topp fem fiender

jag har inga direkta ovänner... inte som jag brukar slåss med iaf på daglig basis för att rädda jorden eller nått sånt. men jag har fiender, va så säker.

# 5. Gipsväggar.
när jag bodde hemma såg mina väggar ut precis som dom gör i min nuvarande lägenhet, enkla vita gipsväggar. dock va väggarna hemma täckta med allsköns foton och spritreklam och annat vackert. jag försöker hålla tillbaka med det nu =) det som är mycket spännande med gipsväggar är att dom är helt otroligt värdelösa. man kan inte sätta fast ett skit på dom. jag struntar i va ni andra säger, som är så mycket mer begåvade på detta område, men jag VET att det inte går. jag har nämligen försökt i... (hur gammal är jag nu? 22. minus... åtta år?)... 14 år. det kanske håller ett tag, kanske till och med ganska länge. men hur tryggt är det att sätta upp saker som man vet att man kan ta dän bara genom att rycka till lite. aldrig i livet. om jag fick bestämma skulle alla väggar va av trä. men nu får inte jag bestämma, så ryck nu inte i alla hyllor och tavlor och skit för vips står du där med grejerna i handen.

# 4. Strumpor
Strumpor har en fantastisk förmåga att irritera skiten ur mej. På tusen olika sätt. Det vanligaste är att den ena strumpan drar iväg så fort man slängt av sej dom för att inte återfinnas förrän man ska flytta. Detta trots att båda strumporna slängts i tvättkorgen. Är man hundra procent säker på att båda strumporna har lagts in i tvättmaskinen kan va lika säker på att endast en av dom återvänder från torktumlaren. Detta är ett vanligt fenomen dock, jag vet att strumpornas frihetsrörelse pågår i de flesta hemmen. Men jag kan störa mej sjukt mycket på strumpor i andra sammanhang, t.ex. när dom dyker upp där dom absolut inte ska vara. Som t.ex. i ett par sandaler, eller andra öppna skor. Vita strumpor i finskor på killar (och tjejer för den delen men vid dessa tillfällen har de flesta av oss valt att bråka med strumpbyxor istället). Strumpor på badstranden. Strumpor på en i övrigt naken man (förlåt mamma at jag skrev så, men du håller säkert med). Dom är överallt. Bastards.

# 3. Tekniska saker med försvagad funktionsduglighet
Alla som hade nöjet att se mej banka skiten ur min gamla dator med en träslev vet jag pratar om. Hur svårt är det att fungera som det är menat att saken ska fungera?! Är det en dator så ska den fungera som en dator, inte som en fläkt. Är det en video (jäpp, jag har haft en sån för inte så länge sen) ska den inte försöka att koppla upp sej mot ett modem istället för att visa VHS:en. Är det en DVDkontroll ska man kunna trycka på vilka knappar man vill utan att den kallar en för invalid. Är det en fast telefon ska den sluta ringa efter att man har svarat (dedikerad till mitt kära hem där en av telefonerna fortsätter att ringa fyra signaler efter att man har svarat i en annan lur....). Är det en TV ska jag själv få bestämma om jag vill att filmen ska visas helt i rosa eller vanlig färg. En eltandborste ska sluta fungera efter att man tagit bort batterierna och slagit sönder den till molekylära delar, det är inte okej att fortsätta vibrera då. En elvisp ska vispa utan att börja brinna. En micro ska värma mat och inte störa ut alla former av radiosignaler inklusive mobiltelefoner. Hur svårt kan det va?

# 2 Dammsugaren, den jävla skitgrejen
Denna hemska... sak är typ det värsta jag, nästvärsta jag vet iaf. den hånar mej, vägrar alltid att suga som jag vill, har alltid tusen problem och är bara så jävla.... BLÄ! den låter illa, beter sej illa och får mej alltid att vilja kasta ut den genom fönstret så fort jag måste använda den. jag hatar den. den hatar mej. jag behöver en man som kan dammsuga. fy fan, nu blev jag irriterad. jävla skitmojjäng.

# 1 Saker med hjul som inte kan rulla
Om en sak ahr hjul, tycker jag att det är logiskt att anta att den jävla saken ska kunna rulla. Dammsugare t.ex. eller skrivbordstolar, vagnar, resväskor whatever. Problemet är att dom väldigt sällan gör det på önskat sätt. Oftast får man liksom släprulla dom, eller helt enkelt dra dom, vilket är sjukt störande. Min absoluta fiende här i världen är alltså en kombination av # 3 och # 2, vilket naturlich blir nummer ett. Förbannelse över konstruktionsfel som ICKE gynnar funktionen. Jag tänker inte ta upp hur många raseriutbrott saker med hjul som inte rulllar har framkallat hos mej, men det är inte en speciellt vacker syn. Somliga har till och med blivit lite lätt skrämda. Andra ha gråtit av skratt. Dom har jag slagit efter att jag va klar med den förbannade tingesten som är källan till allt ont. Saker med hjul som inte kan rulla, ett av djävulens påfund.

Kommentarer
Postat av: Anonym

det med dammsugarn håller jag med om,, då brukar jag bli förbannad,,har aldrig träffat på en snäll dammsugare än.. jag haft många slagsmål med min,, :P

2009-02-22 @ 11:23:08
Postat av: Hannah

jag HATAR att dammsuga. jag dammsuger inte, jag sopar nuförtiden. Jag blir så satans jävla arg och den dumma jävla saken rullar ju åt helvete till, gärna på mina hälar och då blir jag så förbannad så jag hoppas att den dör. och teknik. det har jag bara sönder så fort jag rör på den. bråkande datorer och mobiler är min kvalité. de hatar mig och jag hatar dem lite tillbaka. kan det inte bara funka som jag vill?! ;D

2009-02-25 @ 08:32:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0