20 frågor

- kan dumbo fortfarande flyga när han har vuxit upp?

- vilken vuxen människa kallar egentligen sig för "en glad filur"?

- varför har inte evolutionen fixat det här med kroppens reaktion mot alkohol?

- hur kan man skära sej på ett förkläde, egentligen?

- om newton inte hade kommit på det här med gravitationen, hade vi hoppat högre då?

- kan man göra kullerbyttor i uppförsbacke?

- varför är sängen alltid mest bekväm när man måste lämna den?

- varför blir alltid det ena ögat bättre när man sminkar sej?

- varför glömmer man saker man borde komma ihåg, men kommer ihåg saker man vill glömma?

- varför hittar man aldrig det man letar efter förns efter att man inte letar efter det längre?

- hur kan man gå vilse på en raksträcka?

- hur kan man gå vilse i ett hus med en ingång?

- varför är högklackade skor finare mer obekvämare?

- varför förväxlar man ganska ofta fjärrkontrollen med telefonen?

- varför har man ens uppfunnit stringkalsonger för killar?

- varför får man ont i magen av allt som är gott?

- varför kan man aldrig sova när man får, men somnar väldigt gärna när det är högst olämpligt?

- varför får jag bara som jag vill när jag vill och inte när det borde väldigt bra om jag fick det?

- varför köper man cola när man egentligen är mer törstig på annat?

- vem tyckte egentligen att snowjoggers va en fräsig idé att lansera?

- tyckte folk verkligen att dom va urläckra på 80talet, eller låtsades dom bara för modets skull?

- vad är egentligen snor till för?

- om det inte är meningen att man ska blöda, varför går det så lätt hål på skinnet för?

- finns det asiatiska dvärgar? (jag har aldrig sett nån iaf...inte ens på film)

- varför kollar man på klockan innan man svarar på om man ska gå hem eller om man är trött?

- vad fan menas med vinkelvolt?

- hur hade jag varit om jag va född i annan tid, typ i början på bibeln?

- finns det några gränser för hur dumma i huvet folk kan bli?

- kommer verbet "att frtizla någon" finnas i SAOL inom några år?

- hur många gånger på ett år kan egentligen The fast and the furious - tokyo drift sändas på tv?

- vad hände med skurt?

- kan man verkligen gå vilse i mörkret, för om det är mörkt vet man juh inte vart man är?

- när vart långfingret det dumma fingret?

- om nu inte blindtarmen har nått speciellt syfte, varför finns den kvar?

- om globen ramlade omkull, hur långt skulle den rulla?

- varför har jag egentligen inget bättre för mej just nu? (kom ewa så går vi och förspelar....)

Om jag kunde slå ihjäl någon

Så skulle abk och deras jävla dåliga internet sänt från helvetet va så sönderslaget att till och med ett jävla sandkorn skulle känna sej stort och unikt i jämförelse. Min mobil har precis slagit datorn med hästlängder. Jag HATAR abk. Jag hatar dom så mycket att jag fan har kramp i tårna för jag spänner mej så mycket. Far åt hela helvetet med er, och ta era förbannade kardborrefästa lister med er innan jag använder min halva skärbräda och självmordsbenägna lampknapp att banka er till döds med. Jag är för fan inte trött, och utan internet - vad i helvete ska man göra då? Skulle ju kunna häfta fast nya tapeter i lägenheten för att höja standarden lite. Kanske limstifta fast en hatthylla? Slå på stort och bygga en balkong med häftmassa. Jävla skitapor. Om jag ser hyresvärden imorn kan jag lova att den fan kommer se ut som en igelkott när jag har sugproppspilat färdigt honom. Nu, efter fucking 25 jävla minuter har jag kommit till login-sidan.. Imorgon bitti, eller typ nästa år när jag faktiskt kan logga in ska jag... Ska jag... Ja, tro fan att jag ska göra nånting, men jag är så sjukt förbannad nu att jag inte kan tänka. Se där, nu dogdatahelvetet också. Nu jävlar är det krig. Jag ringer ryssland. Göm finskorna och på med krigsmålning, nu ringer dödsklockorna för samtliga på min hatlista.

saker man får och inte får göra, tydligen

ibland när jag är lite trött i hjärnan, eller bara uttråkad, så orkar jag inte riktigt bry mej. för jag pallar inte =) då gör jag rpecis som jag vill, inga knussler. men ibland (ganska ofta) så får man såna där "men snälla nån va håller du på med du vet att du är för vuxen för sånt där"- blickar och/eller kommentarer av folk (oftast sånt folk som är alldeles för vuxna för att inte bry sej).

genom åren har jag ändå lärt mej vad man får och inte får göra så mycket (egentligen inte alls, men det kan vara värt att pröva). t.ex; om man är femton och mamma säger "va hemma klockan tolv" (ja, jag vet, vad tänkte hon med?) så får man va hemma klockan tolv, man får inte va ute hela natten, men några gånger får man komma hem nånstans mellan tolv och tre med en ganska dålig men påhittig ursäkt.

om man sitter i möten och anser att någon där är totalt körd i huvet får man vara tyst om det, man får inte berätta det för personen i fråga och ge tydliga exempel, men ibland kan man unna sej att titta intresserat på idioten när denne pratar samtidigt som man har händerna för munnen (på ett intresserat sätt) och lipar åt fanstyget i smyg.

om man blir bjuden på nått som är riktigt äckligt får man inte spotta det i ansiktet på elakingen som bjöd, man får svälja snabbt och säga tack så mycket för att senare springa in på toaletten och ge tillbaks det, och ibland får man tugga det megalänge för att sedan smeta ut det i en servett som man givetvis fort som ögat byter med någon inte ont anande bordgranne. är det någonting drickbart låtsas man bara ta en klunk till då man försiktigt spottar tillbaka i glaset för att sen vid första bästa tillfälle råka slå omkull glaset, alternativt bjuda det till någon man inte är speciellt förtjust i. allt sker givetvis med stor finess.

om man går ut med en hund så får man ta upp bajset i en påse och slänga det i en tunna, man får inte låtsas som ingenting och bara gå vidare, men ibland kan man ta en pinne och fösa bort bajset till ett ställe där det passar och trivs bättre

om man inte orkar bete sej som folk ibland får man inse sanningen och göra det ändå, man får inte springa omkring som en sjövild idiot och härja livet av folk (man får så lätt ta in på hotell hasande tofflan då har mamma sagt) men ganska ofta typ jämt får man ta på sej en illaluktande overall med massa tygmärken på och sen bete sej precis hur man vill, får då är man bara lycklig.

åååååh, bordsskål!

å hjälpes vilken helg. vettifan hur man ska börja riktigt. det kanske blir en sån hära helgen i korthet, blir nog enklast..

fredag.
inte göra tenta, eftersom jag inte hunnit plugga ens en liten stund. sitta på kåren och fixa med brakfesten. stressa ner på stan klockan tio och köpa alkohol och maskeradkläder, blev en finfin pyjamas. kontorstid på 6m (det va då evan kom haha). efter-tenta-pub. trasig fritös, död åt den. stressa hem, hämta grejer, springa tillbaka. böka med brakfesten och byta om. hämta pallen med cider och inser att, hjälp... det kommer bli en sån kväll. slavar och grejer kommer. festen börjar, dimman tätnar ganska så snabbt. 5 spänn för cider, det gick juh strålande.sjunga skråla äta leka dricka dricka dricka dricka. se tommy i bikini. skratta åt aspackade fidde och hans skoskav. städa undan och åka hem. mycket bra brakfest. jag vet det för fidde sa det tusen gånger. det och att jag skulle se kenny starfighter. i will.

