när man har tråkigt...

...kan man göra som jag ewa roland och wern gjorde i lördags.

vi ville hitta på nånting, men humöret var något sunkigt och allmäntillståndet var ungefär på SUCK- nivån.

vad gör man då? man betsämmer sej juh för att man egentligen inte vill hitta på nånting. när man väl har accepterat att man har en tråkig hemmakväll att se fram emot sätter kroppen igång nån form av aktiveringssignal. för man kan inte ha tråkigt hur som helst, man måste följa vissa normer.

både jag och wern blev sugna på nånting att tugga på (jag blev sugen på en saltsten och undrar fortfarande var den som kalle lang lovade mej är). dessutom behövde vi toapapper och mjölk.

suck, gå och handla på samma tråkiga ica dag ut och dag in. det är juh hopplöst tråkigt.

då kom jag på det. vi åker nån annanstans och handlar. ewa tyckte det lät som en bra idé, men det va lite för sent för att att ta sikte på nått som låg alldeles för långt bort... typiskt. men vi kom på att ingen av oss har carit på maxi i hässleholm. so off we go. vi ville inte att det skulle märkas att vi var uttråkade kristianstadstudenter som var på besök, så det var lodarkläder som gällde. och ingen deo eller parfym. borsta håret va inte ens att tänka på.


ungefär så här mycket brukar man se av hässlehåla.

efter inhandlingen av dagligvaror tog vi en runda i hässleholm. det var lika tragiskt att se som vanligt. dessuto ställde vi oss frågan: hur många pizzerior är det möjligt för en liten ort att inhysa? hur många av pizzeriorna är bara täckfasad för guuuud vet vilka hemskheter som helst?

Hässleholm har cirka 50000 invånare... och det finns 17 pizzerior enligt eniro... och det är långt ifrån alla. för vi såg 17 stycken, längs samma väg. stupid hässleholm.

nästa gång vi får tråkigt sa ewa att vi kunde åka till olofströmns maxi istället, hon har juh varit där men tyckte att det kunde vara kul för mej att få turista lite =P apsilut.

Kommentarer
Postat av: Linn

nästa gång kan ni åka till lund och gå på willys tycker jag så kan ni hälsa på mej med:) willys har ju öppet till i alla fall 22.00:)

2009-11-23 @ 15:58:54
Postat av: -Stjärnan

Men gumman, tänk dig då Vimemrby i Snålland- 1500 -2000 invånare och 7pizzerior! PÅ SAMMA GATA!!!

den du!

2009-11-24 @ 10:13:29
URL: http://amaizon.blogg.se/
Postat av: Ewa

Minst 32 pizzerior!

I Olofström kan jag visa dig Kartins ORGINAL pizzeria.

Och enligt Internet har Olofstöm även Willys, Lidl och Netto med. Och så finns dansbadets Bert Idolls klädaffär. Det är grejer!

2009-11-24 @ 12:45:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0