att jag och hjärnan vart på partaj, eller på måndagar. måndagar är enligt både mej och hjärnan ohjälpligt onödiga. även om jag skulle vilja vara attans aktiv idag och uträtta miljarder saker så går inte det efter som min nerslajmade hjärna inte pallar. hjärnan hatar måndagar, det är som att den får jetlag av att flyga in i nya veckor så där adrupt.

jag och hjärnan har ett avtal, där det är så att trots att jag är den pigga av oss på måndagar så är det hjärnan som får ta de tunga besluten. visst, jag passar på juh på att göra lite mer dumma och ogenomtänkta saker, men alla stora beslut måste jag låta vänta tills hjärnan är back on track. om jag skulle försöka fuska så ser hjärnan bara till att jag blir handlingsförlamad, den har installerat en sån knapp i huvet på mej den lille fan.

det jag egentligen skulle ha sagt va väll att det blir ingen hund alls, eftersom nu har hjärnan börjat kolla telefonsvararen för dagen och vart synnerligen upprörd över mina tusen röstmeddelanden om att jag ville ha en hund. som hämnd har hjärnan tagit bort all energi och lust. jag har inte ens lust att andas längre, men gör det ändå för annars blir väl hjärnan bara på ett jävla humör.

stupid hjärna. stupid måndag. AJJ (så där,  huvudvärk. tro inte att jag tänker be om ursäkt, jag tycker att du är dum och elak, hjärnskrutt! nån dag när du sover tänker jag göra allt vad jag vill och du ska inte få stoppa mej, mohahaha).

nähä, dags att muta hjärnan med lite kaffe? den brukar gilla det, säger att det är ungefär som snus för mej. hjärnan gillar inte snus. därför får jag inget idag. inget snus och ingen hund. men kaffe, det går tydligen bra... fy fan

tiden, den där som bara går och går

jahaa, hann det gå en hel vecka. hoppsan.. aa, så kan det gå när man har roligt.

förra veckan va skoj. punkt. det är allt som behöver sägas om den. mest för att jag inte pallar skriva nått mer om den eftersom jag bara kan tänka på en hund!!!

vi (knäppisen och jag) vill juh båda ha hund, men lägenheten är juh lite tajt för det kanske. och det är tusen ansvar och blablabla (allt sånt därnt som förståndiga människor räknar upp). MEN ÄNDÅÅÅÅÅÅ. vi vill, och är juh inte direkt kända för att vara förnuftiga och genomtänkta alla gånger. och idag när jag kommer till jobbet och ska kolla mejlen ser jag den här söta varelsen på förstasidan



och den är till salu, ganska billigt. och visst att det är en blandras, men det är juh av dom raserna vi vill ha. en tre i en liksom. och TITTA på den =) sen växer den upp och blir alldeles stor och flufffig och underbar. jag vill ha, kan du förståååå det. det kommer nog diskuteras en del om detta idag. jag vill ha hund, sötknäppot vill ha hund, och det finns en hund som vi vill ha. det är som gjort för att gå tvärt emot allt förnuft och vett, igen.

BTW så ska jag och sötknäppot ut på vår tredje dejt idag. vi firar att vi har bott ihop utan att ha ihjäl varandra i en månad. vi ska äta på rose garden (där vi hade vår första dejt haha) och antagligen prata om hunden.

det hade varit så mycket enklare att köpa hunden om inte allt förstånd i hela mej fullkomligt skriker NEEEEEEEJ. men ändå, hur kul är det att lyssna på förståndet, det är juh som att prata med mamma =P

en till sån dära måndag

vad ska man säga? den började ganska okej juh, förutom att jag va alldeles tokförvirrad för jag har drömt knäppt hela natten. kommer inte ihåg vad längre, men jag vet att det va ganska trögt i morse när jag skulle förstå vart i världen jag befann mej haha =)

kommer till kontoret, läser morgontidning och lyssnar på en ganska bitter och trött KA som inte alls gillar att vända tillbaka på dynget. pricken över I:et var att datorn inte funkade. då log ka, nynnande på en sommarsång och såg ut som ett litet solsken hela han.