lördag
stupid klocka väcker meh halv nio, dags att gå till kåren och städa. vänta på mange. vänta på tommy och malin. äta lite pizza som blev över, blä va äckligt. allt va typ färdigt när mange kom, bara den halva pallen cider som skulle ut igen. titta på slutet av råttatoil (eller hur skiten stavas) och sen vandra hem. packa för karlshamn, gå till 21an för att hämta folket och skälla på tommy för att han inte kom och städade köket. folket va astråkiga så det blev bara jag och nina som åkte, men det räckte gott och väl =) hittade joan maggan och emelie på stationen. dricka "äppeljuice" på tåget och prata massa strunt om fruntimmer och annat skräp.
hem till donkis, öppna min absolut päron och blanda med avslagen ramlösa. mums mums =D dimman tätnar igen. leka lite tror jag, snacka mycket =) ner til kåren, sittning. fick ett punchdränkt märke och en citron istället för den äckiga maten <3 bästa ever. sen har jag ingen aning om vad jag egentligen gjorde, sprang nog mest omkring och lekte med alla jag kunde hitta. jennie upplyste mej om att jag hängde mycket i baren... det kunde jag nog ha listat ut själv också... =) jag och donkis bestämde att han va min lillebror, eftersom han ändå ser ut som en sån =) sen va det hemgång genom den läskiga jäkla kyrkogården. varför lägger man en kyrkogård på vägen från kåren? så jäkla dumt. efterfesten.. jadu. jag och jennie skrattade sönder oss åt en skål, bara för att vi hällde lite vin och grogg i den och sen kom på att det kanske va en finskål. jag skrattade så jag fick ont i magen, men man va nog tvungen att vara där för att förstå hur roligt det va. efterfesten höll på till halv nio på morgonen när jag somnade som en liten boll. gött.

söndag
vaknar några timmar senare av att lillebror donkis sätter sej på mej i soffan och säger att det är dags att moppa golv. mm, det va det. konstaterar att vi har tappat bort alla andra kristianstadfolk, bara jag och jennie kvar. sen hittade maggan oss, men dom andra va feteborta. hoppsan. jaja, surbullar som vill sova istället för att festa slipper väl va med och leka då.. dags att gå upp. först donken. sen moppa golv. sen dö i soffan. gött mos. sen tåg hem. huvet känns som megamos. sitter och fnissar åt ingenting för att jag är så trött. hem till underbara knäckemackor med ost, soffa, dusch <3 och sen återförenades jag med min number one älskling sängen. och där sov jag i tolv timmar tills jag vakande nyss.

and now, time för knäckelunch och sen kåren tills kvällen är över. sweet.


ojsan =)

hahaha, sitter och jobbar på kauren och känner mej som the big boss nu när ka inte sitter och kastar snus på mej. (okej, han har hittills aldrig kastat snus på mej, men jag vet att han är bra sugen ibland).
har mobilen igång på högsta volym så jag slipper höra gubbarna på dansgolvet när dom gluffsar mat. så börjar tenicious D med fuck her gently spelas, och tänker juh inte jag mer på annat än att jag vickar på huvet i takt och väntar lite halvt på den finaste raden i världen.

helt plötsligt hör jag hur nån kommer in på kontoret, jag tittar upp och där står våran nya hustrubadur evan och flinar åt mej. jag är precis på väg att säga hejsan hejsan när mr black klämmer i för kung och fosterland att han minsann gonna f*ck you haaaaaaard.

min vänliga leende förvandlas genast till en lite mer panikartad grimage samtidigt som handen förtvivlat försöker slå av telefonen. evan bara flinar ännu mer och ser ut som att han inte tycker att jag är riktigt klok i huvet (korrekt uppfattat evan).
ojsan, sa jag. good music, sa evan och lyfte på ett ögonbryn.

sen hade vi ett snabbt möte som ka hade bokat till mej, utan att säga till mej. dessutom handlade mötet om att boka in evans speladatum, vilket är megalätt när ka har tagit med både kalender och schema till sundvall. idiot.

när vi skulle boka möte nummer två blev det ännu mer muppigt. det är juh nämligen så att jag... att jag inte riktigt kan uttala mitt eget namn. eller, jag säger det som jag heter, men alla andra (inklusive mina föräldrar, men inte min bror) uttalar det som man antagligen ska säga det. e-rica. jag säger i-rica. har gjort i hela mitt liv. det låter mer som mej.

iaf... när man säger irica till folk som har svenska som modersmål fattar dom vilket namn det är automatiskt. evan har inte svenska som modersmål, och pratar alltid en blandning mellan svenska och engelska. det gör att jag pratar svenska tills jag fattar att han inte förstår och då byter jag till engelska. hjälpes

- whats your name now again?
- [irica]
- (härmar) [irica]?
- jäpp
- with an i?
- nä, med e.
- erica?
- ja, irica.
- kän du spell it?
- (snabbt) [ee-ärr-ii-see-aa]
- va?!
-(sakta och på engelska) [ii-aar-aj-sii-äj]
- you can wright it yourself...
(jag skriver erica i hans almanacka)
- ahaa, Erica (som det uttalas på engelska). why didn't you say so?
-jag heter juh inte det, eller jo... eller... trevlig helg evan!
- takk sa myckett Erica (engelskt uttal igen)

my god. nu är det dags för tentapub... =D

minnesplopp

haha, tittar på vänner och så ploppade det in ett gulligt minne i huvet.
tror jag gick i trean på gymnasiet, eller tvåan kanske. det va på eskaden och vetle och rudenå skulle göra mat. i maten skulle dom ha piri piri. om man får piri piri på händerna så är det en bra idé att tvätta sej så fort som möjligt efteråt. annars kan man få det i ögat och då gör det väldigt ont. speciellt om man är så jävla klantig och gör det flera gånger på rad. det gjorde vetle. sjukt roligt att titta på. men roligast va att se rudenå som skrattade så mycket att han fick tårar i ögonen. när man får tårar i ögonen får man en reflex att torka väck dom. även om man nyss har hackat piri. HAHA.
jag vet inte hur länge dom höll på med detta, men sjukt skoj va det.

ååååh.. idiotpojkarna på skanken, i miss you ganska ofta =D som jag sa till kitel och stenis när vi tog studenten;
det sägs att ett gott skratt förlänger livet
tack pojkar, ni har gjort mej odödlig.

jag menar det fortfarande <3

hallå är det någon hemma?

sitter på kontoret och känner mej alldeles övergiven. dumma QK mfl har juh åkt till stupid sundsvall. och här sitter jag i ett tomt kontor som nästan ekar. för jävligt. inte nån alls att bråka med. till och med den trogne springaren jakob har övergett mej, för en budget! bara för det ska jag snart lägga upp en intervju med vår käre förspelskassör. han kom på massa fyndigheter han kunde säga, om hur sexigt det kan va med budget, kvittorullar och flickvännen tangens =P

imorgon är det brakfest och jag ahr ingen aning om vad jag ska klä ut mej till. inte den blekaste. herrejäklar liksom. den bara smög sej på.

och på lördag s:t patricssittning i karlshamn, tjofaderittan. då ska jag ha bautaskoj. det ska jag nog ha på fredag också, men då har jag ändå ansvar och massa skit. dessutom ska jag upp tidigt på lördagen och städa.

nee, nu är jag helt le. palla liksom. torsdagar är mer värdelösa när man inte är bakfull. då är dom till absolut ingen nytta alls.

stupid sundsvall.

11 miljarder vuxenpoäng

schweeeeet schesuss. idag är det onsdag, bästa kvällen i veckan för studenter. idag har gjort nått jag aldrig tidigare gjort, eller faktiskt flera stycken....

- jag har sett tommy leka star wars inne på ica, med en kundkorg på huvet. (värre än när pålen lekar att korgarna med hjul är hans hund som håller på att slita sej... jag måste handla med mer normala personer känner jag...)

- jag har sett t-kila ha värre datorhumör än jag. han kan juh det där, ändå slog han tangentbordet i bordet flera gånger. sweet, i'm not alone

- jag har ätit middag bordet brevid en lärare utan att säga nånting dumt.. tror jag.

