i'll shoot you good

HAHAHAHA.... jadu, jag ser också stjärnor men jag vet väl inte om dom ser mej så bra allltid. Vissa saker kanske stämmer, medan andra är så fel som det bara kan bli. det här hittade jag då om mitt underbara stjärntecken.. läs och njut.

"Livsinställning

Du tycker om öppna landskap, naturen, djuren. Din attityd till livet får andra att tycka om dig. Få av dem vet att du bakom den humoristiska fasaden kan dölja en stor smärta.

Även då du är sarkastisk och tror att du är rolig, kan du få andra att skratta - eftersom ditt sätt att vara är öppen och ärlig.

Du jobbar hårt men du festar väldigt mycket också. Du är dock framför allt en sökare. Du gillar gåtor och att hitta lösningen på mysterier.

Skyttens egenskaper
Du är via din natur ambitiös, trots att du inte gillar att göra det som du måste göra och vad andra tycker att du borde göra. Du är i stånd att jobba mycket för att erhålla det som du vill ha. Det som gör att du vinner i dina relationer till andra är din förmåga att sprida glädje runt omkring dig. Du tar seriösa ting i livet med lätthet och andra smittas av din entustiasm och din positivitet.

Du styrs av Jupiter - den största planeten i solsystemet. Du gör därför saker i "stor skala".

Du söker dig ständigt framåt, och vill expandera i flera inriktningar. Det bästa sättet att uppnå detta är att resa. Du vill så gärna se hela världen. Du reser dock även genom at läsa om filosofi, historia, vetenskap. Du vill veta allt.

Tvilligarna är nyfikna, varför de vill veta lite av allt. Din önskan att veta är dock annorlunda - du vill veta hur världen är strukturerad och hur den fungerar. Du söker ständigt svar på frågan: "Varför?". Du vill veta vad meningen med livet är och är därför mer filosofisk. Du känner dig mycket väl till mods i akademiska miljöer. Dessutom kan du riskera i spel samt börja investera inom riskabla områden.

  • Element: Eld
  • Planet: Jupiter
  • Kvalitet: Föränderlig
  • Polaritet: Positiv
  • Kristall: Topas
  • Turdag: Torsdag (typ INTE kanske?!) 
  • Tursiffror: 5 & 7
  • Färg: Lila
  • Metall: Tenn
  • Motto: "Jag ser""

  • Fram tills nu har det ändå varit okej. Ganska mycket stämmer väl. Men å andra sidan är juh det mesta så vagt att det kunde stämma in på vem som helst. Alltså bryr man sej inte så där.... Men sen kommer vi till det underbara horoskopet för 2009. Hjälpes...

    "Sjärnorna kan bli fientliga under 2009. Du kan under vissa perioder känna dig irriterad, något som kan påverka andra i din omgivning. Redan i början på året bör du börja leva ett balanserat liv. Du behöver lugn och ro och du bör äta nyttigt (jag måste va ensam i världen om det....). Resor skulle göra dig väl. I kärlekslivet bör du använda dig av din intuition för att erbjuda din partner allt som han eller hon behöver. Din partner är viktig för dig något som även han eller hon behöver veta och känna. Undvik även alla risker.

    Skytten dansar till en annan låt under 2009. Du kommer att överraskas av alla förändringar som du kommer att gå genom under året. Medan andra måste arbeta hårt för att åstadkomma någonting, kommer skytten att till synes få allting gratis. (jag gillar den delen)

    En del skyttar hade en gammal dröm om att se ett visst land som ligger långt borta. Ni kommer under 2009 kanske att upptäcka att ni har möjlighet att uppfylla den drömmen och ni kommer att stifta bekantskap med det främmande. Kanske innebär den här resan en ny utbildning för er. Något händer i samband med den här resan som väcker er törst efter kunskap.

    Skytten kommer under 2009 att visa sig ekonomiskt kompetenta och de kommer även att visa prov på självkontroll.

    Under januari, februari och mars kommer de viktiga händelserna i era liv att äga rum. Ni kommer att förstå innebörden i det som sker och ni kommer att ge det som sker i era liv ett personligt prägel. Ni att vända allt i den önskade riktningen, genom att tillämpa ett improviserat livsstrategi.

    Skytten kommer att skydda sin personliga integritet under 2009 på ett mycket effektivt sätt, tack vare dess vilja och beslutsamhet.

    För skytten betyder 2009 i stort sett starkare band till sina vänner, inte minst till hans eller hennes partner. Har ni ett fast förhållande kan ni under 2009 gifta er. (Nej, vi gjorde slut, men annars va det juh rätt...hahaha)
    Om du är singel, kommer du under 2009 att möta en speciell person som du kommer att utveckla en relation till - kanske en sådan relation som varar livet ut."

    Jadu.... va ska man säga. Hälften typ rätt, hälften helfel... man måste va lite knasig i bollen för att tro på sånt här. nu ska jag återgå till (läs annars: börja med) pluggandet. Sjukt roligt. Not!

     

    Min fot är bra nu förresten, har jag bestämt. Den må tycka annorlunda, men jag lyssnar inte.


    Kommentarer
    Postat av: evil

    DU är lite knasig i bollen...

    2009-02-16 @ 16:01:14
    Postat av: Hannah

    Hahahha waiiiiiiit a minute, jag är med skytt men hallå giftemål?! Och det är så traaamsigt sånt när det står om äta rätt, det ska väl alla liksom? ;D

    2009-02-16 @ 18:14:23

    Kommentera inlägget här:

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Trackback
    RSS 2.0