jag ljög. han svor och försökte spränga kontoret och större delen av kristianstad med tankekraft. jag hjälpte till i smyg för att se om det kunde funka. det gjorde det inte.

jahaaa.. nä, dags att gå till favoritrummet på hela kåren; spritförrådet. det ska organiseras, så att man faktiskt kommer åt allting på ett smidigt sätt. då kanske grejerna kan få stå kvar på sin plats också sen när verksamheten drar igång igen... vore juh lite häftigt faktiskt.

to the liquor room!

han får väll som han vill dååå

nu stoppade min man precis in huvudet i ugnen för att jag sa att han inte fick äta korv med bröd som fredagsmat...


vi ska tydligen äta korv med bröd till fredagsmat. och, han heter inte agaton längre så nu får det väll bli werner tills jag har kommit på nått bättre. sötsöt kanske, förbannat rosa bara. la wern är annars fint... =P eller ja, hela han är juh fin. och envis. men jag gillar honom ändå, till och med när han stoppar in sitt söta huvud i den skitiga ugnen tills han får som han vill.

jag skrattar ta mej fan ihjäl mej

idag hade vi lite tid över på kontoret, så vi bestämde oss för att glo lite på det här internetet alla pratar om. agaton ville visa sin tatuering han vill göra, och sen började vi prata om fula tatueringar och sökte rätt på bilder på sådana. vi hittade helt fantastiskt fula skapelser. britney spears med rakat huvud, katter och apor med navelen som rövhål, felstavningar och annat stilfullt.

sen kommer den. tatueringen sänd från.. jag vet inte, nån som vill döda mej eller åtmisntone göra mej fullständigt overksam. situationen är egentligen rätt hemsk. det är en man som förlorat sin fru, och ville hylla henne genom en porträttatuering. och sen blev det så här.

det är utan tvekan det absolut fulaste jag har sett i hela mitt liv, jag kan inte se den utan att skratta ihjäl mej. (nu när jag skriver detta har jag inte lagt upp bilden än, för jag vet att projektet spara ner bilden och sen lägga upp den här kommer ta cirka femton minuter eftersom jag måste skratta hela hela tiden. den är så fantastiskt ful. jag klarar det inte. nu skrattar jag åt den även fast jag inte ser. den förföljer mej i mitt huvud och har gjort det sen två idag... snälla nån hjälp mej, jag har på riktigt ont i magen av att jag skrattar så mycket.)

alltså, jaa. jag inser hur hemskt det är för den stackars mannen. han måste blivit så till den milda grad förbannad att han antagligen mördade tatueraren med nålen på plats, men jag skrattar ändå. tatueraren är... jaa, hur FAN kan man misslyckas så brutalt? den söta frun på bilden har inget gemensamt med träsktrollet på tatueringen att göra. hon har vare sej spagetthi i håret, hals som en padda, näsa som en fucking svampskog eller mun som... ja, ett minne av nått kärnvapenkrig.

nää, nu rinner tårarna ner i tangentbordet.. här är bildfan. jag dör på riktigt. den är så JÄVLA FUL.



nu har agaton tröttnat lite på att jag skrattar så mycket åt den, men jag kan inte hjälpa det. TITTA DÅ!!!!
HON SER JUH FÖR FAN INTE KLOK UT! hur i hela helvete kan man misslyckas så in i bängen mycket? spana in näsan! HALSEN omg HALSEN!!! stenåldersfiskbenen i spagetthiportion som ligger på huvet som ska vara en tiara i håret.
ögonen... det ser juh för helvete ut som hon har ramlat ner från fulträdet och slagit i varenda fulpinne på vägen ner för att slutligen störta ner rätt i fulhålet när hon väl nådde marken. det finns inte en uns likhet med hans stackars fru.

nää, jag hoppas tatueraren åtminstone åkte på duktigt med stryk, dels för tatueringen och dels för att han har gjort mej till ett skrattande mähä som inte ens kan pussas med agaton utan att fnissa inombords åt detta brutalt fula konstverk.

