lördagskvällen

trots att melodifestivalsskiten drog igång igår så va kvällen faktiskt bara jättebra hela tiden.

vi åt supergod kyckling, höll på att dö av mättnad (ett fruktansvärt problem, värre än hunger. det kan man juh göra något åt, typ äta. men mättnad, vad gör man åt det? kräks? no no, never!) och gjorde oss fina för kvällen.

efter klädbyten och tillfixande av nyllen gick vi hem till jimmy och ida för att vänta. gårdagens bravader gicks igenom, och helt plötsligt var det dags att ta sej ner till teatern och herr betnér. vi fick åka med jennie och joel, som båda går på pulverdiet denna vecka. hihi, det märktes inte alls i deras humör =P

in på teatern, vänta lite och sen tändes scenbelysningen. tjohooo! jäklar va rolig han var, lätt den bästa julklappen jag har gett till nån =) mycket skratt blev det, och tiden bara swoschade förbi. helt plötsligt tackade han för sej och så tändes det i salongen. dags att garderobsköa och åka till checkponit 3 för kvällen, hannah och t-kilas inflyttningsfest.

det blev stopp i hallen, tusen kramar och gratulationer, tack tack tack till er allihop =) t-kila kom snabbt med den bästa presenten en BÖSare kan ge en annan BÖSare i sånna lägen; alkoholfri öl. den va iskall och lätt helgens bästa dryck (bättre än loka och ramlösa vid just såna här tillfällen). hälsa på alla, det var ungefär en miljon personer där och inte trångt nånstans. lägenheten var superstor och jättefin, grattis grattis till den =)

vi fick en present av hannah också "I värsta fall - en överlevnadshandbok för föräldrar". den innehåller massa bra tips på vad man gör när man låser in barnet i bilen, när det finns tuggummi i håret, när låtsaskompisen behöver bli uppläxad  och massa annat. den kommer vara nött i kanterna när vi är klara med den boken, va så säker =) tusen takk för den hannah <3

efter en stund började wern gäspa käken ur led, dags att bege sej hemmåt för att natta trött sambo (en lång och händelserik dag får tydligen den effekten på honom...)




i övrigt tänkte jag berätta att allt bebissnack kommer ske här: http://ericaochlivet.blogg.se/ninjabebisen/
så fortsätter den här delen av bloggen om allt annat vardagligt =)


nää, dags att leka söndagsleken. den består just nu av att vänta på att wern ska vakna så att vi kan äta frukost. sen blir det nog hem till pålen en sväng, han har ordinerat lekdag.

Kommentarer
Postat av: Hannah

Tack för att ni kom och för att jag fick klämma på magen :D hoppas boken kommer till användning, jag ska köpa alla dem och ha hemma för man vet ju aldrig när man kan komma att behöva veta såna braiga saker! ps en gång fick jag tuggummi i håret och då fick jag klippa av det, hoppas ert tips i boken är bättre ;) ds

2010-02-08 @ 20:48:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0