2010 maj till augusti

MAJ

jaa, det hann inte gå mer än några timmar på maj månad innan Lenore kände att hon var redo för världen. jag valde att dra mej här hemma så länge som möjligt. bland annat tittade jag på toy story 2 medan wern var ute och gick i tågen (alla tre, vilken player!)

allt gick ju lite oförskämt bra, och i det stora hela kan man väl säga att hela maj ängnades åt att lära känna lilla Lenore. hon visste ju redan allt om oss, kände mej bättre än vad jag själv gör så det var till att komma ikapp. och det gick så bra så. mest minns jag hur fina alla runt omkring var, vi fick så mycket gratulationer, både här och på ninjabloggen och på facebook. shit vilket stöd ni är =) därför får ni lite bilder från den allra allra första tiden.


jag med en alldeles pytteliten och sprillans ny lenore


wern och lenore inspekterar varandra, lägg märke till de söta pandastrumporna =)


den nya familjen!

i övrigt kan jag berätta att det där var första gången på fem månader jag kunde sätta på mej jeans igen, och det var så himla underbart! och ja, wern ser helt knäpp ut men det är mest för att han hatar såna "naturliga" bilder. och han petar nog inte på skrället... eller kanske.. jag vet inte.


i maj var det första gången vi gjorde massa saker, det fattar de flesta haha =) bland annat så firade JAG mors dag för första gången. det kändes lite skumt. iofs gjorde vi inget speciellt för mej, vi åkte till karlskrona och firade werns mamma och hans lillebror som precis fyllt år.


Lenores första tågresa och min första mors dag.


JUNI

vi hade picknick i parken med lisa och viktor, det var mysigt. vi tittade på en tant som väntade i hundra år på att få komma in på trainspotting- toaletten. den var låst för kvällen, upplyste vi henne om efter ett tag när hon hade fått vänta nog.


det är alltså inte minusgradet ute så jag vet inte varför jag är påbylltad
som någon form av eskimå...


det är lurigt att ha en filt i samma nyans som gräset,
har man otur blir det svårt att hitta den sen.

sen var vi barnvakt åt sötzelda en dag när sandra skulle till skolan. äntligen fick wern en bebis att leka med, skrället var ju lite liten då. och OJ så mycket bus det kan bo en sån liten rackare =) men det var jättejätteroligt!



sen åkte vi till västerås för att fira att min lillebror tog studenten! HURRA. men alla dom bilderna har mamma, för vi försov oss och jag var SÅÅÅÅÅÅ arg på hela världen. stupid me!

sen var det faktiskt dags för gudmor ak att träffa lenore för första gången och för oss att titta på den begynnande bebismagen =) den syntes nästan inte alls så det hade vi inte mycket för hahah



vi gjorde en utflytk till björnön en dag. det var astråkigt. det blev mulet så snart vi klev ur bilden, det fanns tusen mygg och det var kallt i vattnet. dessutom låg det plåster och hundbajs ta mej fan överallt. URK!


men en matpaus fick det allt bli för skrället ändå

jag bestämde mej för att klippa lugg, vilket jag ångrade två dagar efter när jag insåg att den bara var i vägen.


och morgonfråjlen gör sej knappast bättre med lugg heller...

sen var det dags för midsommar!! givetvis glömde vi bort kameran större delen av dagen, men det var skoj ändå. den firades tillsammans med ida, ewa, emil och roger. jimmy var med en liten stund också. först var vi i parken och blev attackerade av ankor och sen gick vi hem till ewa för lite tusen kilo mat. wern dekorerade jordgubbstårtan med 8 dl vispgrädde vilket var mindre lyckat, men wern låter hälsa att jag får skylla mej själv. ville jag ha det på något annat vis kunde jag ha gjort det själv istället.
när vi hade ätit upp all mat som saknades i tredje världen spelade vi spel till klockan jättesent, och resultatet blev en väldigt väldigt lyckad midsommarafton =)


tant ida och lenore dansar discodancing medan tant ewa berätta för roger om sina stenar.



JULI

det bästa med hela juli var att vi bytte säng
! från ett trångt litet helvete på knappa 110 cm bytte vi upp oss till etthundraåttio centimeters himmelrike av plats och mjukhet.


det är illa när man väljer att hellre sova på soffan för att det finns mer plats där...


det näst bästa var dagen på tjurkö, eller faktiskt hela helgen i karlskrona. det blev familjens semester i år, och på det hela taget saknades det absolut ingenting under dessa dagar (förutom AC på tåget till karlskrona då). det fanns glass, gott om mat och dryck, skratt och skoj med människor man tycker om, en snäll hund, ett traktorsäventyr och strålande solsken hela dagarna. vad mer kan man önska?


traktorn redo för äventyr


alla ombord, nu åker vi!


framme! är det inte fint så säg?


classe, julia hund och jag och skrället pustar ut i värmen


- ser du nånting? näääe, inte jag heller


det ser varmare ut än vad det är... i vattnet iaf, annars är det nog tvärtom


den perfekta dagen avslutades med att wern fick köra traktor!

på juliafton kom familjen nödrim och hälsade på hos oss =) hampus, linnea och lilla casper. casper och lenore boundade direkt och var hemskt nyfikna på varandra. så sött så!


hampus spelar fiol, casper busar med lenore, hejdå- kramen

det bästa med den kvällen var att hampus förstörde werns fiol som han hade köpt från netto. äntligen slapp jag oroa mej för det gnisslet. och våra grannar på samma våning hade bröllopsfest, vilket liv det var hela dagarna. och sen dagen efter bröllopet så var tre namn strukna från dörren. så kan det gå!

AUGUSTI

det hände absolut inte ett dugg. annars brukar det vara fullt upp med skolstart, nollningar och insparkar och hela fadderullan men i år var det bara öken. ÖKEN ÖKEN ÖKEN. vi åt massa glass på Fantasi, det var väl det enda kanske.


stay tuned för uppslutningen av året tvåtusentio. fast den kommer inte än på en två veckor kanske. så dont stay tuned om du inte vill vänta i en evighet...

Kommentarer
Postat av: hANNAH

jag ÄLSKAR att det snart är nytt år, mest för att det dyker upp såna hära bilder och listor i alla bloggar. which i LÖÖÖÖÖV!

2010-12-20 @ 13:18:24
URL: http://hannahsofia.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0