- jag har tackat nej till en kårkväll trots provocerande "du är sämst"- kommentarer från jonas

det mest chockerande är dock följande:
jag, erica linda maria andersson, dotter till mina föräldrar och kronisk städhatare, har idag istället för att köpa alkohol och dynga ner mej till kåren köpt städ grejer för typ 400 spänn! (lugn och fin nu mamma, det är fortfarande osagt om jag kommer använda dom, men dom finns iaf...)

det hela började med att jag och ewa bestämde att våra tomma magar förtjänande rose garden. efter två timmars ätande (fy farao, jag ska inte äta förns tidigast tisdag.... bläääääääh!!) när vi hade rullat ut från resturangen frågade ewa om jag inte ville följa med och handla. sure baby, sa jag. brumbrum, in til maxi. jag och ewa menade att detta skulle juh bli en tokbillig storhandling, eftersom när man är smällfetemätt handlar man definitivt inget mer än man behöver. skulle kunna va en true story om det inte vore så att... vare sej min eller ewas hjärna funkar riktigt så. istället för mat köpte både jag och ewa istället miljarder bra-att-ha-städ- och-hygien-grejer. det va diskmedel, sköljmedel, såpa (va FAAAN ska jag med det till? seriöst, vad använder man det till?), golvtvättmedel, tvål och schampo liter vis och till och med sån sprutsprut- nu är det rent på diskbänken- medel. mat som inhandlades: knäckebröd, majs, yoghur och müsli.
linn frågade om jag skulle ha diskmedel på mina kmäckemackor, antagligen. det luktar iaf orkidé. varför jag köper saker som luktar gott har jag dock ingen aning om. antar att det är för linns skull, som tack för att jag tvingar henne att dammsuga hemma hos mej =)

nu ska jag börja tentaplugga, hejja mej!

om det här med kjolen

ett av mina kriterier på drömkill- listan va juh att killen skulle påminna mej om att säga till om jag gick hemifrån utan kjol. det kriteriet har sin egna lilla historia, och eftersom jag är på dåligt humör nu tänker jag berätta den bara för att få lite roligt själv.

en gång för nått år sen, två kanske?, så hade jag linn pålen och kanarie som vanligt varit ute dan innan och va bakfulla som apor dagen efter. när vi är bakfulla som apor betyder det oftast inte att vi är illamående, eller egentligen ens bakfulla alls i ordets rätta bemärkelse... vi är oftast fortfarande lite fulla snarare. så även denna dagen. jag misstänker att vi allihopa va i trean först, men sen blev det dags att klä på sej och gå hem till pålen för att... göra nått innan vi skulle åka till willys och handla crap.
jag va inte alls sugen på att klä på mej, jag trivdes bra i pyjamasen och hittade på tusen ursäkter för att slippa ta på mej nått över huvudtaget. när linn med oslagbar logik förklarade varför det skulle vara en så dum i idé att åka till willys naken beslöt jag mej till sist för att ge det här med kläder en chans även denna dag. men byxor är gay som säger i karlshamn, så jag ville ha kjol. och leggins för att inte frysa. och en ny ganska lång tröja som verkade behaglig.
vi går hem till pålen, och gör förhoppningsvis vad vi skulle göra där. husguden klockan säger åt oss att det är dags att gå till bussen för att åka genom hela stan, byta buss och åka till vilan. jag reser på mej för att sätta på mej skorna när jag hör min bästa vän kanarie säga: - eeeuööhm, erica?
- ja?
jag tittar på honom och ser hur han funderar på om han över huvudtaget ska fortsätta sin tanke. jag tittar lite frågande och uppmanande på honom, hur ofta brukar den människan tveka innan pratar liksom?
han öppnar munnen, och först ser det verkligen ut som han ska säga det va inget men han ändrar sej i sista stund. han tittar ner på mina ben och säger: - hrm... har du inte glömt nått?
jag följer hans blick och ser nånting helt annat än mina ben framför mina ögon. jag ser min jeanskjol ligga kvar på sängen, jag ser mej själv avbryta påklädnaden eftersom pålen ropade nått från köket och jag va tvungen att svara på en gång. jag ser framför mej hur jag har gått hemifrån genom hela campusområdet, mitt på dagen, utan kjol. jag ser mina ben utan kjol men tack och lov i ett par leggins och devis täckta av en lång tröja.
sen ser jag in i framtiden också. jag ser hur kanarie väljer att inte säga nått, att vi åker genom hela stan i två ghettobussar och är inne på willys när jag upptäcker att kjolen är borta. allt det här händer på kanske 1 sekund, men det är tillräckligt länge för att både linn och pålen ska ligga i en hög på golvet och kippa efter andan, och sekunden efter gör jag och kanarie samma sak.
tro mej, den mycket mycket snabba promenade tillbaka till trean och min kjol va förutom otroligt snabb bland de roligaste två minuterna i mitt liv (ja, så snabbt gick det).

men så därför är det kriteriet med. för att jag vill försäkra mej om att när det händer igen (ja, jag känner mej så pass väl att jag vet att det antagligen kommer hända igen) så har jag en pöjk som säger åt mej innan jag lämnar huset att jag har glömt nått. framför allt ska han nog inte tveka heller. jag vet att jag kommer få ge vika på den här punkten, för seriöst... hur rolig kan en sån kille va i det långa loppet egentligen? det är juh få förunnat att kunna roa sej med kjollös lyx =P


hihi, nu blev jag faktiskt mycket gladare =) med bra minnen är man aldrig arg länge =) saknar dej birdiebird, kom hem och lek med oss snart!


TRÄSLEV bitte! NUUU

saker som borde slängas ut genom fönstret och fara åt helvete idag, typ nyss!

- min mobil eftersom den gillade att lägga upp mitt förra inlägg elva miljarder gånger istället för önskade en gång.
- skolans jävla pisshelvetesskitapgetspungskukinternet som aldrig ALDRIG nånsin kan fungera som det ska. hur i helevet kan denna skit beräknas med i hyran? det fungerar juh för fan aldrig. det är typ som att en årlig resa till månen också skulle ingå. FY FÖR I HELVETE
- tentan på fredag som jag aldrig har tid att plugga till och som jag egentligen skiter i för rodén är så förbannat kass lärare.
- mina skor som inte är nya nån av dom. och dessutom dumma, allihopa. fan ta er. inklusive er i garderoben. och er som jag har glömt.
- alla människor som jag stört mej på idag. jag skulle vilja ha en pilbåge och sugproppspilar (ni vet sånna man hade när man var liten) och skjuta er i pannan hela högen så att ni fick gå runt och se lika dumma ut som ni beter er. blä för er. gå hem och göm er för faaaan.

just nu vill jag jag ha en stor och grov träslev i väldigt hårt trä som jag med glädje skulle banka sönder alla dessa saker med samtidigt som jag lyssnar på dopes underbara "Die MF die" (som kitel en gång skickade till mej eftersom jag inte visste hur jag skulle göra slut med en dåvarande pojkvän. "spela den här för honom, piken är hårfin men tydlig". jag har älskat den enda sen dess, och lyssnar på den minst en gång i veckan)

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhh. snart dags för ass- möte tror jag. vilken tur att jag är så glad egentligen, annars hade juh nån kunna ta mej för lite lätt irriterad idag. =P herrå

