så var det vår tur

det här är fan en dyster dag. inte nog med att vi igår drabbades av något som EVENTUELLT kan vara en terrorattack (det är inte uträtt, det är fullt möjligt att det en ensam eller ett gäng galningar, för såna finns det fan gott om vill jag lova) utan dessutom blommar hela statusuppdateringssidan på facebook upp med allsköns obildade, HEMSKA önskningar och anklagelser.

snälla jävla idioter till människor, detta vill jag säga till ER:

MUSLIMER per definition är inte terrorister. MUSLIMER är den benämning på människor som tror på profeten Muhammed och Koranen. ingenting annat. MUSLIMER kan se ut precis hur som helst, eftersom ISLAM är en VÄRLDSRELIGION och alltså ingenting som bara finns i mellanöstern.

att säga att MUSLIMER per definition är terrorister för att en grupp som kallar sig al- qaida benämner sej som SHIAMUSLIMER och har utropat heligt krig mot västvärldens stormakter är så jävla OBILDAT, KORKAT, FÖRDOMSFULLT och TRAGISKT. det är på riktigt som att säga att alla kristna är som den fiktive Sten Frisk från Tre Kronor, ja ni vet han som sprängde hela bygden i det sista avsnittet. För det är precis samma sätt att tänka (bortsett från att Sten Frisk inte finns på riktigt, men ni fattar..kanske, bevisligen är ni ju lite tröga...)

Sen när fick en liten människa, eller en liten grupp människor, lov att representera över EN MILJARD människor, utan att dessa människor har fått rösta om det? Skulle ni på allvar säga att t.ex. Anders Eklund representerar svenskarna? För det är precis så ni själva resonerar om DOM DÄR.


Och för i helvete! SLUTA VARA SÅ JÄVLA VI-MOT-DOM- INSNÖADE INNAN JAG KRÄKS PÅ ER! hur hade ni tänkt att vi (som i mänskligheten) någonsin skulle kunna komma nån vart med det här eländet vi har hållt på att skapa nu i några hundratusen år om vi aldrig slutar se oss som något annat än ett enat folk? vi är människor. vi är lika. alla bebisar som föds är precis lika underbara, borde få ha samma möjligheter och förutsättningar men tack vare människor som tänker att de själva och de sina är bättre än DOM ANDRA, så blir det inte så. tack vare såna tankar är världen upp och ner, som de säger i Rädda Barnen- reklamen. vill du verkligen tillhöra den gruppen?

"det här är ju bevis på...."- meddelandena läser jag inte ens. det är inte bevis på nått? säpo och alla andra som håller på med utredningen av det som har hänt har inte gått ut med några bevis över huvudtaget. så sluta dra förhastade slutsatser grunnade på fördomar och någon form av självuppfyllande profetsia om att det kommer gå åt helvete för sverige för att vi tar emot flyktingar och emigranter. det är klart det kommer gå åt helvete med sverige, men knappast på grund av mångkultur och populationsökning. snarare för att det kommer gå åt helvete med hela världen om vi (mänskligheten) kommer att fortsätta att behandla varandra som vi gör idag.



och sen en fråga. det är idag 12 dagar kvar till julafton, en högtid som sägs påminna oss (människor) om att vara givmilda, solidariska och kärleksfulla. detta ska då enligt hypotesen gälla alla människor, oavsett religionstillhörighet, för att den goda viljan så att säga smittar av sej och värmer så skönt i allas hjärtan.

får jag då fråga hur varmt ditt hjärta kändes idag när du önskade livet, nej förlåt...när du ville UTROTA lite över en miljard människor?

eller hur varmt blev ditt hjärta när du tyckte att en bomb i stockholm skulle betyda att hundratusentals BARN i nöd skulle skickas hem till länder där de går en säker död till mötes?

kändes det som att julstämningen kom på topp idag när du fick nicka och stolt skriva att "det här var juh det sverigedemokraterna sa, hahaha"?

när du tände det tredje ljuset i adventljusstaken idag, mådde du lite bättre av att hoppas på att detta skulle få till följd att sverige inte längre skulle ta emot en endaste flykting (det vill säga en människa av kött och blod precis som du själv, om än med det lite tråkiga problemet att h*n inte längre är säker i sitt eget hem, i sitt eget land på grund av vad h*n tycker, tänker, älskar...)?

det är en jättehemsk sak som har hänt vår huvudstad i helgen. skulle det då inte vara mer rätt att faktiskt bli arg och ledsen över det , och önska finna förklaringen till varför och vem/vad som ligger bakom istället för att genast hitta på syndabockar och orsaker utefter sina egna värderingar och fördomar?



jag vet inte vad mer man kan skriva, jag blir bara så less på alltihop. fy för i hela tusan.

Kommentarer
Postat av: Em

Kunde inte sagt (skrivit) det bättre själv!

2010-12-12 @ 20:31:31
URL: http://tjejan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0