Stupid ideas make stupid friends, eller tvärtom =)

Jag och Linn har känt varandra sen i augusti 2005. Det är inte jättelång tid egentligen. Men tydligen alldeles lagom för att hinna komma på otroligt många dumma idéer. Det bästa med våra dumma idéer är att de alltid, alltid får oss att skratta så otroligt länge åt dem. Jag ska försöka att lista några av dem, typ tio stycken faktiskt.

Stupid idea nummer 10: "Är det någon som vill ha popcorn?"
under en liten myskväll med en hel dröse människor beslutade jag och linn att det var dags för popcorn. inte så mycket för att det är artigt att bjuda på nått när man har gäster utan mest för att vi ville ha popcorn.
"Hmm, vi är ju några stycken, ska vi poppa två omgångar?" Så klart blev svaret på den funderingen nej. Det är ju ingen sport. Fram med syltkastrullen bara, här ska poppas popcorn. På med plattan, i med majskärnos och olja, till och med på med lock! Allting verkade gå som smort, ända tills poppningen började ta i på allvar vill säga. Om man ska göra popcorn till typ 7 personer, varav två av dom är jag och linn så måste man ta i lite... Om man ska ta i lite måste man vara beredd på att en sån där 7l- kastrull kanske inte riktigt räcker till. För det gör den inte. Sen får man springa runt och jag popcorn över hela diskbäken eftersom de har poppat bort locket på kastrullen och det fortfarande bara kommer mer.... och mer... och mer... Men skoj var det!

Stupid idea nummer 9: "Klart vi ska ha smågodis till filmen!"
Den här idéen är faktiskt inte vår egen. Det var Rickards. Vi skulle ha filmkväll i korridoren på den tiden det begav sej, och Rickard generös pojkvän som han var tycker ju att hans flickvän så klart förtjänar att få lite godis till filmen. Dock vill han inte följa med och inhandla detta, så Linn rycker helt oväntat tag i mej, så klart. Brum brum brum, ner till f.d. Videomix (hatar deras nya namn btw) och in i paradiset för godis älskare.
"Åh, det här måste vi ha, och det och dt och det! Och det tycker vicke om, och det tycker ricard om, och det och det och det"
Dags att betala.... 200 spänn godis. Tack så mycket rickard. Gott var det, och tro mej att den sockerchocken gjorde vad den skulle för fnisseriet den kvällen =)

Stupid idea nummer 8: "Köp cigg så får ni vin!"
Även denna idé är från början inte vår, utan pålens. en ljuv försommarkväll för typ 2 år sedan hade någon bestämt att vi skulle ha filmkväll i korridoren (återkommande tema verkar det som...) pålen ringde från jobbet och ville att vi skulle festa när han hade slutat. det ville ingen annan, men han misstänke nog att jag och linn lät övertalningsbara. när han ringt och trackaserat oss i två timmar kommer han äntligen på det ultimata övertalningsknepet: "Om ni festar med mej ikväll bjuder jag er på vin" Taget sa jag och linn utan att tänka det minsta på de andra i sällskapet. Då ställer pålen även kravet att vi måste köpa cigg till honom. Å, shit tänker vi, klockan är kvart i nio! Ica stänger ju nio! Vi panikspringer upp ur slösoffan och tjongar våra huvuden i varandra av farten. Efter att vi är klara med skadebedömningen springer vi iväg. fem i ica är vi framme, bara för att upptäcka att ica så klart stänger klockan åtta på lördagar. vi ringer till pålen som fnissar fram att det visste ju han så klart. tusan ta honom. kvällen slutar iaf med att vi dricker upp hans vin med hull och hår,
och än idag svär vi oss blå över hans fräckhet att tvångsmotionera oss....

Stupid idea nummer 7: "Vi botar halsbränna i halmstad!"
Efter flera dagars supande på hjärtslaget i halmstad händer det som måste hända alla studenter en vacker dag. jag och linn drabbas av den smärtsammaste halsbrännan någonsin. efter tidigare misstag har vi dock med oss rikligt med samarin. men what to blanda med? så där klockan tre på morgonen känns det så där rockigt att dricka vatten på en studentfest, speciellt när man inte vill åt vattnet. man vill åt den där superflaskan med vodka-redbull några killar snällt bjussar på. jag och linn sätter på oss genihattarna och övertalar grabbsen om att vi ska få hälla ner lite samarin i flaskan. lyckligtvis har boysen ockås halsbränna och förslaget är taget. man kan lätt tro att vi levde lyckliga i alla våra dagara efter det här, men det gjojrde vi absolut inte. fy tusan satans jävlar vad vi hade ont i magen dagen efter. gå upprätt var inte att tänka på. aldrig mer samarin med vodka-redbull.

Stupid idea nummer 6: "Vi åker till Lund istället"
Jag och linn hade varit i malmö och shoppat lite. för att minska risken att vi skulle ha ihjäl någon på vägen hem beslöt vi att det va bäst om vi åt innan vi satte oss på tåget. vi åt på subway (sista gången jag var där btw). gott var det. och tid tog det. lagom tid så att vi precis missade det fjantiga hemtåget med någon minut bara. brainy som jag är kommer jag på att i lund, där går ju tågen så ofta. man är ju aldrig fast speciellt länge i lund. "kom linn vi åker till lund istället, där går tågen oftare till kristianstad" eller hur, kunde linn ha sagt. det gjorde hon inte. hon sa okej. synd bara att alla tåg som åker via lund til kristianstad ANTAGLIGEN börjar i malmö? jo, så är det. så istället för att sitta i flera tusen år på malmö C där det händer lite grejer åtminstone, sitter vi i Lund och funderar på hur sakta tiden egentligen kan gå =)


Mer blir det inte för den här gången, men resten av idéerna tål att vänta på. De innehåller fler resor och dessutom lite av våra estetiska sidor.

Kommentarer
Postat av: Linn Patner in crime

hahahahahhahahahaa skrattar så jag gråter! väntar med spänning på fortsättningen:D

2008-12-04 @ 17:28:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0