klister i motorn

hur många tar det att göra sönder en lamineringmaskin?

svar: en. en blivande kårhusgenral med lika mycket teknisk karma som ett gråsten. (det är jag då)

hur många tar det att försöka laga lamineringshelvetsmaskinen under en timme fylld av svett och svordomar?

svar: tre. en tillträdande kårhusgeneral, en avgående kårordförande och en anställd for eternity informatör.

hur många krävs för att inse att vi måste köpa en ny lamineringsmaskin för att en avgående kårordförande, en blivande kårhusgenral och en anställd for eternity informatör har pillat på maskinshelvetet så att det är skruvar, klisterklet och allmänna lösa delar överallt?

svar: tre uppgivna själar med alldeles för lite tålamod och know how.

jag hatar masikner som inte lyssnar på vare sej hot eller våld. STUPID GREJER!

godnattsagor

god morgon världen!

idag har jag för en gångs skull vaknat oförskämt utvilad och pigg, och på bra humör desutom! det kan bara betyda en sak; nått kommer gå dödens mycket åt helvete idag. jag väntar med spänning för att se vad...

varför är jag då utvilad. jooo, igår så testade jag det där med att gå och lägga mej i tid. det funkar ganska bra, kanske ska testa det fler gånger. högst troligt inte dock, jag känner mej själv.

mest tror jag dock att det beror på godnattsagorna. i söndags började nämligen agaton att läsa Sunes Sommar för mej och jännie, högt precis som när man va liten. han läser tre kapitel varje kväll. jag och jennie ligger och fnissar första kapitlet, sen börjar jag somna under andra, jennie vill höra ett till och när det tredje kapitlet är färdigläst har jag somnat sen länge. tur att jag har läst den förrut några gånger =)



och ursäkta mej, men min sambo är så in i helvete söt att jag nästan ville gråta imorse (det kan även bero på menshormontopp..så jävla rosa är jag nog inte tror jag...). där står man, mitt i en lägenhet som ser ut som kriget, och känner att den där välbekanta morgonilskan nog är på väg. livet är bra orättvist när dom dära andra två snarkpellarna får ligga kvar och sova precis hur länge dom vill. jag tittar avundsjukt på werner, och då öppnar han ögonen lite grann. han ser att jag tittar lite på honom, och då ler han. jättefint. så där så man bara vill gråta. det gjorde jag inte, jag satte mej på sängen och pussade honom tills han somnade om. (OMG jag är precis så jävla rosa... shitt pommes.)

nää, workingtime. idag ska jag göra en ny fotovägg, skoj skoj skoj. och efter lunch kommer min trogne springare jakob. jääää.

FF on the kaur

jahaa... det va juh inte så spännande som jag trodde att det skulle bli. ka är ledig, och ola också så jag och ida har föräldrafritt. men å andra sidan, det är måndag. bäst att spara på krafterna så man klarar att busa med lassa hela veckan, nu när det inte finns nån som protectar honom.

när jag och ka städade skrubben för några dagar sen hittade vi en megalång pokey stick, längre än lasses. planen va att smyga upp och skrämma honom med den, men ida behövde omedelbar hjälp så jag fick komma till akut undsättning. två märken i taket senare men med alla ögonpar i behåll sa lasse att vi skulle sluta fred ett tag. vi ska bråka mer nån annan dag. kanske på dansgolvet, det är bättre rum där å man slipper ha ner massa viktiga saker. jag måste öva på mina ljudeffekter.

imorron kommer jakob och hälsar på mej har han lovat =) HURRA! då ska vi planera straffavgifter och annat roligt. jakob är jävlit bad ass i smyg, och tillsammans kan vi bli elakre än... dracula och en varvulv, minst.