När tiden står still

Jag sitter i kårens infodisk i biblioteket, har gjort det sen strax innan elva. Jag känner redan nu att dessa två timmar lätt kan nomineras till topp 5 mest värdelösa i hela mitt liv. Det händer så lite att till och med jag snällt och lugnt väntade den kvarten det tog för min mobil att ladda upp den här sidan. Då hade jag åtminstone nått att göra. Det bästa är att dan fortsätter i samma stil, möte från ett till fyra, från kvart över fyra till sex, från sex och framåt och efter det kommer säkert jag och ewa på nått ganska viktigt vi måste göra till förspelet. Tur att det finns så många fester att se fram emot, annars hade jag nog blivit knäpp på riktigt. Dagens enda roliga händelse va manges sms för 40 minuter sen: "gud ser dej, mohaha!" det betydde att mange satt och spionerade på mej från datasalen. Dagens sämsta händelse är när jag vaknar, efter en natt av mycket konstiga men händelserika drömmar, och inser att nån dum fan har beställt snö. Vilken chock, jag trodde det va dags för vår på riktigt här i skåneland. Nej, nu ska jag sitta och glo på mobilen under den timmen det antagligen kommer ta för den att ladda upp det här inlägget. Underbart. Kyss and such!

he likes me for me

linn va här nyss =) vi satt och tjabbade som vanligt, om allt och ingenting och efter ett tag kom vi fram till som vanligt att killar är konstiga djur. men vi kom också fram till att det är mycket enklare att hitta ett bra exemplar om man vet vad man letar efter. därför tyckte linn att vi skulle hjälpas åt att göra en lista till mej, så att det inte blir fler katastrofer inom det området. så gott folk, om ni känner nån som prickar in merparten av dessa punkter så.... ja =)

- mörkhårig, typ irländskt mörkt
- ögonfärg: ja helst
- längd: 1,80 och uppåt
- kroppsform: nånstans mellan johannes mr röv och emil
- stora fötter
- stora händer
- hår: ja på huvet minst
- kläder: rockig stil. INGA polotröjor, inga fräsiga linnen, INTE strumpor i sandaler, många skjortor som används ofta bör finnas i garderoben, inga fula skor och helst fler än två par.
- piercing och/eller tatuering är fördelaktigt
- inga barn
- eget boende, åtminstone inte boende hos föräldrar
- snäll
-social
- rolig
- ska kunna va trevlig vid behov
- kunna bråka och diskutera
- ha lite temprament så där, typ som jag
- kramig
- smart tack
- pluggar eller har jobb
- spelar väldigt gärna inte WoW
- mycket mer teknisk än jag
- vill inte fisa mej i ansiktet hela tiden
- ärlig
- inte svartsjuk
- kan läsa, och läser mer än metro
- inte otrogen
- upplyser mej när jag går hemifrån utan kjol (förklaring kommer vid annat tillfälle)
- linn önskar bra doft
- bra intimhygien tack
- tål alkohol och fester
- helst rökfri men snus går kalasbra (portion då)
- glad
- lite grann kaxig och uppkäftig
- ingen jäkla gnällis
- lyssnar på bra och varierad musik
- hatar linda rosing och vill inte dejta henne
- lite (eller mycket) knäpp på ett bra sätt
- har ingeting emot overaller
- har en bra/fin dialekt
- tycker om disneyfilmer och/eller häftiga filmer (sånt som jag tycker om =P )
- äter inte amerikansk dressing, snor eller nått annat äckelpäckel
- ingen jäkla skrytmåns
- ska kunna och vilja klia på ryggen och i håret
- kommer ihåg min födelsedag
- tycker om merparten av mina vänner (jag vet att vissa är svårälskade, men man kan försöka iaf)
- har en bred säng med många och bekväma kuddar, ett gosigt täcke och fräscha lakan
- ganska impulsiv, spontan och initiativrik
- skriver söta sms och mms:ar inte sina egna eller andras bajskorvar
- äger självklart ingen fågel, orm eller val
- tycker inte om micromat
- klär i pilotbrillor
- två ögonbryn
- inte trög
- ska kunna några trix (typ musikalisk eller sportig)
- kan laga god mat utan svamp och tomat
- bor nära (relativt åtminstone)

så, det kan väl inte va så svårt, måste finnas tusentals att välja på =)

så blev allting svart... PANG

igår va det ju förresten strömavbrott deluxe i kristianstad. vi skulle typ precis gå från kåren, stod och pysslade med det sista när allting bara slocknade och det blev helt tyst.
inne på kåren va det inte så läskigt mörk, det va först när vi kom ut som iaf jag insåg hur mörkt det är utan ett endaste lyse nånstans. jag är inte mörkrädd alls nästan, bara så där nyttigt mörkrädd, så att man tar det lite försiktigt när man stövlar fram.
tommy är inte ett dugg mörkrädd, inte ens nyttigt mörkrädd. han tyckte inte alls att det där med att ta det lite lugnare och saktare va en bra idé. upp på cykeln och trampa iväg bara, tjo hej!
allting är mycket mycket tystare när det är mörkt, för er som inte hörde det igår. det är ljudlöst. ganska skönt faktiskt, det känns som norrland eller landet liksom, mitt i stan.
men när det är tyst så hörs alla ljud mycket bättre, vilket antagligen förklarar varför det lät som en hel kometkrasch när tommy cyklade rätt in i högskolan. PANG sa det. AOUGHJ lät tommy. HAHAHAHA lät jag och dom andra hemströvarna. mitt i beckmörkret hittar vi tommy och cykeln kärleksfullt ihopknölade i en hög tätt intill tegelmuren, det såg nästan lite mysigt ut.
så går det när man inte respekterar mörkret, då tar det dej. det är därför alla dör i skräckfilmer, dom tror inte på mörkret =) tur för tommy att vi inte va mördare utan bara  helt vanliga knäppisar.

hrm.. HRM... hrmhrm

ursäkta mej, Gud, Tomten, Buddah eller Kungen, jag tror att det blev fel igår angående mina önskningar. det va inte min familj som skulle få allt jag ville, det va jag. men okejdå, bra jobbat grabbar =) jag är nog lika glad för att min bror är kär och lycklig som jag skulle va om jag hade blivit det. men att låta mamma, pappa, morsorna och hangarounds gå på brolles the buddy holly musical tycker jag bara är ren och skär orättvisa. dom vill inte gifta sej med honom! om du frågar pappa tycker han säkert också att jag ska gifta mej med brolle, han är juh från boden! it's ment to be! stupid evalinda som måste få världens bästa födelsedagspresent!

men Gud Tomten Buddah och Kungen, kan vi göra så här? näsa gång jag önskar mej nått, sätt inte kungen på utskicksposten, ni vet att han inte är så bra på det där med adresslappar? tomten har lite mer skills på det faktiskt.

bananskal bitte

blääää. jag kan inte sova längre, jag kan inte koncentrera mej, pallar inte plugga, pallar inte bry mej alls. samma samma, hela tiden. SJUKT JÄVLA TRÅKIGT. det känns som att jag kan det här nu, nu vill jag ha ett nytt bananskal att glida iväg på.
det verkar juh löjligt att man ska bli så rastlös och instängd efter så kort tid, men det är nog så. även om jag gillar kristianstad som fan, älskar mina rövhattar och retards mer och mer för varje dag och faktiskt fortfarande vill bli lärare så är jag så grymt less på allting.

det händer inget, det är samma samma hela tiden. alla fester är typ samma, alla skoldagar är samma. jag har vart här för länge. jag behöver stimuli god damn it. det är inte så att jag "behöver nya utmaningar" eller nått annat käckt. jag behöver nånting nytt. vad som helst. en enda lite förändring. skulle det va så svårt? tydligen. för allting står juh ändå och stampar på samma ställe.

visst kul med förspelet, men det känns gammalt som gatan, jag och pinky har fan planerat detta sen 2006, bara det att ewa och mattias har satt ett nytt namn på det. visst, kul med kårjobbet, men jag är ändå här jämt och sen när jag blir arvoderad får jag iaf inte göra som jag vill för då måste man va PK och fjanta massa med "riktigheter" och blablabla. 

så nu tänker jag önska. Gud, Tomten, Buddah eller Kungen (fina lirare allihopa), vem av er som nu har tid att lyssna. Eftersom jag har varit typ snäll i år, åtminstone inte så elak, skulle jag uppskatta om jag kunde få nått av nedanstående:

