men hörruh

önskas:

ganska välbyggt mansdjur som med lätthet kan lyfta och flytta saker. har förkärlek för ordning och reda och ser därför till att upprätta detta på platser han befinner sej.
renlighet är en viktig del, vilket gör att så väl badrum som smutstvätt rengörs omedelbums.
hamstring är absolut inget intresse, vilket gör att sinnet för att spara eller slänga grejer är underutvecklat och därmed reducerar antalet sparade prylar och maximerar antalet slängda.

superkrafter? inget krav, men superdupersnabbhet är önskvärt dels eftersom själva städprocessen snabbas på och dels eftersom mansdjuret vid dagsverkets slut kan springa och hämta werner så jag får lite efterlängtat sällskap av världens sötaste.

(förresten råkade jag snegla till på so you think you can dance... en liten boll som bara springer runt och gör skutt ibland. grattis. så vill hon komma med för att hon är ortodox jude. GÅ HEM! bara för att köttbullarna rör sej i pannan betyder inte det att dom dansar, damn it.
och nu kom nästa idiot... och en till... FJÄRRKONTROLL vart är du?!?!?! hjälp, vad gör dom? sluta vicka så där på höften för guds skull! nu dör jag!)

önskas:

werner. nu. inget annat. tack.

puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0