min vackra hemmaman är med min nyinförskaffade söta hemmafru och knallar på stan. dom ska lämna in gamla undervattenskameror, såna engångskameror från back in the days när ögat fortfarande tyckte om att speja genom hål istället för på skärmar. jag tror att större delen av bilderna på iaf agatons kamera kommer vara crap-á la- crap, eftersom dom blev tagna förra veckan i åhus, jag sofie och agaton larvade oss mass ai åhus,och det förväntade resultatet är väl ungefär massa halva huvuden, mycket blubb-bilder med bara massa utandningsbubblor på... hår som ser ut som sjögräs.. och en alldeles vit rumpa (agatons. jag tog den bilden =P )

en annan förträfflig bild är denna:


min kära mamma ville ha en bra bild att visa för mina morbröder imorron när dom ska på kryssning och skvallra massa om sina barn. jaha sa jag, det ska väl kanske gå att ordna. jennie larsson va snäll och ville ta en bild, men det va alldeles för lite alkohol i kroppen för att det dära tillgjorda inte skulle lysa mer än en neonskylt. så detta är alltså vad mina morbröder får se. en alldeles naturlig, spontan bild. inte ett dugg stel. nää. hjälp..

dags att go back to the sort of work. grilla ikväll, om det kan sluta regna och va pissigt väder nån gång. jää damn it

J- som i Jäääännie my love

en gång, för si så där en fyra år sen låg jag i soffan med pyjamasbraller på och glodde på TV. det knackelibangar på min korridorsdörr och när jag öppnar står där ett blont yrväder där utanför och vill ha med mej på fest. sure thing tänkte jag. det blonda yrvädret är så klart linn, men hon får ett allldeles eget kapitel sen. yrvädret släpar med mej till huset bredvid, i den översta korridore. där sitter ett gäng främmande människor som jag aldrig sett innan. jag skulle tydligen spela spel med dom. kvällen blev ganska blöt har jag för mej, trots att både jag och en annan tjej skulle upp tidigt dagen efter på introdagen. spela kvitta tyckte vi båda två.

dan efter släpar jag mej upp ur sängen. fy fan. inte ens vädret va fint, och min säng ropade förtvivlat efter mej när jag lämnade den. (jag saknar fortfarande min säng och hoppas varje dag att den ska hitta tillbaka hem hit...)
det är kallt ute och jag känner inte nån. jag tar min lilla påse med välkomstgrejer och ställer mej rakt upp och ner och glor runt. inte vidare sällskaplig kände jag mej, mest bakfull. helt plötsligt får jag en dask i röven. med tanken att nån ska få en smäll så det dånar om det vrider jag på huvet. och där står hon. tjejen från igår, den dära jennie från hjo. som fyllde år på samma dag som min andra jenny, 27 november. hon har precis tjongat påsen med välkomsgrejer i mitt på min rumpa. flinar gör hon också när hon frågar hur jag mår. jag flinar tillbaka när jag snabbt inser att vi känner oss ungefär lika motiverade båda två. och sen va det vi. jag och jennie från hjo. hela dagen. hela veckan. hela månaden. hela terminen och läsåret änd then forever.

jännie är min tvillingsyster, eftersom många inte kunde se skillad på oss av nån anledning i början. jennie är min knäppgök, kärleksnarkoman och bundsförvant. hon är det sötaste jag vet många gånger, och det är förtvivlat roligt att leka med jennie. hon är en sån dära riktig tjejkompis, en sån man kan böla med, skvallra med och som faktiskt kan överatala mej att kolla på romantiska komedier utan att sucka mej igenom dom. därför älskar jag henne ganska fräsigt mycket =)

jag och jennie har juh gjort cirka tusenmiljarder roligaste/bästa saker. vi har blivit påkörda, jag har blottat hennes rumpa för ett helt dansgolv under dammiddagen, vi har haft ett barn i thailand ihop, vi har lekt träd i skövde, vi har haft terapisamtal i KISSmålningar, skrämt ihjäl varandra i skräckfilmer, lekt fyllleleken i hela sverige nästan, använt niklas finskål som han har fått av sina döda mormor som slatthink, haft 20årskalas på kåren, tröstat varandra i kärleksbekymmer och fnissat åt varandras rosahet massa gånger och slutligen har vi en gång beställt en pizza med bara halva med tomatsås. och några saker till. typ.