- ett stort hus som jag kan bo i med mina skor

- en prins på ädel springare (häftig bil alltså) som räddar mej

- en miljon kronor, gärna lite mer men det känns som att hoppas på för mycket

tack på förhand /erica (ps: om jag får det innan fredag nästa vecka lovar jag att plugga till och göra tentan)


innan sömnen kommer

jag letade bland mina foton, och snubblade över min asballa pappa. den här bilden är den tuffaste bilden ever av pappa, coolast i världen. jag förstår varför han alltid är min superhjälte =)

endast en man från norrland kan få gummistövlar och pimpelspö att se asballt ut
hejja pappa, godnatt pappa <3

bläck and such

jag har nästan förträngt allt om källsorteringsrummet nu. allt förutom dom den äckliga biten isolering som låg över golvbrunnen och såg ut som en bit äckelpäcklig bambuskott. det kommer dröja lite igen innan jag äter kinagryta kan jag säga...

däremot kom jag ihåg vad jag satt och funderade på under de otroligt spännande mötena idag.
jag har funderat på att tatuera mej sen jag va... tja, typ tolv kanske. men eftersom min ärade moder, fader, morfar, några fastrar och samtliga andra nära och ärade släktingar skulle gå i taket så har planerna inte satts i verket än. inte för att jag är feg, utan för att jag är snäll. first things first som det heter, dom va juh tvungna att ha tid på sej att vänja sej vid pojkar, alkolhol, nikotin och andra hemskheter först. och tro mej, det va inte en enkel match att övertyga dom om att allt detta kunde hamna i kategorin "nästan godtagbart okej, kanske" (ja, dom är hönsmammor allihopa. fula i munnen kanske, bitska jaaa, men ack så hönsiga).

hur som helst. förslagen har vart många genom åren, och inte allt för genomtänkta (alla häftiga saker jag ville skriva när jag va fjorton känns inte sådär jättehundra längre, eller alla pojknamn..).
ända sen jag var sexton så visste jag dock att det skulle bli en lilja, efter mormor. men det finns typ tusen liljor att välja på, och tusen olika sätt göra dom på.
sen idag satt jag och tänkte på alla platser i världen jag hellre skulle vilja vara på än på NUmötet. listan blev längre och längre (ja mamma, hemma va nummer ett så klart) (nej, men nästan, förlåt).
då helt plötsligt kom jag på det bästa stället i hela världen, det enda stället jag inte kan åka till. karlavagnsgatan 5, 7 trappor upp. mormor bodde där, den tryggaste platsen i hela världen större delen av mitt liv.

att ha en adress stämplad på kroppen är kanske inte så fint, men en stjärnbild som man dessutom kunde se ganska ofta från mormors balkong är desto bättre.
så nu funderar jag på två saker
1. stjärnbilden, fast istället för sju stjärnor så är det sju små liljor.
2. stjärnbilden med stjärnor, fast den yttersta svansstjärnan är utbytt mot en lilja
jag ska ha den på vänstra skuldran med svansen lite ner för armen, typ. och jag ska ha den innan året är slut. nu har jag bestämt mej, baske mej. du får säga vad du vill mamma, du kommer tycka det blir fint =P

nu är det över...

...och det smakar kräks i munnen. jag spydde aldrig på riktigt, topphastigheten på klökningarna va fem stycken i minuten ungefär, á 10 sekunder. fy fan. och ändå slapp jag gå in i komposteringen. man får va tacksam för det lilla.
dock misstänker jag att jag inte är mest illa däran, jakob (min nya trogne springare som lät sej luras med på detta äventyr) och ka har nog vätsekbrist eftersom dom bara stod och skrattade åt mej under dessa hemska minuter. ja, så att dom grät. jakob fotade till och med, den jäveln. det här är min livs värsta dag hittills, förutom den dagen då jag upptäcke kalles banankaviar i icas kyldisk och stod fastfrusen där i femton långa minuter. det va nästan lika äckligt som detta. fy fan. det värsta är att ka fortfarande skrattar, fnissar som en liten flicka den jäkeln.
nej, jag tänker inte sluta med att jag älskar dej ka, jag har ett enda ord att säga om hela den här jävla kräksdan: bluuuuaaaarhgh. (jag tror att det är så det stavas, ljudet som gör ka till den lyckligaste mannen i världen) 

jävla vecka

den här veckan har börjat som döden ungefär. igår va den segaste dagen i hela världen. två lärare som är segare än... än... nånting annat jag någonsin träffat på. både jag och jonas tävlade om vem som kunde dö först. tyvärr förlorade vi båda två.
positiva saker under måndagen:
* årets första grillning hemma hos wille och sofie. gött jäkla mos. wille är grymmes grillare (han sa att vi skulle säga så, eftersom det började regna och blev lite fel... men det va gott, lovar!)
* den långa reklamen med brolle jr. fy tusan. jag fick hjärtklappning, dregglade och va tvungen att sitta ner i en timme bergis. jäklar i havet! 
 
idag då? jäklit livat NU/UFOmöte sen klockan nio i morse. så sjukt spännande att jag knappt kunde bärga mej imorse. or very much not. sen ner till kåren för att KA tänker tvinga mej att hjälpa honom att städa källsorteringsrummet. det är positivt med en enda sak. jag kommer kräkas upp allt jag har ätit i hela mitt liv, och då blir jag redo för beach-09 på två sekunder. positivt med det är också att allt kaffe jag har druckit idag för att inte somna vid bordet också kommer komma upp, vilket gör att jag kan dö när jag kommer hem.

fy fan vilken jävla vecka. blir den inte bättre imorron... då... då tejpar jag fast ka i stolen och tar ut honom på en åktur. jävlar i det. bäbä


ganska rolig

jag hittade den här på jennies blogg, den va rolig så jag snor den. mest för att min hjärna är för slö för att skriva nått vettigt =)

Ta fram din mobil och skriv ned namnet på den i telefonboken som ligger som det nummret som står här:

17 Caisa 6M
21 Carl Gerlofstig
24 Cicci
35 Emelie hus 30
36 Emil
37 Emma Fy Faun
40 ET
48 Fia
54 Gurreburre
66 Håkan nolla
72 Jakob 6M

F: Har du pussat nummer 72?
S: Nee, faktiskt inte =) (Jakob, vice kassör och grym KK i 6m)

F: Vilket är ditt bästa minne tillsammans med nummer 36?
S: Hihi, jag och emil har haft massa roligt tillsammans juh =) men allt började nog med teenfuck =P


F: När ska du träffa nummer 48?
S: hmm, vet inte men vi ses nog på kåren eftersom båda bor där ganska ofta (fia, sötochrispordförande och massa annat)

F: Är nummer 54 söt?
S: Ja så klart, Gurra är min bäbiskusin, en hel månad yngre än mej.


F: Vad var ditt första intryck av nummer 35?
S: KiNGare, han är nörd av nått slag. bäst att presentera sej på ett bra sätt =) (emil när han va nolla 2006)


F: Hur träffade du nummer 17?
S: Caisa började jobba i mitt 6M lag typ 2008 kanske? Hon blev inte rädd för pålen wilson och kanarie, så då tyckte vi att det va roligt att leka med caisa =)


F: Gillar du nummer 21?
S: Nej, Calle är avskyvärd på så många olika nivåer. Okej, jag ljög... jag är med i Calles hemliga fanclub...


F: Har du träffat nummer 40 den senaste månaden?
S: Nej =( et är dum och bor i jönköping, och där är inte jag så ofta.

F: När såg du nummer 72 sist?
S: I fredags? Nej, torsdags var det nog. Jag va bakfull och Jakob kom med hemska tabeller på mötet.


F: Har du varit i nummer 66 hus?
S: nej, men jag har hört att det bor massa alkohol där =)


F: När är nästa gång du ska träffa nummer 24?                              

