riktigt mycket bajs

helgen i korthet:

Ful fredag
slöade hela dagen tror jag och sen gick vi på födelsedagskalas hos joan. vi va bara några stycken, men jag tyckte nog att vi hade ganska kul ändå. på vägen hem bestämde t-kila att han ville kolla folket i 21, pålen va kissnödig och tyckte att det lät som en bra idé. det ledde till att vi hittade tommy, som numera efter ett litet annorlunda smakprov kallas för sharkbite. kanske kan han bli ASS nya hopp, verkar lovande åtminstone. pålen å andra sidan tyckte inte att själva upplevelsen va så där 100 %, men det kallas för karma älskling.

Fucking pisslördag
Dagen började helt okej, lagom bakfull och solen sken. underbart. gåner på stan för att hämta nylagad telefon. det gick inte, för den var fortfarande trasig. skoskav utav helvete. nya fula och osköna strumpor. bolaget. lunch. snabbplanering för spontanresan till ronneby. t-kila muchos bajsnödig efter vitlökslunchen. panik och fniss. stressa iväg till tåget. tungt att bära. jag hatar resenärer på tåg, speciellt om jag är lite irriterad innan. död åt dej som satt och sjöng hela vägen från kristianstad till karlshamn. död säger jag. fetefesten i rönneby var lika fet som en catwalk, ganska full men undernärd. bamse hällde ut öl på allt och alla, misslyckades fatalt med dopet, sjukt mycket omstart på den. bamse går in i dimman och förvandlas till dagsåpornas framställning av ungdomsfyllon. otrevlig och våldsam, helt oväntat och inte alls speciellt trevligt. linn hittade mej, ljuva lycka! mums med paprika. chockat litet gäng lägger sej slutligen på sunkiga knullsoffor och slaggar.

Mjukispantssunday
vaknar full och förvirrad. obekväm stämning, men kul att vi kom. så där tyckte vi. snabbt iväg, nya smaker av loka är det bästa man kan upptäcka tidigt en söndagmorgon. in i bussen, är det vi som luktar eller indiern? donkenlunch, hur kna mcfeast vara så mycket flottigare än bigmac? hem hem hem sova sova sova. blev batmanfilm och troja, sjukt bra sovafilmer. note to self: bär inte kjol när pålen är bakfull och uttråkad. var alldeles för varmt för att ha mjukisbyxor. typiskt. skirtsunday var inte lika skönt.

sammanfattning
om all skit hände den här helgen, måste det betyda att vi är befriade från skit resten av vårens heleger. vid omröstningen var alla för förslaget. bamse är inte alltid världens snällaste björn, too much dunderhonung makes bamse bad bear. pålen är söt. sofie är mycket bra, linn är nog bäst. no more shit in my way puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0