på söndag ska jennie komma hit och bo lite, för hon har lovat bort sitt eget hem. sån är hon <3 vi är ganska så olika och ganska väldigt lika lika ofta. en bra kombo.


jag och jennie på väg till Bonna i Skövde ht06

   
kramkram söta du, med linn på dammidaggen 07, sexiii woMAAANs


Som KISS på brakfesten ht05.. eller va det vt06? dunn nå

   
puss på jennie, puss på jennie igen och det är juh uppenbart att vi är kära?


så här såg vi ut innan vi blev påkörda dammiddagen 06

jag kan väll egentligen säga hur mycket som helst om underbara jennie, men mest vill jag nog säga att jag hade haft otroligt astråkigt och jättemycke värre i kristianstad om inte hon hade tjongat in HKr papperskasse  röven på mej den torsdagen för fyra år sen. det hade inte alls vart lika roligt, inte vart samma över huvudtaget.


jännie, i love hjo <3


julafton

det är lite så han är, den där sambon (som btw frågade mej för nån dag sen om jag inte kunde börja kalla honom för agaton.. of course). man vet på ett ungefär vad man ska få och vad som ska hända, men man är ändå inte helt helt säker och blir nog ganska överraskad minst en gång under dagen. joacim werner agaton, min alldeles egna julafton varje dag.

imorron äre fest. vi har handlat vår egen dryck plus bjud bort drycken idag. det enda mer som behövs är blannvann och platsglas. och ett fungerande handfat (det har klappat ihop helt nu, hurra! not.) och eventuellt nyckeln till allrummet, det blir lätt lite trångt annars. hoppas dom dära abk:arna behagar vara på kontoret imorron så man kan få den. annars får fan SMHI grejja fint väder.

idag har jag ägnat dagen åt att skriva ihop en städmanual till mina slavar. det är i princip en idiotförklaring, alternativt en hårfin pik om att det egentligen är så enkelt att en manual faktiskt inte behövs. sen har jag mått lite örkelljunga eftersom jag sofie och ida drack massa vin igår. mest va jag bara trött, man får juh aldrig sova så här års.

igår förresten, då fick jag blommor av agaton. han hade köpt dom när jag va borta, så när jag kommer inrasande uppenbart berusad och allmänt stökig så står det tre liljor på bordet. alldeles paff blev jag (när jag väl märkte dom). himlans gulligt om jag får säga det själv.

kalas kalas kalas, komsi kom alla vänner. speciellt joacims/werners/agatons, han vill ha fler blue pins. ställ upp för laget liksom, vi har bål =)

tisdagar

tisdagar är näst efter måndagar lätt den sämsta dagen i veckan.

värme utan vidare solsken är näst efter åskvärme det mest tröttsamma vädret att ha att göra med

ljummet vatten är näst efter avslagen öl det äckligaste man kan dricka

endast skit på tv är näst efter myrkrig det tråkigaste man kan glo på

vart fan är världen på väg om vi inte har gjort nått åt dessa tisdagar än? hur länge har dom funnits liksom?

imorron är det onsdag. det är en bra dag, även om kåren är stängd. tack gode gud för det.

I - som i Ida

ida the crazy person. ida är en knäppgök, bitterf*tta, aggro och helt urballad =) och totaly awesome. en som man vill ha med sej både i krig, debatter och på semester och varenda fest.

mongol- ida och jag gled nog in varandras umgängeskrets så där lagom för ett år sen... eller längre tillbaka kom jag på, men jag vettifasiken hur lång tillbaka. en dag va det liksom bara så, ida hörde till vardagen och vilken rolig vardag det blev då =D

det bästa med ida just nu är att vi ska jobba ihop ett år, och det kommer gå hur bra som helst. ida är en sån där som man kan prata med allt om, va brutalt ärlig med och ändå alltid ha jäklans skoj med. från seriöst till galet på 2 sekunder. u-n-d-e-r-b-a-r-t