S: Har ingen aning, jag och Cicci går inte i samma klass längre.

F: Är du nära vän med nummer 37?
S: Jag och emma är ganska nära festvänner =)

F: Har du gått på bio med nummer 40?
S: Näpp, jag och ET har annat för oss när vi leker =)


F: Skulle du kunna gå ut med nummer 72?
S: Vem vill bli sedd med Jakob!?! Ett öde värre än döden =P nee, nu ljuger jag igen. så klart jag skulle gå ut med jakob, alla hundar och studenter måste rastas med jämna mellanrum =)


F: Vad pratar du och nummer 54 oftast om?
S: Morfars vin =) Jag och gurra har ett gemensamt intresse där =)


F: Känner du nummer 48?
S: Nej, jag brukar ha okändas telefonnummer inlagda i mobilen. Fast Fia känner jag faktiskt ganska bra, jag har till och med övergett henne på Grand, ett få förunnat privilegium


F: Skulle du kunna ge nummer 21 en kram?
S: Ja, det är min högsta önskan  i hela världen att få krama calle. omg liksom.


F: Hur är vänskapen mellan nummer 36 och 54?
S: Jag misstänker att Emil och gurra nätdejtar via facebook och har hemliga möten i Lidköping. Officiellt har dom aldrig träffats och vet inte om varandras existens, men som sagt... jag är dom på spåren.


F: Hur länge har du känt nummer 35?
S: oj... hmm, sen 2006 kanske? jo, Emelie började nog plugga här 2006, så där omkring är det nog.


F: Har nummer 17 ett förhållande?
S: Jäpp, Caisa har en pojke sen länge =)

F: Har du velat slå 40 i ansiktet?
S: Nähäee, bara klappa sneeel ET.

F: Hur träffade du nummer 35?
S: Jag tror att det va linn som träffade emelie först. eller så gick hon och pålen i samma klass? eller så va det på insparken. eller så kommer jag faktiskt inte ihåg.


festen fortsätter

jeeeeejj, vi vann =) hejja oss! mycket bra jobbat ladies =D vi hade en myspysrolig kväll hemma hos ida, och gick vidare till kåren sen. jag och ewa flippade som vanligt, tog massa dumdumbilder på oss, studsade som badbollar på dansgolvet och till sist satte i oss ner på pubgolvet. sweet sweet sweet =) ibland är livet bara behagligt =)

igår, ganska bakis men inte så farligt. föreläsning om alkoholism, jäklans passande. såna föreläsningar får en alltid att tänka till och bli lite kallsvettig, om inte annat så längtar jag verkligen till nästa helg som är planerat nykter hitintills. =P inte för jag är i farozonen på nått sätt, men som maria (föreläsaren) sa; det är bra att alltid tänka på hur ofta man dricker, hur mycket man dricker och varför man drack över huvudtaget. word =)

idag är det kanariedagen =D =D =D =D alldeles snart ska jag ringa och väcka pålen så att han kan köpa tågbiljett till mej, och sen susar jag iväg =) micke bad mej att jag skulle komma tidigt så jag kunde förgrogga med honom, erbjudanden man inte tackar nej till direkt =) birdiebird, va tusen år sen jag träffade honom. minst. iaf inte sen förra året. eller?

jaja, dags för kläder kanske? mjoo =)

en evighet...

så länge har den här dagen hållt på. jag lovar, jag tog tiden på min mobil och den har dött nu (det beror inte på att jag inte vet vart min laddare bor för tillfället, absolut inte).

jaaa, dagen i korthet efter min ömma moders brutala väckning halv tio på morgonen:
tittade in i garderoben och insåg att jag har en garderob smällfull med fula kläder. funderade på att gå inlindad i det kycklinggula velourtyget i ren protest. kände efter och tyckte att det inte var en bra dag att hamna på psyket så istället sorterade jag ut dom minst fula kläderna ur tvätthögen och tvättade.
kokade gryta, tänkte att det skulle bli ganska lite. när den största kastrullen höll på att svämma över (jävla skit) bjöd jag in pålen på lunch. vi kollade på Pans labyrint medan vi åt. jag tänkte lägga mej bekvämt i sängen eftersom pålen behagade ta upp hela soffan. det skulle jag inte gjort, av två anledningar. 1. jag blev sjukt trött. 2. jag fick nackspärr, fast i axeln. ja, jag vet att det då borde kallas axelspärr, men det låter juh sjukt dumt, så tills jag har frågat någon bättre vetande lider jag av nackspärr i axeln, punkt.
filmen tog slut, dags att dra ner till kåren för att sitta på ett möte i ljuvliga 2½ timme. vi fick mycket sagt dock, det va juh bra. hem, äta kvällsmat (knäckebrödsmissbrukare for life, jag erkänner... men jag klarar mej inte annars). bort till 21an på ASSmöte. blir lätt stolt över hannahpanna som styrt upp allt så bra =) hejja hejja!
sen hem, fick sätta mej och börja skriva om hemsidan till Förspelet.det är färdigt och gjort, nu ska det bara granskas av KA och läggas upp på själva sidan av nån som inte lagar sin dator med träslev (det är jag). men vi hade många kandidater till det innan, så det löser sej nog innan veckans slut om jag får som jag vill. gå in och glo med jämna mellanrum, så blir det som en glad överraskning när den är uppdaterad =) www.forspelet.info is the shit. inte just nu, men snart.

och nu, nu är jag bara trött och ska bädda om sängen med finfina lakan, för imorgon ska först gå upp klockan sju för att tvätta lakan, och sen ska jag bli vald till kårhusgeneral klockan tolv. banne mej. heja sofie! heja ida! heja ewa! heja elin! QK for the winn =D som jag sa till jakob idag: imorgon kåren, om 20 år världen! =P

ledig dag

det är som att världen har bestämt att jag aldrig ska få ha sovmorgon när jag väl vill... ligger och sover som bäst, och då ringer så klart mamma. DUMMA MAMMA. puss puss puss =)

dom ska åka på semester till S:t Petersburg i sommar, med mina morbröder och deras fruar. sweet. det är första gången som mamma och pappa åker på semester utan vare sej mej eller min bror. tror inte att dom kommer klara det, bara sitta och sakna oss hela hela tiden =P speciellt min bror eftersom han har en tendens att vara en lite boll av glädje och lättsamhet hela tiden... =P näe, förlåt igen. anders är sjukt bra lillebror som har snäppet värre humör än vad jag har. om min humörspendel kan svänga från överlycklig till subtropiskt stormåskväder på tre sekunder kan min ärade lillebror gå från överlycklig till "jag tänder snart eld på dej och landytan 25 kvadratkilometer runt om dej bara genom att blänga på dej" på två sekunder. det är imponerande. dock har min kära mamma upplyst mej om att jag var värre än så när jag var en tickande hormonbomb. tveksamt säger jag, det har jag inga minnen av. och att det är en spricka i duschkabinen som matchar ärret på min högerhands knogar räknas icke som bevis.

det tråkiga är bara att jag trots allt kommer ihåg min hormonbombstid som ganska rolig. jag hade skoj nästan hela tiden, och va nog väldigt sällan ledsen på riktigt. men lille pånken verkar mest ledsen hela tiden, det går liksom aldrig som han vill verkar det som. och det gör alla storasystrar lite ledsna i ögat när våra bäbisar inte skrattar som förut.

