mehfölåtdah

stupid lasse och stupid ka tyckte att det va dåligt av mej att inte ge dom mer cred för sina elakheter förra veckan... så här rah dumma ungar!

utflykt med kåren. allt är under kontroll, typ. tills vi ska åka hem. för då bestämmer stupid lasse att han vill åka med i den coola bilen istället för i den tråkiga vuxenbilen. det hade gått bra, om inte DUMMA IDA och DUMMA MARIA bestämmer att det är idas tur att sitta fram. för vad händer då? jo, då blir det en ka och en erica plus en jävla lasse som ska sitta i baksätet och svettas ikapp.

tråkigt att bara svettas resonerar pojkgubbarna. så klart ska erica sitta i mitten, och få manssvett över hela sej. så klart ska erica inte få sitta normalt, nej nej. lasse och ka ska svälla ut så mycket det bara går, om möjligt lite till. då blir det TRÅNGT in the god damn baksäte kan jag lova. jaja. trångt har man setat förut, inga konstigheter. bara att andas lite mindre så brukar det ordna sej.

nej, det gör juh inte det. för om man sitter trångt mellan två dumma och elaka mansdjur som lystrar till namnen ka och lasse, då måste man pinas också. innan vi ens har lämnat den jäkla parkeringsfickan har dom kört in sina köttiga och förvånansvärt spetsiga armbågar mellan revbenen på mej ett hundratal gånger, piercat mitt höftben och totalt krossat mina knäskålar bergis en miljard gånger.

då säger maria att dom inte för göra så. tack maria. då säger hon bara att dom får ta det lite lugnare, bara så att jag inte hoppar eller skriker så högt. då kommer mansdjuren på en suverän lek. bara plåga när det kommer hastighetsskyltar. det finns ganska många såna på vägen mellan åhus och kristianstad.

sen kommer dom på att eftersom vi lyssnar på abba soundtracket, så är det juh roligt att klämma i extra mycket så att det låter som att jag sjunger med i låtarna. typ mama miiiiiAAAAAAAAAAAAHHHHHH fan släpp då skitbajs AAAAAAAA here AAAAAAAAAAAAAJJJJ go again men faaaaaaaan! dock tyckte dom inte att jag kunde söka till idol. vilken förolämpning..

som tur är tröttnar lasse på leken när vi kör in i kristianstad, tur det för här finns det massa dumma göra ont i sidan- skyltar.

nååå, nöjda nu dumma ungar?? werner kommer visste karatedöda er ninjastyle när ni minst anar det! sluta skratta, det är sant! han sa det =P eller så ger jag igen själv, på ett ännu värre sätt. typ, byter ut erat snus mot harlortar. eller lurar i er MASSA grönsaker mohaha!

nä, nu ska vi läsa policydokument säger ka. dags att ta fram pappersvändargrejset man har på fingret, här ska det tusan gå undan =P

Kommentarer
Postat av: K.A.

Du rörminsnus och dör!! tror Lasse instämmer i detta också! Fast då gäller det hanns kaffe! Kaffe- Lasse! MOHAHAHAHAH

2009-07-01 @ 13:32:02
URL: http://snyggeka.blogg.se/
Postat av: erica

jag ska byta ut lasses kaffe mot varm choklad =)

2009-07-02 @ 11:36:28
URL: http://ericaochlivet.blogg.se/
Postat av: Anna

Nej! Blomjord och koffeinfritt kaffe! Sen, efter en månad när han vant sig går du tillbaka till vanligt kaffe - gärna med extra hög koffeinhalt! Moahahaha

2009-07-02 @ 12:07:35
URL: http://sjoeormen.blogspot.com
Postat av: erica

grymmes! anna you little evil genius, jag gillar hur du tänker =)

2009-07-02 @ 17:27:59
URL: http://ericaochlivet.blogg.se/
Postat av: Lasse

Grönsaker e gott...

2009-07-03 @ 14:57:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0