bästa och bästa förresten, det finns jäklans många bästa saker med ida. mest att hon är så knäpp i huvet och kan se så galen ut =) med inval-ida har precis som helena så många sidor, man måste liksom uppleva ida för att förstå. det är en komplex liten varelse det där =)

   
ida som sexslav, ida som trogen discogäst och slutligen med sin lika galna man jimmy


retardstyrelsen 09/10. demokratiskt valda for real =)

amenjoo, little ida liksom. hon är knappast den tjejpolaren man sitter och kollar på romantiska komedier med (det är juh inte jag heller så...), eller grinar ikapp med över en PMSperiod.. hon är den man slänger vrede över världens alla idioter med, spånar på sjukt bra idéer med och antagligen dricker en hel del massa alkohol med för den goa avslappningens skull. lägger in en snus, halsar lite öl, snackar lite allmän skit och går sen in på djupare ämnen som brudar eller så. ida är en av mina kvinnliga killkompisar.. eller en manlig tjejkompis kanske? eller jaa, nått sånt ditåt =)

ett blont litet yrväder som kan skrämma även de häftiga grabbarna, och antagligen kommer erövra världen en dag.. i brist på annat att göra eller för att hon har fått nog av alla idioter där ute...

H - som i Helena

helena waltersson, vilken pudding <3 det är min fru nummer två. jag och adelina bestämde oss för några år sen att månggifte nog va en sak som vi skulle gilla, så på nationellt vatten nånstans mellan sverige och polen vigde söta peter pumpa oss med helena och ambulanzen. det va roligt.

helena träffade jag nog - 06 första gången, hemma hos trappens kompis. tror jag. jag vet inte så noga faktiskt. helena skulle flytta till malmö då, och där nere hittade hon adelina och det va matchmake in heaven från första stund. dom är likvärdigt underbara båda två <3

helena är min mysfru, vi brukar gosa ibland när vi är på de humöret, och det är jättemysigt =)
vi har byggt filthytält i kalmar, ätit blåbärskräm på bakfyllan, excalterat pojkar miljarder gånger och skrattat ihjäl oss på alla studentphester vi nånsin har lekt på. hon är bra go den tösen =)

helena är lika brutalt ärlig som adde, gosig och överjävlig på samma gång, duktigt smart och drivande och en gång har hon gått in på en bensinmack med brinnande byxben.

jag vet inte hur mycket jag skulle kunna berätta mer om sötaste helena, men jag tror att jag nöjer mej med detta. helena är nog ingen man kan beskriva egentligen, helena är en upplevelse man får träffa själv liksom. då kan hon själv bestämma vilken sida av henne du ska få träffa. jag gillar alla sidor, men det måste man göra om man är gift <3


jag och helena på lappfejden 06, första kärleksbilden =)

   
fruarna i soffan i kalmar, helena och jens (mannen) och helenas hobby; strypa pålen


mina vackra fruar när dom ser så där underbart oskyldiga ut

det va H - som i lovly mysfru Helena

helt glad

han är så söt den dära sambon =) så söt att man bara ler hela tiden. jag gillart måste jag säga =)
idag har han gett mej frulle på sängen, kaffe och slajsat upp vattenmelon i mängder. sa jag att han va söt hela tiden också? för det va han. för det är han. nu spelar han lego indiana jones på vår nya krysslåda som vi införskaffade för nån dag sen. och han låter samtidigt, sitter och småpratar med mej och spelet. nu ramlade jag i vattnet, inte ens indiana jones får gå runt med blöta strumpor juh. galet söt är han. nu vill jag inte va rosa längre, men det är juh så svårt när han ska hålla på så här =) puss puss puss puss massa hela tiden får ever änd ever ett tag till =)

igår hade vi skitskoj också!
först åkte vi till hörby med ka och hans mia för att gå på marknad. ja, frågan lyder som vanligt varför åker man på marknad? det är juh samma skit på alla ställen och år efter år. det är trångt och fullt med stadens orginal som nästan skräms, och så jäkla gott är inte det där godiset! frågan är fortfarande obesvarad.
det va som sagt samma skit som på alla andra ställen, men jag vågar nästan påstå att hörbys egna orginal va lite värre än iaf västerås. muchos orginalos (det betyder många på spanska...), och extra specilla va dom. med döfräsiga oufits, t.ex. tanten i en ganska aprikosrosa dress med klatchiga limegröna foppatofflor till. plus stråhatt.