om han bara hade fortsatt va så här liten och glad =)
puss min lille tjernobyl, jag tycker du kan bli glad bäbis nu =P


om helgen

jättekort och jättetydligt, or not:

klockan ringer, snoooza i en evighet. upp, klä på sej och annat morgondon. telefonen ringer. gordon har blivit raggad på av en bög som ville bjuda på korv och cola, grattis. linn tutar på parkeringen, ner på stan med henne och pålen. möta febrig men ganska smart ewa. handla maskeradgrejer, handla presenter, handla mängder med vin. äta. viktor kommer, sjukt irriterad över tågresenärer.
ut till jysk, handla fem meter kycklinggult velourtyg till linn och lakan till viktor. pålen blir gasig i bilen, nervevade rutor i mars är inte ultimat. till max för att vicke ska utfodras, väntar i en evighet. funderade på att ringa till max och säga att mannen i den gröna jackan och svarta mössan bär med sej en bomb. gjorde det inte, spenderade istället en underbar kvart på parkeringen med att försöka lista ut könet på en person strax framför linns bil. personen hade fjunit skägg, vilket jag har lärt mej inte är ett säkert tecken... tyvärr.
till ica, handla blandvatten och hårnålar. jag och viktor blir lätt mordhotade av linn i kön, händer ganska ofta så vi är vana, kassören å andra sidan blev lite blank i pannan och mumlade "oj". stackars.
hem, släpa miljoner saker upp och ner för tusen trappor. linn kommer efter tio minuter, dags för förvandling. mer mordhot från linn när hon inser vad jag har lurat på henne. fniss från mej, jag är en bra kompis HAHA. linn ser ut som thomas dilevas och hades (från disneyfilmen) okända kärleksbarn. JÄTTEroligt. spackel spackel, nu är vi färdiga.
så här såg vi ut:


fast nu ljög jag... vi såg mer ut som... fyra nyanser av brunt (jag) och björne i kycklingdräkt och knullrufs (linn).

ner till kåren, linn skäms hela vägen. jag skrattar hela vägen. "tur att det är uppenbart att vi ska på maskerad" säger linn. eftersom det är hon och jag tänkte jag i mitt stilla sinne att det nog inte alls var alldeles uppenbart. men för att slippa få fler mordhot från lilla kycklingen va jag relativt tyst.
in på kåren, skära fem kilo korv och stapla stolar. invänta gäster. dricka vin. dricka vin. titta på tolvåriga gangsters som goes mental på en stackars ensam bil på parkeringen. skratta åt pervo- pan när han skrämmer fjortisbrudar som röker utanför dörren.
festen börjar, hej hej hej, kramas kramas kramas. hej fördrinken, mums mums mums. sittningen börjar, du gamla du fria.... och sen är det väl kört =P sjukt skoj mellanspel här (jag tror att fredagen gick över till lördagen under maten...). klunk klunk klunk, skratta skratta skratta. går hem två kanske, bara för att inse när pyjamasen är på att mobiljäveln ligger kvar på kåren. damn it. gå tillbaka, uppfriskande promenad. inte. hem, sova.
väcks av linn den apan som vill att jag ska vakna. det vill inte jag.  jo, tydligen för jag kan juh inte somna om. kitel har ringt mitt i natten för ovanlighetens skull. skumt meddelande på iq- svaret. människan är störd. till donken med linn, hon körde lite... ryckligt kan vi väll säga. konstaterar snabbt att jag fortfarande har en viss promille  kroppen. hem, glo på så ska det låta- reprisen. inser att martin stenmarck faktiskt är snygg, pretty boy. kommer på att jag ska sluta kolla på så ska det låta eftersom jag bara inser att massa killar som jag inte gillat tidigare bara ser bättre och bättre ut. i need a boy.
linns pappa ringer "nej pappa, jag har inte kastat gatusten i malmö". tur att pappsen kände sej tvungen att fråga =D
klockan tickar, dags för restmat hos wilson och sofie. dom är som apor på zoo. mums mums mums igen.
till 21an, lyssna på syndagänget och glo television. lånar "The boy in the striped pyjamas" och tittar på den hemma hos pålen. sjukt bra, sjukt hemskt. snubblar hem mellan alla trappor. natti natt, nu är en vecka i pissmars avklarad, tre återstående.

bäbä för så länge


monsters inc



ungefär så här ser min lärare ut
ungefär så här låter min lärare (för alla er som har sett monsters inc)
ungefär så här rolig är läraren
men, jag tycker om henne och hon är nog väldigt bra och kunnig. det är bara det att den röda tråden, pedagogiken och förmedling av kunskap kanske inte är den starkaste sidan...
hjälpes.

mer om helgen kommer alldeles snart, när jag har förträngt dom senaste fem timmarna och återfått min energi.

jag vet, jag vet fröken!

frågan är: varför är man så sällan nykter på fredagar?

Svaret är: för att det suger.

redan klockan fem va jag och pålen rastlösa, det kliade liksom i kroppen. sen blev klockan typ sju, och vi hade redan ätit och tittat på allt vi ville titta på... vad göra? jag tog mej friheten att servera mej själv en öl, och gav en till pålen också eftersom jag är så snäll. det va hans öl... vi spelade lite nintendo, tog en till öl... blev rastlösa. gick till kåren en väldig snabbis för att lämna tillbaka lite lånade spel som ingen har saknat. sen hem till pålen, äta popcorn och kolla på min favvoserie för tillfället, the big bang theory. och sen va kvällen slut. klockan elva. på en fredag. fy farao.

det värsta är; det finns inget vettigt på TV, det finns ingen film jag är sugen på att glo på själv (för att alla andra är fulla och lyckliga) och hela kroppen bara längtar efter att springa in i dimman. alltså, inte på ett sånt därnt läskigt beroende- sätt, utan mer av vana och leda. att en fredag bara får vara så här tråkig.

det betyder att jag tänker vara allting dubbelt så mycket imorron, för jag måste ta igen den här fredagen. eventuellt delar jag in kvällen i två delar, en som jag kallar fredag, och en som jag kallar lördag. fredagen får tusan gå undan, så jag inte hinner bli bakfull bara, vore lite surt....

här med lovar jag att aldrig mer va nykter på en fredag (om jag inte jobbar eller har nån som är roligare än pålen att leka med... eller är alldeles ensam, för det vore bara tragiskt... eller har tenta dan efter.... ). jag skiter nog i det här löftet, men tanken var god.

god natt god natt =)

bla bla yo, bla bla

scheisse. det är fredag idag och planen är att vara nykter =) en bra plan, kanske. om jag inte får hur tråkigt som helst för då tvingar jag linn att följa med mej till kåren och dricka absolut mango.åh va gott! jag kommer nog ha tråkigt.... jävlar, där försvann min nyktra fredag som en vindpust. damn it. the force is not so strong in young erica alltid.

igår kollade jag och pålen på benjamin button. den va sjukt lång och seg. baklängeslivet är mycket mycket bättre, även om det är en ungdomsbok man plöjer igenom på två timmar. dock är det inte så mycket brad pitt med i boken... men man kan alltid fantisera.

på tal om att fantisera, pålen visade mej en trailer till mr depps nya film. han har kostym. han har kostym. jag dregglar. en liter i minuten, minst. åååååhh.

malmö va askul förresten. fast roligast va när jag kom hem och såg att sofie hade misslyckats totalt med att bädda min bäddsoffa. jag och ewa låg i ett hörn och skrattade i säkert tio minuter. lovly ladies, va skulle livet va utan er ibland =) jag skulle gärna försöka beskriva hur sofie låg, men det är nog omöjligt.. jag kan visa er när ni har vägarna förbi min bäddsoffa helt enkelt =)

imorgon är det dags för sofies 25årskalas. det kommer bli så roligt =D så underbart roligt. ser fram emot det så mycket att det nästan pirrar i magen. sucks to be alla er på Synda, det här kommer va roligare =P

puss. puss! puss? nähä, skit i det då...

jag har tråkigt på kontoret....

1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et
4. Gör likadant på varje fråga

1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
haha tjoho!

 2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Fy fan för dej

3. Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?

