spännande

det stod en polisbil utanför köksfönstret för en timme sen. längre upp på gatan stod en till polisbil. det var två hundpatruller ute och vandrade på skolgården. jag och wern stod och glodde hur länge som helst, ända tills de åkte. 22.36 var klockan en gång när jag tittade, utifall att efterlyst behöver upplysningar. det gick förbi några människor med hund, en som cyklade och två- tre stycken som gick.

undrar vad som hade hänt?


men det jag undrar mest över är detta:

det stod en polis bredvid bilen hela tiden, medan de andra var på skolgården. vi stod och glodde som idioter i gott och väl tio minuter. det snöstormade ute. sen helt plötsligt kommer hennes kollega småjoggandes tillbaka till bilen. då går hon till bagageluckan, öppnar den och grejar en liten stund. helt supernyfikna håller vi på att dö av längtan efter att få se vad hon trollar fram där bak. det är inget spännande alls. det är ett par vantar.
suck. jaja, poliskollegan kommer springades mot bilen. hon drar på sej vantarna och sätter sej på förarsätet. han är nu framme vid bilen, och går även han bak till bagaget. pass på nu, vad ska han rota fram? dra på trissor, ett par vantar till! sen in i bilen, och vips var de på väg härifrån åkandes på trottoaren.

frågor som väcks är
- får inte polisen ha vantar på sej när dom är utanför bilen?
- varför förvarar polisen vantar i bagageutrymmet? är det inte enklare att ha dom i...hmm, låt säga handskfacket?
- till vilken nytta används vantarna i bilen? fyller de inte sin funktion lite bättre utomhus?
- är polisbilar superkalla inuti?
- får inte poliser ta fram vantar åt varandra?
- måste polisen köra på trottoaren när de har vantar på sej för att det kräver att man kör lite saktare och därför har extra tid på sej att hitta bra rattgrepp med vantarna?


Kommentarer
Postat av: Hannah

de kanske har vinterkräksjukan i kåren och inte kan avvara mer folk så de måste ta nya desinficerade vantar från bagagelucckan för att inte smitta varandra? :) (jag desinficerar mina händer ungeför fem gånger per dag och biter inte på naglarna längre. samma sak varje jul, vill inte ha vinterkräkis!)

2010-12-18 @ 11:47:27
URL: http://hannahsofia.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0