werner skulle juh så klart bli hungrig, samtidigt som det började regna så vi bestämde att vi skulle gå in på en kinesresturang. big misstake. huge. vi beställde samtidigt och fick in maten i olika omgångar. jag fick mitt först och sen efter en tio minuter en kvart fick ka sitt käk. efter ytterligare fem minuter fick wern och mia sin mat. hela resturangen va fullsmockad med byfånar, bland annat en sinnesslö herre i shorts och vinterjacka som han promt skulle ha på sej trots att va cirka en miljard grader där inne. ka svettades som en vattenspridare, inte ens isvattnet va vidare kallt. dessutom va maten så där god. note to self: inte kinesmat in the hörby, not good

orginalherrn med vinterjackan satt bredvid oss med sin lika speciella fru. när dom skulle betala gick gubben ut.. efter en stund kom han in igen och letade efter frugan, som så klart hade gått ut efter honom. han hittade henne inte, men passade då på att fråga dom som nu hade satt sig vid bordet om han fick slå sej ner medans han väntade på att hon skulle hitta honom. det fick han inte. i-d-i-o-t.

nää, bort från detta misserabla ställe sa ka, nu ska vi hem och dricka öl. sagt och gjort, in i bilen och tillbaka till trygga kristianstad och campus med ett fåtal byfånar som är ganska fredliga och harmlösa. vi sätter oss inte bakom hus 30, solen går ner så snabbt där sa ka och bestämde att vi skulle sitta på en kulle bredvid en parkeringsplats lite längre bort. där hade solen nästan redan gått ner. bra val. vi hade jättetrevligt och drack en hel del massa sprit. som gjort för lycka. massa diskussioner så klart, men sånt är juh nästan alltid bara roligt.

nähää, nu är det tydligen pusstajm betsämde min alldeles egna orginalherre, utan vinterjacka dock.
nämde jag inte vad han hade på sej igår förresten? mina pyjamasbraller, svartrutiga. dom tyckte han va svala och sköna och bestämde sej för att dom nu va hans och att det va vanliga byxor som man lätt kan knalla omkring med en hel dag. okej sa jag och skrattade mest. så söt, så förtvivlat söt.
hade nån sagt till mej för lite mer än två månader sen att jag skulle ha en sambo som gick runt med mina pyjamasbraller på stan hade jag bara skakat på huvet och sagt att människan inte va riktigt klok. nu är det nog mest jag som inte är klok i huvet, men jag skulle inte ändra på nått för allt i världen. inte den minsta lilla detalj ens en gång. han gör mej glad, alldeles jämt.

mehfölåtdah

stupid lasse och stupid ka tyckte att det va dåligt av mej att inte ge dom mer cred för sina elakheter förra veckan... så här rah dumma ungar!

utflykt med kåren. allt är under kontroll, typ. tills vi ska åka hem. för då bestämmer stupid lasse att han vill åka med i den coola bilen istället för i den tråkiga vuxenbilen. det hade gått bra, om inte DUMMA IDA och DUMMA MARIA bestämmer att det är idas tur att sitta fram. för vad händer då? jo, då blir det en ka och en erica plus en jävla lasse som ska sitta i baksätet och svettas ikapp.

tråkigt att bara svettas resonerar pojkgubbarna. så klart ska erica sitta i mitten, och få manssvett över hela sej. så klart ska erica inte få sitta normalt, nej nej. lasse och ka ska svälla ut så mycket det bara går, om möjligt lite till. då blir det TRÅNGT in the god damn baksäte kan jag lova. jaja. trångt har man setat förut, inga konstigheter. bara att andas lite mindre så brukar det ordna sej.