Va var är bamse

4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Låter som en bra plan roger

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Det va det dummaste jag hört

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Men rosa batik är juh också fint

7. Vilka ord skulle du säga till Gud om du trodde på honom?
Bakfyllefilosofi kallas det

 8. Vad vill du höra mest av allt?
Ska vi ta med grejer om Förspelet?

9. Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?
Roger är snäll

10. Din mest romantiska replik?
Är jobbets fel att jag var tvungen att köpa två par nya skor

11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Med malmöpacket eller?

sweet sweet...drunk =)

=D =D =D snart ska jag till malmö. och bli dyngad. och dricka ås mycket punch att jag blir sötast i världen, inuti alltså. fy va äckligt det kommer va efter halva brickan, men min fru har tipsat mej om att man kan byta till turisk också.. det låter som ett bra alternativ. det blir min första gång på punchbingot, men det känns som att jag har övat hela mitt liv =)

hoppas jag tycker om punch bara, kommer inte riktigt ihåg vad det smakar =P joo, jag kommer ihåg silikons punch, men den va juh blandad med massa mumsmums, så den räknas juh inte.

dessutom får jag juh festa med mina fruar, det va sjukt länge sen =) och nu när jag är back in buisness och inte behöver bekymra mej för hurvida idioten är och sätter på nån annan så fort man kollar bort, då kan jag och fruarna nog ha precis lika roligt som förut =D som när vi gifte oss typ, om inte ännu roligare =P

nu har jag förväntan ända upp i halsen, bäst att skölja ner den med lite öl =) här ska drickas och vinglas och skrattas =D

(insåg precis att vinglas (som i "att vingla" men böjt i pluralis) och vinglas (sånt man dricker vin ur) stavas på samma sätt. det måste va ett tecken.)

rastlös....

Regler

Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord!

Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (men du får skriva ditt eget namn på fråga 1)! Lycka till!

1. Vad heter du?: Erica

2. Ett ord på fyra bokstäver: Elak

3. Flicknamn: Esmeralda

4. Pojknamn: Elliot

5. Yrke:  Engelsklärare

6. Färg: Enbärsröd

7. Klädesplagg: Espandrillos

8. Mat: Efterrätt? nä, blää.... enchilladas?

9. Sak i badrummet: Eltandborsten

10. Plats/stad: Elfensbenskusten

11. En orsak att vara sen: En ekorre punkterade min cykel

12. Något man skriker: Eld!

13. Film: Exorcisten

14. Något man dricker: Energidryck

15. Band: Evanescens

16. Djur: Eldmyra

17. Gatunamn: Engelbrektsgatan

18. Bil: Escort

19. Sång: Efterfest

jaaa, aaaj

jag började fnissa idag för mej själv, kom på en sak som vi brukade säga när jag va hemsk tonåring. varje gång man fick mens och beklagade sej över den tillhörande värken va det alltid nån som sa "klaga inte, hade du inte fått den hade det gjort bra mycket ondare om några månader" eller nåt liknande. favoriten kom dock när nått sånt här mensföretag hade "det syns när det känns bra" som slogan. om nån hade mensvärk som tusan och grimagerade va den en given replik som gärna sades allt för skadeglatt.
allt va lite roligare när man va hemsk hemsk tonåring (jag vet att jag kommer straffas för den tiden när jag får egna barn) men fortfarande några år senare är det fortfarande tanken varje gång "jaaa... aaaaaj" =D andra tanken är självklart "yes, nu får jag va elak utan anledning igen och kan skylla på det här! ge mej larkrits, nuuuu". det har den vart sen tidernas begynnelse. det är underbart, faktiskt. skulle inte byta det för allt i världen =)


@ kauren

nu har jag vart här hela dagen, och egentligen inte gjort nått så där vidare nyttigt alls. men tiden går juh iaf.

först satt jag och mange och planerade brakfesten, den kommer bli suverän =D bäst att alla slavar fattar det och kommer, sucks to be them annars =)
sen skulle mange gå, så då satte jag och fidde igång att leta efter slavar bland icocs- bilderna. eller, egentligen skulle jag göra det själv, men jag har inte koll på alla töser i fiddes harem, så jag fick lite assistans. tusen bilder senare, närmare 1 miljard för att vara exakt och två timmar senare stod ögonen i kors och vi va klara. och roligt va det på vägen, man fick några minnen tillbaka haha =) det här läsåret har vart ganska långt för att ha gått så snabbt. typ.

sen glodde jag på ka och viktor när dom skulle sätta upp en KISS FM- flagga. dom slog sej inte så det va inte så skoj. ist'llet började jag och ewa kladda ner jättewhiteboardtavlan, så nu är den lite mer uppdaterad än innan. vi ska nog förska göra det minst en gång i månaden. känns lite dumt annars kanske.

jag är hungrig, funderar på att kidnappa ewa med till ica, panta henne och köpa ett äpple. det borde funka. dags att testa.

tadaaa

stormötet gick juh asbra =) det verkade som att förspelsidén gick hem hos folk. grejt. nu ska vi bara övertyga alla vi känner om att det kommer va underbart att jobba alla dagar haha =) känns som att man kommer ha ganska många gentjänster att dela ut efter att den här perioden är över. men det får allt va värt det =)

när mötet va färdigt ringde mr bird helt lägligt. han informerade mej om att jag inte alls skulle på jennies födelsedagsfest nästa fredag. nähä, va ska jag då göra? åka till småland och leka chaparralleken så klart, för han har också födelsedagskalas. och eftersom a) han är min bästa kompis och b) jag träffar inte honom typ varje dag så lät jag mej övertalas ganska så lät. dessutom kommer micke köra tillbaka mej till kristianstad lagom så att jag kan va med på maggans inflyttningsfest, undvika bakfyllan och fira jennie där istället. då blir det som två fester i en, och det är juh sjukt bra.

och på lördag är det sofies födelsedagsfest, den kommer bli så sjukt jäkla rolig känner jag på mej. alla ser fram emot den redan, och såna fester brukar bli bra =) jag hoppas dock på att pålen inte kommer på nån annan utklädnad så att han faktiskt klär ut sej till mowgli. det är inte en omöjlighet, pålen tycker juh faktiskt om att va ute bland folk med så lite kläder som möjligt på sej. och helt ärligt, bättre mowgli än nån annan lättklädd karatär, eftersom disneys figurer har en tendens att inte ha några byxor på sej. och... pålen utan byxor en hel fest, vill verkligen folk det? tveksamt.

nu ska jag äta middag; valios äpple och litchi yoghurt med müsli, bättre än så blir det nog inte =D mums mums mums

det regnar... piss

nej, alltså. det regnar inte piss, utan det är pissigt att det regnar. det skule lika gärna kunnat regna piss, för det är på ungefär det humöret man blir. om maninte är jag, för jag känner mej allt lite glad ändå. varför? har ingen aning, jag har inget att va glad för så jag är väl bara lite pillimarisk eller hur det nu va gamle lennart brukade säga.

har skola hela dagen, ganska underhållande eftersom gustav  beter sej som en trilsk sjuåring. ganska roligt att titta på, förutom när han petar på mej med sin stiftpenna. han är så bara för att hans flicka har vart i fjällen hela helgen och inte kommer tillbaka förns på söndag morgon. gustav är alltså rastlös och obstinat. skoj.

efter skolan är det dags för 6Ms stormöte, ska bli roligt det med faktiskt. jag ska sätta på mej mitt snällaste leende och överatala alla slavar om att dom visst vill hålla på med Förspelet - vägen till Klimax. Jag kommer lyckas. Lyckas jag inte. så slår jag dom allihop med piskan, så måste dom säga "Åh, vilken bra idé" oc så får jag som jag vill iaf. Jag får alltid som jag vill, om jag verkligen vill det. Och jag vill ha Förspel. För det kommer va mycket mycket skoj. Väry skåj.

Nu ska jag tllbaka till skolan. Hoppas Gustav har lugnat ner sej under lunchen, annnars är det Jonas tur att sitta brevid honom. baske mej. bä bä

RSS 2.0