nej, det gör juh inte det. för om man sitter trångt mellan två dumma och elaka mansdjur som lystrar till namnen ka och lasse, då måste man pinas också. innan vi ens har lämnat den jäkla parkeringsfickan har dom kört in sina köttiga och förvånansvärt spetsiga armbågar mellan revbenen på mej ett hundratal gånger, piercat mitt höftben och totalt krossat mina knäskålar bergis en miljard gånger.

då säger maria att dom inte för göra så. tack maria. då säger hon bara att dom får ta det lite lugnare, bara så att jag inte hoppar eller skriker så högt. då kommer mansdjuren på en suverän lek. bara plåga när det kommer hastighetsskyltar. det finns ganska många såna på vägen mellan åhus och kristianstad.

sen kommer dom på att eftersom vi lyssnar på abba soundtracket, så är det juh roligt att klämma i extra mycket så att det låter som att jag sjunger med i låtarna. typ mama miiiiiAAAAAAAAAAAAHHHHHH fan släpp då skitbajs AAAAAAAA here AAAAAAAAAAAAAJJJJ go again men faaaaaaaan! dock tyckte dom inte att jag kunde söka till idol. vilken förolämpning..

som tur är tröttnar lasse på leken när vi kör in i kristianstad, tur det för här finns det massa dumma göra ont i sidan- skyltar.

nååå, nöjda nu dumma ungar?? werner kommer visste karatedöda er ninjastyle när ni minst anar det! sluta skratta, det är sant! han sa det =P eller så ger jag igen själv, på ett ännu värre sätt. typ, byter ut erat snus mot harlortar. eller lurar i er MASSA grönsaker mohaha!

nä, nu ska vi läsa policydokument säger ka. dags att ta fram pappersvändargrejset man har på fingret, här ska det tusan gå undan =P

snooz in the sun

jaha, första dan på jobbet idag då. händer juh inte så fruktansvärt mycket kanske. vi är lite fundersamma på vad vi ska fylla månaden med, men det löser sej antagligen. vi kan alltid hitta på massa fuffens och bus.

sambolivet då? funkar hur bra som helst, vilken röta vi hade! allt fick på pricken plats, och det är inte så hjärtlans trångt. eller ja, det är inte trångt möblerat men alla prylar gör det lite värre. men det ska snart bli ordning på torpet.

(av alla lådor och väskor och påsar som werner hade med sej va en märkt prylar. EN. jag dog lite inombords då. det va inte så mycket prylar faktiskt, men jag gillade märkningen bara =P )

saker werner irriterar sej på hittills och som jag bara garvar åt:
- att jag har tusen kuddar i sängen. han vill ha en. jag vill ha ALLA. jag sover oftast på hans arm och inte på kuddarna, som istället ramlar över till hans sida och stör hans slummer. hahhaa. men nej, åtta kuddar kanske är att ta i, men det är juh så gött och mysigt =)
- att jag snoozar på morgonen. han tycker att det är mycket bättre att sätta klockan på den tiden man faktiskt ska gå upp, och sen bara trillar ur sängen på en gång. jag anser att det är nån form av tortyr, och att man måste få snooza tills man vaknar. gärna en halvtimme. eller allra helst en timme (oftast på vintern när det är så jäkla mörkt och kallt ute). sjukt grumsig va han i morse när jag väl gick upp (efter endast en kvart snoozande!! rekord av nått slag, men det dög minsann inte) men jag bara garva åt honom. detta är hämnden för de mornar när jag vaknat av hans helvetesmaskin till klockradio vars larm låter bra mycket värre än flyglarmet som testas första måndagen varje månad. och jag menar det.

nya husregler (förutom den första/bästa är man naken får man göra vad man vill)
- JAG diskar, det är inte värt att hela köket blir blötlagt bara för att slippa diska =)
- tydligen får man inte längre äta smuliga saker i sängen, även om man påstår att man har skills i just detta
- man får inte lägga saker på lådor (HUR ska jag klara detta?? det är ju så jag gör mej av med saker)

nu ska vi gå och handla =) hejdå damn it

RSS 2.0